Reddit – Menyelam apa -apa, Fallout 4 Mod Fallout: New Vegas Remake mempunyai kemas kini baru untuk anda cuba | Pcgamesn

Fallout 4 Mod Fallout: Pembuatan semula Vegas Baru mempunyai kemas kini baru untuk anda cuba

Pengaturcara AS3 – Di samping kerja WorldSpace kami, pasukan skrip kami juga mendapati diri mereka memerlukan bantuan tambahan. Oleh kerana sistem UI Fallout 4 menggunakan flash sebagai asas, ia jauh lebih mudah diubah suai daripada elemen UI dalam tajuk lain. Walau bagaimanapun, ini memerlukan pengetahuan khusus. Kami mencari pemohon dengan pengalaman bekerja dengan AS3.

Fallout New Vegas di Fallout 4

Reddit dan rakannya menggunakan kuki dan teknologi yang serupa untuk memberi anda pengalaman yang lebih baik.

Dengan menerima semua kuki, anda bersetuju dengan penggunaan kuki kami untuk menyampaikan dan mengekalkan perkhidmatan dan tapak kami, meningkatkan kualiti Reddit, memperibadikan kandungan dan pengiklanan Reddit, dan mengukur keberkesanan pengiklanan.

Dengan menolak kuki yang tidak penting, Reddit masih boleh menggunakan kuki tertentu untuk memastikan fungsi yang betul dari platform kami.

Untuk maklumat lanjut, sila lihat notis kuki kami dan Dasar Privasi kami .

Dapatkan aplikasi Reddit

Imbas kod QR ini untuk memuat turun aplikasinya sekarang
Atau periksa di kedai aplikasi
Komuniti Rasmi untuk Fallout 4: New Vegas
Fallout 4: New Vegas – Soalan Lazim Rasmi

Hei ada peminat dan penyokong F4NV, dan selamat datang ke 2022! Dan bersama -sama dengan itu, selamat datang ke devblog terbaru ini! Blog ini akan menyentuh beberapa perkara yang lebih menarik atau menarik yang kami ada dalam perjalanan, serta bercakap mengenai pemacu pengambilan utama kami yang terkini untuk projek ini.

Penafian ringkas – Kemas kini ini tidak akan mengandungi tangkapan skrin baru kandungan yang akan datang. Ini adalah entri blog yang ketat – tunggu untuk kemas kini masa depan, yang akan menjadi lebih merangsang secara visual.

. Di luar permulaan yang kasar hingga tahun ini, dan haus yang berterusan pada kita semua bahawa krisis Covid-19 yang berterusan telah menyebabkan, kemajuan telah menjadi sentuhan lebih perlahan di tempat-tempat daripada yang kita sukai. Walau bagaimanapun, semua yang diketepikan masih mantap. Sejumlah pencipta kandungan baru yang hebat telah menyertai pasukan kami, beberapa di antaranya datang dari komuniti kami, dan banyak ciri baru dan kepingan kandungan telah dibuat untuk projek itu.

Oleh kerana projek -projek seperti kita berterusan, terdapat masa di mana pertumbuhan selanjutnya diperlukan. Output kami sepanjang tahun lepas sudah cukup untuk membenarkan penciptaan jabatan baru (piawaian borang dan pasukan permainan kami) dan kami telah mencapai titik di masa kami juga bersedia untuk merekrut Lebih banyak kakitangan ke jabatan pencarian kami (lebih banyak lagi yang kemudian.) Dari sudut pandangan teknikal, 2021 adalah tahun perkembangan yang luar biasa untuk projek itu. Dari senjata yang diholakkan (dianggap lama secara teknikal tidak dapat dilaksanakan,) ke penukaran jenis peluru senjata. . Walau bagaimanapun, tidak perlu dikatakan bahawa Pasukan Seni Senjata kami telah memasuki tempat kerja untuk mengintegrasikan aset untuk menyokong sistem ini, jadi gambaran ini sememangnya akan datang lebih awal daripada kemudian.

Semuanya, tahun lepas telah membawa kita ke titik di mana kita mempunyai arah yang sangat jelas untuk di mana pasukan dan projek kita perlu pergi.

