Reddit – Menyelam apa -apa, 5 permainan royale pertempuran yang paling dinanti -nantikan pada tahun 2023.

5 Permainan Battle Royale yang paling dijangka keluar pada tahun 2023

Kembali ke gaya hidup siber. Dari grid kelihatan menarik dengan masa depan cyberpunk perang, rahsia yang tersembunyi. Ia juga agak unik kerana ingin memberi tumpuan kepada narasi. Melalui kedua-dua pertempuran PvP dan misi jalan cerita PVE, pemain boleh bertarung dalam masa nyata di peta yang dapat diakses oleh pemain dalam talian lain.

Projek V (2024) – Permainan BR Baru Dibina di UEFN, yang diasaskan oleh Ninja, Nickmercs, Timthetatman, CourageJD, dan SYPHERPK

Battle Royale yang dibuat di UEFN Kami adalah kumpulan kawan, pemain, dan pencipta kandungan rakan -rakan yang bersemangat tentang Battle Royales. Sejak 2016, kami telah memainkan setiap BR di pasaran, bersaing di peringkat tertinggi, dan secara kolektif membina penonton dan komuniti lebih dari 140 juta orang. Kami tahu apa yang menjadikan royale pertempuran hebat.

Dengan pelancaran Unreal Editor untuk Fortnite pada bulan Mac 2023, ia mencetuskan inspirasi dalam kita semua. Segera, kami berkumpul bersama untuk mencetuskan diri dan semuanya sampai ke kesimpulan yang sama: Mari buatlah royale pertempuran kita sendiri dengan kuasa UEFN.

Oleh itu, kami menyatukan komuniti kami dan mengumpulkan sumber kami untuk melakukannya. Dan kami mahu melakukannya dengan betul. Kami akan meluangkan masa untuk membangunkan permainan ini kerana ciri -ciri untuk UEFN menjadi lebih kuat dan fleksibel. Dengan senjata tersuai, peta berskala penuh, pergerakan cecair dan mekanik yang unik dalam pemandangan kita, kita mempunyai rancangan bercita -cita untuk membina sesuatu yang sangat unik. Walaupun kami tidak dapat memberikan terlalu banyak butiran mengenai permainan ini, inilah yang dapat kami ceritakan: Projek V akan menjadi permainan yang meletakkan maklum balas masyarakat dan ciri depan dan pusat. Kami percaya bahawa pemain kami sepatutnya mengatakan dalam membentuk permainan yang mereka mainkan.

Jadi, apa yang akan datang? Hati Projek V adalah komuniti kami, jadi kami memerlukan maklum balas dan undi anda untuk membentuk permainan kami. Untuk memastikan suara anda didengar dan terus dikemaskini dalam pembangunan, ikuti kami di Twitter dan langgan surat berita kami! Dan jika anda berkongsi visi ini sebagai pemaju permainan, pakar kreatif Fortnite, atau hanya seseorang yang suka membuat permainan, lihat peranan terbuka kami untuk menyertai pasukan!

5 Permainan Battle Royale yang paling dijangka keluar pada tahun 2023

Permainan Battle Royale 2023

Permainan Battle Royale begitu popular sekarang, sejak itu Battlegrounds PlayerUnknown (PUBG) membuat debutnya pada tahun 2017, dan Fortnite mencuri persembahan hanya beberapa bulan kemudian. Terima kasih kepada kejayaan yang berleluasa dari kedua -dua permainan perintis ini, kesan pertempuran royale terhadap industri permainan berkembang begitu kuat. Begitu banyak, sehingga Royales Pertempuran Baru terus melepaskan hampir setiap minggu sementara, sepanjang masa, Staples terus berkembang maju.

Sebanyak Fortnite dan PUBG Adakah tangan ke bawah permainan royale pertempuran terbaik yang boleh anda mainkan, anda benar -benar dialu -alukan untuk mahu mencelupkan jari kaki anda di perairan segar. Terutama sekarang bahawa Battle Royales tidak semestinya berpegang pada peta yang sentiasa menghancurkan dan resipi penembak. Sekiranya anda ingin tahu yang akan menarik perhatian permainan Royale yang paling menarik, kami telah menyusun lima permainan Battle Royale yang paling dinanti -nantikan pada tahun 2023 yang anda tidak mahu ketinggalan.

