Reddit – Menyelam apa -apa, panduan lengkap anda untuk Overwatch 2 Sokongan Heroes

Panduan Lengkap Anda Untuk Overwatch 2 Sokongan Heroes

Sokongan adalah wira overwatch 2 yang tidak dikenali. Ketahui lebih lanjut mengenai setiap sokongan Overwatch 2 dan bagaimana memainkan peranan secara umum, hanya di Liga Z!

Duo Sokongan Terbaik Dengan Setiap Wira Sokongan | Overwatch 2 Panduan Strategi Komposisi untuk Sokongan

Memilih wira sokongan yang salah untuk dipasangkan dengan duo sokongan anda boleh kehilangan permainan sebelum mereka bermula. . Sekiranya anda ingin mengetahui sedikit maklumat mengenai sinergi sokongan, atau lihat beberapa contoh visual yang sejuk, anda boleh menyemak versi video YouTube yang diedit dengan baik! Selain itu, nikmati jawatan 🙂

Pertama ialah Ana. Synergy sokongan terbaiknya disertakan Brig, . Kelemahan terbesar Ana adalah kelemahannya apabila difokuskan – jadi Brig dapat duduk di hadapannya boleh bertindak sebagai penghalang yang hebat kepada mana -mana penyerang yang akan datang. . Baptiste. Walaupun anda boleh lari dengan menjalankan ana/bap di peringkat bawah, ia benar -benar tidak sesuai untuk dua sebab. . Kedua -dua Ana dan Bap mempunyai tempo yang hebat mengubah ultimates, dan tidak dapat fokus caj ini untuk mengubah perjuangan boleh benar -benar memudaratkan pasukan anda. Kedua, kombo ini juga tidak mempunyai banyak utiliti, dengan kedua -dua wira memberikan kerosakan yang besar dan output penyembuhan tetapi tidak banyak dari segi utiliti untuk pasukan mereka di luar Ana’s Anti Nade.

Bergerak ke Baptiste, kombo sokongan terbaiknya adalah dengan Lucio. Kit Bap termasuk penyembuhan aoe gila dan dua cooldowns pertahanan, yang bermaksud dia jarang menghadapi masalah untuk mengekalkan seluruh pasukannya dalam komposisi yang betul. Ini membolehkan pemain Lucio kurang bimbang tentang pasukan, dan lebih bimbang tentang pertunangan, pemisahan, dan bagaimana dia boleh menjadi ancaman umum kepada musuh. Mereka berpasangan dengan baik dalam dikumpulkan gaya pergaduhan, dan mungkin mengambil kek sebagai duo sokongan terbaik saya di semua Overwatch. Bagi sinergi terburuk Bap, saya akan pergi bersama Ana. Kedua -duanya boleh bekerja di pangkat yang lebih rendah, tetapi hampir mempunyai terlalu banyak output ketika datang untuk penyembuhan dan kerosakan, yang bermaksud anda terlepas dari utiliti yang dapat diberikan oleh beberapa sokongan lain.

Brig sebenarnya tidak mempunyai terlalu banyak sinergi dalam Overwatch, dan agak berfungsi dengan kebanyakan penyembuh utama. Penyembuh utama terbaik untuk dipasangkan dengannya Ana, Oleh kerana Ana adalah yang paling terdedah kepada penyembuh utama dan boleh menggunakan perlindungan yang diberikan Brig untuk terus hidup dan menjana nilai gila untuk pasukannya. Ketika datang ke pasangan terburuk, saya fikir Belas kasihan mungkin kombo paling lemah untuk brig. Mereka benar -benar bekerja antara satu sama lain ketika datang untuk bermain gaya. Brig suka melekat dekat dengan rakan sepasukannya untuk memberikan perlindungan dan penyembuhan, sedangkan Mercy suka terbang ke sudut dengan poket DPSnya. .

Seterusnya ialah Kiriko, dan duo sokongan terbaiknya adalah dengan Belas kasihan. . Ini penting untuk membenarkan rahmat untuk mengantongi wira DPS, kerana kiriko dapat mengekalkan dirinya dengan kedua -dua langkah cepat dan suzu. Penyembuhan Kiriko juga cukup tinggi untuk membuat kekurangan penyembuhan yang dimiliki oleh rahmat, juga membolehkan rahmat untuk hampir secara kekal memberi tumpuan kepada kerosakan kerosakan dan bimbang tentang rakan sepasukannya yang mati. Mengenai Synergy Sokongan Terburuk dengan Kiriko, saya akan pergi bersama . Kiriko mungkin sokongan yang paling serba boleh dan boleh berfungsi dengan baik dengan kebanyakan wira sokongan lain, tetapi berpasangan dengan Baptiste hanya memberikan terlalu banyak pertahanan dan tidak cukup kesalahan pada pendapat saya. Output penyembuhan yang tinggi mereka sering akan mensabotaj antara satu sama lain dari membina ulat yang cepat, dan sangat sukar untuk menyampaikan putaran Suzu vs keabadian keabadian ketika datang ke barisan solo, jadi terlalu banyak pertindihan untuk menjadi sinergi yang baik pada pendapat saya.

