Reddit – menyelam apa -apa, bagaimana, mengapa, dan ketika syaitan jatuh dari syurga? |

– Sistem Magic dan ciri-ciri mesra Lore dibuat untuk mempunyai banyak ruang untuk bergerak kreatif tanpa menjaga keseimbangan.

Semua Pemasangan Jatuh Dari Syurga II untuk Muat turun

Ini adalah untuk masa depan jatuh dari surga pemain, peminat, dan penikmat untuk digunakan untuk mengelakkan proses memburuk yang membosankan untuk memburu pemasangan dan memastikan mereka bekerja. Semua yang anda perlukan selain ini adalah pemasangan tamadun IV yang lengkap. Tambang saya dari Steam, tetapi Gog harus berfungsi, juga kerana Civ IV adalah permainan pra-sarat.

. Ia boleh dimuat turun sebagai .

. Sekiranya anda meletakkan folder Civ4 anda di subfolder dengan nama panjang beberapa mod mungkin terhempas apabila memuatkan. Mana liar telah disahkan menghadapi masalah ini. Penyelesaiannya adalah dengan meletakkannya dalam folder dengan nama yang lebih pendek seperti x: \ games \ civ4.

Semua kejatuhan utama dan sebenar dari surga 2 modmod ada di sana dan mereka terkini pada bulan Ogos 2021.

 • Jatuh Dari Syurga II + “N patch” + tekstur marmar + pek media + 2 salinan
 • Liar mana 8.34 (versi terakhir dalam folder “FFH Wild Mana”
 • Ashes of Erebus Jun 2021 Beta – Nota: Ia perlu dinamakan semula sebagai “Ashes of Erebus” untuk bekerja
 • Ashes of Erebus Multiplayer Stabil – Nota: Ia perlu dinamakan semula sebagai “Ashes of Erebus” untuk bekerja
 • Erebus dalam Baki (versi yang lebih stabil)
 • Erebus dalam Baki v12 (versi yang lebih baru)
 • Mod Extraextra dalam Folder: “Fall From Heaven 2 – Extra Mod” dan “ExtramodMod” extramodmod adalah versi “berterusan”, diteruskan oleh modder lain
 • Versi Sarjana Mana perlu dinamakan semula sebagai folder “Master of Mana” untuk bekerja:
  • Ibu Master of Mana – versi “Vanilla” terbaru yang saya dapati
  • Ibu Master of Mana – Versi “Vanilla” sebelumnya yang saya dapati
  • Ibu Master of Mana Xtended 6.
  • Ibu Master of Mana Xtended – versi stabil XTEDEND MODMODMOD

  Selain itu, mod bukan FFH2 hadir:

  • Perang Dune
  • Planetfall v16

  Jatuh Dari Syurga 2 Manual:

  Ia boleh dimuat turun di sini:

  Penerangan dan penjelasan untuk modmod ini:

  Skema keseluruhan (tidak lengkap) ke proses pembangunan setakat ini:

  – Indah membundarkan semua tamadun + beberapa yang baru

  – Pengiraan giliran adalah lebih cepat

  – Penambahbaikan AI (kemas kini tentera laut yang sangat lama)

  Bagi saya rasanya seperti vanila ffh2 yang sepatutnya menjadi asas keseluruhan mod.

  – Sistem ekonomi baru yang agak menyerupai penjajahan iv sedikit

  – Bertahun -tahun menggilap dalam semua perkara (termasuk AI)

  Sarjana Mana Xtended:

  – Sistem tempur yang sangat reduktif

  – Nampaknya mereka telah mengubahnya menjadi kurang RPG dan lebih strategik. Saya belum mencubanya. https: // www.Reddit.com/r/fallfromheaven/komen/gauot5/master_of_mana_xtended/

  – Lore Friendly (banyak tweak untuk menjadikan ffh2 mesra dan betul-betul sesuai dengan tradisi)

  – Sistem Magic dan ciri-ciri mesra Lore dibuat untuk mempunyai banyak ruang untuk bergerak kreatif tanpa menjaga keseimbangan.

  – .