Animasi Makhluk – Salah satu cabaran besar Modding Fallout 4 dalam tempoh 6 tahun yang lalu adalah makhluk. Kerana bagaimana tarikh animasi untuk makhluk dicipta, hampir mustahil untuk animasi makhluk baru dibuat. Sekurang -kurangnya, sehingga baru -baru ini. Berdasarkan kerja pengaturcaraan yang luas dan tulisan -tulisan Icestormng, dengan sokongan dari Velvetgoat, dan dengan bantuan dan arahan dari Reklamasi, kami sangat gembira untuk memberikan sedikit rangsangan isyarat untuk tutorial penciptaan makhluk yang penuh ini untuk Fallout 4 – – Aliran kerja ini tidak ternilai untuk banyak projek, disertakan sendiri, dan sementara ini bukan pengumuman konvensional dari kami dengan cara apa pun, ini bermakna banyak jika anda dapat menyemak dan mungkin juga menyokong sumber modder yang luar biasa ini!

. Seperti yang telah diumumkan sebelum ini, F4NV akan menggunakan beberapa fungsi dari TheWhitecolarPlayers ‘Barstool Games (https: // www.nexusmods.com/fallout4/mods/30222). Di luar ini, kami juga telah berusaha untuk mendapatkan sokongan permainan untuk mesin slot, dan juga mempunyai beberapa kerja yang sangat lazat yang dijalankan pada beberapa aset yang indah untuk meja permainan dan dek kad untuk pelbagai pertubuhan yang terdapat di Mojave. Nantikan pameran masa depan untuk beberapa kandungan ini – ia cukup rad.

Freeside – Freeside. Tinggal.

Akhirnya, kami ingin membuka lantai ke komuniti kami untuk pertanyaan. Selalunya kes komuniti kita mempunyai soalan yang kurang kerap ditanya, atau yang tidak mudah dijawab dalam ruang beberapa ayat. Untuk membantu menangani perkara ini, kami akan membuat jawatan susulan dalam masa terdekat, dan kami ingin menjawab beberapa soalan dalam bentuk yang lebih panjang untuk komuniti kami. Jangan ragu untuk melemparkan soalan anda, dan kami akan memilih sejumlah mereka untuk menyediakan menyelam yang lebih mendalam di masa depan.

Tidak terlalu kerap kita membuat jawatan pengambilan yang bersepadu, tetapi dengan banyak kemajuan yang kita lihat, kita kini berada di kedudukan di mana bahagian -bahagian tertentu pasukan kami ingin berkembang. Berikut adalah jabatan keutamaan semasa kami yang mencari kakitangan:

Jabatan Quest – Dengan lompat dan batas kakitangan kami telah dibuat di ruang dunia, kami telah berakhir dalam keadaan gembira yang perlu membawa ahli -ahli baru untuk membantu penciptaan pencarian. Penciptaan penciptaan bekerja dengan sistem pencarian dalaman F4NV untuk membina pencarian, dan bekerja bersempena dengan jabatan VA kami untuk memastikan semua kandungan dicipta dengan betul dalam F4NV. Pemohon harus mempunyai sekurang -kurangnya pengalaman dengan sistem pencarian Fallout 4 – malang Sistem pencarian 4, dan kemudian melatih semula mereka untuk bekerjasama dengan sistem dalaman yang kami gunakan untuk penciptaan pencarian.

Pengaturcara AS3 – Di samping kerja WorldSpace kami, pasukan skrip kami juga mendapati diri mereka memerlukan bantuan tambahan. Oleh kerana sistem UI Fallout 4 menggunakan flash sebagai asas, ia jauh lebih mudah diubah suai daripada elemen UI dalam tajuk lain. Walau bagaimanapun, ini memerlukan pengetahuan khusus. Kami mencari pemohon dengan pengalaman bekerja dengan AS3.

CK Generalis – seperti mana -mana mod atau projek pembangunan permainan, hutang teknikal dan pengemaskinian pelbagai bentuk kepada piawaian yang betul adalah sesuatu yang perlu diingat. Di luar ini, kerja mengintegrasikan aset, mewujudkan item/jadual rampasan, dan tugas -tugas lain yang lain adalah sesuatu yang perlu disimpan di atas, dan mengintegrasikan saluran paip untuk mengimbangi masa depan dan tugas QA telah menjadi keutamaan sejak akhir -akhir ini. Oleh itu, kami mencari orang yang sanggup membantu kami dengan beberapa kerja yang kotor dan kurang daripada glamor yang diperlukan untuk membantu menjaga kapal berlayar dengan bersih. Kami mencari pemohon dengan beberapa pengalaman umum di CK yang tidak keberatan mendapatkan tangan mereka kotor dengan beberapa bahagian yang kurang menarik, tetapi masih sangat penting dalam pasukan permainan dan reka bentuk kami.