Ke wira sokongan terbaru sekarang, LifeWeaver. Pada pendapat saya, kombinasi terbaiknya datang dengan Ana. Dengan Ana tidak mempunyai kebolehan pergerakan untuk melarikan diri dari pergaduhan atau mengekalkan kedudukan tanah yang tinggi, kebolehan LifeWeaver dapat meliputi kelemahan ini. Sekiranya ana anda semakin terisolasi dan diserang, LifeWeaver dapat mencengkamnya dari keadaan dan ke dalam keselamatan. . . Kombo sokongan terburuk lifeweaver disertakan dengan Lucio. Kedua -dua penyembuh di luar ini difokuskan di sekitar utiliti kedudukan, dan bukannya mengekalkan pasukan mereka. Walaupun kedua -dua pahlawan sokongan ini berfungsi dengan baik dalam komposisi pergaduhan, hanya ada output yang cukup untuk mereka menjadi pasangan yang berdaya maju, dan saya fikir mereka mungkin berada di sana dengan kombinasi yang paling serasi dalam semua Overwatch.

Pasangan sokongan terbaik Lucio disertakan dengan Baptiste. . Baptiste mungkin adalah wira yang sempurna untuk melakukannya, dengan nombor gila yang dapat dipasangkan dengan pertahanannya, sebuah pasukan yang dikelompokkan dengan Baptiste atas sokongan tidak akan mempunyai masalah sama sekali. Ini membolehkan Lucio melakukan perkara sendiri, memfokuskan pada penglibatan rangsangan laju, dan ingin menjadi ancaman umum. Bergerak ke rakan sokongan Lucio yang paling tidak disukai, saya rasa Lucio/Belas kasihan mungkin mendakwa hadiah pasangan sokongan terburuk dalam Overwatch 2. . Kedua -dua wira ini mendapat manfaat daripada mendapat sokongan penyembuhan pecah yang kuat di pihak mereka, dan Mercy dipasangkan dengan Lucio tidak dapat melakukan ini, dan akhirnya akan jatuh hampir setiap kali.

Bergerak ke Mercy sendiri, saya rasa duo sokongan terbaiknya adalah dengan Kiriko. . . Ketika mendapat sokongan terburuk untuk dipasangkan dengan rahmat, saya fikir Lucio mudah di atas senarai itu. Mercy tidak benar -benar mendapat peluang untuk mengapit atau merosakkan rangsangan apabila dipasangkan dengan Lucio, dan Lucio tidak benar yang paling teruk dalam semua overwatch.

Lucio. Output penyembuhan Moira adalah yang terbaik ketika pasukannya dikelompokkan dan mendapat manfaat dari kedua -dua genggaman biotik dan biotiknya. Apabila dipasangkan dengan Moira, rangsangan kelajuan Lucio boleh digunakan dalam dua cara yang berbeza. Dalam kumpulan pergaduhan yang dikumpulkan, Lucio’s Speed ​​Boost dapat membolehkan seluruh pasukan Moira menolak bersama, dengan Moira mengekalkan pasukannya dari segi penyembuhan. Atau, rangsangan kelajuan Lucio dapat digunakan untuk menyelam cepat menyerang, membolehkan Moira menyelam dengan pasukan dan memberikan kerosakan dan penyembuhan yang konsisten untuk rakan sepasukannya. Bagi pasangan terburuk Moira, ini datang dengan Baptiste pada pendapat saya. Kedua -dua Moira dan Bap mempunyai pengisian cepat yang boleh digunakan dengan cepat untuk memenangi pergaduhan awal, tetapi dengan mereka kedua -duanya mengeluarkan nombor penyembuhan yang tinggi, mereka cenderung untuk mensabotaj antara satu sama lain dalam aspek ini. Pasangan itu juga tidak memberikan utiliti yang menyinggung sama sekali, dan sering bergantung kepada rakan sepasukan mereka untuk memenangi pergaduhan ketika dipasangkan bersama. Pada pendapat saya, Moira gaya yang lebih agresif dan sayap akan membolehkan komposisi ini berfungsi, tetapi jauh lebih sukar untuk menarik diri untuk pemain Moira rata -rata.

