Ravenholdt | Komuniti Online Rogue | Vault of the Incarnates Class Tier Sets – Set bonus dan penampilan transmog, semua set peringkat dan bonus mereka untuk peti besi dari inkarnasi di WOW Dragonflight – dot eSports

Semua set peringkat dan bonus mereka untuk peti besi dari inkarnasi di wow contagonfight

Panduan terperinci kami untuk set peringkat kelas telah diterbitkan, yang boleh anda baca di pautan di bawah, atau anda boleh terus membaca artikel ini untuk hanya keperluan:

Vault of the Incarnates Kelas Tahap – Tetapkan Bonus dan Penampilan Transmog

Set peringkat kelas membuat pulangan dalam Dragonflight Season 1 di peti besi serbuan yang dijelmakan. Set ini mempunyai bonus set khusus kelas, serta penampilan unik untuk transmog.

Panduan terperinci kami untuk set peringkat kelas telah diterbitkan, yang boleh anda baca di pautan di bawah, atau anda boleh terus membaca artikel ini untuk hanya keperluan:

Mengenai Pengarang

Related Posts

Nerfs Paladin Suci yang akan datang – penyembuhan 8% dan 12% kerosakan nerfs

PSA: Anda boleh menghidangkan anjing di Dragonflight

Temu ramah permainan dengan Josh Augustine dan Allison Steele

14 September 2023

RAID TAMBAHAN DAN MYTHIC+ HOTFIX NERFS SEKARANG LIVE – SKITTERFLIES DAN RAID SIRAS

20 Disember 2022

Perselisihan

Sekiranya anda belum menjadi ahli kami Perselisihan, Ayuh dan sertai perbualan:

Streamers dan orang yang suka menonton Streamers: Lihat saluran #Rogue-Streamers di Ravenholdt Discord:

Patreons

Kami bersyukur selama -lamanya untuk patreons kami kerana mereka membantu membakar projek -projek baru yang anda lihat muncul di pelayan Discord, podcast, dan laman web ini.

Tanpa penyokong persaudaraan defias kami, laman web ini akan menjadi serpihan apa yang sekarang. Oleh itu, kami ingin mengucapkan terima kasih kepada:

Ashkitten
Bac2reality
Cuddlemeufk
Elf
Gally
Kojack
Lewis
Maccie
TMB
Zaiross
Zephyr
Zeratule
Zus

Sekiranya anda berminat untuk menyertai Ikhwan Defias klik pautan di bawah dan dapatkan cinta abadi kami atas sokongan anda!

Semua set peringkat dan bonus mereka untuk peti besi dari inkarnasi di wow contagonfight

Tahap set dalam World of Warcraft Biasanya merujuk kepada perisai khusus pengkhususan yang memberi kuasa sama ada jampi atau pasif asas anda. Ditambah pada permainan pada tahun 2004, set peringkat telah dikeluarkan Pertempuran untuk Azeroth dan digantikan oleh perisai azerite. Dari set peringkat saat digantikan oleh Azerite Armor, para pemain sangat menginginkan set peringkat kembali dalam permainan sejak perisai azerite tidak cukup memanjangkan fantasi kelas dan pengkhususan seperti set peringkat. Jadi, dengan patch 9.2 dan menyerang kubur yang pertama, Blizzard membawa kembali set peringkat.

Melihat kegembiraan semata -mata di kalangan pemain, Blizzard memutuskan untuk mengekalkan set peringkat dalam permainan dan menjadikan mereka sebahagian besar pengembangan yang akan datang Captair yang akan dikeluarkan pada Nov. 28. Vault of the Incarnates adalah serbuan pertama Captair. Serangan itu akan mempunyai lapan bos dan bos terakhir serbuan itu akan menjadi Raszageth The Storm-Eatch. Bos akan menjatuhkan sama ada kepingan atau token set peringkat. Di samping itu, pemain boleh mendapatkan set peringkat dari peti besi yang hebat selepas tetapan semula mingguan.

Blizzard Entertainment telah menguji kepingan yang ditetapkan untuk sementara waktu sekarang di beta dan Wow Komuniti pada umumnya gembira dengan hasil, visual dan reka bentuk yang bijak. Oleh itu, mari kita lihat semua set peringkat kelas dan bonus mereka.

