Reddit – menyelam apa -apa, permainan ruang ��️ Main sekarang secara percuma di CrazyGames!

Permainan ruang

Permainan ruang membolehkan anda meneroka dunia baru yang pelik, membina kapal angkasa dan melawan perlumbaan asing yang indah. Bawa ke bintang dan pergi ke yang tidak diketahui!

. Bujang atau berbilang pemain, 2d atau 3d

Saya telah bermain hampir setiap permainan ruang yang wujud, tetapi saya membuangnya sekiranya ada sesuatu yang saya terlepas.

Saya mencari permainan yang menawarkan pengalaman penerokaan terbuka dengan kapal angkasa peribadi dengan dalaman yang boleh dilalui/dilalui – i.., bukan hanya duduk di kokpit dan terbang. Juga akan mempertimbangkan permainan yang tidak ketat ruang/sci-fi yang mencipta semula asas ini dengan kapal/kenderaan lain. Penyesuaian kapal adalah tambahan, pembinaan asas adalah tambah.

Permainan yang saya mainkan lebih kurang mempunyai ini:

 • Jurutera Angkasa. Hebat untuk apa itu tetapi saya tidak mahu membina setiap panel kapal ditambah dunia agak mati/tidak bersemangat
 • Kerbal. Mempunyai dalaman yang boleh dilalui tetapi permainan ini sebenarnya bukan tentang itu dan ia sedikit lebih realistik daripada yang saya suka (dan hebat pada apa yang dilakukannya)
 • Warganegara bintang. Membeli kapal termurah seperti 10 tahun yang lalu dan belum mendaftar masuk dalam kemajuannya dalam beberapa tahun
 • Starbound. Perlu meneroka yang ini sedikit lagi.
 • Ftl. Bermain dan menyukainya selama bertahun -tahun, tetapi tidak berterusan atau terbuka, jadi bukan apa yang saya cari.

Saya membuka langit lelaki lagi baru-baru ini tetapi nampaknya kokpit sahaja. . .

Selama bertahun -tahun lelaki telah terpesona dengan ruang. Kami telah menjejakkan kaki di bulan, mendarat robot di Marikh dan menghantar satelit ke arah jauh dari alam semesta. Ruang adalah kawasan terbuka yang luas dan ramai di antara kita ingin mempercayai bahawa terdapat spesies asing di luar sana yang boleh kita hubungi. Filem seperti e.T, Alien dan Star Trek telah melayan kami selama bertahun -tahun dan membawa kami idea -idea Little Green Men dari Luar Angkasa! Permainan Angkasa Mari kita meneroka dunia lain, bertempur melawan makhluk asing dan melawan pertempuran bintang yang besar.

Empat permainan ruang ini telah dipilih untuk mewakili empat tajuk kami yang paling popular dalam genre ini. . Anda mengawal alien kecil yang comel dan mesti membimbingnya melalui kursus halangan. Lompat ke atas jurang dalam kursus dan elakkan kotak batu runtuh. Apa yang menjadikan permainan ini lebih menarik adalah hakikat bahawa anda boleh berjalan di setiap sisi kursus! Seterusnya kami mempunyai Space City – Bina Empayar Anda, permainan bangunan pendek yang ditetapkan di planet asing. Matlamat anda adalah untuk mengekstrak sumber yang diperlukan untuk memacu kapal anda dan pergi. Kembangkan pengeluaran anda, membina teknologi baru, dan berhati -hati dengan pencuri!

Ketiga kami mempunyai StarBlast, penembak arked multiplayer yang menyeronokkan di ruang angkasa. Asteroid saya dan melawan pemain lain dengan ruang angkasa yang boleh ditingkatkan sepenuhnya. Bekerjasama dengan rakan sepasukan anda untuk memastikan kemenangan. Seperti yang anda lihat, ketiga -tiga permainan ini hebat dan banyak keseronokan – mengapa tidak melihat tajuk kapal angkasa yang lain yang kami tawarkan juga?

Soalan Lazim

Apakah permainan ruang yang paling popular?

 1. Planet Evolution: Idle Clicker
 2. Planet Clicker 2
 3. Jamir
 4. Tycoon Perniagaan Angkasa Idle
 5. Muzium Angkasa melarikan diri
 6. Syarikat Angkasa
 7. Koloni Angkasa
 8. Planet Clicker

Apakah permainan ruang terbaik untuk dimainkan di telefon bimbit dan tablet?

 1. Starblast
 2. Planet Clicker 2
 3. Koloni Pertama
 4. Muzium Angkasa melarikan diri

Apa itu permainan ruang?

Permainan ruang membolehkan anda meneroka dunia baru yang pelik, membina kapal angkasa dan melawan perlumbaan asing yang indah. Bawa ke bintang dan pergi ke yang tidak diketahui!

Main permainan ruang dalam talian terbaik secara percuma di CrazyGames, tidak diperlukan muat turun atau pemasangan. �� Main Starblast dan banyak lagi sekarang!

Perang Galactic

Terlibat tujahan anda, sudah tiba masanya untuk permainan kapal angkasa!