Seterusnya ialah Zenyatta, yang kombo sokongan terbaiknya datang dengan Baptiste. GamePlan keseluruhan Zen adalah untuk menggunakan orb dan output kerosakannya, dan bukannya memfokuskan diri untuk mengekalkan rakan sepasukannya. Kelemahan utama dalam permainannya terus hidup banyak masa, kerana dia sangat licin dan tidak mempunyai cara untuk menjaga dirinya hidup. Ini menjadikan BAP menjadi sinergi yang hebat untuknya, kerana Bap sangat bagus untuk mengekalkan pasukannya sendiri, dan sering dapat melindungi Zenyatta dengan kebolehannya. Ini berfungsi hebat dalam komposisi poket, kerana kedua -dua wira berfungsi dengan baik apabila mereka mempunyai jarak dari lawan mereka. Bagi pasangan sokongan terburuk Zen, saya akan pergi bersama Lucio. Kedua -duanya menyokong ini bergantung pada output utiliti mereka dan bukannya output penyembuhan mereka, jadi banyak komposisi pasukan akan berjuang dengan Lucio/Zen. Zen juga tidak mahu terlibat dalam wajah pasukan musuh, jadi Lucio’s Speed ​​Boost adalah sinergi yang sangat buruk untuk Zen. Sekiranya Lucio memilih untuk mengabaikan Zen dan hanya mempercepatkan pasukan lain, itu hanya meminta Zen untuk menyelam dan segera dikeluarkan dari perjuangan, jadi ini cukup buruk pada pendapat saya.

. Sekali lagi, jika anda ingin menyemak versi video YouTube siaran ini, anda dapat melihat grafik kecil yang bagus menggariskan setiap duos baik dan buruk wira sokongan wira. ! “

Panduan Lengkap Anda Untuk Overwatch 2 Sokongan Heroes

Sokongan adalah wira overwatch 2 yang tidak dikenali. Ketahui lebih lanjut mengenai setiap sokongan Overwatch 2 dan bagaimana memainkan peranan secara umum, hanya di Liga Z!

Takeaways utama

 • Sokongan Heroes adalah satu -satunya wira dalam Overwatch 2 yang dapat menyembuhkan rakan sepasukan mereka, menjadikan peranan sangat penting untuk hasil keseluruhan dari mana -mana perlawanan.
 • Walaupun sokongan sering dipanggil “penyembuh”, peranannya jauh lebih dinamik daripada sekadar menjaga rakan sepasukan yang sihat. Semua wira sokongan mempunyai utiliti yang mesti digunakan dengan berkesan untuk pemain untuk memberi impak besar.
 • Wira sokongan tertentu seperti Moira dan Mercy tidak memerlukan ketepatan yang bertujuan, menjadikan peranan sokongan kelas yang menarik untuk pemain tanpa pengalaman yang signifikan dalam permainan FPS.
 • Sokong wira bergantung kepada wira sokongan bersekutu yang lain untuk terus hidup. Sekiranya sokongan bersekutu anda tidak mengerti, anda mungkin mendapati diri anda lebih banyak daripada yang anda perlukan. Muat turun aplikasi Z League untuk mencari rakan sepasukan sokongan yang kompeten yang akan membantu anda apabila anda berada di bawah tekanan.
 • .
 • Setiap wira sokongan mempunyai kit yang sangat unik. Untuk menguasai peranan, disarankan untuk bermula dengan bermain hanya satu atau dua wira sokongan sehingga anda memahami kit mereka, kemudian cabang dari situ.
 • Menyokong perlu marah pencerobohan mereka untuk memastikan mereka terus hidup. Mendapatkan dipilih awal boleh membawa kepada pasukan anda semakin terperanjat, dan kerana anda tidak berada di sana, pasukan anda mungkin mempunyai penyembuhan yang cukup untuk kekal sihat sepanjang tempoh berpasukan.