Kesatria maut

Darah

 • (2) Tetapkan bonus: Apabila caj perisai tulang dimakan, anda mempunyai peluang 20 peratus untuk menjana satu rune.
 • (4) Tetapkan Bonus: Selepas 10 caj perisai tulang dimakan keuntungan 10 peratus kerosakan dan tergesa -gesa selama 10 saat.

Frost

 • (2) Tetapkan Bonus: Kerosakan pemogokan kritikal dan Frostscythe meningkat sebanyak 15 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Memusnahkan dan Frostscythe mempunyai peluang 15 peratus untuk tidak menggunakan mesin pembunuhan.

Tidak suci

 • (2) Tetapkan Bonus: Luka Luka yang memusnahkan memberikan infusi keji anda, meningkatkan kerosakan dan kelajuan serangan mereka sebanyak 10 peratus selama lima saat.
 • (4) Tetapkan Bonus: Serangan Ghoul utama anda mempunyai peluang 15 peratus untuk meningkatkan kerosakan dan tergesa -gesa sebanyak 10 peratus selama lapan saat. Peluang ini meningkat semasa penyerapan keji.

Pemburu syaitan

Havoc

 • (2) Tetapkan Bonus: Chaos Strike dan Blade Dance Peluang untuk mogok secara kritis meningkat sebanyak lima peratus dan kerosakan mogok kritikal mereka meningkat sebanyak 10 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Chaos Strike and Blade Dance mempunyai peluang 20 peratus untuk meningkatkan kerosakan yang anda berurusan sebanyak lapan peratus selama enam saat. Serangan kritikal anda meningkatkan peluang ini.

Vengeance

 • (2) Tetapkan Bonus: Ricih atau Fraktur Tawaran 20 peratus lebih banyak kerosakan, menghasilkan 20 peratus lebih banyak kemarahan, dan mempunyai peluang 15 peratus untuk menghasilkan serpihan jiwa tambahan.
 • Sama.

Druid

Seimbang

 • (2) Tetapkan Bonus: Starsurge dan Starfall Meningkatkan Kerosakan Kemarahan atau Starfire seterusnya sebanyak 20 peratus, menyusun sehingga tiga kali.
 • (4) Tetapkan Bonus: Apabila anda memasuki Eclipse, Starsurge atau Starfall anda seterusnya tidak ada kuasa Astral dan berurusan dengan 35 peratus peningkatan kerosakan.

Feral

 • (2) Tetapkan Bonus: Kerosakan gigitan yang rip dan ganas meningkat sebanyak enam peratus.
 • (4) Tetapkan bonus: Bagi setiap titik kombo yang dibelanjakan, kemunculan bergerak meningkatkan kerosakan anda, meraih, dan merosakkan sebanyak dua peratus dan meningkatkan peluang untuk dicincang, meraih, sapu atau slash brutal, dan thrash untuk kritikal secara kritikal sebanyak dua peratus untuk empat saat.

Penjaga

 • (2) Tetapkan Bonus: Menggunakan Mangle dengan Gore juga menangani 30 peratus kerosakan yang ditangani kepada musuh yang berdekatan. Kerosakan dikurangkan melebihi lima sasaran. Ia juga meningkatkan kerosakan anda dan mengurangkan kerosakan yang anda ambil sebanyak lima peratus selama enam saat.
 • (4) Tetapkan Bonus: Gore mempunyai lima peratus peluang untuk mencetuskan. Menggunakan Mangle dengan Gore menyembuhkan anda lebih dari enam saat.

Pemulihan

 • (2) Tetapkan bonus: peremajaan, lifebloom, pertumbuhan liar, efflorescence, dan peluang ketenangan untuk menyembuhkan kritikal meningkat sebanyak 10 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Penyembuhan Kritikal Efflorescence Meningkatkan Penyembuhan Pertumbuhan Liar Anda Seterusnya sebanyak 5 peratus, menyusun sehingga lima kali. Penyembuhan Kritikal Lifebloom Mengurangkan Cooldown of Nature’s Swiftness oleh Dua Seconds.

