Reddit – menyelam apa -apa, 30 permainan seperti Kubu Kerdil – Steampeek

Permainan serupa seperti Kubu Kerdil

10) sigil raja

Saya dapati beberapa permainan yang mendekati DF am ketika kami menunggu ia dilaksanakan pada versi stim!

Berikut adalah video asal berjudul 10 permainan seperti Mode Adventure Fortress Dwarf, dan inilah senarai:

Selamat datang ke Kepperth! Cuba bertahan di planet asing yang bermusuhan di RPG Sandbox 2D ini, di mana anda boleh memilih untuk tinggal bersendirian atau bertarung dengan rakan anda dalam mod multiplayer dalam talian. Survive, membina, ladang, bertempur, dan meneroka cara anda untuk kemenangan dalam pengembaraan dunia terbuka ini!

2) Penjara piksel yang hancur

Pixel Dungeon yang hancur adalah crawler dungeon roguelike tradisional yang mudah dimulakan tetapi sukar untuk menguasai! Setiap permainan adalah cabaran yang unik, dengan lima pahlawan yang berbeza, tahap rawak dan musuh, dan beratus -ratus item untuk dikumpulkan dan digunakan!

3) Penangkapan Neo

Neo Scavenger adalah permainan di mana anda mesti bertahan di padang gurun cukup lama untuk mengetahui siapa anda. Setiap giliran, anda mesti memutuskan ke mana hendak pergi, bagaimana untuk membuang bekalan, dan bagaimana menangani apa sahaja dan sesiapa sahaja yang anda hadapi.

Masukkan dunia ajaib Tangledeep, crawler penjara yang indah digilap yang diilhamkan oleh RPG 16-bit klasik! Watak berwarna-warni, sistem pekerjaan yang unik, banyak kemahiran, item, dan persekitaran yang pelbagai dengan permainan roguelike yang mendalam, berpasangan. Pengembaraan yang berbeza setiap kali anda bermain!

RPG berasaskan skuad percuma. Memberi tumpuan kepada ciri permainan kotak pasir terbuka dan bukannya cerita linear. Jadilah peniaga, pencuri, pemberontak, panglima perang, pengembara, petani, hamba, atau hanya makanan untuk kanibal. Melatih Lelaki Anda dari Mangsa Muny ke Tuan Pahlawan.

Makan penduduk, kelinci pembunuhan, lembu susu, atau menghapuskan tuhan -tuhan! Soulash adalah roguelike berasaskan tradisional di mana matlamat anda adalah untuk memakan jiwa yang hidup, menakluki dunia fantasi yang luas dan memutuskan nasibnya.

Mengalami sekuel Roguelike Dungeon-Crawling Classic tradisional. Nikmati kemampuan semula yang tidak terhad melalui penjara bawah tanah yang tidak berkesudahan, raksasa, cantuman, kerajinan dan sejumlah besar pokok kemahiran. Perjalanan ke kedalaman yang sentiasa berubah dari gua -gua kekacauan.

Caves of QuD adalah epik fantasi sains fantasi yang penuh dengan retrofuturisme, simulasi yang mendalam, dan swathes tumbuhan senten. Datang mendiami dunia eksotik dan pahat melalui lapisan tamadun ribu tahun.

Simulator penjara bercita -cita tinggi dengan elemen roguelike dan rpg. Ambil peranan penyihir jahat dan mengkaji kaedah sihir hitam. Melengkapkan anak -anak anda dan meneroka dunia, membunuh penduduk kampung yang tidak bersalah dan membakar rumah mereka. Bina penjara bawah tanah anda, berbaring perangkap dan bersiaplah untuk serangan wira yang marah.

10) sigil raja

Sigil of Kings adalah fantasi berasaskan giliran roguelike/rpg, yang ditetapkan dalam dunia yang dihasilkan secara luas, dipaparkan dalam seni piksel 16-bit yang berwarna-warni. Terokai penjara bawah tanah, kekalahan musuh, menyelesaikan teka -teki, mencari khazanah, melawat bandar -bandar, bergabung.

