Reddit – menyelam apa -apa, beli Destiny Murah 2: Kunci CD Edisi Deluxe Witch Queen – Harga Terendah

Beli Destiny 2: PC Edisi Deluxe Witch Queen

Dikuasakan oleh Steam, tanda dagangan Valve Corporation berdaftar. Gg.Tawaran sama sekali tidak berafiliasi dengan atau disokong oleh Valve Corporation. Kami tidak dapat menjamin ketepatan atau ketersediaan tawaran yang dipaparkan – sebelum membeli sesuatu di kedai, pastikan harga betul. Kami menggunakan program afiliasi untuk mengewangkan pautan di laman web kami. Gg.Tawaran adalah peserta dalam program Amazon Services LLC Associates.

Witchqueen Deluxe Dijual 75% Off pada Steam. Adakah ia berbaloi pada ketika ini?

Hai semua.
Saya bermain Destiny 2 dalam Musim 1 dan 2, dan baru -baru ini kembali kira -kira 3 minggu yang lalu dan telah bermain F2P. Saya tidak mempunyai dlcs apa -apa jadi saya kebanyakannya hanya mengisar, kritikal dan sedikit gambit. Saya suka membuka kunci pemangkin dan melengkapkannya, melakukan beberapa ramuan harian dan pada umumnya hanya bersenang -senang menunggu cahaya ringan.

Witch Queen Deluxe kini dijual untuk 75% di atas stim. Adakah ia berbaloi? Kempen akan memberi saya sesuatu yang perlu dilakukan sehingga cahaya. Saya hampir melengkapkan trek percuma musim ini (tahap 94) dan sepatutnya tidak mempunyai masalah penamat sehingga saya akan membuka kunci semua ganjaran dari trek berbayar. Dan sudah tentu ia akan mengembangkan akses saya ke senjata dan eksotik yang berbeza.
Saya pasti ada juga beberapa perkara planet yang boleh saya lakukan. Saya tidak tahu berapa banyak yang dapat saya lakukan dalam masa yang singkat sebelum musim berakhir.

Saya tidak tahu bagaimana kerja di Savathuns World berfungsi. Pada masa ini saya memaksimumkan perkara -perkara Dorito resonan saya dan hanya membuang senjata sempadan merah ke peti besi saya sekarang. Sebilangan besar barang yang boleh dibuat memerlukan satu DLC atau yang lain, saya fikir saya hanya mempunyai akses kepada satu senapang auto dan satu gabungan linear yang jatuh sepanjang masa dan tidak begitu berguna.

Beli Destiny 2: PC Edisi Deluxe Witch Queen

Bandingkan harga dengan GG.tawaran untuk mencari Kunci CD termurah untuk Destiny 2: PC Edisi Deluxe Witch Queen. Pergi ke salah satu kedai permainan yang dipercayai dari perbandingan harga kami dan beli Kunci CD dengan harga terbaik. Gunakan pelanggan yang ditunjukkan untuk Aktifkan kekunci dan muat turun dan mainkan permainan anda.

Bandingkan harga di kedai rasmi

Tiada tawaran yang tersedia sekarang. Buat amaran untuk diberitahu mengenai tawaran baru.

Bandingkan harga di Keyshops

Tunjukkan 2 tawaran serupa
-12% dengan salinan ggdeals12
-12% dengan salinan ggdeals12
Tunjukkan 1 Tawaran serupa
-12% dengan salinan ggdeals12
-12% dengan salinan ggdeals12
Tunjukkan 1 Tawaran serupa
-10% dengan GG.Tawaran10 salinan
-10% dengan GG.Tawaran10 salinan
Tunjukkan 1 Tawaran serupa

Senarai Destiny 2 DLC

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Tarikh Siaran

Dimainkan

Pemaju / penerbit

Ulasan

Genre

Tag

ciri-ciri

Tentang Takdir 2: Edisi Deluxe Witch Queen

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Penerangan DLC

Edisi Deluxe termasuk musim 16-19, dua tahun-5 penjara bawah tanah, SMG eksotik, pemangkin, perhiasan, dan burung pipit eksotik.

Kempen takdir muktamad
Menyelidiki dunia takhta Savathûn untuk mendedahkan misteri bagaimana dia dan sarang lucentnya mencuri cahaya. Ketahui Rahsia untuk Menggalakkan Senjata Baru, Glaive Baru, dan Bertahankan Kebenaran Dalam Web Penghiburannya.