Jika mana -mana peranan ini kelihatan seperti mereka mungkin menarik minat anda, jangan ragu untuk memohon: https: // docs.Google.com/forms/d/e/1faipqlsfkggrhc-brg2go7mykv2jnuzlv7sbovtn4b3aukvwphqdrq/viewForm

Di luar ini, kami juga mempunyai sebilangan kecil bukaan di jabatan berikut:

Reka Bentuk Tahap Seni 3D

Dan tentu saja, jabatan VA kami juga lebih senang menerima pemohon baru juga.

2022 adalah permulaan sesuatu yang baru. Dengan kedudukan baru yang kami ingin tambahkan, dan cara kami bertujuan untuk mengembangkan pasukan kami, tidak ada persoalan bahawa tahun ini bersinar dengan potensi. Kami semua berharap dapat mengadakan pameran baru dan menarik untuk semua, dan harap anda akan bertahan dengan kami melalui perjalanan ini. Sehingga itu, seperti biasa – tinggal berkelas!

Fallout 4 Mod Fallout: Pembuatan semula Vegas Baru mempunyai kemas kini baru untuk anda cuba

Fallout 4 Mod Fallout: REMAKE VEGAS BARU MEMILIKI Kemas kini baru untuk anda cuba: Mutant hulking buaian tukul raksasa di padang gurun apokaliptik

Fallout 4 Mod Fallout: Pembuatan semula New Vegas (atau, untuk memberikan tajuk rasmi, Fallout 4: New Vegas), cuba membina semula klasik obsidian 2010 sebagai permainan RPG penuh menggunakan enjin Fallout 4 Bethesda, dan ia hanya mendapat siri besar kemas kini, dengan beberapa ciri yang tersedia untuk anda mencuba.

Sama dengan Fallout yang bercita-cita tinggi: Projek London, Fallout 4: New Vegas pada dasarnya merupakan permainan yang baru, mencipta pengembaraan kurier di Mojave di dunia kuasa yang lebih tinggi dari Fallout 4. Dalam satu siri kemas kini, pemaju telah mendedahkan beberapa ciri utama yang boleh kita harapkan kerana New Vegas mendapat pembaikan visual dan mekanikal yang besar.

Bittersprings telah dibuat semula, seperti mempunyai beberapa bahagian dalaman utama dari dunia Vegas yang baru. Kantin Vault 13 yang dipercayai akan kembali, bersama sistem untuk kemerosotan senjata dan pembaikan, yang menambah dimensi permainan survival tambahan kepada Obsidian’s Original. Rifle Recharger, La Longue Carabina, dan Pistol Recharger semuanya mendapat peningkatan HD, dan semua aset untuk perjudian di jalur Vegas baru telah dibina semula. Semua perubahan telah diringkaskan oleh juicehead YouTuber Stalwart.

Thumbnail YouTube

Tetapi ingat, serta mengemas kini New Vegas dengan Visual Fallout 4, ini adalah percubaan untuk menggabungkan dua perlawanan, yang bermaksud sistem bangunan dan penyelesaian FO4 sedang direka semula untuk disesuaikan dengan dunia Vegas yang baru. Anda tidak akan dapat menyesuaikan seluruh bandar (kisah New Vegas tidak benar-benar menyumbang) tetapi anda boleh merancang dan membina rumah pemain peribadi, menggunakan topi untuk membeli perabot dan memodelkan kediaman ideal anda sendiri, pasca apokaliptik anda sendiri.

Terdapat juga peluang untuk mencuba salah satu Fallout 4: Ciri -ciri Utama Baru Vegas berkat Releaser Berdiri Baru untuk UI yang Diubahsuai. Hanya menuju ke mod Nexus, dan anda boleh mengubah paparan kepala untuk Fallout 4 menjadi perlawanan sempurna dari cahaya klasik, oren pip-boy dari Mojave.

Kami masih menunggu pada tarikh pelepasan pepejal untuk Fallout 4: New Vegas, tetapi sementara itu, anda mungkin mahu melompat kembali ke asal klasik dengan beberapa kejatuhan terbaik: mod Vegas baru. Kami juga mendapat panduan untuk permainan dunia terbuka yang terbaik, atau, jika anda seorang peminat Bethesda yang besar, semua yang anda perlu tahu mengenai tarikh pelepasan Starfield, yang sememangnya akan datang lebih awal daripada kemudian.

Ed Smith Sebelum ini dari Edge, Naib, dan Polygon, Ed menyertai PCGamesn pada tahun 2022. Dia melakukan semua berita, terutamanya kejatuhan, separuh hayat, dan mogok counter 2.