Reddit – menyelam apa -apa, Menara Fantasy dilancarkan pada 8 Ogos, watak baru Liu Huo mendedahkan –

Menara Fantasy dilancarkan pada 8 Ogos, watak baru Liu Huo mendedahkan

Bagi ketika watak -watak yang diubah dibebaskan, kita dapat melihat siaran Lin dan Fiona. Yang, setakat ini telah datang selepas 2 watak frost telah hidup. Jadi sekarang, kita akan disebabkan oleh watak lain yang diubah.

Ramalan pada watak -watak yang akan datang lulus fei se

Selepas fei se, watak seterusnya akan menjadi frost. Mungkin wanita dengan banyak pedang tetapi apa itu “pasti“Adakah mereka akan menjadi Frost Benediction.

Selepas watak Frost, akan menjadi watak yang diubah. Dan mereka akan mempunyai resonans DPS. Banyak kecewa saya sebagai sokongan/tangki utama

Proses pemikiran yang membawa kepada kesimpulan:

Betul di bawah adalah senarai aksara yang dikeluarkan dari 2.0 Sehingga Sekarang.

Senarai chars dari 2.0 hingga sekarang + frigg n nem coz mengapa tidak

Mengabaikan frigg dan nem, anda akan melihat mengapa saya telah membuat kesimpulan mengenai apa yang ada di dalamnya watak -watak yang akan datang.

Jadi bermula dari Ruby, kami mendapat Saki yang merupakan tangki, kemudian Lin, kemudian Lyra, yang merupakan sokongan. Ini tidak membantu kita tetapi ketika kita pergi lebih jauh, corak mula jelas.

Selepas Lyra, kami mempunyai 5 watak resonans serangan sebelum mendapatkan LAN. Kemudian Icarus. Kemudian Fiona, yang juga mempunyai resonans Benediction seperti Lyra.

Selepas Fiona, kami mendapat 5 lagi watak resonans serangan sebelum mendapat Mimi (atau meme idk).

Bagi ketika watak -watak yang diubah dibebaskan, kita dapat melihat siaran Lin dan Fiona. Yang, setakat ini telah datang selepas 2 watak frost telah hidup. Jadi sekarang, kita akan disebabkan oleh watak lain yang diubah.

Coraknya jelas

Baik. . Tetapi saiz sampel terlalu kecil untuk menjadi muktamad.

Kita akan melihat sama ada saya betul apabila watak selepas fei se diumumkan. Yang nampaknya berada dalam 2-3 minggu jadi tidak jauh.

Menara Fantasy dilancarkan pada 8 Ogos, watak baru Liu Huo mendedahkan

Menara Fantasy dilancarkan pada 8 Ogos, watak baru Liu Huo mendedahkan

Plus butiran pertama mengenai bundle pra-pesanan RPG terbuka dunia.

Pereka utama Sky Wang, Perfect World Games

Salam, pengembara! Bersedia untuk membenamkan diri dalam dunia penjelajahan yang tidak terbatas dan pertempuran mengepam adrenalin. Menara Fantasy, RPG Terbuka Terbuka Dunia Dibawa kepada Anda oleh Perfect World Games, membuat debut besarnya di PlayStation 4 dan PlayStation 5 pada 8 Ogos (UTC+0), dan pra-pesanan dibuka secara rasmi hari ini. Jaga diri anda semasa anda membuat watak satu-of-a-kind anda sendiri dan memulakan perjalanan yang tidak dapat dilupakan, sama ada bersendirian atau bersama rakan anda. Dunia ini menanti kedatangan anda.

Mari kita menyelam beberapa ciri yang menakjubkan yang akan menjadikan perjalanan anda benar -benar luar biasa.

Liu Huo, pejuang sengit dengan jiwa artistik

Selepas pelepasan di PlayStation, semua pengembara boleh mengambil pengembaraan di peta yang dipanggil Domain 9, dipenuhi dengan estetika timur. Anda juga akan menemui watak yang menarik bernama Liu Huo -seorang gadis yang bersemangat dan hebat dengan semangat yang tidak dapat dinafikan untuk seni mempertahankan diri. Dia suka memakai gaun merah yang merenung mencerminkan kehebatannya dalam pertempuran dan peranannya sebagai penjaga farewellville. Walau bagaimanapun, ada lebih banyak lagi Liu Huo daripada memenuhi mata. Di luar luarannya yang kasar terletak semangat yang terbakar untuk seni, terutamanya lukisan, dan kaligrafi. Sertailah Liu Huo ketika dia berusaha untuk mengimbangi keanggunannya dengan sifatnya yang bersemangat, dan menyaksikan perjalanan luar biasa yang menanti dia.