  – Menggilap kod

  – .

  – Dibuat untuk multiplayer

  – Telah mengintegrasikan ciri -ciri dari “Erebus dalam Baki” dan “Lebih Laut AI”

  – Sekumpulan modul kecil yang stabil. Sangat bervariasi

  – Banyak lagi perbezaan antara tamadun

  – Menggunakan versi awal AI “More Naval Ai”.

  Lebih banyak tentera laut AI (tidak rasmi)

  – Terutamanya tweak AI untuk kegunaan tentera laut

  Harap ini membantu.

  Saya belum bermain secara meluas semuanya.

  Terima kasih banyak kepada FDRPI kerana menambahkan maklumat penting mengenai extramodmod, kepada Kaitietaoture untuk menjelaskan aspek MNAi dan EITB.

  Bagaimana, mengapa, dan kapan syaitan jatuh dari syurga?

  Kejatuhan Syaitan dari Syurga dijelaskan secara simbolik dalam Yesaya 14: 12-14 dan Yehezkiel 28: 12-18. Walaupun kedua -dua petikan ini merujuk secara khusus kepada raja -raja Babel dan tayar, kami percaya mereka juga merujuk kuasa rohani di belakang raja -raja itu, iaitu Syaitan. Petikan -petikan ini menerangkan Syaitan jatuh, tetapi mereka tidak mengatakan bila kejatuhan berlaku. Yesus, Anak Allah yang kekal, menyaksikan kejatuhan Syaitan, dan Dia menyebutnya dalam Lukas 10:18: “Aku melihat Syaitan jatuh seperti kilat dari surga.”Kami tahu bahawa malaikat -malaikat telah diciptakan di hadapan bumi (Ayub 38: 4-7). . Oleh itu, kejatuhan Syaitan mesti berlaku di suatu tempat selepas masa malaikat diciptakan dan sebelum dia menggoda Adam dan Hawa di Taman Eden. Sama ada kejatuhan Syaitan berlaku jam, hari, atau bertahun -tahun sebelum dia menggoda Adam dan Hawa di taman, Kitab Suci tidak mengatakan.

  Buku Job memberitahu kita, sekurang -kurangnya dalam masa Ayub, Syaitan masih mempunyai akses ke syurga dan takhta Tuhan. “Suatu hari para malaikat datang hadir di hadapan Tuhan, dan Syaitan juga datang bersama mereka. ?’Syaitan menjawab Tuhan,’ dari perayauan melalui bumi dan berulang-alik di dalamnya ‘”(Ayub 1: 6-7). . . Ada yang mengatakan akses Syaitan ke syurga berakhir pada kematian Kristus. Yang lain percaya akses Syaitan ke Syurga akan berakhir pada Perang Akhir Times di Syurga (Wahyu 12: 7-12).

  Mengapa Syaitan jatuh dari Syurga? Syaitan jatuh kerana kebanggaan. . Perhatikan banyak “Saya akan. “Kenyataan dalam Yesaya 14: 12-15. Yehezkiel 28: 12-15 menggambarkan Syaitan sebagai malaikat yang sangat indah. Syaitan mungkin yang tertinggi dari semua malaikat, kerub yang diurapi, yang paling indah dari semua ciptaan Tuhan, tetapi dia tidak puas dalam kedudukannya. Sebaliknya, Syaitan ingin menjadi Tuhan, pada dasarnya “menendang Tuhan dari takhta -Nya” dan mengambil alih pemerintahan alam semesta. Syaitan ingin menjadi Tuhan, dan cukup menarik, keinginan itu adalah apa yang Syaitan menggoda Adam dan Hawa dengan di Taman Eden (Kejadian 3: 1-5).

  Bagaimana Syaitan jatuh dari Syurga? Sebenarnya, kejatuhan bukan penerangan yang tepat. Jauh lebih tepat untuk mengatakan Tuhan membuang Syaitan keluar dari syurga (Yesaya 14:15; Yehezkiel 28: 16-17). Syaitan tidak jatuh dari syurga; Sebaliknya, Syaitan adalah ditolak.