Reddit – menyelam apa -apa, Destiny 2: Lightfall – Langkah ‘Strand Akhir’ untuk mendapatkan amaran akhir – Polygon

Cara Menamatkan ‘The Final Strand’ dan Dapatkan Amaran Akhir di Destiny 2: Lightfall

Untuk memulakan pencarian “The Final Strand”, anda mesti membuka kunci semua aspek, serpihan, dan bom tangan untuk salah satu subkelas helai anda. Anda dapat mula membeli mereka dengan meditasi helai setelah mengalahkan kempen. Sebaik sahaja anda membuka kunci mereka semua, anda akan mengambil pencarian dari kolam pouka/meditasi titik untuk helai.

Amaran Akhir adalah senjata yang paling baik tetapi juga senjata yang paling mendalam di Destiny 2 (analisis PVP)

Amaran Akhir adalah senjata yang paling baik tetapi juga senjata yang paling mendalam di Destiny 2 (PVP).

Amaran Akhir adalah sidearm helai eksotik yang mempunyai kebolehan berikut:

 • Sekali-sekala- menahan musuh menandakan musuh dalam jarak jauh dan membuat tembakan pecah. Memukul sasaran yang ditandakan dengan pukulan yang dicas sepenuhnya membongkar mereka.
 • Pilih racun anda-ads’ing memberikan tembakan peningkatan halaju dan menangani kerosakan tambahan kepada musuh yang ditandakan (71 ke kepala pada jarak minimum). Tembakan Hipfiring akan mengesan musuh yang ditandakan dan menangani kerosakan pukulan badan yang meningkat (36 ke badan).

Anda boleh mengatakan banyak pemikiran telah masuk ke dalam senjata ini tetapi atas sebab tertentu mekanik senjata sangat mengecewakan atau mustahil untuk persediaan kerana perkara yang sangat menjengkelkan. Inilah maksud saya:

 • Tembakan penjejakan senjata dapat dikeluarkan dengan hanya merayap spam jika anda telah disasarkan.
 • Beberapa kali, senjata itu tidak akan menjejaki musuh di jarak dekat.
 • Sekiranya lebih banyak lagi 1 musuh hampir maka tanda akan beralih antara sasaran.
 • Beberapa kali, tembakan penjejakan akan secara literal hanya melengkung di sekitar musuh dan kemudian memilih untuk memukul dinding.
 • Sekiranya pemburu musuh menjatuhkan klon pada masa yang sama ketika anda mula menargetkannya maka ia akan beralih ke klon dan bukannya tinggal di pemburu.
 • Anda tidak lagi mengesan musuh ketika buta.

Saya benar -benar dapat melihat apa yang Bungie merancang dengan senjata ini tetapi dalam keadaannya sekarang, mungkin juga sesuatu yang eksklusif digunakan dalam kandungan PVE jika binaan tidak persediaan untuknya.

Saya telah membuat 5 binaan untuk senjata ini:

 1. (Warlock) Wings of Sacred Dawn + Amaran Akhir: Tinggal di udara dan berdoa mereka hanya tidak melihat semasa anda menembak mereka di kepala.
 2. (Warlock) Swarmers + Amaran Akhir: Tembakan Anda dari Amaran Akhir akan membongkar musuh yang akan mencipta projektil kusut dan pencari di Kill. Tembak kusut dengan iklan untuk membuat threadling. Threadling itu akan membongkar musuh yang merosakkan. Ulangi kitaran.
 3. (Hunter) Foetracer + Amaran Akhir: Foetracer menandakan sasaran dan begitu juga amaran akhir tetapi apabila sasaran yang ditandakan mempunyai kesihatan yang rendah maka anda menangani lebih banyak kerosakan pada sasaran yang ditandakan kerana Foetracers keupayaan eksotik. Juga mendapat sedikit AE untuk semua senjata.
 4. (Hunter) Bombardiers + Amaran Akhir: Bangun dan tutup pada seseorang dan kemudian mengelak (berdoa anda tidak mati). Oleh kerana subclass strand anda, anda akan memutuskan musuh kerana bombardiers perkhemahan. Dapatkan pembunuhan dengan iklan amaran terakhir untuk menimbulkan kusut. Sekiranya musuh berada berdekatan ketika bom itu hilang, mereka juga terputus. Melompat di udara dan buang bola itu ke arah mereka. Percayalah.
 5. (Titan) Armamentarium + Amaran Akhir: Jalankan Strand dengan serpihan berikut: Kesinambungan, Kelahiran semula, Minda, Evolusi. Anda akan bermula dengan menggantung musuh dengan kemampuan kelas anda. Bunuh mereka dan menembak kusut jika musuh berdekatan tetapi jika mereka tidak merebutnya. Berlari sehingga anda menjumpai seseorang. Buangkan kusut pada mereka dan kemudian buang bom tangan pada mereka. Bunuh dengan Hipfire. Pencari sekarang telah menanam dan mengejar musuh yang berdekatan. Sekiranya amaran terakhir anda mencipta threadlings kerana kelahiran semula maka iklan di musuh terdekat dan dapatkan heashot membunuh secepat mungkin. Ini akan mewujudkan lebih banyak pencari. Buang Bom Tambahan Anda. Sekiranya anda bernasib baik, satu lagi threadling spawns tetapi jika tidak, anda kemungkinan besar akan mempunyai barikade kembali pada masa itu. Barrikade pop di musuh yang kemungkinan besar pada separuh kesihatan disebabkan oleh bom tangan dan pencari. Pada masa itu, kusut harus dilepaskan. Ulangi kitaran.

