Rancangan DLC dan Roadmap | Star Wars Jedi Survivor | Game8, kelihatan seperti Star Wars Jedi: Survivor Sequel akan datang

Nampak seperti Star Wars Jedi: Survivor Sequel akan datang

Sebelum kita pergi menenakan dalam tarikh pelepasan untuk a Jedi: Survivor sekuel, ingatlah ini mungkin bukan untuk sekuel. Tidak ada sebutan mengenai a Survivor DLC, tetapi itu boleh menjadi salah satu cara yang berpotensi. Sekali lagi, kita bayangkan Respawn akan mengupah DLC lama dahulu jika ada yang sedang dalam perjalanan.

Rancangan dan pelan tindakan DLC

★ Ketahui apa yang dibawa ke permainan baru ditambah!
☆ Ketahui cara mendapatkan keluli Beskar dan semua bahan senjata!
★ Pastikan untuk mendapatkan semua peningkatan BD-1 untuk membantu dalam pertempuran!
☆ Dapatkan peningkatan peta untuk menjadikan koleksi memburu lebih mudah!

Star Wars Jedi Survivor - Adakah terdapat DLC

Tidak ada DLC yang akan disahkan untuk Star Wars Jedi Survivor. Baca terus untuk mengetahui sama ada kita boleh mengharapkan DLC dan untuk mengetahui mengenai kandungan bonus dalam permainan!

Senarai kandungan

Rancangan dan pelan tindakan DLC

Tidak disahkan DLC yang akan datang

Jedi Survivor Lightsaber

Tidak ada pengesahan mengenai DLC yang akan datang untuk Star Wars Jedi Survivor selepas dilancarkan. Walaupun sejarah kandungan pasca pelancaran EA dan pergi oleh pendahuluan permainan Jedi Fallen Order, Tidak mungkin Star Wars Jedi Survivor akan mempunyai DLC.

Hanya kandungan bonus yang ada

DLC Tarikh Siaran Termasuk kandungan
Eksklusif Deluxe dan Pemungut 28 April 2023 Pek Kosmetik “Galactic”
・ Pakaian Scoundrel
・ Rugged BD-1
・ DL-44 Blaster
Pek Kosmetik “Hero Baru”
・ Pakaian pahlawan pemberontak
・ Bd astro bd-1
・ Lightsaber Hero Rebel
Lain: Bahan Deluxe Mix BD-1
Bonus pra-pesanan 28 April 2023
(Tidak tersedia sekarang)
Pek Obi-Wan Kenobi “Jedi Survival”
・ Hermit Pakaian
・ Blaster pembakaran
・ Hermit Lightsaber

Eksklusif Deluxe Digital

Star Wars Jedi Survivor - Scoundrel Cosmetic

Star Wars Jedi Survivor - Kosmetik BD -1 Rugged

Star Wars Jedi Survivor - DL -44 Blaster

Star Wars Jedi Survivor - Rebel Hero Cosmetic

Star Wars Jedi Survivor - BD Astro Cosmetic

Star Wars Jedi Survivor - Rebel Hero Lightsaber

Pemain yang membeli edisi mewah permainan akan dirawat dengan dua pek kosmetik bonus. Ini Pek kosmetik wira galaksi mengingatkan kostum dan blaster Han Solo ketika pertama kali bertemu dengannya di Star Wars Episode IV: A New Hope. The Pek kosmetik wira baru Sebaliknya menyerupai kostum terakhir Luke Skywalker pada akhir Harapan Baru.

Bonus pra-pesanan

Star Wars Jedi Survivor - Hermit Kosmetik

Star Wars Jedi Survivor - Pembakaran Blaster

Star Wars Jedi Survivor - Hermit Lightsaber

Pemain yang akan membuat pesanan secara digital atau fizikal di mana-mana platform akan menerima Obi-Wan Kenobi Mengilhami Pek Kosmetik Jedi Survival yang merangkumi barangan kosmetik berdasarkan rupa watak ikonik francais.

Tiada microtransactions

Microtransactions adalah salah satu strategi terkenal EA untuk memaksimumkan keuntungan dari permainan mereka. Tidak ada pengesahan mengenai microtransactions untuk Jedi Survivor. Permainan pertama tidak mempunyai microtransactions yang mungkin diikuti oleh sekuel.

Berita Berkaitan Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor - Contoh 2 -B.png

Semua berita dan kemas kini

Patch 5 Update Patch Nota Dikemas kini 5/17/2023 Ketahui semua pembetulan pepijat dan penambahbaikan prestasi untuk kemas kini 17 Mei.

Adalah cal jedi kelabu? Dikemas kini 5/11/2023 Ketahui jika Cal mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi Jedi kelabu.

Patch 4 Update Patch Nota Dikemas kini 5/10/2023 Ketahui semua pembetulan pepijat dan penambahbaikan prestasi untuk kemas kini 9 Mei.

Panjang permainan dan berapa lama untuk mengalahkan dikemas kini 4/29/2023 Ketahui berapa lama masa yang diperlukan untuk menyelesaikan Jedi Survivor!

Cerita penuh dan ringkasan plot dikemas kini 5/8/2023 Ketahui cerita dan plot Jedi Survivor lima tahun selepas perintah yang jatuh!

Adakah terdapat DLC? Dikemaskini 5/6/2023 Ketahui jika terdapat DLC yang akan datang untuk Star Wars Jedi Survivor!

Adakah Jedi Survivor di Xbox Game Pass? Dikemas kini 4/14/2023 Ketahui jika Jedi Survivor akan datang ke Xbox Game Pass!