5. Hit dan Boom

Hit & Boom | Treler permainan

Anda mungkin sudah tahu Hit dan Boom Permainan Perjuangan Robot 3V3 Brawler. Walau bagaimanapun, ada yang akan datang Hit dan Boom Battle Royale dengan tarikh pelepasan Q3 2023 yang dijangkakan. Permainan baru adalah percuma untuk bermain dengan integrasi blockchain, yang membolehkan mekanik main-ke-earn. Gameplay-Wise, ia adalah permainan berasaskan atas, kemahiran-tembakan di mana robot haiwan yang dipanggil boombots melawan satu sama lain sehingga robot terakhir berdiri menang.

Walaupun tidak banyak, kita tahu tentang spesifik permainan setakat ini, mengintegrasikan permainan dengan teknologi blockchain nampaknya mencadangkan pemilikan aset dalam permainan, tema minting untuk NFTs, dan pasaran dalam talian untuk perdagangan. Terdapat juga liga dan pertandingan yang ditubuhkan di mana pemenang mungkin akan mendapat ganjaran token.

Beberapa robot yang akan anda mainkan seperti termasuk haiwan yang menyeronokkan seperti panda dan penyu. Setiap watak mempunyai kosmetik yang unik yang boleh dibeli sebagai NFTS. Laman web ini juga mencadangkan pemilikan haiwan peliharaan NFT. Semuanya sangat menggembirakan. Oleh kerana nampaknya ada beta tertutup yang sedang dijalankan, mungkin kita akan mempunyai maklumat yang lebih spesifik. Walau bagaimanapun, anda boleh menunggu beta terbuka, yang kini ditetapkan untuk dilancarkan pada Q3 2023.

4. Rainy Neon: Baku

Rainy Neon: Baku – Trailer Alpha Permainan Cyberpunk Battle Royale

. Pada pandangan pertama, Rainy Neon: Baku kelihatan sangat cantik, mungkin memberi Fortnite larian untuk wangnya. Ia juga bermain dengan cara yang hampir sama, seperti memilih watak anda pada permulaan dan mempunyai akses kepada pelbagai kebolehan khas.

Semasa anda bergerak ke bandar, sama ada dengan berjalan kaki atau dengan memandu kereta pantas, anda perlu menjejaki cyborg maut yang mewakili syarikat kapitalis rasuah dan membawanya turun. Apabila anda berjaya memenangi pertempuran, anda akan mendapat keuntungan dan telah menyelamatkan rakyat Baku dari Harm. Sudah tentu, bukan hanya cyborg yang menimbulkan ancaman. Anda juga perlu melawan pemain manusia yang terdiri daripada sehingga 32 pejuang dan sehingga dua cyborgs.

Nama tag “Rainy Neon” juga mempunyai kepentingan kepada mekanik permainan. Selain daripada bandar-bandar neon yang terang dan cuaca suram, ternyata mendapat saman cyborg anda basah mempunyai kesan buruk. Jadi, idealnya, anda perlu membuang perisai untuk terus kering. Walaupun anda boleh mengharapkan permainan pada Q4 2023, jangan ragu untuk menyemak treler di sini sementara itu.

3. Akademia Wira Saya: Rumble Ultra

Hero My Ultra Rumble – Treler Pengumuman

Setakat ini, kebanyakan Battle Royales memohon corak permainan yang agak serupa, sama ada penetapan, permainan, atau rupa dan rasa keseluruhan. Walau bagaimanapun, jika anda ingin perubahan adegan yang lengkap dan drastik, anda sentiasa boleh mencuba yang akan datang Akademia Wira Saya: Rumble Ultra Permainan Battle Royale. Ini adalah royale pertempuran pertama untuk menyesuaikan diri dengan hit Akademik wira saya Siri Anime/Manga.

Pemain boleh memilih untuk bermain sebagai wira atau penjahat terhadap pemain lain. Bergantung pada kelas yang anda pilih, anda boleh mendapat akses kepada pelbagai kebolehan khas, seperti graviti sifar, untuk membuat bahaya terapung atau menyebabkan kekacauan yang tidak dijangka di medan perang. Anda juga boleh bekerjasama dengan dua pemain lain dan melawan sehingga tujuh pasukan lawan.