Malah tempat yang besar seperti planet bumi dapat merasa sempit dengan pengembara kaliber anda. Sekiranya anda selalu merasa seperti anda ditakdirkan untuk perkara yang lebih besar, maka mengapa tidak memberikan permainan kapal angkasa terbaik yang tidak dapat dibeli oleh wang (mereka percuma)? Kami mempunyai kapal yang anggun dan berkilat, futuristik, ruang angkasa yang hanya menunggu seseorang yang cukup berani untuk melompat di kerusi kapten dan membawanya ke luar ruang angkasa. Dalam pilihan permainan kapal angkasa percuma kami, satu -satunya perkara yang menahan anda adalah bahan bakar! Nah, mungkin ada tentera asing yang menunggu anda di luar sana, tetapi anda akan melihat apa yang kami maksudkan sebaik sahaja anda mula bermain. Sama ada, sudah tiba masanya untuk anda menjawab panggilan anda. Jangan berpura -pura anda tidak tahu apa yang kami maksudkan, juruterbang. Anda dilahirkan untuk bahaya dan keseronokan, dan kategori permainan kapal angkasa percuma ini akan menyediakan banyak!

Kapten kapal angkasa mempunyai banyak kemahiran

Sekiranya anda akan menjadi juruterbang dan kapten, anda perlu mengambil banyak tugas penting untuk terus hidup, melengkapkan misi anda dan bersenang -senang melakukannya. Ruang mungkin kelihatan kosong dan sejuk, dan sebahagian besarnya, tetapi anda pasti bukan satu -satunya … “perkara” di sana. . Sekiranya anda sedikit kurang bernasib baik, anda boleh terbang sendiri ke dalam barisan pasukan musuh yang besar! Namun, walaupun anda tidak melihat sesiapa, ruang adalah misteri yang indah yang layak diterokai. Sama ada anda terbang, berlumba atau terkunci dalam pertempuran yang mematikan, permainan simulator kapal angkasa percuma ini akan memberikan tindakan arked yang tidak pernah berakhir. Masa Depan Umat Manusia ada di atas kita – bersedia untuk memeluknya? Kemudian lakukan tugas anda, Kapten.

Mencari sempadan baru

Tidak ada kapten kapal angkasa yang layak untuk bintang dan jalurnya akan mengabaikan potensi penemuan baru yang belum diterokai. Kapten mesti sentiasa meneroka ruang ruang untuk menemui planet baru, sumber yang berharga, badan angkasa yang mengagumkan dan juga sekutu baru. Kami sentiasa berharap dalam permainan terbang kapal angkasa yang kita jumpai akan mesra, sudah tentu, tetapi itu tidak selalu berlaku. Sama ada cara, keseluruhan alasan bahawa logam yang berusia di ruang angkasa ini direka dan dipasang adalah supaya beberapa kapten yang berani dan kacak dapat memimpin dan mencari kosmos. Sama ada anda melengkung dari planet ke planet atau hanya meneroka ruang kosong ruang kosong, ingatlah untuk sentiasa bersedia untuk keadaan apa pun. Meteor, makhluk asing, kapal lain, yang tahu apa yang anda akan dapati terbang di sekitar (atau terapung) di luar sana? Sekiranya masalah, anda memerlukan banyak kemahiran permainan kapal angkasa untuk keluar dari situ – atau lebih jauh ke dalamnya, jika anda cukup gila!

Manuver berkelajuan tinggi

Jurutera dan saintis teratas bumi tidak membuang kapal angkasa yang hebat ini sehingga dapat alat di sekitar lima puluh kilometer sejam. . Siapa tahu, mungkin anda perlu zip di luar radius letupan bintang yang meletup, atau ekor tinggi jalan keluar dari mandi meteor. Cara kegemaran peribadi kami untuk mempercepatkan ruang angkasa? Dalam permainan perlumbaan kapal angkasa percuma, tentu saja! Tidak akan ada lalu lintas di sana, jadi jika anda dapat mencari seseorang yang cukup gila untuk membakar semua bahan bakar mereka dalam perlumbaan ruang yang sengit, maka anda akan mendapat tindakan arked yang cemerlang untuk memastikan! Ini bukan batang panas, sama ada, jadi anda lebih baik bersedia untuk mengendalikan kelajuan yang serius. Pastikan untuk berhati -hati untuk meteor semasa anda berlumba -lumba dalam permainan kapal angkasa dalam talian. Tunggu, apa itu di sana? Eh oh ..

. Apa yang bermula sebagai perlumbaan yang tidak bersalah di antara dua juruterbang berdarah merah dengan cepat berubah menjadi urusan yang berpotensi mematikan. ! Sudah tiba masanya untuk perjuangan utama untuk hidup anda dalam permainan pertempuran kapal angkasa ini. Dodge kiri dan kanan untuk mengelakkan api masuk, pastikan senjata anda hangat dan letakkan kapal -kapal asing dan raksasa ke ruang kosong yang sejuk! Kami suka permainan asing dan permainan menembak kapal angkasa kerana kelajuan, kuasa dan tindakan arked tinggi. Siapa tahu? Sekiranya anda jatuh ke tentera asing ini, mereka mungkin akan pergi ke bumi dan membawa pertempuran kepada rakyat anda. Lakukan apa sahaja yang anda boleh untuk terus hidup, walaupun itu bermakna menghabiskan titisan bahan api terakhir anda untuk mengecas terus ke bos musuh!

Ini mungkin sempadan akhir, tetapi bukan satu -satunya

Antara semua tindakan terbang, perlumbaan dan menembak, terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan dalam kategori permainan kapal angkasa percuma ini. Anda boleh mempertajam kemahiran anda sebagai penjelajah, pahlawan dan pelumba, semuanya pada masa yang sama. Sekiranya anda lebih suka mengambil kemahiran udara anda sedikit lebih dekat ke rumah, kami mempunyai keseluruhan kategori permainan pesawat yang menunggu untuk diterokai. . Apa sahaja yang anda terbang dalam permainan kapal angkasa dalam talian atau permainan kapal terbang, ingat untuk memastikan ia bersih, didorong, dan bersedia untuk apa sahaja!