Destinasi baru
A Wonderland Twisted Rasuah dan Kemegahan, Dunia Takhta Savathûn menjadi tuan rumah kepada keseimbangan kuasa yang rapuh. Dari istananya ke paya, semua yang dia sembuh boleh didapati di sini.

Kerajinan senjata
Buat senjata adat dengan mod unik, shader, dan gabungan statistik. Menguasai Jenis Senjata Glaive Baru dan Melepaskan Gabungan Melee Kuasa, Serangan Jelajah, dan Perisai Tenaga Deployable.

Pautan yang berkaitan

Keperluan Sistem

 • Memerlukan sistem pemproses dan operasi 64-bit
 • OS: Windows® 7 / Windows® 8.1 / Windows® 10 64-bit (Pek Perkhidmatan Terkini)
 • Pemproses: Intel® Core ™ i3 3250 3.5 GHz atau Intel Pentium G4560 3.5 GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz
 • Memori: 6 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA® GEFORCE® GTX 660 2GB atau GTX 1050 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
 • Rangkaian: Sambungan Internet Jalur Lebar
 • Penyimpanan: 105 GB ruang yang ada
 • Memerlukan sistem pemproses dan operasi 64-bit
 • OS: System Windows® 7 / Windows® 8.1 / Windows® 10 64-bit (Pek Perkhidmatan Terkini)
 • Pemproses: Processor Intel® Core ™ i5 2400 3.4 GHz atau i5 7400 3.5 GHz / AMD Ryzen R5 1600x 3.6 GHz
 • Memori: 8 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA® GEFORCE® GTX 970 4GB atau GTX 1060 6GB / AMD R9 390 8GB Memory 8 GB RAM
 • Rangkaian: Sambungan Internet Jalur Lebar
 • Penyimpanan: 105 GB ruang yang ada

Penilaian umur

Sejarah Harga Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe

Maaf, kami belum mencatatkan harga untuk permainan ini di kedai rasmi.

Dayakan Keyshops untuk melihat harga yang dirakam.

Harga rendah sejarah

Tamat 6 bulan yang lalu
Tamat 7 bulan yang lalu
Tamat 7 bulan yang lalu
Tamat 6 bulan yang lalu
Tamat 6 bulan yang lalu

Menunggu harga yang lebih baik?

Permainan seperti Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe Lihat Semua

Takdir 2

Star Wars: Republik Lama

Halo Infinite

Apex Legends

Trove

Perang Summoners: Tawarikh

Pasukan Fortress 2

Smite

Maklum balas anda

Bantu kami buat versi terbaik GG.. Pergi ke forum kami & cadangkan idea anda.

Destiny 2: Witch Queen Deluxe Edition Sale & Diskaun – Semua di satu tempat!

Gg.tawaran agregat kekunci permainan dari lebih daripada 40 kedai pengedaran digital sehingga anda dapat mencari Tawaran Terbaik pada Permainan Video. Semua tawaran sudah termasuk diskaun dari baucar untuk menjimatkan masa dan wang anda. Periksa Sejarah Harga permainan untuk menentukan betapa baiknya perjanjian itu berhubung dengan tawaran rendah sejarah. Sekiranya harganya masih terlalu tinggi, buat a amaran harga dan terima pemberitahuan e -mel ketika Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe sesuai dengan anggaran anda!

Adakah Destiny 2: The Witch Queen Deluxe Edition CD Kunci Aktifkan di rantau saya?

Kami sentiasa berusaha memastikan harga yang dipaparkan dalam perbandingan kami diberikan ke kawasan yang betul. Walau bagaimanapun, beberapa kedai tidak berkongsi maklumat mengenai kunci serantau dalam suapan produk mereka dan yang boleh membawa kepada beberapa kesilapan yang sangat sesekali. Sebelum Anda Beli Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe, sila periksa halaman kedai untuk sebarang maklumat mengenai sekatan pengaktifan di rantau anda. Sekiranya anda melihat sebarang produk yang diberikan kepada rantau yang salah di GG.Tawaran, hubungi Kami dan kami akan membetulkan penyenaraian secepat mungkin.

Adakah saya dapat memuat turun Destiny 2: The Witch Queen Deluxe Edition Game dengan segera?

