REDDIT – Menyelam apa -apa, acara permainan musim panas Overwatch kembali Ogos. 8 – Polygon

Acara Sukan Musim Panas Overwatch kembali Aug. 8

PTR kini mempunyai beberapa kandungan yang disulitkan untuk acara Summer Games 2017 yang akan datang (dan juga acara masa depan, yang overtool merujuk sebagai event_8). Saya telah menyenaraikan semua penambahan baru di sini:

Kandungan Sukan Musim Panas 2017 (Sebenarnya) Datamined

PTR kini mempunyai beberapa kandungan yang disulitkan untuk acara Summer Games 2017 yang akan datang (dan juga acara masa depan, yang overtool merujuk sebagai event_8). Saya telah menyenaraikan semua penambahan baru di sini:

Reaper: *Dua item permainan musim panas Tracer: *satu item permainan musim panas *Satu event_8 item rahmat: *satu item bukan acara *Dua item permainan musim panas Hanzo: *Dua item permainan musim panas *Satu event_8 item torbjorn: *Satu permainan permainan musim panas Reinhardt : *Satu item permainan musim panas *One Event_8 Item Pharah: *Dua Item Permainan Musim Panas Winston: *Satu Permainan Musim Panas Item Widowmaker: *Dua Permainan Musim Panas Item Bastion: *Satu Item Permainan Musim Panas *Satu Event_8 Item Symmetra: *Satu Item Permainan Musim Panas * One Event_8 Item Zenyatta: *Satu Permainan Musim Panas Item Genji: *Satu Item Permainan Musim Panas *Satu Event_8 Item Roadhog: *Satu Permainan Musim Panas Item MCCRE Zarya: *Dua Item Permainan Musim Panas Soldier 76: *Dua Item Permainan Musim Panas *Satu Event_8 Item Lucio: *Dua Item Permainan Musim Panas D.VA: *Satu Item Permainan Musim Panas *Satu Event_8 Item Mei: *Satu Permainan Musim Panas Item Sombra: *Empat Permainan Summer Item *Satu Event_8 Item (Nota: Terdapat item tambahan yang disenaraikan di sini sebagai “Hero Metadata” dan bukannya “Kosmetik”. .) Ana: *Tiga item permainan musim panas Orisa: *Satu item bukan acara *Empat Permainan Summer Itemes Pencapaian Ganjaran: *Lapan item baru (salah satu daripadanya mungkin ikon pemain untuk log masuk, dan dengan itu tidak terikat dengan pencapaian ) Sukan Musim Panas (tidak terikat dengan mana -mana wira): *Satu ikon pemain baru

Anda boleh menyemaknya sendiri dengan mendapatkan versi terbaru Overtool dan menyenaraikan kosmetik umum/wira. Cari “nama keyname yang tidak diketahui” untuk mencari penambahan baru.

Hanya untuk membuat spekulasi sedikit, wira dengan hanya satu item baru mungkin mendapat suara dan tidak ada yang lain, kerana peristiwa terkini telah memasukkan dua suara. Sesiapa yang mempunyai lebih daripada yang boleh mendapatkan apa -apa, seperti kulit, emotes, sorot intros, dll.

. Saya merasa sangat lucu bahawa orang percaya bahawa tanpa bukti apa pun.

Acara Sukan Musim Panas Overwatch kembali Aug. 8

Tangkapan skrin skrin pemuatan dari acara Summer Games 2016 Overwatch

.

OverwatchAcara bermusim asal, Sukan Musim Panas, akan kembali ke permainan pada hari Selasa, Ogos. 8, Blizzard Entertainment hari ini. Versi tahun ini acara Summer Games akan merangkumi kulit baru dan kemas kini ke mod permainan lúcioball, serta kembalinya kosmetik yang dikeluarkan tahun lepas.

Lúcioball akan kembali ke Overwatch Sebagai acara masa terhad, dan tahun ini Blizzard menambah stadium baru, Sydney, bersama dengan peta Stadium Rio yang kembali. Pemaju juga mengubah beberapa peraturan untuk Lúcioball; Blizzard telah menghilangkan keupayaan untuk “membosankan” musuh dengan serangan gelombang sound lúcio dan telah mengubah cara kemampuan muktamadnya berfungsi. .”

Blizzard juga memperkenalkan mod ranking yang kompetitif untuk Lúcioball.

OverwatchPermainan Summer 2017 juga akan merangkumi pelbagai kosmetik baru, dan untuk pemain yang terlepas kulit, semburan dan emotes tahun lepas (kerana Blizzard tidak akan membiarkan pemain membeli kosmetik dengan kredit), Blizzard menjual permainan musim panas 2016 kandungan dengan kos yang dikurangkan.

Inilah pecahan dari Blizzard:

Item Kosmetik Permainan Musim Panas 2017 baru akan menelan kos berikut:
Kulit legenda akan menelan belanja 3,000 kredit

Tahap jarang akan menelan kos 225 kredit
Tahap biasa akan menelan belanja 75 kredit

Kosmetik Sukan Musim Panas Sebelumnya akan tersedia dengan kos yang dikurangkan:
Kulit legenda akan menelan belanja 1,000 kredit
Kulit epik akan menelan belanja 250 kredit
Tahap jarang akan menelan belanja 75 kredit

OverwatchAcara Summer Games 2017 akan berlangsung Ogos. 8-29 di PlayStation 4, Windows PC dan Xbox One.

Inilah Overwatch Pengarah Permainan Jeff Kaplan membincangkan permainan musim panas 2017 dalam video kemas kini pemaju.