Binaan ini hanya akan berfungsi jika anda bernasib baik untuk beratur dengan pasukan yang tidak mengguncang sesuatu seperti titan spam bom penindas.

Sejujurnya, saya ingin pendapat anda mengenai amaran akhir atau jika anda mempunyai penambahbaikan untuk membina.

Cara Menamatkan ‘The Final Strand’ dan Dapatkan Amaran Akhir di Destiny 2: Lightfall

Imej yang menunjukkan amaran akhir

Takdir 2‘S Cahaya pengembangan memperkenalkan senjata eksotik yang dipanggil Amaran terakhir.

Amaran Akhir adalah sidearm helai yang secara automatik boleh bertujuan menuju sasaran. Anda boleh membuka kunci amaran akhir dengan melengkapkan usaha “Helai terakhir,”Yang tersedia setelah anda membuka kunci sepenuhnya Stand Subclass Pada salah satu watak anda. Anda akan dibawa masuk ke Pembendungan tudung kawasan Neomuna peta, dan pelajari lebih banyak maklumat mengenai kuasa helai baru kami.

Di dalam ini Takdir 2 panduan, kami akan meneruskan cara membuka kunci sidearm sidearm amaran akhir dan bagaimana menavigasi usaha “The Final Strand”.

Cara Mendapatkan Amaran Akhir dan Langkah Quest ‘The Final Strand’ di Destiny 2

Gambar amaran akhir

Langkah untuk mendapatkan amaran terakhir di Takdir 2 adalah seperti berikut:

 1. Lawati Nimbus di Gerbang Striders di Neomuna.
 2. Cari alat-alat yang dimanfaatkan dalam pembendungan tudung di Neomuna.
 3. Kalahkan pelopor Legion Shadow dan baca pesanan mereka untuk belajar di mana mereka mengambil rampasan.
 4. Ambil spektrometer tudung dari Typhon Imperator.
 5. Lawati kolam Pouka di Hall of Heroes di Neomuna.
 6. Lengkapkan Program Latihan Osiris di Radiosonde dalam sekurang -kurangnya 5 minit 30 saat untuk menembusi spektrometer tudung.
 7. Lawati kolam Pouka di Hall of Heroes untuk menyelesaikan senjata helai anda.

Usaha ini agak mudah dan pertempuran tidak terlalu sukar. Anda mungkin mengalami kesukaran untuk menangani program latihan Osiris sendiri, jadi kami mengesyorkan anda masuk dengan fireteam.

Berikut adalah setiap langkah pencarian secara terperinci:

Cara Memulakan ‘The Final Strand’ di Destiny 2

Imej yang menunjukkan permulaan pencarian terakhir

Untuk memulakan pencarian “The Final Strand”, anda mesti membuka kunci semua aspek, serpihan, dan bom tangan untuk salah satu subkelas helai anda. Anda dapat mula membeli mereka dengan meditasi helai setelah mengalahkan kempen. Sebaik sahaja anda membuka kunci mereka semua, anda akan mengambil pencarian dari kolam pouka/meditasi titik untuk helai.

Di mana untuk mendapatkan alat yang dimanfaatkan oleh helai

Imej yang menunjukkan pembendungan tudung pada Neomuna

Anda perlu menuju ke kawasan pembendungan tudung peta neomuna. Jejaki pencarian di tab Quest anda dan anda akan diberikan penanda membawa anda ke mana anda perlu pergi.

Kalahkan The Shadow Legion Looters

Imej yang menunjukkan bayang -bayang Legion Legion

Sebaik sahaja anda sampai ke kawasan pembendungan tudung sekumpulan besar musuh akan bertelur. Mengalahkan mereka semua dan membunuh bos. The Boss akan menjatuhkan “Perintah Legion Shadow” yang diperlukan untuk maju usaha.

Ambil spektrometer tudung dari Typhon Imperator

Imej yang menunjukkan Typhon Imperator

Kepala ke Imperator Typhon. Sekali di dalam, anda akan melihat penanda pencarian di atas sekumpulan musuh, termasuk penyiksa. Jambatan akan dibuka di bawah supaya anda dapat mencapai mereka. Mengalahkan penyiksa untuk mendapatkan spektrometer tudung.

Imej yang menunjukkan spektrometer tudung

Lengkapkan Program Latihan Osiris di Radiosonde

Imej yang menunjukkan Headlong: Percubaan Masa

Anda akan ditugaskan untuk menyelesaikan “Headlong: Time Trial” di bawah lima minit dan 30 saat. Ini adalah latihan yang sama seperti akhir misi “Headlong” dari kempen. Nasib baik, anda akan diberikan pemberdayaan helai, yang merendahkan kebolehan helai anda, terutamanya bom tangan anda. Gunakan bergelut untuk terbang dan selesaikan misi. Sekiranya anda menghadapi masalah, cuba mencari fireteam, kerana mempunyai sandaran dapat membantu dengan bahagian pertempuran misi.

Kembali ke kolam Pouka untuk mendapatkan amaran terakhir anda.

Setelah anda mendapat amaran akhir, lihat panduan kami untuk mendapatkan Takdir 2: CahayaGlaive berat eksotik, Winterbite; Lakukan perkara yang sama untuk pistol mesin berat eksotik, kekacauan deterministik; atau belajar di mana untuk mencari semua sektor dan dada rantau yang hilang di Neomuna.