Kerana anda akan bermain dalam pasukan, mengembara sendiri mungkin tidak selalu berfungsi dengan baik. Oleh itu, bekerjasama antara satu sama lain dan merancang rancangan yang memaksimumkan kemahiran dan persekitaran anda boleh menjadi cara yang terakhir. Pada masa ini, beta tertutup sedang dijalankan, dan tarikh pelepasan rasmi tidak jelas. Mudah -mudahan, permainan akan dibebaskan pada tahun 2023. Mari tunggu dan lihat.

2. Shattle

Shattle // treler pengumuman rasmi

Ditetapkan dalam Sweden Perang Dingin, Shattle Membawa anda kembali ke tahun 1970, di mana sehingga 25 pemain terperangkap dalam Warzone. Satu -satunya jalan keluar? Untuk berjuang hingga mati sehingga kemenangan terakhir manusia. Ia menjadi lebih rumit apabila, selain perlu bertahan terhadap 24 pemain lain, anda berisiko dihapuskan oleh serangan udara rawak atau bangunan yang terhempas pada anda.

Nasib baik, Shattle adalah permainan survival yang menawarkan alat yang anda perlukan untuk terus hidup. Melalui penembakan, penjarahan, dan kerajinan pelbagai senjata, lebih cepat, lebih baik, anda dapat melindungi diri anda dari ancaman yang datang kepada anda, sambil menjauhkan diri dari bom yang jatuh dari langit.

Tidak seperti peta berskala besar lain seperti PUBG atau Fortnite , Shattle meletakkan pemain dalam peta dekat. Jadi, sebenarnya, tidak ada tempat yang selamat untuk disembunyikan, sekurang -kurangnya tidak terlalu lama sebelum seseorang menghidu anda. Ruang padat seperti itu dibuat Shattle Lebih menarik lagi. Anda pada dasarnya perlu berjuang untuk kematian sepanjang permainan jika anda mempunyai nasib yang menjadi orang terakhir yang berdiri.

Walaupun tidak banyak yang kita tahu Shattle Tarikh pelepasan, platform, dan maklumat permainan lain; Steam seolah -olah mencadangkan permainan akan “akan datang tidak lama lagi,” mudah -mudahan pada tahun 2023. Sementara itu, sila periksa treler rasmi di sini .

1. Dari grid

Off the Grid – Trailer Teaser Rasmi

Kembali ke gaya hidup siber. Dari grid kelihatan menarik dengan masa depan cyberpunk perang, rahsia yang tersembunyi. Ia juga agak unik kerana ingin memberi tumpuan kepada narasi. Melalui kedua-dua pertempuran PvP dan misi jalan cerita PVE, pemain boleh bertarung dalam masa nyata di peta yang dapat diakses oleh pemain dalam talian lain.

Walaupun butiran tepat tetap tidak jelas, nampaknya pemaju Gunzilla Games merancang untuk membuang bola keluar dari taman yang satu ini. Niat mereka adalah untuk merancang peta yang lebih besar daripada yang kita lihat sebelumnya. Plus, mereka merancang untuk menjadi tuan rumah sehingga 150 pemain. Dengan kempen cerita penuh, kulit yang diimbas 3D, pilihan penyesuaian loadout, dan lebih banyak langkah bercita -cita tinggi untuk datang, semuanya berjalan pada kelajuan penuh, saya pasti tidak dapat membantu tetapi tertanya -tanya apakah Dari grid akan merintis langkah seterusnya dalam pertempuran royale.

Jadi, apa yang anda ambil? Adakah anda akan mengambil mana -mana lima permainan Royale yang paling dinanti -nantikan pada tahun 2023? Adakah terdapat lebih banyak permainan yang harus kita ketahui? Beritahu kami dalam komen atau lebih dari sosial kami di sini.

Evans i. Karanja adalah seorang penulis lepas yang suka menulis tentang teknologi apa pun. Dia selalu mencari topik yang menarik, dan suka menulis tentang permainan video, cryptocurrency dan blockchain dan banyak lagi. Apabila tidak menulis, dia boleh didapati bermain permainan video atau menonton F1.

