Reddit – Menyelam apa -apa, peta Sumeru Genshin Impact Bocor dari Versi 3.0 beta | Pcgamesn

Peta Sumeru Genshin Impact Bocor dari Versi 3.0 beta

Tolong beritahu kami bagaimana anda mahu kami memperbaiki peta!

[Sumeru Underground Map] Sumber: Me (The Map Guy) dan rakan -rakan saya di Institut Peta Teyvat

! Oleh itu, katakanlah, jika Hoyoverse dapat melakukan ini pada masa akan datang.

Anda mungkin pernah melihat (atau belum melihat) banyak peta spekulatif yang saya menarik untuk Sumeru Desert & Teyvat! Saya teruja untuk mengumumkan bahawa saya berkolaborasi dengan u/teyvatmapinstitute (提瓦特图研所 on bilibili) untuk memulakan megaproject untuk mengikuti jalan zhiqiong! Kami melukis peta bawah tanah untuk sumeru! Peta di bawah hanya menunjukkan fasa satu projek kami, dan ada lagi yang akan datang.

Artis dalam fasa satu: 橘子 夹, chenyikuan110 (saya), zy_mc

2. Grove of Dreams & The Rain’s End

Kredit: Chenyikuan110 (saya)

4. Devantaka Mountain East

5. Mawtiyima Forest (Selatan)

6. Gua Chatrakam (North & South)

Kredit: Chenyikuan110 (saya)

7. Gua Jadeplume Terrorshroom

Kredit: zy_mc (Lihatlah usahanya. )

Tolong beritahu kami bagaimana anda mahu kami memperbaiki peta!

Lebih banyak yang akan datang untuk Fasa II .

Peta Sumeru Genshin Impact Bocor dari Versi 3.0 beta

Genshin Impact 2.7 Preload kini tersedia: Yelan

Sekiranya anda seorang pemain impak Genshin yang masih berusaha mengelakkan versi 3.0 Kebocoran, mungkin masa yang tepat untuk menjauhkan diri dari Twitter. Beta tertutup untuk versi 3.0 telah bermula, yang bermaksud bahawa spoiler baru tidak dapat dielakkan. Kali ini, Leaker yang diketahui Sagiri telah memuat naik tangkapan skrin peta Sumeru ke Twitter yang menunjukkan pelbagai titik teleport, domain, dan patung -patung dari tujuh.

Imej peta juga menyediakan nama lokasi di Sumeru, walaupun mereka tidak dalam bahasa Inggeris. Walau bagaimanapun, ini adalah penampilan terperinci pertama yang kami dapatkan di rantau ini dari sudut pandangan yang diperbaiki. Lihat sendiri:

Sumeru kelihatan di sebelah barat kawasan Chasm yang baru diperkenalkan di Liyue. Bagi mereka yang tidak menyedari, jurang itu adalah lingkaran yang kelihatan coklat di sebelah kanan imej di atas. Segala -galanya di sebelah barat itu adalah tanah baru yang tidak muncul di peta impak Genshin semasa Teyvat.

Walau bagaimanapun, peta ini juga nampaknya tidak lengkap, kerana ia memotong di sebelah kiri landasan tanah. Mungkin, ini bermakna terdapat lebih banyak patung tujuh untuk mengetahui yang akan mendedahkan seluruh peta sumeru.

Razer Deathadder V2 Pro - Genshin Impact Edition

Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Impak Genshin Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Impak Genshin Razer $ 139.99 Beli Sekarang Rangkaian dan Mendapat Suruhanjaya Gabungan dari Jualan Kelayakan.

Seolah -olah bocor peta ini tidak mencukupi, Sagiri juga telah memuat naik beberapa imej lain ke akaun Twitter mereka yang menunjukkan bit dan kepingan pemandangan Sumeru. Inilah contoh, bagi anda yang ingin tahu tentang apa yang akan datang:

Rantau ini kelihatan penuh dengan hutan yang subur, beberapa paya, dan juga padang pasir ke barat jauh – berdasarkan bintik -bintik coklat di peta

Pastikan untuk menyelamatkan primogem kerana, jika kebocoran itu boleh dipercayai, 3.0 akan menambahkan lebih banyak watak baru untuk bersama -sama dengan semua tanah baru ini untuk diterokai.

Ethan Anderson Lover of RPG Games dan semua perkara Zelda, Pokémon, Umur Naga, atau Tales Berkaitan. Saat ini meliputi banyak impak kelainan untuk laman web seperti GameSpot dan PcGamesn, dengan pengalaman masa lalu sebagai editor Timbalan Panduan untuk Twinfinite.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.