Senarai Wira Sokongan dalam Overwatch 2

 • Ana adalah wira sokongan sniper dengan pelbagai kebolehan yang berkesan -tetapi tidak ada kebolehan pergerakan seperti sokongan lain. Dia mempunyai keupayaan untuk membawa perlawanan dengan mudah -jika anda boleh terus hidup, itu.
 • Baptiste adalah watak yang dinamik dengan banyak kerosakan dan output penyembuhan. Dia juga boleh bertahan dengan kasut exo, dan menyelamatkan rakan sepasukan dengan bidang keabadiannya. Sokongan yang baik, terutamanya untuk pemain kerosakan (DPS) yang beralih ke peranan sokongan.
 • Brigitte bangun di wajah anda dengan kebolehannya untuk melakukan kerosakan dan menjaga pasukannya hidup. Dia serupa dengan Reinhardt, dan Overwatch Lore bahkan memilikinya sebagai Squire. Sekiranya anda suka berada dalam pertempuran yang tebal, dia adalah wira sokongan untuk anda.
 • Kiriko ringan sebagai bulu, dengan kotak hit kecil dan keupayaan untuk teleport kepada rakan sepasukan. . Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan?
 • Lúcio adalah wira sokongan cepat yang dapat menunggang di dinding dan bahkan memberikan rangsangan kelajuan yang berterusan kepada sekutunya. Menguasai kemampuan menunggang dindingnya untuk terbang di sekitar peta dan membuat lawan menjerit dalam kekecewaan.
 • Mercy adalah asas penyembuh klasik, tetapi dia juga boleh merosakkan meningkatkan sekutunya untuk membolehkan mereka membuat permainan besar. Sekiranya anda suka menjauhi jalan namun masih menyumbang secara besar -besaran kepada perlawanan, Mercy adalah wira sokongan untuk anda.
 • Moira adalah wira yang mudah untuk dijemput dan cemerlang. Dengan keupayaan untuk mudah beralih antara kerosakan dan penyembuhan, dia sempurna untuk pemain yang tahu bagaimana menguruskan kebolehan, cooldowns, dan meter sumber mereka.
 • Zenyatta melakukan kerosakan paling banyak dari mana -mana wira sokongan, dan kebolehannya bahkan dapat membolehkan rakan sepasukannya melakukan lebih banyak kerosakan. Yang dikatakan, dia tidak melakukan penyembuhan yang sangat banyak di luar muktamadnya. ? Hanya yang terbaik ..

Overwatch 2 Streamers Disyorkan

 • Shadder2K – Bekas pemain ini untuk kedua -dua Team Liquid dan Gigantti terus mendahului papan pendahulu di Overwatch.
 • WARN – Telah memukul Rank 1 di tangga untuk Ashe dan terus menyediakan hiburan hampir setiap hari dari pukul 6 petang – 2 pagi ET.
 • Eskay – Dia adalah 500 teratas dalam setiap peranan dan ahli Dart Monkeys. Dia memainkan pertandingan di aliran. Dia sering hidup pada pukul 5 petang ET pada hari Selasa, Rabu, Khamis, dan hujung minggu.
 • ML7Support-Pemain sokongan peringkat tinggi yang biasanya bermula sebelum 9 pagi ET dan sering berjalan selama 8-10 jam setiap hari.
 • Emongg – dikaitkan dengan kejutan San Francisco dan dapat dilihat bermain setiap hari Isnin hingga Sabtu bermula sekitar 9 pagi ET.

! Sokongan jauh lebih sukar untuk dimainkan daripada DPS kerana ia memerlukan rasa permainan penting dan tanggungjawab ganda untuk menjaga rakan sepasukan mereka hidup semasa menyerang bersama mereka. Sebagai tulang belakang dan literal lifeline pasukan, nasib permainan terletak di bahu mereka. Tiada tekanan! Jangan takut! Persaingan telah membuat anda dilindungi dengan beberapa petua dan helah terbaik untuk mempelajari peranan sokongan, dijamin untuk meningkatkan kedudukan Overwatch 2 anda dalam masa yang singkat.

Mencari wira sokongan yang tepat untuk memenuhi gaya mainan individu anda adalah penting, dengan lapan untuk dipilih. . . Beberapa sokongan dapat memberikan pertahanan muktamad, sementara yang lain mempunyai output penyembuhan besar -besaran atau dapat memegang mereka sendiri dalam pertarungan 1v1. Beberapa pemain mungkin lebih suka Hibrid Sokongan/DPS, di mana wira sokongan seperti Zenyatta, Baptiste, dan Moira adalah pilihan yang sempurna. Wira lain seperti Lucio dan Ana mempunyai kit yang terutamanya memberi tumpuan kepada keupayaan mereka untuk menyembuhkan dan menyokong pasukan mereka.