Evoker

Kehancuran

 • (2) Tetapkan Bonus: Meningkatkan Empower Spells ‘peluang untuk secara kritis menyerang sebanyak lima peratus dan memperkasakan mantra meningkatkan peluang anda untuk secara kritis menyerang lima peratus selama enam saat.
 • (4) Tetapkan Bonus: Memperkasakan mantra mempunyai peluang 25 peratus untuk memberi anda enam saat kemarahan aspek tanpa menyebabkan Sated.

Pemeliharaan

 • (2) Tetapkan Bonus: Memperkasakan mantra meningkatkan peluang pengembalian untuk menyembuhkan secara kritis sebanyak lima peratus selama 6 saat.
 • Sama. Tumpukan sehingga dua kali.

Pemburu

Penguasaan binatang

 • (2) Tetapkan Bonus: Membunuh Kerosakan Perintah Meningkatkan sebanyak 10 peratus dan mempunyai peluang 10 peratus untuk menetapkan semula cooldown pada pukulan berduri.
 • (4) Tetapkan Bonus: Kerosakan pukulan berduri meningkat sebanyak lima peratus dan pukulan berduri meningkatkan kerosakan arahan membunuh seterusnya sebanyak 20 peratus.

Penangkapan semula

 • (2) Tetapkan Bonus: Arcane Shot dan Multi Shot Hits Kritikal Menyebabkan Pukulan Bertujuan Anda Seterusnya Menyebabkan Sasaran Hit Bleed Untuk 40 peratus kerosakan yang ditangani selama enam saat.
 • (4) Tetapkan Bonus: Serangan Auto Ranged mempunyai peluang 15 peratus untuk memberikan pukulan Arcane seterusnya atau Multi Shot 100 peratus peluang untuk memukul secara kritis.

Survival

 • (2) Tetapkan Bonus: Raptor Strike atau Mongoose Strike, Ukur, dan Kerosakan Butchery meningkat sebanyak 15 peratus.
 • (4) Tetapkan bonus: mogok raptor atau gigitan mongoose, mengukir, dan pembunuhan mempunyai 20 peratus peluang untuk membuat mogok raptor seterusnya atau gigitan mongoose, mengukir, atau pembunuhan tanpa tumpuan dan menangani 50 peratus kerosakan meningkat 50 peratus.

Mage

Arcane

 • (2) Tetapkan Bonus: Bagi setiap caj Arcane, peluang mogok kritikal Arcane Blast meningkat sebanyak lima peratus dan peluang mogok kritikal Arcane Letupan meningkat sebanyak tiga peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Apabila letupan arcane atau ledakan arcane kritikal menyerang sekurang -kurangnya satu sasaran, peluang mogok kritikal terhadap barrage arcane seterusnya meningkat sebanyak 10 peratus, sehingga empat susunan.

Api

 • (2) Tetapkan bonus: pyroblast dan flamestrikes dilemparkan dengan perjanjian coretan panas 10 peratus peningkatan kerosakan.
 • (4) Tetapkan Bonus: Ledakan Kebakaran, Phoenix Flames, dan Fireball Deal 10 peratus meningkat kerosakan dan peluang mereka untuk mogok kritikal meningkat sebanyak 10 peratus.

Frost

 • (2) Tetapkan Bonus: Lance Ice dan Kerosakan Orb Beku meningkat sebanyak 10 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Menggunakan Jari Frost Meningkatkan Kerosakan Blizzard sebanyak 25 peratus dan kerosakan Frostbolt sebanyak 50 peratus selama enam saat.

Biarawan

Brewmaster

 • (2) Tetapkan Bonus: Memukul musuh dengan Tiger Palm atau Spinning Crane Kick Grants Brewmaster’s Rhythm, Meningkatkan kerosakan yang ditangani dan mengurangkan kerosakan yang diambil sebanyak satu peratus selama 10 saat, menyusun sehingga empat kali.
 • (4) Tetapkan Bonus: Untuk setiap timbunan irama Brewmaster, Purifying Brew membersihkan tiga peratus lebih banyak kerosakan anda ditangguhkan dengan Stagger.

Mistweaver

 • (2) Tetapkan Bonus: Penyembuhan dari kabus anda, Font Essence, dan Vivify meningkat sebanyak 15 peratus pada sasaran dengan kabut pembaharuan anda.
 • (4) Tetapkan Bonus: Font Essence dan Vivify Healing meningkat sebanyak 10 peratus dan kabus pembaharuan anda pada sasaran yang disembuhkan oleh font Essence dilanjutkan sebanyak satu saat untuk setiap sembuh.

