REDDIT – Menyelam apa -apa, Paradox menerangkan rancangan masa depan mereka untuk Raja Tentara Salib 3 – Lantern Games

Paradox menerangkan rancangan masa depan mereka untuk Raja Tentara Salib 3

1, Byzantine DLC dan Kemas Kini Tadbir Urus: Saya Maaf Tetapi Selepas Pengumuman Legacy of Persia Saya hanya berspekulasi bahawa ini akan menjadi pengembangan utama seterusnya.

DLC apa yang anda harapkan akan diumumkan tahun depan?

Saya Ramalan spekulatif sepenuhnya Untuk DLC tahun depan berdasarkan komen dev dari forum dan pelan lantai DD:

Pelan lantai sebelumnya dengan menambah DLC + 2023’s

1, Byzantine DLC dan Kemas Kini Tadbir Urus: Saya Maaf Tetapi Selepas Pengumuman Legacy of Persia Saya hanya berspekulasi bahawa ini akan menjadi pengembangan utama seterusnya.

Pemaju secara langsung mengatakan bahawa apabila ERE mendapat DLC, ia akan menerima DLC utama dan bukannya pek rasa, dan mereka telah mengatakan bahawa setiap kali mereka pergi ke Imperial Play, mereka dapat menjamin anda dua perkara: Tweak atau pembubaran pembaikan puak, dan tidak mengimport gaya permainan kekaisaran suci Fury, dan akan melakukan sesuatu yang lebih terlibat.

Ia sangat mungkin bahawa kerajaan “kekaisaran” lain seperti HRE dan Persia mungkin menerima perubahan yang unik atau membaik pulih untuk kerajaan mereka juga. Kemungkinan beberapa kandungan akan dimasukkan ke dalam DLC, tetapi ciri -ciri kerajaan imperial asas akan menjadi sebahagian daripada patch percuma, seperti T & T dan DLC sebelumnya. Undang -undang semula akan mungkin, kerana saya rasa seperti kerajaan dan undang -undang terlalu saling berkaitan. Di samping itu, koronasi sangat mungkin dimasukkan ke dalam DLC.

2, Pek Acara Pilihan Komuniti: Sama dengan Pek Acara Terakhir, yang seterusnya mungkin akan dipilih melalui Polling. Sebilangan yang paling dekat untuk dipilih dari tinjauan sebelumnya seperti penjahat & vagabonds boleh digunakan semula.

3a. Pek Perisa British/Perancis: Selepas warisan Persia dan pengembangan skop apa yang perlu dimasukkan dalam pek rasa, saya menjangkakan pek perisa berasaskan Eropah untuk menamatkan Eropah Barat, mungkin termasuk kandungan untuk kedua-dua England dan Perancis kerana sejarah mereka yang saling berkaitan. Saya percaya bahawa pakatan boleh menjadi kerja semula yang penting, yang berpotensi menerima rawatan yang serupa dengan Regensi.

3b. West/East Slavic Flavor Pack: Alternatif untuk pek perisa yang berpotensi untuk 2024 boleh diikuti dalam jejak langkah warisan Persia dengan merombak kumpulan budaya Slavik Barat dan Timur dan agama Slavia.

Paradox menerangkan rancangan masa depan mereka untuk Raja Tentara Salib 3

Paradox baru -baru ini berkongsi beberapa cita -cita mereka untuk DLC dan kemas kini CK3 masa depan dalam tahun -tahun akan datang.

Paradox menerangkan rancangan masa depan mereka untuk Raja Tentara Salib 3

Minggu ini, pemimpin projek untuk Tentara Salib Kings 3 mengambil Forum Interaktif Paradoks untuk berkongsi idea dan cita -cita pasukan untuk masa depan permainan.

Jawatan yang panjang bermula dengan menyentuh apa yang pemain dapat mengharapkan dalam beberapa bulan akan datang di CK3, dan kemudian terus membuat spekulasi tentang apa yang mungkin akan datang dalam beberapa tahun akan datang, jika pasukan dapat memenuhi cita -cita mereka sekarang untuk permainan.