Cari watak sokongan kegemaran anda untuk dimainkan

Ana

 • adalah sumber penyembuhan utama Ana, dan juga boleh melakukan kerosakan berdetik terhadap musuh.
 • Bom tangan biotik . .
 • Dart tidur meletakkan musuh tidur dan dapat mengganggu musuh. Ia mempunyai cooldown yang panjang dan perlu digunakan dengan berhati-hati dalam situasi hidup atau mati.
 • Nano Boost (Ultimate) boleh digunakan pada sekutu yang disasarkan untuk menyembuhkan mereka dengan segera. Ia juga memberikan rangsangan kerosakan dan mengurangkan kerosakan mereka.

Baptiste

 • . Kebakaran utama merosakkan kerosakan, sementara api menengahnya melemparkan bom tangan penyembuhan untuk menyembuhkan sekutu berhampiran kesan, memberikan penyembuhan bonus dengan hits langsung.
 • Boots exo Benarkan Baptiste melompat lebih tinggi apabila Crouch ditekan, jadi dia boleh menjauhi Mudah Alih dari Fire Enemy
 • Pecah regeneratif diaktifkan untuk menyembuhkan Baptiste dan sekutu berdekatan dalam jarak dari masa ke masa.
 • menghalang wira mesra di dalamnya dari mati. .
 • Matriks Penguatan (Ultimate) projek matriks yang menggandakan kerosakan dan penyembuhan semua projektil bersekutu.

Brigitte

 • Perisai Roket Flail/Barrier Adakah dua senjata Brigitte. Kebakaran Utama akan menggunakan flail huru -hara, sementara api sekunder akan menahan perisainya. Dia boleh menggunakan perisainya untuk memasuki pasukan musuh dan mengetuk mereka kembali.
 • Memberi inspirasi Adakah kemampuan penyembuhan pasif Brigitte. Memukul musuh berdekatan dengan flailnya menyembuhkan sekutu berdekatan untuk jangka masa yang singkat.
 • Pek pembaikan boleh menyembuhkan sekutu jarak jauh di luar radius inspirasi. Brigitte mendapat tiga tuduhan pek pembaikan yang mengisi semula dari masa ke masa.
 • adalah lemparan flail jarak jauh yang digunakan untuk mengetuk dan menggantikan musuh mengapit.
 • Rally (Ultimate) membolehkan Brigitte mendapatkan kelajuan pergerakan dan memberikan perisai tambahan dan overhealth untuk sekutunya. Keupayaan muktamadnya berlangsung selama 10 saat.

Kiriko

 • Kunai Adakah satu -satunya bentuk kerosakan Kiriko. .
 • saluran penyembuhan talismans yang terbang ke arah sekutu yang disasarkan. Mereka meluangkan masa untuk mencapai sekutu jadi memastikan anda meramalkan kerosakan masuk dan menghantar penyembuhan Ofuda dengan sewajarnya.
 • Langkah cepat Membolehkan Kiriko untuk secara langsung teleport ke rakan sepasukan, bahkan melalui dinding dan medan.
 • Perlindungan Suzu . Heroes yang dilanda perlindungan Suzu juga menjadi kebal selama jangka masa yang singkat.
 • Mendaki dinding .
 • Saman Semangat Fox yang Terlihat yang Mengasaskan Ke hadapan, Meningkatkan Kelajuan Serangan, Kelajuan Muat semula dan Kelajuan Pergerakan Sekutu dan Mengurangkan Kemampuan Kekejaman Sekutu Yang Mengikuti Jalannya.

 • Penguat sonik adalah senjata utama Lucio, dan kebakaran dalam pecahan empat pusingan.
 • Gelombang bunyi . .
 • Menaiki dinding . Dia memperoleh peningkatan kelajuan pergerakan yang boleh digunakan untuk bertanding dalam objektif dalam masa lapang.
 • Crossfade membolehkan Lucio beralih antara kebolehan penyembuhan dan penyembuhannya dengan aura 12 meter yang kekal.
 • Amp itu secara langsung dikaitkan dengan Crossfade, meningkatkan kuasa mana lagu Lucio sedang dihidupkan.
 • dapat menyelamatkan seluruh pasukan apabila tepat pada masanya. Ia memberikan Lucio dan sekutu dalam jarak 30 meter, rangsangan berlebihan sementara dan kaunter wira DPS seperti Pharah dan Reaper’s Deadly Ultimates.

