Reddit – Menyelam apa -apa, cuba cari diri anda di peta Skyrim tujuh bilion piksel, kami akan menunggu | Pcgamesn

Cuba cari diri anda di peta Skyrim tujuh bilion piksel, kami akan menunggu

Skyrim Geoguessr memberi anda lokasi rawak dari permainan Bethesda yang terkenal dan membolehkan anda meneroka persekitaran anda sebelum meneka lokasi tepat anda di peta. .

Memperkenalkan Talsgar! Permainan meneka lokasi yang ditetapkan di dunia Skyrim, yang diilhamkan oleh Geoguessr!

Dalam sambutan ulang tahun ke -11 yang akan datang Skyrim, kami bangga mempersembahkan Talsgar.com .

Letakkan pengetahuan peta skyrim anda ke ujian dalam format yang diilhamkan oleh Geoguessr, yang menampilkan:

  • Lebih 1,000 lokasi
  • Panjang pusingan yang disesuaikan
  • Panning dan zum yang boleh dialihkan
  • Pautan Cabaran
  • Papan skor tempatan

Projek ini mengambil masa berbulan -bulan merancang, merancang, dan mengumpul data, jadi kami berharap anda gembira dengan hasilnya! Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau cadangan, jangan ragu untuk memberi komen di bawah atau hantarkan e -mel kepada kami di [email protected] .

Klik di sini untuk treler yang mempamerkan laman web.

.

Terima kasih khas kepada Bethesda kerana mewujudkan dunia Skyrim, dan kepada Geoguessr kerana memberi inspirasi kepada formatnya!

Ada yang mendapati inspirasi mereka terselip di tomes, atau dengan mengasyikkan di bandar -bandar, tetapi saya dapati di sini di kawasan luas Skyrim.

Cuba cari diri anda di peta Skyrim tujuh bilion piksel, kami akan menunggu

Skyrim Geoguessr ada di sini untuk menguji pengetahuan anda tentang peta permainan Bethesda RPG, dan anda boleh bersaing dengan rakan anda untuk melihat siapa yang tahu Tamriel Best.

Cuba cari sendiri di peta Skyrim tujuh bilion piksel, kami akan menunggu

Diterbitkan: 1 April, 2023

Jika anda telah menghabiskan beratus -ratus, atau beribu -ribu, jam di Skyrim dan tertanya -tanya apabila pengetahuan anda tentang topografi Tamriel akhirnya akan menjadi tidak wajar, ia hanya diambil 12 tahun. Kerana setakat ini, permainan Bethesda RPG yang ikonik akhirnya mempunyai permainan meneka geografi sendiri, dengan Skyrim Geoguessr menjadi realiti selepas semua ini.

Skyrim Geoguessr memberi anda lokasi rawak dari permainan Bethesda yang terkenal dan membolehkan anda meneroka persekitaran anda sebelum meneka lokasi tepat anda di peta. Semakin dekat pin anda ke lokasi sebenar anda, semakin baik anda lakukan.

Dibangunkan oleh Weedenchild dan rakan mereka dan dikongsi di Reddit, Skyrim Geoguessr menggunakan lebih daripada 6000 lokasi dari seluruh dunia permainan dan peta permainan 99,600 x 75,106 yang luar biasa – itu adalah 7,480,557,600 piksel untuk anda menavigasi di peta permainan di atas permainan.

Cuba cari diri anda di peta Skyrim tujuh bilion piksel, kami

“Kami mempunyai banyak ciri termasuk multiplayer, papan pendahulu, dan tetapan permainan yang berbeza,” tulis theedenchild. “Kami sedang berusaha untuk menambah ciri gaya Google Maps/Street View yang berdiri sendiri sehingga anda dapat meneroka dunia permainan pada waktu lapang anda sendiri dan mengenal pasti dan menandakan titik -titik minat.”

Anda juga boleh bermain menentang rakan-rakan anda (dan tidak lama lagi dunia) di Skyrim Geoguessr, jadi anda dapat dengan mudah menentukan siapa yang mempunyai pengetahuan yang paling mendalam tentang rumput maya, dan siapa lagi yang tidak bermain Skyrim selama beribu-ribu jam.

Itu bukan semua, sebagai rumah Skyrim Geoguessr dari LostGamer.IO juga mempunyai permainan Geoguessr untuk Red Dead Redemption 2, Elden Ring, Fortnite, GTA 5, dan banyak lagi jika anda ingin menguji bakat topografi anda merentasi pelbagai permainan video, jika anda suka sedikit cabaran tambahan.

Walaupun terdapat banyak permainan seperti Skyrim di pelupusan anda, sedikit yang mengambil pengalaman teras permainan fantasi Bethesda seperti Skyrim Geoguessr. Anda boleh memuat turun banyak mod Skyrim untuk menggoncang permainan itu sendiri, tetapi tidak ada yang benar -benar mengalahkan cabaran cuba mengalahkan rakan anda, adakah?

Will Nelson dari Starfield ke Cyberpunk 2077, Will Loves tersesat di dunia yang mendalam. Seorang bekas penulis berita untuk NME Gaming, dia akan mengambil apa sahaja yang anda lemparkan kepadanya, terutama Roguelikes.