Windwalker

 • (2) Tetapkan Bonus: Fists of Fury Meningkatkan kerosakan yang ditangani oleh dua tendangan matahari yang akan datang atau tendangan kren berputar sebanyak 30 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Fists of Fury sekarang sebaliknya meningkatkan tiga tendangan matahari yang akan datang atau tendangan kren berputar dan tendangan yang dipertingkatkan meningkatkan kerosakan penumbuk anda yang seterusnya dari Fury tawaran sebanyak lima peratus, menyusun sehingga tiga kali.

Paladin

Suci

 • (2) Tetapkan Bonus: Kejutan Kudus meningkatkan kemungkinan mogok kritikal mantra anda dengan empat peratus selama 10 saat.
 • (4) Tetapkan bonus: cahaya suci, kilat cahaya, cahaya fajar, dan penyembuhan iman meningkat sebanyak enam peratus dan kesan kritikal mereka meningkatkan kerosakan atau penyembuhan kejutan suci anda yang seterusnya sebanyak 20 peratus.

Perlindungan

 • (2) Tetapkan Bonus: Perisai Avenger memberikan anda fleksibiliti cahaya, meningkatkan kepelbagaian anda dan sekutu terdekat anda sebanyak lima peratus selama 10 saat.
 • (4) Tetapkan Bonus: Memulakan Hammer dari Hammer yang Sah / Diberkati Meningkatkan Parry Anda dan Memperluaskan Tempoh Fleksibiliti Cahaya Dengan Satu Detik.

Hukuman

 • (2) Tetapkan bonus: penghakiman, bilah keadilan, dan bangun kerosakan abu meningkat sebanyak 15 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Keputusan Templar / Keputusan Akhir dan Kerosakan Ribut Ilahi meningkat sebanyak 10 peratus.

Imam

Disiplin

 • (2) Tetapkan Bonus: Kuasa Pemutus Kata: Perisai meningkatkan keberkesanan kerosakan langsung atau penyembuhan langsung anda sebanyak 10 peratus.
 • (4) Tetapkan bonus: penebusan meningkatkan kekuatan kata kuasa anda yang seterusnya: perisai sebanyak 60 peratus daripada kerosakannya atau 18 peratus penyembuhannya.

Suci

 • (2) Tetapkan Bonus: Casting Doa Mending Mengurangkan Masa Pelakon Sembah.
 • (4) Tetapkan Bonus: When Holy Firman: Serenity atau Firman Kudus: Suci menyelesaikan Cooldown mereka, anda mendapat 10 peratus peluang mogok kritikal selama enam saat.

Bayangan

 • (2) Tetapkan Bonus: Ledakan Minda meningkatkan kerosakan wabak atau minda yang akan datang sebanyak 12 peratus, menyusun sehingga tiga kali.
 • (4) Tetapkan bonus: wabak memakan dan minda sear meningkatkan tergesa -gesa anda sebanyak empat peratus selama lapan saat.

Penyangak

Pembunuhan

 • (2) Tetapkan Bonus: Envenom juga meningkatkan kerosakan Racun Senjata anda sebanyak 10 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Apabila Racun Senjata Anda Menangani Kerosakan Langsung, anda mempunyai peluang 50 peratus untuk mendapatkan luka septik, meningkatkan kerosakan berdarah anda dengan dua peratus selama lapan saat, menyusun sehingga lima kali.

Mengharamkan

 • (2) Tetapkan Bonus: Dispatch Meningkatkan kerosakan serangan atau serangan hendap seterusnya sebanyak 20 peratus setiap titik kombo yang dibelanjakan.
 • (4) Tetapkan Bonus: Penggunaan separuh kos pistol pistol yang diberikan oleh mogok jahat meningkatkan kerosakan penghantaran seterusnya sebanyak 50 peratus.

Kehalusan

 • (2) Tetapkan Bonus: Serbuk Eviscerate dan Hitam Meningkatkan Kerosakan dan Kemungkinan Mogok Kritikal Backstab, Shadowstrike, atau Shuriken Storm anda dengan dua peratus setiap titik kombo yang dibelanjakan.
 • (4) Tetapkan bonus: backstab, shadowstrike, dan shuriken badai serangan kritikal meningkatkan kerosakan eviscerate dan pecah sebanyak 15 peratus dan kerosakan serbuk hitam sebanyak lapan peratus selama enam saat.