Apa yang kita tahu dari Diary Dev ini adalah bahawa kemas kini percuma dirancang untuk CK3 sebelum akhir tahun ini, dan DLC seterusnya dirancang untuk difokuskan pada elemen roleplay dan “mengukuhkan hubungan antara peta dan watak”. Tidak ada butiran khusus mengenai apa yang dimaksudkan, tetapi sebahagian besar raja -raja tentera salib adalah bahawa ia bukan hanya permainan perang, tetapi sebahagian besarnya simulasi kotak pasir sebagai penguasa di Zaman Pertengahan. Jadi untuk tujuan itu, pengembangan selanjutnya di bahagian watak permainan mungkin menjadi perkara yang baik.

Friends and Foes adalah DLC terbaru untuk Raja Tentara Salib 3

Friends and Foes adalah DLC terbaru untuk Raja Tentara Salib 3

Tetapi bagaimana pula dengan itu? Nah sekali lagi, tiada pengumuman konkrit dibuat, namun kami telah belajar tentang apa yang pasukan mahu untuk dilaksanakan di CK3 selama bertahun -tahun semasa. Berikut adalah beberapa rancangan yang paling ketara yang disebut:

Republik perdagangan dan saudagar

Ini bukan sesuatu yang baru kepada Raja -raja Tentara Salib, dan terdapat DLC untuk CK2 yang menjadikan republik pedagang dimainkan dan diperluas dalam perdagangan dalam permainan. Walau bagaimanapun, nampaknya paradoks mahu mengambil pendekatan yang berbeza kali ini. Daripada hanya menambah beberapa republik saudagar yang boleh dimainkan untuk permainan, pemaju sebaliknya ingin membuat tafsiran yang lebih didorong oleh watak, dengan gaya permainan baru yang dimungkinkan, bersama -sama dengan lebih fokus pada orang yang sebenarnya melakukan perdagangan, bukan hanya pada keputusan Rumah Republik Merchant.

Paradoks ingin memperbaiki sistem republik saudagar dari CK2

Paradoks ingin memperbaiki sistem republik saudagar dari CK2

Empayar yang diperluas

Paradox mengatakan bahawa mereka mahu menambah kedalaman baru kepada pengalaman yang anda dapat ketika bermain sebagai (atau dalam) empayar di CK3. Tidak ada dua empayar yang sama, dan pemaju ingin mewakili fakta ini dan menambah sistem baru untuk membezakan empayar dan membuat mereka merasa lebih “nyata”, bukannya dengan berkesan hanya menjadi versi peringkat yang lebih tinggi dari tajuk Kerajaan.

Undang -undang dan agama yang lebih baik

Walaupun agama telah datang sejak CK2, menawarkan pemain pilihan penyesuaian yang sangat besar ketika mereformasi caban paganisme atau memeluk bidaah baru, undang -undang tidak benar -benar berubah sama sekali (dengan pengecualian sistem kontrak vassal CK3).

Paradox ingin membawa undang -undang sehingga awal dan melakukan lebih banyak kerja untuk membangunkan sistem agama permainan, menjadikan kedua -dua sistem lebih didorong oleh watak dan lebih relevan dengan watak yang anda mainkan.

Undang -undang di CK3 kini agak Barebones

Undang -undang di CK3 kini agak Barebones

Diberkati semula puak dan nomad

Puak, suku dan nomad adalah jenis kerajaan yang berbeza yang diwakili dengan baik di CK2 selepas permainan telah menerima DLC bagi setiap mereka, namun di CK3 tidak ada yang tidak banyak yang membezakannya daripada sistem feudal kerajaan. Saya cenderung lupa dengan cepat tentang jenis kerajaan dan satu -satunya sebab yang saya ingat adalah ketika tiba masanya untuk memperbaharui suku untuk mendapatkan akses ke bangunan feudal dan tentera.

Nasib baik Paradox juga merancang untuk menangani isu -isu ini, dan berharap dapat menambah mekanik baru yang lebih tepat mencerminkan tadbir urus wilayah ini, serta kehidupan orang -orang yang tinggal di sana.

Pengembangan peta

Akhirnya, pengembangan peta juga dipikirkan. CK3 ditetapkan sedikit terlalu awal dalam sejarah untuk berfikir tentang menjajah Dunia Baru, tetapi di Diary Dev ia disebutkan bahawa mereka akhirnya akan mempunyai keseluruhan dunia lama dalam permainan. Peta itu sudah cukup besar, meregangkan dari Iceland ke Tibet, tetapi jika budaya kawasan yang baru ditambah cukup dicerminkan dalam permainan (idealnya tanpa memerlukan DLC berikutnya), maka pengembangan peta pasti akan menarik.