Reddit – menyelam apa -apa, kemas kini impak genshin 3.4 Masa Pelepasan: Bilakah penyelenggaraan akan berakhir? | Den of geek

Kemas Kini Kesan Genshin 3.4 Masa Pelepasan: Bilakah penyelenggaraan akan berakhir

Genshin Impact’s 3.4 patch hampir di sini, tetapi berapa lama anda perlu menderita melalui masa penyelenggaraan kemas kini?

Apabila jawatan ini berumur 17 jam, impak Genshin akan turun selama 2.7 penyelenggaraan pelayan. Apabila jawatan ini berusia 24 jam, pelayan dijangka disandarkan.

Pembetulan: kemas kini akan bermula apabila jawatan itu 19 jam tua. Maaf atas kesalahan.

Notis Hoyoverse Rasmi: https: // genshin.Hoyoverse.com/en/berita/terperinci/21052

Penyelenggaraan dijangka berlangsung selama 5 jam. Pastikan untuk menghabiskan resin anda dengan sewajarnya jika anda tidak mahu menutup semasa penyelenggaraan. Sekiranya anda menetapkan resin anda ke sekitar 120 sebelum penyelenggaraan bermula, anda sepatutnya mempunyai kekurangan 160 resin tepat apabila penyelenggaraan berakhir, yang memberikan anda resin yang cukup untuk menyelesaikan misi BP harian.

Penyelenggaraan permulaan dan anggaran masa akhir untuk zon waktu yang berbeza:

Zon masa Wilayah Permulaan penyelenggaraan Akhir penyelenggaraan
Pdt West Coast USA 30 Mei 3:00 PM 30 Mei 8:00 PM
Edt Pantai Timur Amerika Syarikat 30 Mei 6:00 PM 30 Mei 11:00 PM
GMT / UTC 30 Mei 10:00 PM 31 Mei 3:00 pagi
BST Great Britain 30 Mei 11:00 PM 31 Mei 4:00 pagi
CEST Eropah Tengah 31 Mei 12:00 pagi 31 Mei 5:00 pagi
Ist India 31 Mei 3:30 pagi 31 Mei 8:30 pagi
Wib Jakarta 31 Mei 5:00 pagi 31 Mei 10:00 pagi
CST China/w. Australia 31 Mei 6:00 pagi 31 Mei 11:00 pagi
JST Jepun/Korea 31 Mei 7:00 pagi 31 Mei 12:00 PM
Aest Australia Timur 31 Mei 8:00 pagi 31 Mei 1:00 PM

Kemas Kini Kesan Genshin 3.4 Masa Pelepasan: Bilakah penyelenggaraan akan berakhir?

Genshin Impact’s 3.4 patch hampir di sini, tetapi berapa lama anda perlu menderita melalui masa penyelenggaraan kemas kini?

Oleh Aaron Greenbaum | 17 Januari 2023 |

  • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Impak Genshin

Yang terbaru Impak Genshin Patch hampir bersedia untuk jatuh. Walau bagaimanapun, anda perlu menunggu tempoh penyelenggaraan yang panjang sebelum anda dapat mengalami 3 permainan.4 Kemas kini.

Menurut pegawai Impak Genshin Akaun twitter, sebelum ada yang dapat mengalami Impak Genshin Versi 3.4, (aka. “The Chimes Malam yang indah”), Hoyoverse harus mengambil permainan untuk beberapa penyelenggaraan. Impak GenshinTempoh penyelenggaraan kemas kini seterusnya akan bermula pada 18 Januari jam 6:00 (UTC+8) dan 5 jam terakhir.

Kerana bagaimana zon waktu berfungsi, walaupun, penonton Barat secara teknikal akan memulakan tempoh penyelenggaraan mereka awal pada waktu petang ke -17. Bergantung pada tempat anda tinggal di Amerika, misalnya, yang boleh berada di mana saja antara jam 7 malam hingga 11 malam. Berikut adalah penukar UTC yang berguna jika anda perlu menyemak yang dijangkakan permulaan/akhir masa penyelenggaraan vs. zon waktu anda. Setelah penyelenggaraan selesai, kemas kini Impak Genshin pelanggan, dan versi 3.4 akan masak untuk penjelajahan. Selain itu, anda juga akan menerima hadiah sebanyak 300 primogen (60 untuk setiap jam penyelenggaraan) semasa anda log masuk.

Jadi apa yang dimiliki oleh lima jam penyelenggaraan membuat anda Impak Genshin? Tapak permainan rasmi memperincikan perubahan dan penambahan yang disertakan dengan kemas kini 3.4, tetapi penambahan yang paling penting ialah padang pasir Hadramaveth rantau, yang terdapat di padang pasir Sumeru.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Tidak seperti yang lain di Sumeru, Hadramaveth adalah tanah yang keras. Selain itu, kawasan baru ini mempunyai beberapa wajah baru, termasuk puak Eremite baru, beberapa binatang yang lebih disucikan, dan bos Setekh Wenut (cacing sandwi gergasi yang dikuasakan oleh elemen anemo). Kemas kini juga akan menambah pencarian cerita baru, yang digelar Vultur Volans Bab: Akta 1 “Ilusi Mob.”Apa yang diperlukan oleh usaha baru ini? Nah, selain itu memberi tumpuan kepada watak baru Alhaitham. Kami tidak tahu. Walau bagaimanapun, peminat teruja untuk mengetahui.

Sudah tentu, apa itu Impak Genshin Kemas kini tanpa beberapa gacha? Terlepas dari pendirian anda pada kotak rampasan, memperoleh cukup primogen untuk memperoleh senjata dan watak baru melalui hasrat (yang bertentangan dengan membeli primogen) adalah separuh keseronokan pengalaman. Kemas kini 3.4 akan menambah dua watak baru: Alhaitham yang disebutkan di atas (yang menggunakan Elemen Dendro dan Pedang) dan Yaoyao (yang menggabungkan Dendro dengan polearm). Pemain juga boleh memperoleh pedang baru, cahaya insisi foliar, dari hasrat, serta membeli pakaian baru untuk Kamisato Ayaka dan Lisa. Juga, kemas kini 3.4 akan berdering dalam beberapa acara masa terhad baru yang meningkatkan kadar penurunan aksara tertentu, bermula dengan satu untuk Xiao. Laman web ini menjanjikan keinginan acara berikutnya untuk Yelan dan Hu Tao pada masa kemudian, tarikh yang tidak didedahkan.

Sejak kemas kini 3.4 dibebaskan begitu dekat dengan tahun baru bulan, penyelenggaraan akan merangkumi beberapa peristiwa tematik, seperti bonus log masuk dan chimes malam yang indah. Setiap acara masa terhad akan memberi ganjaran pemain seperti Primogens dan Mora, tetapi acara undangan yang kebetulan mungkin akan menarik pemain paling banyak kerana ia akan memberi ganjaran kepada peserta dengan satu watak 4-bintang percuma dari Liyue dari pilihan mereka. Ini termasuk Beidou, Xiangling, Yun Jin, dan Yaoyao Baru. Sukar untuk berdebat dengan peristiwa yang memberi anda watak yang kuat tanpa memasuki kotak rampasan.