Dukun

Elemental

 • (2) Tetapkan bonus: bolt kilat, kilat rantai, dan pecah lava meningkatkan kerosakan kejutan bumi atau gempa bumi seterusnya dengan lima peratus, menyusun lima kali.
 • (4) Tetapkan Bonus: Melemparkan Kejutan Bumi atau Gempa Bumi Meningkatkan Penguasaan Anda sebanyak lapan peratus selama lima saat.

Peningkatan

 • (2) Tetapkan Bonus: Stormstrike Meningkatkan Kerosakan Kebakaran, Frost, atau Keupayaan Alam Seterusnya sebanyak 10 peratus dan menyebabkannya menghasilkan satu timbunan senjata Maelstrom.
 • (4) Tetapkan Bonus: Menggunakan Tumpukan Senjata Maelstrom Meningkatkan tergesa -gesa anda sebanyak satu peratus untuk setiap timbunan yang digunakan selama empat saat.

Pemulihan

 • (2) Tetapkan Bonus: Semasa Penyembuhan Stream Totem/Cloudburst Totem aktif, peluang anda untuk mogok kritikal meningkat sebanyak 10 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Penyembuhan Kritikal Anda mempunyai keberkesanan 215 peratus dan bukannya 200 peratus biasa.

Warlock

Penderitaan

 • Sama.
 • (4) Tetapkan Bonus: Inspirasi Kejam juga memberikan dua tuduhan kejam Epiphany, sehingga lima tuduhan. Setiap pertuduhan Epiphany kejam meningkatkan kerosakan keghairahan malefik anda yang seterusnya atau benih rasuah sebanyak 40 peratus.

Demonologi

 • (2) Tetapkan Bonus: Bolt Demon dan Kerosakan Felstorm meningkat sebanyak 20 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Demon Bolt mempunyai peluang untuk menjadikan tangan seterusnya Gul’dan segera dan berurusan 50 peratus peningkatan kerosakan.

Kemusnahan

 • (2) Tetapkan Bonus: Mengambil Soul Shards mempunyai peluang untuk memberi anda Chaos Maelstrom, meningkatkan peluang mogok kritikal anda dengan 10 peratus selama 10 saat.
 • (4) Tetapkan bonus: serangan kritikal anda menangani kerosakan 208 peratus dan bukannya 200 peratus biasa.

Pahlawan

Lengan

 • (2) Tetapkan Bonus: Strike Mortal dan Kerosakan Cleave dan Peluang untuk Mogok Kritikal meningkat sebanyak 10 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Strike Mortal, Cleave, dan Melaksanakan Serangan Kritikal Meningkatkan Kerosakan dan Kemampuan Kritikal Anda dengan lima peratus selama enam saat.

Fury

 • (2) Tetapkan Bonus: Melaksanakan peluang untuk mogok secara kritis meningkat sebanyak 10 peratus.
 • (4) Tetapkan Bonus: Peluang Kematian Mendadak untuk menetapkan semula Cooldown of Execute dan menjadikannya boleh digunakan pada sasaran, tanpa mengira kesihatan, sangat meningkat.

Perlindungan

 • (2) Tetapkan Bonus: Revenge memberi anda penentuan Vanguard, meningkatkan kerosakan anda dan mengurangkan kerosakan yang anda ambil sebanyak empat peratus selama lima saat.
 • (4) Tetapkan Bonus: Semasa penentuan Vanguard, dapatkan abaikan kesakitan sama dengan lima peratus kerosakan yang anda berurusan.

Penulis Kakitangan & World of Warcraft Lead. Izabela mempunyai sejarah yang panjang dengan menulis dan permainan seperti World of Warcraft, League of Legends, Fortnite, dan The Sims. Sebelum mencari rumahnya di dot eSports pada tahun 2021, Izabela adalah seorang guru bahasa Inggeris dan seorang freelancer di Hotspawn, Ggrecon, dan Gameranx. Dalam masa lapangnya, anda akan mendapati novel -novel penulisannya, mengembara Azeroth, atau Inting pada Summoner’s Rift.