Permainan Battle Royale 5 teratas yang akan datang pada tahun 2023

Dari PUBG, Call of Duty, dan Counterstrike ke Apex Legends dan Fortnite, kami telah menyaksikan kejayaan banyak permainan Battle Royale. Mari kita semak permainan Top 5 Battle Royale kami yang akan tiba pada tahun 2023.

Top 5 Battle Royale Games Dikeluarkan pada tahun 2023

Rainy Neon: Baku . Permainan Battle Royale ini akan bertembung dengan dunia permainan siber. Ia mendapat grafik dan pemandangan yang indah, serta teknik tempur yang hebat. Yang ini pasti layak mendapat tempat dalam 5 permainan Royale Battle teratas kami pada tahun 2023. Permainan ini berlangsung di Baku pada tahun 2121. Pemain akan berpeluang memilih pengangkutan mereka (seperti kereta, motosikal, atau dengan kaki). Selain itu, misi utama mereka adalah untuk memburu cyborgs yang mematikan. Rainy Neon: Baku akan memegang sehingga 32 pemain setiap pusingan. Tarikh pelepasan lewat 2023. Tempat keempat dalam senarai permainan Top 5 Battle Royale yang akan datang ke Shattle . Permainan menembak orang pertama ini akan membawa anda ke 1970 Sweden. Di tengah -tengah Perang Dingin, 25 pemain perlu bertarung sehingga hanya satu daripadanya berdiri. Lebih -lebih lagi, selain menyelamatkan nyawa anda sendiri, anda mungkin terkena bom rawak. Permainan Battle Royale Survival ini berlaku di peta kecil, menjadikannya lebih sengit. Pemain akan dapat merampas banyak senjata, serta produk penyembuhan dan perisai. Walau bagaimanapun, kami belum mempunyai tarikh pelepasan untuk anda. !

Permainan video 3 teratas dalam mod BR

Dari grid

Dengan Dari grid Di tempat nombor 3, senarai Top 5 Battle Royale Top untuk 2023 semakin panas! Seni Pertempuran Dystopian Royale ini direka oleh Neil Blomkamp. Selain itu, permainan menembak akan mempunyai kedua -dua jalan cerita PVP dan PVE. Dengan kerja grafik yang sengit, ia menjanjikan. Sebagai tambahan kepada banyak misi, pemain akan berjuang melawan satu sama lain dalam masa nyata. Pemain akan mengembangkan watak mereka sendiri. Sebagai contoh, watak utama dari konsep seni dan treler mempunyai lengan dan kaki mekanikal! Melawan jalan anda dan bertahan. Kita tidak boleh menunggu pembebasan! Dari konsep seni grid walaupun tidak mempunyai banyak butiran mengenai Hyenas , Kami meletakkan permainan ini di tempat kedua! Permainan sci-fi multiplayer yang akan datang ini pasti layak mendapat tempat dalam senarai Top 5 Battle Royale yang akan datang tahun ini. Ia akan menawarkan pemain untuk berkumpul ke dalam ‘pek’ empat atau enam, dan bertempur melawan krew lain. Walaupun kami masih tidak mempunyai banyak butiran, kami tahu ia berlaku di Marikh! Ini menjadikan permainan ini lebih menarik. Treler ini menunjukkan banyak elemen parkour, serta memilih dari pelbagai watak yang sangat menarik. Nombor satu kami hanya perlu Halo Infinite: Battle Royale ! Yang ini telah lama membuat. Khabar angin mengenai Halo Memperkenalkan mod ini telah mengelilingi sejak tahun 2020. Ia mungkin secara rasmi tiba dengan permulaan musim keempat pada pertengahan 2010. Sehingga kita sebenarnya mempunyai tarikh pelepasan untuk mod ini, Halo Infinite memperkenalkan beberapa mod baru akhir -akhir ini. Sebagai contoh, pemain boleh menikmati kempen ko-op, serta mod Forge. Adakah kita terlepas apa -apa? Beritahu kami dalam komen!

Terobsesi dengan anime, semua perkara yang ajaib, mengumpulkan edisi jarang dan pop funko, Natalija adalah seorang penulis muda yang berusaha membaca setiap komik dan manga di luar sana!