Semua kedai yang dipaparkan di GG.Tawaran akan menyampaikan permainan anda sebaik sahaja pembayaran telah diluluskan. Ini sama ada dalam bentuk muat turun langsung atau kunci PC – bergantung pada kedai pilihan anda. Setelah anda mengaktifkan kekunci pada platform yang sepadan, anda akan dapat memuat turun dan bermain permainan anda secara percuma. Sekiranya anda tidak tahu bagaimana mengaktifkan kunci, lihat tutorial bahagian di bahagian bawah halaman.

Kadang -kadang beberapa kedai mungkin melambatkan pembelian untuk semakan manual pesanan anda. Pemeriksaan ini bertujuan untuk mengelakkan kedai daripada penipuan. Sekiranya pesanan anda dipilih untuk semakan manual dan anda tidak mahu menunggu atau memberikan maklumat tambahan, anda boleh meminta pembatalan pesanan dan mendapatkan kembali wang anda.

Bolehkah saya mendapatkan Destiny Percuma 2: Kunci Steam Edisi Witch Queen Deluxe? Adakah cara untuk memuat turun Destiny 2: The Witch Queen Deluxe Edition secara percuma?

Jika anda kekurangan wang dan ingin mendapatkan Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe secara percuma, ada beberapa cara untuk anda mencuba:

 • Anda boleh membuat a amaran harga pada gg.Tawaran dan tetapkan harga anda sebagai “percuma“. Kedai -kedai seperti Bundle Humble atau Indie Gala Sering memberikan kekunci stim percuma untuk tujuan promosi. Terdapat juga hadiah biasa di kedai permainan epik. Sekiranya ada cara untuk mendapatkan Destiny 2: The Witch Queen Deluxe Edition secara percuma, anda akan menjadi yang pertama tahu!
 • Gg.Tawaran kadang -kadang menganjurkan hadiah di mana anda boleh memenangi permainan yang baik untuk menyelesaikan tugas pendek. Perhatikan hadiah ini dan secara aktif mengambil bahagian untuk peluang yang lebih baik untuk memenangi hadiah!

Walaupun Destiny 2: The Witch Queen Deluxe Edition Free Muat turun tidak tersedia, anda sentiasa boleh menyimpan dan mendapatkan kunci pada harga yang paling rendah menggunakan GG.enjin perbandingan tawaran.

Takdir mana 2: Kedai Edisi Deluxe Witch Queen untuk dipilih? Apa perbezaan antara kedai rasmi dan Keyshops?

Harga bukan satu -satunya kriteria yang perlu anda ingat semasa membeli permainan PC melalui GG.Tawaran.

 • Tawaran untuk Destiny 2: Edisi Witch Queen Deluxe, Pastikan kunci diaktifkan melalui DRM pilihan anda. Anda akan mendapat maklumat ini mengenai kad permainan dalam bentuk ikon pelancar. Dapatkan Destiny 2: Kunci Steam Edisi Deluxe Witch Queen Dan aktifkannya di Steam, pilih kedai yang mempunyai ikon stim.
 • Pilih antara kedai rasmi dan Keyshops. Kedai Rasmi Runcit Kekunci Permainan Dengan Membawa Mereka Secara Langsung Melalui Pemaju Permainan atau Penerbit. Keyshops menjual semula kekunci permainan dari sumber yang tidak didedahkan. Harga di Keyshops sering lebih murah daripada kedai rasmi, tetapi terdapat risiko tertentu yang terlibat dan membeli melalui penjual semula yang tidak dibenarkan tidak akan menyokong pemaju permainan secara langsung.

Tutorial

 • Cara Mengaktifkan Kunci CD Steam?
 • Cara Mengaktifkan Kunci CD Asal?
 • Cara Mengaktifkan Kunci CD Uplay?
 • Cara Mengaktifkan Kunci CD Epic Games?
 • Cara Mengaktifkan Kunci CD GOG?

Penafian

Dikuasakan oleh Steam, tanda dagangan Valve Corporation berdaftar. Gg.Tawaran sama sekali tidak berafiliasi dengan atau disokong oleh Valve Corporation. Kami tidak dapat menjamin ketepatan atau ketersediaan tawaran yang dipaparkan – sebelum membeli sesuatu di kedai, pastikan harga betul. Kami menggunakan program afiliasi untuk mengewangkan pautan di laman web kami. .Tawaran adalah peserta dalam program Amazon Services LLC Associates.

Gg.Tawaran

© Copyrights. 2023 gg.Tawaran. Hak cipta terpelihara. .