Reddit – Menyelam apa -apa, Minecraft Elden Ring telah tiba terima kasih kepada Mods | Pcgamesn

Minecraft Elden Ring telah tiba terima kasih kepada mod

. Sebaliknya, pertempuran lebih mendalam dengan senjata yang berbeza yang melibatkan pemasaan baru untuk dipertimbangkan dan butang mashing tidak lagi menjadi strategi yang berdaya maju kerana perusuh yang lebih sukar akan menghukum anda untuknya. Bos baru berkeliaran di seluruh dunia bersedia untuk menyerang tanpa notis ketika mereka menghancurkan alam sekitar dan menghancurkan pemain.

Mod Elden Ring Minecraft

Heya. Saya akan mencuba jumlah ini sebanyak yang saya boleh, tetapi pada dasarnya saya membuat mod berdasarkan beberapa perkara dari Elden Ring, makhluk -makhluk makhluk ini, mantera, anjing laut, kakitangan, abu roh, dll.

? Ini semua mesra vanila, ini bermakna bahawa semua item (selain daripada beberapa pengecualian) akan dikaitkan dengan perkara / entiti / biomes / apa-apa di dalam Minecraft, contohnya:- Kulit Golem (Incantation): Rintangan, tetapi lemparan (dan anda Dapatkan kulit golem besi).- Skeleton’s Barrage (Sorcery): Tembak anak panah sihir.

Sebab saya sampai ke reddit ini adalah kerana saya mencari idea untuk mantera / mantra / kakitangan / meterai / air mata untuk fisik / roh yang mengagumkan / dll.

Terima kasih kerana membaca.

EDIT: Saya akan jujur, saya juga mencari orang yang dapat membantu saya dengan tekstur dan model, tetapi itu hanya cukup banyak pilihan.
Idea ini menjadikannya sehingga anda dan saya dapat membuat idea bersama, dll.
Saya juga akan jujur ​​tentang hakikat bahawa saya akan membuat mod ini dengan mcreator, tetapi ia tidak akan menjadi mod berkualiti rendah seperti kebanyakan yang dibuat dengannya.
Sekiranya anda mungkin berminat, inilah perselisihan saya: Augustogualtieri (tahu ada seseorang yang membuat tekstur, tetapi saya juga ingin melihat anda)

Minecraft Elden Ring telah tiba terima kasih kepada mod

Minecraft Elden Ring Mod: Dua pemain dalam perisai berjalan di lapangan untuk melawan naga

Versi Elden Ring Minecraft ada di sini, dan ia luar biasa. Berkahwin dengan kedua -dua titans permainan ini seolah -olah seperti tugas yang mustahil, tetapi terima kasih kepada kuasa modding, dan satu yang sangat komited, kini menjadi kenyataan. Apa lagi, cukup mudah untuk melakukannya sendiri.

YouTuber yang dipersoalkan ialah AsionHalfsquat, yang melakukan banyak video Minecraft Mod yang menonjolkan kerja hebat yang dilakukan oleh masyarakat dalam permainan bangunan. Kali ini, ia bukan satu mod yang mereka sorot, tetapi lebih dari 40.

Dalam video itu, asianhalfsquat melepasi setiap mod yang mereka pilih secara terperinci, menjelaskan mengapa mereka telah dipilih, apa -apa tweak kecil yang mungkin perlu anda buat, atau sebarang isu yang berpotensi yang boleh menyebabkan mereka menyebabkan. Banyak yang perlu diambil, tetapi ia patut menonton video jika hanya untuk memahami betapa titanic usahawan ini. Sekiranya anda suka sendiri, anda boleh menemui pek mod cincin yang hancur di pautan.

Hasilnya adalah permainan yang pastinya kelihatan seperti minecraft, tetapi tidak seperti yang paling mengetahuinya. Sebaliknya, pertempuran lebih mendalam dengan senjata yang berbeza yang melibatkan pemasaan baru untuk dipertimbangkan dan butang mashing tidak lagi menjadi strategi yang berdaya maju kerana perusuh yang lebih sukar akan menghukum anda untuknya. Bos baru berkeliaran di seluruh dunia bersedia untuk menyerang tanpa notis ketika mereka menghancurkan alam sekitar dan menghancurkan pemain.

Thumbnail YouTube

Dungeons kelihatan mengerikan, dengan gerombolan musuh dan tekstur luar biasa yang melapisi dinding mereka. Mereka bahkan mendapat naga yang terbang di seluruh dunia menjatuhkan bola api yang meletup untuk membunuh anda dan menghancurkan bumi itu sendiri. Ini adalah salah satu momen yang benar -benar menunjukkan betapa hebat mod Minecraft, dan kita tidak sabar untuk melihat apa yang akan datang di dunia Crossover Ring Minecraft Elden, atau mungkin juga Elden Ring Minecraft Crossovers melalui Elden Ring Mods.

Dalam berita yang lebih tradisional, kami baru sahaja melihat pembebasan snapshot Minecraft yang lain yang memperkenalkan item yang berubah-ubah dalam bentuk Kompas Pemulihan.

Pas permainan untuk PC

Pas permainan untuk PC Pas permainan untuk PC .99 $ 1 (bulan pertama) melanggan rangkaian n memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Microsoft dan program lain.

Jason Coles Jason menghabiskan sebahagian besar waktunya berlari selepas anak -anak atau haiwan kesayangannya, tetapi ketika permainan membelanjakan sebahagian besarnya di Fortnite, Minecraft, secara obsesif bermain Genshin Impact, atau bermain Rocket League. Anda boleh menemui kerjanya yang tersebar di internet di laman web seperti Dicebreaker, NME, dan IGN.

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.