Rangsangan Prestasi untuk PC Potato di Cyberpunk 2077 Nexus – Mod dan Komuniti, Cyberpunk 2077 buatan pengguna FSR 2.

Cyberpunk 2077 buatan pengguna FSR 2.0 Mod secara dramatik meningkatkan prestasi

v1.07fix
Mengeluarkan beberapa pilihan yang tidak melakukan apa -apa.

Rangsangan Prestasi untuk PC Potato

 • Modded
 • Mipbias Modded 16
 • Vanila
 • Modded
 • Mipbias Modded 16
 • Kentang

Utiliti imgui untuk meningkatkan prestasi dengan pilihan tersembunyi!

Keperluan Nexus

Kebenaran kredit dan pengedaran

 • Kebenaran Pengubahsuaian Anda mesti mendapat kebenaran daripada saya sebelum anda dibenarkan mengubah suai fail saya untuk memperbaikinya
 • Kebenaran Penukaran Anda tidak dibenarkan menukar fail ini untuk berfungsi pada permainan lain dalam apa jua keadaan
 • Kebenaran Penggunaan Aset Anda mesti mendapat kebenaran daripada saya sebelum anda dibenarkan menggunakan mana -mana aset dalam fail ini
 • Kebenaran Penggunaan Aset Dalam Mod/Fail yang Dijual Anda tidak dibenarkan menggunakan aset dari fail ini dalam mana -mana mod/fail yang dijual, untuk wang, bengkel stim atau platform lain
 • Kebenaran Penggunaan Aset Dalam Mod/Fail yang Dapatkan Mata Derma Anda tidak dibenarkan untuk mendapatkan mata sumbangan untuk mod anda jika mereka menggunakan aset saya

Nota pengarang

Penulis ini belum memberikan nota tambahan mengenai kebenaran fail

Penulis ini tidak mengiktiraf orang lain dalam fail ini

Sistem Mata Derma

Utiliti imgui untuk meningkatkan prestasi dengan pilihan tersembunyi!

Tangkapan skrin diambil pada 720p dan tetapan terendah dari menu permainan. Tangkapan skrin yang ditandakan modded mempunyai semuanya dilumpuhkan, maxstreamingdistance ditinggalkan pada nilai lalai serta mipbias. Tangkapan skrin yang ditandakan Mipbias Modded 16 mempunyai segala -galanya yang dilumpuhkan, MaxStreamingDistance ditinggalkan pada nilai lalai dan mipbias ditetapkan kepada 16.

 1. Muat turun Tweak Engine Cyber/CyberEnginetweaks. Jatuhkan kandungannya dalam folder permainan anda.
 2. Muat turun mod saya dan jatuhkan kandungannya di folder permainan anda.
 3. .lua

Saya telah membuat .. Saya telah menetapkan segala -galanya untuk dilumpuhkan kecuali rambut, orang ramai, cuaca, bayang -bayang jauh/cascade. .

Tidak dapat memikirkan menyimpan nilai -nilai ini dengan lua baru sahaja ini adalah penyelesaian yang mudah. Permainan ini akan dilancarkan dengan apa jua nilai yang telah anda tetapkan di .. .fail ini dengan editor teks jika diperlukan.

.Fail zip dari halaman fail mod dan jatuhkan kandungannya dalam folder permainan anda.
Harus kelihatan seperti ini: \ Cyberpunk 2077 \ enjin \ config \ platform \ pc \ kentang.Ini

 1. Lancarkan permainan. . Lakukan apa sahaja yang sesuai dengan anda, seperti butang “Akhir”. Menu mod saya akan dibuka bersama dengan menu CyberEnginetweaks ‘.
 2. . .
 3. Sebaik sahaja anda telah melahirkan ke dalam dunia anda, anda boleh memukul hotkey yang telah anda berikan dan mula bereksperimen dengan semua tetapan!
 • .
 • Apabila mengaktifkan semula orang ramai, anda boleh memuatkan semula kawasan simpanan atau menukar anda (dengan memandu, berjalan jarak jauh) dan kereta/pejalan kaki perayauan akan mula memajukan lagi.
 • Cuaca nampaknya memerlukan muat semula beberapa kali? ?
 • Bayang -bayang Cascade dan bayang -bayang yang jauh perlu diaktifkan sebelum dimuatkan pada waktu yang berlainan hari ini untuk mengelakkan pencahayaan yang patah.
 • Default MaxStreamingDistance ditetapkan kepada 23170.. Nilai min ditetapkan kepada 100. Apa -apa yang lebih rendah daripada itu dan v jatuh melalui tanah. Dilaporkan untuk memecahkan pencarian dari Dakota di Badlands (Gig: Trevor’s Last Ride, Gig: Mia, Gig: Goodbye, Night City) Apabila ditetapkan hingga 4000.