Belas kasihan

 • Kakitangan Caduceus . .
 • Pistol Caduceus adalah senjata kedua Mercy dan satu -satunya cara untuk mempertahankan dirinya. Pelurunya menjadi tidak terbatas ketika dia menggunakan kemampuan muktamadnya.
 • Dibangkitkan semula setakat ini keupayaan paling kuat dalam permainan, dengan syarat pemain belas kasihan mempunyai rasa permainan yang cukup untuk mengetahui kapan untuk memaksimumkannya. .
 • Malaikat penjaga membolehkan belas kasihan meluncur ke arah sekutu dan boleh digunakan untuk melarikan diri dari sesiapa yang mengejarnya.
 • Valkyrie (Ultimate) buat sementara waktu, larilah dan meningkatkan semua kebolehan utamanya. Kakitangan Caduceusnya merantai rasuk kerosakan dan kebolehan penyembuhannya kepada pasukannya, dengan syarat mereka dikumpulkan bersama.

Moira

 • Genggaman biotikKebakaran utama menyembuhkan semua sekutu di hadapan Moira sambil memakan tenaga biotik. .
 • Biotik orb .
 • Memberi Moira beberapa mobiliti tambahan. Menggunakan pudar, dia boleh hilang, bergerak lebih cepat dan menjadi kebal selama jangka masa yang singkat.
 • Penggabungan (Ultimate) Membenarkan Moira secara serentak menyembuhkan sekutunya dan merosakkan pasukan musuh dalam satu rasuk panjang.

Zenyatta

 • adalah senjata projektil utama Zenyatta. Ia boleh dikenakan sehingga melepaskan lebih banyak projektil.
 • boleh diletakkan pada sasaran musuh untuk meningkatkan kerosakan yang mereka ambil.
 • Orb keharmonian .
 • Transendensi (Ultimate) membolehkan Zenyatta memperoleh kelajuan pergerakan, memberikan jumlah kekebalan kepada dirinya sendiri dan sekutu yang berdekatan di aura emas yang bercahayanya. Keupayaan muktamad ini juga cepat menyembuhkan wira mesra semasa mereka berada dalam jejari.

Apa cara yang lebih baik untuk mempelajari peranan sokongan daripada melalui pengalaman pertama? . .

! . .

Walaupun pemain sokongan mempunyai potensi yang paling sedikit, mereka mempunyai beberapa ultimat yang paling menentukan dalam permainan. Moira’s Ultimate dapat dengan mudah menghilangkan kerosakan yang hangat semasa penyembuhan secara serentak. . Mercy dan Ana dapat menyelamatkan rakan sepasukan dari ambang kematian dengan menggunakan ultimat mereka semasa berpasukan untuk mendorong arus mereka memihak kepada mereka.

Pertahanan Ultimates seperti halangan bunyi Lucio dan transendensi Zenyatta dapat menutup dorongan musuh dengan satu penggunaan. Walaupun Sokongan Ultimates cenderung untuk mengenakan bayaran dengan cepat, jangan hanya menggunakan ultimat anda sebaik sahaja mereka siap; Simpan mereka untuk penangguhan musuh.

Komunikasi adalah kunci

Sebagai pemain sokongan, memberi tumpuan kepada penjejakan akhir musuh, kebolehan utama dan statistik dalam permainan boleh berubah permainan. Memanggil ancaman penting juga boleh memberi kelebihan pasukan anda. . Sebagai watak sokongan, anda adalah sasaran yang terdedah dengan kolam kesihatan yang rendah, jadi anda mesti berkomunikasi jika anda difokuskan oleh musuh supaya pasukan anda dapat menyelamatkan.

Nasib baik, Overwatch 2 kini mempunyai pelbagai cara untuk pemain berkomunikasi dengan pasukan mereka: sembang suara dalam permainan, perbualan jenis/pasukan jenis, dan roda ping baru bagi mereka yang tidak mahu menggunakan mikrofon. Ini semua cara terbaik untuk berkomunikasi dengan pasukan anda, jadi ambil kesempatan daripada mereka! Roda ping boleh ping cooldowns muktamad, objektif, dan juga memberitahu pasukan anda ketika berundur dan berkumpul semula.

!

.

Kematian penyembuh mungkin lebih berkesan daripada pemain sokongan yang mungkin disedari. Walaupun terdapat dua sokongan dalam satu pasukan, jika seseorang mati, pasukan akan kehilangan aliran penyembuhan yang berterusan. . .

. Nantikan lebih banyak panduan Overwatch dan berita eSports lain dengan persaingan! !