Reddit – menyelam apa -apa, Fallout 4 Mod sepenuhnya membaik pulih RPG Apocalypse Bethesda | Pcgamesn

Fallout 4 Mod sepenuhnya membaik pulih RPG Apocalypse Bethesda

Pastikan untuk menyemak beberapa permainan survival terbaik yang lain dan permainan dunia terbuka terbaik di PC. Kami juga mempunyai lebih banyak maklumat mengenai Opus seterusnya Opus Bethesda dari penampilan komprehensif kami di Starfield Cities dan Starfield Ciri -ciri, dengan permainan yang ditetapkan untuk dibebaskan pada awal 2023.

[FO4] Mod Pembaikan Permainan Terbaik/Kegemaran?

Saya telah menghindari ini untuk masa yang lama dalam setiap permainan Bethesda yang pernah saya mainkan kerana terlalu kerap mereka dilaksanakan dengan cukup buruk dalam permainan. .

Saya telah memutuskan bahawa saya perlu berhenti menjadi bodoh dan sebenarnya melihat beberapa perkara ini untuk FO4. Saya membuat lompatan dan bermain dengan mod seperti Ordinator dan Requiem untuk Skyrim dan benar -benar menyukainya.

Oleh itu, apakah yang terbaik (atau kegemaran peribadi anda) permainan dan mengapa? Saya benar -benar mahukan baik pulih yang mengubah permainan cukup banyak untuk pengalaman baru, tetapi berpegang pada realisme dan rendaman sebanyak mungkin.

Saya melihat Horizon dan ketika kelihatan menarik, ia menambah banyak barangan ke permainan. Saya bimbang banyak perkara ini hanya tidak penting dan berlebihan.

Saya telah menggunakan timbang tara dan senjata nasib sebelum ini dan mendapati bahawa saya menyukai mereka hanya kerana mereka tidak begitu mengganggu. Mereka hanya sedikit mengubah beberapa sistem yang dimiliki oleh permainan.

. Terima kasih atas bantuan lelaki.

Fallout 4 Mod sepenuhnya membaik pulih RPG Apocalypse Bethesda

Fallout 4 Mod sepenuhnya membaik pulih RPG Apocalypse Bethesda: Survivor tunggal dan dogmeat dari Fallout 4 melihat satu sama lain

Mod Fallout 4 baru sepenuhnya mengubah mekanik dan dunia RPG Apocalypse 2015 Bethesda, menambah rebal, perubahan sistem, dan ciri -ciri yang diubah untuk memerah lebih banyak dari permainan kotak pasir, dan memberi kita semua sesuatu untuk dimainkan semasa kita menunggu di tarikh pelepasan Starfield.

Aptly berjudul Fallout More, Mod ini bertujuan untuk “meningkatkan mekanik teras permainan, sementara juga memberikan banyak perubahan kualiti hidup tanpa menambahkan apa -apa yang terlalu mengganggu”. Permainan asas Fallout 4 tetap hampir sepenuhnya utuh, tetapi segala-galanya, dari penjarahan ke dialog ekonomi dan NPC, telah ditapis secara halus untuk menjadikan pengalaman hidup dunia terbuka yang jauh lebih realistik dan dioptimumkan.

Kesukaran adalah salah satu bidang fokus yang paling besar, dengan niat untuk menghapuskan musuh -musuh yang terlalu spongy dan meningkatkan cabaran untuk pemain, tanpa menjadi terlalu keras atau obstruktif. Pemain mengambil lebih banyak kerosakan, tetapi begitu juga musuh, dengan varian legenda yang semakin kerap tetapi membungkus lebih banyak pukulan. Hidangan yang berkaitan dengan kerosakan juga lebih kuat, dan musuh akan bertindak balas dengan berbeza dengan peluru dan luka di bahagian badan yang berbeza. “Musuh tidak lagi akan membabi buta mendekati anda seolah -olah mereka mahu mati,” kata pencipta mod, Relaxitsok. “Mereka sekarang akan bergerak di antara penutup dalam usaha untuk menutup jarak dan berpotensi mengepak. Mereka juga lebih yakin apabila berkumpulan. Setiap jenis NPC telah tweak dengan teliti untuk meningkatkan keperibadian mereka dalam pertempuran. Ini adalah sesuatu yang saya sangat bersemangat dan saya sangat menyukai hasilnya.”

Sistem Stealth Fallout 4 juga telah meningkat secara dramatik, dengan musuh -musuh kini mencari lebih keras dan lebih lama untuk mencuba dan mencari anda, tetapi tanpa telepati Hivemind yang mengecewakan yang mereka miliki. Ekonomi permainan telah dikerjakan semula dengan ketara, juga, dengan harga barang -barang yang meningkat dan turun bergantung kepada bekalan dan permintaan.

Vendor “miskin” yang anda ketahui di padang gurun tidak lagi membawa sejumlah besar rampasan berharga, tetapi mereka boleh “mengangkat” ketika permainan berlangsung. Vendor secara umum juga kini membawa rampasan yang lebih pelbagai, tetapi kurang daripadanya, bermakna anda mungkin perlu melakukan perjalanan dan membeli -belah untuk mendapatkan apa yang anda perlukan.

Atas nota itu, jika anda keluar menghancurkan, rampasan jarang berlaku sekarang lebih cenderung muncul di kawasan yang sangat dipertahan Pangkalan, dan anda tidak akan secara rawak memilih kotak makan tengah hari Vault-Tec dari kawah di laut yang bercahaya.

Rampasan jarang berlaku lebih kerap berlaku, dan anda lebih cenderung untuk mencari barangan berharga dengan mencari dan menggali sekitar. Peti besi dan kotak kunci yang terselip yang akhirnya tidak mengandungi apa-apa kecuali beberapa dolar pra-perang dan beberapa air kotor kini akan menghasilkan barang yang lebih berharga. “Sangat sukar bagi saya untuk memasukkan kata -kata berapa banyak usaha yang saya lakukan untuk meningkatkan ekonomi,” kata Relaxitsok. “Saya ingin mencapai pengalaman permainan yang sangat seimbang, tetapi memberi ganjaran yang bersempadan di mana-mana di antara realistik dan menyeronokkan.”

Kejatuhan lebih banyak juga membuat pelbagai perubahan kepada keseluruhan dunia Fallout 4, termasuk Fizik Ragdoll yang lebih baik, tidak ada lagi gerakan yang kabur (“Ia mengerikan”, kata Relaxitsok), dan mengurangkan masa antara memilih pilihan dialog dan NPC memberi respons, kepada Hilangkan kesunyian yang janggal. Terdapat banyak lagi dalam mod ini, yang boleh anda muat turun sekarang dari mod Nexus, tetapi secara ringkasnya, ia adalah pembaikan keseluruhan Fallout 4 yang masih berjaya mengekalkan RPG yang asal dan muktamad.

Pastikan untuk menyemak beberapa permainan survival terbaik yang lain dan permainan dunia terbuka terbaik di PC. Kami juga mempunyai lebih banyak maklumat mengenai Opus seterusnya Opus Bethesda dari penampilan komprehensif kami di Starfield Cities dan Starfield Ciri -ciri, dengan permainan yang ditetapkan untuk dibebaskan pada awal 2023.

Ed Smith Sebelum ini dari Edge, Naib, dan Polygon, Ed menyertai PCGamesn pada tahun 2022. Dia melakukan semua berita, terutamanya kejatuhan, separuh hayat, dan mogok counter 2.