v1.
Susun atur berubah dan tetap/dikemas kini beberapa penerangan.

v1.02fix
Nilai maksimum tetap untuk maxstreamingdistance.

v1.03
Forcecustommipbias dan maxstreamingdistance kini boleh diseret dalam kenaikan yang lebih kecil. Boleh juga menaip nilai.

v1.03fix
Had tetap untuk forcecustommipbias dan maxstreamingdistance.

v1.04
. Menambah lebih banyak pilihan.

.04fix
Tetap susun atur maxstreamingdistance. Pilihan pelekat statik tetap.

v1.
Dihapus tiada pilihan maklumat.

v1.06
. Mereka nampaknya tidak banyak berbuat di rig saya, tetapi mungkin membantu orang lain.

v1.
Tambah ContressAdaptiveSharpening. Tidak pasti sama ada ia melakukan apa -apa tetapi ia didayakan secara lalai.

v1.
Mengeluarkan beberapa pilihan yang tidak melakukan apa -apa.

Spesifikasi:

16GB 3200MHz

Lihat mod saya yang lain

Untuk membantu prestasi atau mengecilkan skrin:

Cyberpunk 2077 buatan pengguna FSR 2.0 Mod secara dramatik meningkatkan prestasi

Michael Crider

.0 (katakan bahawa lima kali cepat) Teknologi peningkatan yang tersedia untuk semua pemaju untuk dilaksanakan dalam permainan PC mereka. “Pemaju” adalah istilah yang luas, tentu saja, dan secara teknikalnya termasuk pemodenan permainan PC yang tidak kenal lelah, yang tidak suka lebih daripada Tinker dengan siaran sehingga mereka lebih baik, lebih kuat, lebih cepat daripada sebelumnya. Cyberpunk 2077, Cdprojekt red sci-fi opus bermasalah, dan modder yang tidak mementingkan diri dan berani hanya dikenali sebagai kentang1337.

FSR 2.0 Mod untuk CyberPunk membolehkan pensampelan super resolusi lanjutan pada lebih kurang kad grafik. Tidak seperti teknologi DLSS yang sama NVIDIA, ia tidak memerlukan pemaju untuk memohon algoritma pembelajaran mesin khusus permainan, dan ia berfungsi pada mana-mana kad grafik dari mana-mana pengeluar. Itu tidak bermakna ia akan membantu jika anda berjalan Cyberpunk pada, katakan, GT lama yang berdebu 730. Tetapi jika anda mempunyai kad pertengahan, anda dapat melihat penambahbaikan dramatik pada resolusi tinggi berbanding berjalan dengan FSR dilumpuhkan. Pemaju mengatakan bahawa pada GTX 1080 (kad berusia enam tahun yang tidak menyokong DLSS), framerate berganda dengan mod yang digunakan.

Permainan asas menyokong FSR 1 yang asal.0 dari pemaju. .. Sebaik sahaja proses persediaan yang agak rumit dilakukan, pengguna boleh memohon FSR 2.0 Menggunakan tetapan DLSS dalam menu grafik lalai permainan. Pemaju memberi amaran bahawa mod kini berada dalam bukti tahap konsep, dan “mengubah tetapan grafik tertentu” akan memecahkannya. Terdapat juga masalah hantu semasa memandu.

Pelaksanaan pengguna ini FSR 2.0 tidak begitu kuat atau cekap kerana versi terkini DLSS yang berjalan pada kad grafik RTX 30xx, seperti yang ditunjukkan oleh video perbandingan PotatoOfDoom1337. Dan walaupun itu menggunakan tembakan statik dan penjejakan yang agak standard-prestasi mungkin mencelup semasa permainan, terutamanya dengan banyak musuh di skrin atau mengejar berkelajuan tinggi. Tetapi ia telah dikumpulkan bersama oleh modder solo hanya dalam beberapa hari, dan ia tidak memerlukan perkakasan terkini dari vendor tertentu. Ini adalah demonstrasi yang menjanjikan bagaimana teknologi AMD dapat memberi manfaat kepada pemain PC, terutama pada mesin belanjawan.