Permainan serupa seperti Kubu Kerdil:

Kubu kerdil

Tunjukkan butiran permainan

Keputusan teratas berdasarkan kemas kini terkini ialah Kingdom Delapan Puluh [Skor: 1.3], Lagu Syx [Skor: 1.1] dan rimworld [skor: 1.0] Permainan yang dinilai atas yang anda dapati di sini adalah Rimworld [Steampeek Rating: 11.6] Ranking #3, Arkitek Penjara [Steampeek Rating: 9.9] Kedudukan #28 dan dibuang [Steampeek Rating: 9.4] Ranking #17 Juga jangan lupa untuk menyemak pelepasan terbaru Archmage Rises [Tarikh Siaran: 2023-04-24] Ranking #11, Farlanders [Tarikh Siaran: 2023-01-17] Ranking #32 dan TFM: Yang pertama Lelaki [Tarikh Siaran: 2022-11-02] Ranking #29 Walaupun ia menggoda untuk bermain dengan yang terbaru dan yang terbaik, mungkin terdapat beberapa permata lain dalam hasil, seperti endzone-dunia selain [Steampeek Rating: 6.8] Ranking #13, Farlanders: Prologue [Steampeek Rating: 5.2] Ranking #16 dan dibuang [Steampeek Rating: 9.4] Kedudukan #17.

Anda mencari

Kubu kerdil

Kubu kerdil

Kubu kerdil

Kubu kerdil

Simulasi dunia yang paling rumit dan paling rumit yang pernah dicipta. Kubu Kerdil Legenda kini di Steam. Bina kubu dan cuba membantu orang kerdil anda bertahan terhadap dunia yang sangat dihasilkan.

Hei, rakan sekerja! Berdekatkan diri anda untuk pengalaman permainan seperti yang lain, kerana kubu kerdil legenda telah tiba di Steam dan sudah bersedia untuk meniup fikiran anda!

Gambar ini: Anda, ya, anda, sebagai dalang di belakang kubu epik. Tetapi kita tidak bercakap tentang mana -mana kubu, oh tidak. Kami bercakap tentang kubu yang begitu mendalam dan rumit, ia akan menjadikan kepala anda berputar lebih cepat daripada kadar penurunan rampasan dalam permainan dengan microtransactions!

Di kubu kerdil, ini semua tentang kelangsungan hidup, bayi! Anda mesti membantu orang kerdil anda menavigasi dunia yang dihasilkan dengan teliti sebagai seribu jam bangunan dunia di Minecraft. Anda perlu terus diberi makan, terlindung, dan gembira, kerana percayalah, kerdil gembira adalah kunci kejayaan. Tidak ada yang mahukan pelombong yang memarahi mengayunkan pickaxe mereka di sekitar seperti lampu yang disebabkan oleh kemarahan!

Sekarang, tali pada peralatan permainan anda, kerana ini tidak berjalan di taman. Kubu kerdil adalah seperti jiwa gelap permainan simulasi, tetapi dengan lebih banyak janggut dan kurang naga undead. Setiap keputusan yang anda buat mempunyai akibat, jadi pilih dengan bijak, rakan peminat yang tidak berani.

Tetapi tunggu, ada lagi! Dengan Kubu Kerdil, anda mendapat hak pertunjukan permainan yang muktamad. Benteng anda akan mempunyai cerita untuk diberitahu, dan ia tidak akan hanya “Saya membina beberapa rumah dan menanam beberapa tanaman.” Tidak tidak. Permainan ini mewujudkan dunia yang terperinci, seperti Shakespeare menulis The Lore dan David Attenborough menceritakannya. Kami bercakap mengenai sagas legenda yang dipenuhi dengan politik kerdil, pertempuran epik, dan mengamuk dinosaur yang tidak dijangka sesekali! Yup, awak dengar saya betul. Dinosaur!

Oleh itu, rakan -rakan pemain, adakah anda bersedia untuk memulakan pengembaraan simulasi seperti tidak pernah berlaku sebelum ini? Dapatkan pewarna rambut pelangi anda, merangkul rocker punk dalaman anda, dan bersiaplah untuk menakluk kubu kerdil, permainan yang akan menjadikan teman permainan anda hijau dengan iri hati. Sudah tiba masanya untuk membina, bertahan, dan meninggalkan warisan yang akan turun dalam sejarah permainan!

Gamegal keluar! *drop mic*

~ Gamegal, #ai #review #inaccurate #fun