Untuk mencerminkan keperibadian Liu Huo, kami meletakkan banyak pemikiran untuk mereka bentuk penampilannya, tindakan pertempuran, dan kesan kemahiran. Terdapat banyak elemen timur yang boleh didapati dalam penampilan Liu Huo. Pakaian luarnya diperbuat daripada sutera dengan corak emas bersulam di kolar. Senjata beliau adalah berus gergasi yang dipanggil Pine Comet, yang sesuai dengan rasa halusnya. Di samping itu, watak “霸” ditulis di kakinya, melambangkan keperibadiannya yang dominan.

Semasa merancang gerakan pertempurannya, kami menyatu kaligrafi dan seni mempertahankan diri, menangkap intipati lukisan dakwat. Kami menggunakan api biru dan oren yang bersemangat untuk meningkatkan kesan visual, menggunakan tekanan berus untuk menyampaikan tahap intensiti yang berbeza -beza. Ketika Liu Huo melepaskan senjata “Pine Comet” dalam peperangan, seolah -olah dia menggunakan berus, membangkitkan kehadiran yang hebat. Walau bagaimanapun, pemerhati bermata bermata yang biasa dengan watak-watak Cina mungkin menimbulkan kesilapan strok. Nampaknya Liu Huo masih mempunyai ruang untuk berkembang di jalannya untuk menjadi artis sebenar.

Ciri -ciri PS5 yang immersive

Pengawal Tanpa Wayar DualSense membolehkan kami memberikan pengalaman mendalam melalui maklum balas haptik. Semasa pertempuran yang sengit, ketika memukul musuh atau menghadapi detik -detik krisis dengan kehilangan darah yang signifikan, haptik pengawal membantu anda dengan tepat menilai persekitaran pertempuran semasa. Di luar pertempuran, haptik yang sesuai semasa momen cerita utama membuat pengalaman mendebarkan. Semasa berlumba, getaran pengawal mengiringi perlanggaran yang sengit, menjadikannya seperti stereng dan merendam anda dalam keseronokan perlumbaan berkelajuan tinggi.

Selain itu, anda boleh berkomunikasi dengan rakan sepasukan melalui mikrofon terbina dalam pengawal, menjadikan dunia yang luas kurang kesepian.

Pada masa yang sama, grafik 4K yang menakjubkan dan kesan visual PS5 memberikan pemain dengan pengalaman permainan resolusi tinggi. Pada masa ini, Menara Fantasy mempunyai gaya peta yang pelbagai, termasuk gaya sci-fi Aesperia, metropolis cyberpunk dari Mirroria, dunia bawah air yang mendalam, dan dunia magis timur domain 9 yang akan datang 9 Domain 9 Domain 9. Dalam mod 4K di PlayStation, lampu neon Mirroria menjadi memukau, Laut besar mengalami perubahan dinamik, dan awan dan maple merah domain 9 mempamerkan daya tarikan timur misteri, meningkatkan pengalaman visual selanjutnya.

Pra-pesanan sekarang untuk item PlayStation eksklusif

Menara Fantasi kini tersedia untuk pra-pesanan di PS Store. Dapatkan semua butiran mengenai apa yang termasuk dalam setiap versi permainan, serta bonus pra-pesanan, di bawah.

Edisi standard Tower of Fantasy mengandungi permainan asas dan dilengkapi dengan kandungan bonus pra-pesanan berikut:

Bulanan Pass X1 Tanium X1000 Gold Nucleus X10 Ayam Goreng X10 Ikan Panggang Renyah X10 Nukleus Hitam X10 Kotak Pembesaran Senjata II X10

Menara Edisi Deluxe Fantasy mengandungi permainan asas dan juga:

48 jam Akses Awal Simulacrum Deluxe Box X1 Pakaian [Move Planes] untuk PS4/PS5. Avatar [Smarty Housekeeper (2nd Gen.)] untuk PS4/PS5. Avatar Frame [Playtime] untuk PS4/PS5. Bingkai sembang [Game Master] untuk PS4/PS5. Bulanan Pass X1 Tanium X2000 Gold Nucleus X10 Nukleus Hitam X10 Senjata Augmentation Box II X20 Fried Chicken X10 Ikan Panggang Renyah X10 Sizzling Meat X10 Nut Tea X10

The Tower of Fantasy Ultimate Edition mengandungi permainan asas dan juga:

48 jam Akses Awal Simulacrum Premium Box X1 Race Car [Icy Blue Blooming] untuk PS4/PS5. Jetpack Skin [meteor ekor putih] untuk PS4/PS5. Pakaian [Move Planes] untuk PS4/PS5. Avatar [Smarty Housekeeper (2nd Gen.)] untuk PS4/PS5. Avatar Frame [Playtime] untuk PS4/PS5. Bingkai sembang [Game Master] untuk PS4/PS5. Bulanan Pass X1 Tanium x3000 Nukleus Merah X10 Nukleus Emas X10 Nukleus Hitam X10 Rawak SR Relik Shard Box X20 Senjata Penambahan Kotak II X20 Fried Chicken X10 Ikan Panggang Renyah X10 Sizzling Meat X10 Nut Tea X10

Semasa perkembangan Tower of Fantasy PlayStation Version, kami telah belajar dan mengumpulkan pengalaman berharga. Permainan dunia terbuka mempunyai potensi yang tidak terhingga untuk penjelajahan, dan kami akan terus membawa lebih banyak kandungan yang memperkaya dan menyeronokkan. Kami harap anda menikmatinya.

Bersedia untuk melepaskan pengembara dalaman anda di PlayStation?

Adakah anda suka ini? Seperti ini

Menara watak yang akan datang fantasi

Dihantar oleh: Pasukan Kandungan Bluestacks

Menara Fantasi - 9 watak SSR baru bocor untuk kemas kini yang akan datang

Menurut sumber, armada watak SSR baru akan berlaku kepada kami dalam kemas kini masa depan untuk menara fantasi . Kebocoran itu mengikut rakan twitter shojin yang sebelum ini telah menyerlahkan kebocoran lain untuk patch sebelumnya mengenai menara fantasi. Walaupun permainan ini masih sangat baru di bahagian global, sebelum ini dikeluarkan di rantau China sebelum global. Banyak watak SSR yang disebutkan dalam kebocoran tidak terdapat dalam versi luar negara itu sendiri. Sumber mengatakan watak -watak SSR baru ini mungkin akan tersedia dalam versi langsung permainan selepas kemas kini 2.4.

Menara Fantasi - 9 watak SSR baru bocor untuk kemas kini yang akan datang

Mari kita lihat nama -nama dan unsur -unsur watak -watak yang bocor:

  • Fiona – Fiona adalah watak unsur penyimpangan yang mungkin menggunakan pedang dwi sebagai senjata utamanya.
  • Lan – LAN adalah watak unsur api. Dia mungkin akan menggunakan payung sebagai senjata.
  • Han Lu – Han Lu adalah watak unsur beku.
  • Icarus – Icarus adalah watak unsur beku yang menggunakan bintang terbang sebagai senjata.
  • Molinia – Molinia adalah watak elemen Volt/Flame yang mungkin cemerlang dalam debuffing musuh.
  • Zeke – Zeke adalah watak elemen fizikal. Kebocoran menunjukkan dia menggunakan pedang dua tangan.
  • Seele – Seele adalah watak unsur api.
  • Valkyrie – Valkyrie adalah watak elemen Volt yang merupakan bos dalam mod cerita.
  • Aegis – Aegis adalah watak elemen fizikal yang kini tinggal di Rift Void.

Seperti biasa, ini hanya kebocoran pada penghujung hari tanpa bukti kewujudan mereka atau tarikh pelepasan mereka pada masa ini.

Menara Fantasi - 9 watak SSR baru bocor untuk kemas kini yang akan datang

Menara Fantasy adalah RPG dunia terbuka futuristik sci-fi yang terletak di tanah fantasi campuran flora dan fauna yang indah. . Nantikan lebih banyak kemas kini mengenai Menara Fantasi! Bluestacks Emulator adalah pilihan utama ketika bermain menara fantasi di PC dengan papan kekunci dan tetikus.