Reddit – menyelam apa -apa, Panduan Survivor Vampire – IGN

Panduan Survivor Vampire

Bertahan dalam gerombolan yang berkembang pesat 30 minit Dan anda akan diberi ganjaran dengan tarikh kematian. Tetapi jika anda terharu dan dikalahkan oleh gerombolan, anda akan dihantar ke skrin utama dengan duit syiling yang anda perolehi yang kemudiannya boleh digunakan untuk Powerup Sebelum larian seterusnya anda.

Panduan Pemula Mutlak/Baru Dipasang untuk Survivor Vampire

Oleh itu, anda mendengar gembar -gembur tentang permainan ini, memainkan banyak permainan lain yang dikenali sebagai klon permainan ini, maka anda memuat turun permainan ini . Anda memulakan permainan pertama anda, dan . Permainan ini sukar! Anda hampir tidak membuat kemajuan sama sekali! Malah raksasa permulaan sukar dibunuh, dan walaupun anda membuat kemajuan, anda terpaksa melarikan diri dari permata XP oleh gerombolan raksasa yang sukar. Kemudian secara rawak anda dikelilingi oleh dinding tumbuh! Anda membuat seperti 100 emas permainan dan metaprogression sangat mahal! Bagaimana anda membuat kemajuan dan mula bersenang -senang? Gulung selama berjam -jam? Pecahkan semua obor? Anda mula merenung menyahpasang.

Jangan takut kawan saya! Permainan yang menyeronokkan ada di sana, yang tersembunyi hanya! Dan inilah rahsia:

Anda sampai ke tahap 20 di hutan gila, entah bagaimana, maka anda membuka kunci perpustakaan. Perpustakaan lebih mudah, anda sebenarnya bersenang -senang, dan dengan mudah dapat berjalan 30 minit dan membuat seperti emas 3k. .

Anda kini boleh membuka kunci metaprogression dan membuka kunci watak ! Saya mempunyai masa 30 minit dalam percubaan pertama saya, dan saya tidak tahu mengenai evolusi!

Penafian: Sekiranya anda mahu dan suka permainan yang sukar, abaikan ini dan mainkan seperti yang anda mahukan!

Petua cepat untuk sampai ke tahap 20 di Mad Forest:

 1. Gunakan Imelda. senjatanya konsisten dan senang digunakan. Ia juga berkembang dengan tome kosong, walaupun anda akan menjadi lvl 20 sebelum berkembang.

Juga, dia mendapat +XP sebagai pasif, membolehkan anda lebih cepat.

 1. Tidak memalukan untuk mengambil mahkota (+xp), walaupun kebanyakan panduan akan memberitahu anda tidak. Walau bagaimanapun, tome bayam dan kosong akan membantu anda lebih banyak.
 2. Ambil bawang putih sebaik sahaja anda melihatnya. Jangan laksanakan tahap 2 yang lalu . Sekarang semua kelawar adalah XP percuma (kecuali bos). . Cukup masuk ke dalam kelawar kelawar untuk banyak XP (kecuali jika mereka menolak raksasa yang lain, juke mereka)!
 3. Ambil peningkatan senjata yang ada dan bukannya mengambil senjata baru. Ini adalah idea yang baik selalu, bukan hanya untuk kes ini.
 4. Jangan beli ketamakan powerup seperti kebanyakan panduan! Anda boleh melakukannya dengan wang perpustakaan lemak. Saya akan mengesyorkan beberapa mata dalam kerosakan. +XP bagus tetapi terlalu mahal.
 5. Ingat, matlamat anda bukan untuk membunuh mana -mana raksasa yang sukar, bukan untuk mendapatkan emas, anda hanya perlu sampai ke tahap 20. Bunuh Monsters Mudah, Ambil XP, Ulangi.
 6. Sekiranya anda penuh HP, anda boleh menolak lingkaran tumbuhan jika raksasa di sana dengan anda sukar.
 7. Memusnahkan obor jika anda rendah hp, ada peluang kecil untuk memajukan ayam panggang yang akan menyembuhkan anda. Berdiri dekat dengan mereka untuk melakukan ini.

Selepas beberapa metaprogression, kembali ke tahap ini dan membalas dendam untuk semua kesakitan!

Panduan Survivor Vampire

Vs screen.jpg

Vampire Survivors adalah permainan survival yang minimalis yang tugas pemain dengan mengatasi gerombolan raksasa yang sentiasa berubah. Setelah memilih salah satu daripada lebih daripada 20 watak yang boleh dimainkan, masing-masing dengan atribut dan senjata permulaan yang unik, anda akan mengambil pelbagai musuh yang secara rawak menjatuhkan XP-permata setelah mati.

Mengumpul permata akan meningkatkan anda Tahap .

Bertahan dalam gerombolan yang berkembang pesat Dan anda akan diberi ganjaran dengan tarikh kematian. Tetapi jika anda terharu dan dikalahkan oleh gerombolan, anda akan dihantar ke skrin utama dengan duit syiling yang anda perolehi yang kemudiannya boleh digunakan untuk Powerup Sebelum larian seterusnya anda.

Bahagian Wiki

Survivor Vampire 5 31 2022 11 06 44 PM.PNG

Di dalam wiki survivor vampire ini, anda akan menemui pelbagai panduan yang akan mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk mengambil musuh-musuh yang besar dan bertahan selama 30 minit dengan mudah.

Panduan Pemula, Arcana dan banyak lagi

Permainan survivor vampire over.png

 • Petua dan strategi
 • Pesanan powerup
 • Sistem kad Arcana
 • Pencapaian tersembunyi
 • Lokasi topeng batu

Panduan membuka kunci watak

Poppea buka kunci.png

  • Semua watak rahsia
  • Cara Membuka Exiviiq Exdash
  • Cara membuka kunci marrabbio
  • Cara mengalahkan dan membuka kunci Kematian Merah

  Panduan senjata dan barang

   • Senjata terbaik dan terburuk
   • Cincin emas dan cincin perak
   • Shadow Pinion Evolution
   • Gatti Amari Evolution
   • Koridor Infinite – Evolusi Lancet Jam
   • Kafan Crimson – Laurel Evolution