Reddit – Menyelam apa -apa, Destiny 2 Season of the Lost- Bagaimana untuk mendapatkan menara stasis tanpa had dengan binaan ‘patah’ ini – asasnya

Destiny 2 Season of the Lost- Cara Mendapatkan Turret Stasis Tanpa Had Dengan Membina Warlock ‘Broken’ ini

Bangunan itu sepenuhnya berkisar di sekitar bom tangan anda, memberi tumpuan kepada endgame. Jadi idealnya anda akan mempunyai

Turret stasis saya membina kandungan peringkat tinggi

Hai semua, saya mendapat kejayaan yang sangat baik dengan GMS dengan membina shadebinder saya, dan memutuskan untuk membaginya untuk sesiapa sahaja yang mungkin bergelut dengan binaan. Saya ragu ia adalah binaan yang paling asli kerana beberapa singergi cukup jelas, tetapi tidak kira saya harap ia membantu seseorang.

Tumpuan utama binaan adalah kawalan orang ramai, mengunci seluruh arena dengan menara stasis. Mereka memberi anda ruang pernafasan yang luar biasa dalam kandungan tahap GM dan bahkan dapat memberi anda maklumat mengenai Wyverns Sneaky . Binaan ini memberi anda keupayaan untuk mempunyai 100% uptime di menara anda. Anda akan mempunyai sekurang -kurangnya 1, kadang -kadang 2 menara sepanjang masa di lapangan. Anda juga boleh pergi untuk 3 jika anda memerlukannya.

Statistik

Bangunan itu sepenuhnya berkisar di sekitar bom tangan anda, memberi tumpuan kepada endgame. Jadi idealnya anda akan mempunyai

 • 100 Ketahanan
 • 70+ disiplin, idealnya 100
 • Sebagai pemulihan yang tinggi seperti yang anda boleh dapatkan.

Saya memprioritaskan 100 daya tahan untuk GM, dan dengan cara itu saya tidak dapat mendapatkan 100 disiplin dengan binaan saya sekarang, tetapi 90 berfungsi dengan baik untuk saya. Hanya pergi setinggi yang anda boleh.

Perisai, aspek dan mod

Saya akan menganggap binaan ini mempunyai dua komponen. Pertama itu Bleak Watcher aspek – Sarung Tangan Osmiomancy eksotik – Bom bom tangan Combo. Cukup mudah, anda dapat mempunyai dua menara stasis dan bukannya satu.

Bahagian kedua mengambil sedikit kerja dari segi mod perisai. Syngergy kami di sini akan datang dari menggabungkan Penuaian Glasial aspek dengan mod perisai. Mod gaya tempur dengan binaan ini Elemental Shards (Stasis), Caj Elemental (Neutral), Firepower (Solar) x3. Anda boleh membuang Pengebom Mod (solar) pada item kelas anda untuk ukuran yang baik, dan juga dijalankan Bolstering detonasi (Tidak sah) di tangan anda untuk regen rift yang lebih baik.

Serpihan

Ini adalah serpihan yang saya jalankan, tetapi jujur ​​anda mendapat kelonggaran di sini kecuali salah satu daripada mereka.

 • Bisikan durance: Ini adalah satu -satunya serpihan yang saya akan mempertimbangkan “wajib”. Ia menjadikan menara anda bertahan lebih lama, yang terlalu baik untuk diluluskan.
 • Bisikan pengaliran: Ini menjadikan jejak stasis berdekatan ke kedudukan anda. Ini setara dengan stasis shard mencari telaga, dan saya fikir ia sangat baik untuk kandungan kesukaran yang tinggi di mana keluar dari kedudukan untuk merebut shards boleh menjadi hukuman mati. Ketahanan tambahan juga bagus, kerana kami berusaha mencapai 100. Anda boleh menukar ini untuk sesuatu yang lain pada kandungan kesukaran yang lebih rendah.
 • Whisper of Chains: Serpihan ini memberi anda rintangan kerosakan ketika anda berada di dekat sasaran beku, yang bagus kerana ada banyak sasaran beku. Rintangan Kerosakan selalu bagus, dan pemulihan tambahan sangat baik untuk cooldown rift kami.
 • Bisikan siksaan: Dengan serpihan ini, setiap kali kita mengambil kerosakan, kita mendapat sedikit tenaga bom tangan. Ini mungkin satu serpihan yang saya akan bertukar, kerana tenaga bom tangan sangat minimum dan kami tidak mahu mengambil banyak kerosakan pada kandungan kesukaran yang tinggi.

Gelung

Dengan binaan ini, setiap kali anda mengambil stasis shard, anda akan dikenakan bayaran dengan cahaya x2 dan dapatkan sebahagian kebolehan anda kembali. Berikutan itu, apabila anda membuang turet anda, anda akan mendapat kira -kira 30% tenaga bom tangan anda kembali. Dengan disiplin yang tinggi, anda boleh membuang tiga menara stasis dengan berkesan ke belakang jika anda perlu, atau terus menyusahkannya dalam jarak yang singkat untuk mempunyai 100% uptime.

Inilah pautan redup saya untuk membina. Saya tidak mempunyai sepasang sarung tangan osmiomancy yang hebat jadi saya yakin ada di antara anda yang boleh melakukan lebih baik pada statistik.

Destiny 2 Season of the Lost- Cara Mendapatkan Turret Stasis Tanpa Had Dengan Membina Warlock ‘Broken’ ini

Dengan musim baru di Destiny 2, pemain kini boleh membuat binaan baru yang kuat untuk warlocks, pemburu atau titans. Pemain mempunyai pilihan senjata baru, mod, barangan eksotik, aspek dan banyak lagi untuk membuat set sempurna mereka. Mereka kemudian boleh menggunakannya untuk kemudian menghapuskan musuh mereka pada mod PVE seperti malam, mod PvP seperti Crucible dan banyak lagi.

Video kegemaran Amerika hari ini

Pemain yang menggunakan Warlock mempunyai beberapa pilihan yang luar biasa untuk membina mereka dalam permainan. Mereka juga boleh mencipta stasis yang berkuasa yang boleh menyebabkan keganasan dalam mod PVE seperti serangan malam dengan mempunyai bilangan menara yang tidak terhad. Begini cara anda boleh melakukannya.

Artikel iklan berterusan di bawah iklan ini

Destiny 2: Musim Glitch Permainan yang Hilang Memberi Tembakan Paracaus Infinite ke Hawkmoon

Warlock yang paling kuat dibina di Destiny 2: Season of the Lost

 • Aspek: Bolt Iceflare dan Watcher Suram.
 • Fragments: bisikan shards, bisikan siksaan, bisikan durance, dan bisikan fissures.
 • Senjata Kinetik: Peacebond Sidearm
 • Senjata Tenaga: Rifle Fusion Ketenangan Null
 • Senjata Kuasa: Seribu Voices Fusion Rifle

Kepingan dan mod perisai terbaik untuk pergi

Artikel berterusan di bawah iklan ini

Dalam binaan ini, eksotik untuk pergi dalam Musim Lost adalah topi keledar Exotic Verity’s Brow. The Exotic mempunyai perkhemahan intrinsik sihir keempat yang memberikan kematian untuk pukulan akhir senjata dengan jenis kerosakan yang sepadan dengan tenaga subkelas. Plus, pemain boleh mendapat banyak kristal dengan menggunakan peacebond sidearm kerana ia mempunyai perkampungan batu nisan. Ini membolehkan pemain untuk mendapatkan kristal stasis dengan pukulan akhir ketepatan.