Maklumat permainan

Keperluan Sistem PC Dikemas kini 4/23/2023 Bolehkah PC anda menjalankan Jedi Survivor? Baca terus untuk mengetahui keperluan minimum untuk bermain permainan!

Pelakon dan Senarai Pelakon Suara Dikemaskini 4/14/2023 Ketahui watak -watak yang kembali dan baru dalam sekuel serta pelakon suara mereka!

Semua platform yang ada dikemas kini 4/14/2023 Jedi Survivor hanya akan tersedia pada perkakasan semasa. Baca terus untuk mengetahui platform PC yang ada!

Bonus Play EA Dikemaskini 4/14/2023 Ketahui jika terdapat bonus untuk Star Wars Jedi Survivor jika anda mempunyai langganan EA Play!

Adakah Jedi Survivor Open World? Dikemas kini 4/14/2023 Betapa Terbuka adalah Reka Bentuk Dunia Jedi Survivor?

Penarafan Umur dan Panduan Ibu Bapa Dikemaskini 4/14/2023 Ketahui penarafan umur yang diberikan untuk Star Wars Jedi Survivor!

Adakah multiplayer Jedi Survivor? Dikemas kini 4/14/2023 Ketahui jika Jedi Survivor akan tersedia untuk Multiplayer!

Bilakah Jedi Survivor berlangsung? Dikemas kini 4/18/2023 Ketahui ketika Jedi Survivor berlaku di Canon Star Wars!

Berita pra-pelepasan

Semua treler Dikemaskini 4/14/2023 Lihatlah semua treler dan rakaman permainan untuk Jedi Survivor!

Perbezaan Edisi Dikemaskini 4/14/2023 Lihat semua edisi yang berbeza yang tersedia untuk Jedi Survivor!

Ciri-ciri Baru Dikemaskini 4/14/2023 Lihat ciri-ciri baru sekuel!

Waktu pelepasan dikemas kini 4/28/2023 Belajar Masa Pelancaran Jedi Survivor!

Bonus Pra Pesanan Dikemas kini 4/14/2023 Lihat semua bonus pra-pesanan!

Adakah demo atau akses awal? Dikemas kini 4/14/2023 Ketahui jika ada demo atau akses awal untuk Star Wars Jedi Survivor!

Saiz muat turun fail dikemas kini 4/23/2023 Baca terus untuk mengetahui berapa banyak ruang penyimpanan yang perlu anda muat turun untuk memuat turun Jedi Survivor!

Nampak seperti Star Wars Jedi: Survivor Sequel akan datang

Nampak seperti Star Wars Jedi: Survivor Sequel akan datang

Terdapat beberapa gegaran dalam kekuatan, kerana ia kelihatan seperti Star Wars Permainan akan kembali (dan dalam jumlah yang lebih besar). Respawn Entertainment tidak membuat tulang tentang menginginkan trilogi Cal Kestis, dan sekarang, sekuel hingga 2023’s Jedi: Survivor boleh dalam kerja -kerja.

Berikutan kejayaan 2018 Star Wars Jedi: Perintah Jatuh, Tidak menghairankan bahawa Respawn bergerak ke hadapan dengan sekuel ke soulslike sci-fi. Jedi: Survivor mungkin telah ditangguhkan (sedikit) dari pelepasan asalnya, tetapi dengan lima tahun antara dua perlawanan pertama, bolehkah kita melihat 2028 untuk tigaquel?

Respawn sudah menyewa lebih banyak permainan Star Wars Jedi

Pekerjaan Star Wars Hiburan Respawn

Seperti yang dilihat oleh Tech4Gamers, Respawn telah mengupah penyewaan untuk Star Wars Jedi siri. Di samping seorang artis VFX yang senior, pasukan sedang mencari seorang penulis permainan utama dan jurutera audio, – dengan semua penerangan pekerjaan ini menyebut “Star Wars Jedi” dan mengesahkan ia berkaitan dengan pengembaraan seterusnya KESTIS.

Penulis Permainan Utama akan bertanggungjawab untuk menulis dialog, adegan, dan rawatan cerita sambil dapat “berkongsi kepakaran mereka yang susah payah untuk membantu kami membuat pengalaman Star Wars yang luar biasa untuk pemain kami dalam suasana yang menyeronokkan, penentuan tindakan orang ketiga.”

Artis VFX kanan memerlukan lebih dari enam tahun pengalaman dan kemahiran dengan Unreal Engine 5 adalah bonus besar, seolah -olah mengesahkan Jedi: Survivor sekuel akan dibuat dalam UE5. Ia sama dengan jurutera audio, semua sementara respawn adalah memperkuat kedudukannya Bintang Peperangan Pasukan.

Mungkin bukan sekuel Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Pertempuran Lightsaber Survivor

Hiburan Respawn

Sebelum kita pergi menenakan dalam tarikh pelepasan untuk a Jedi: Survivor sekuel, ingatlah ini mungkin bukan untuk sekuel. Tidak ada sebutan mengenai a Survivor DLC, tetapi itu boleh menjadi salah satu cara yang berpotensi. Sekali lagi, kita bayangkan Respawn akan mengupah DLC lama dahulu jika ada yang sedang dalam perjalanan.

Lebih dari tapak kerja seni elektronik, terdapat juga pekerjaan untuk misteri respawn Star Wars FPS. Pasukan di belakang Apex Legends sedang berkuasa dengan gelaran dan seolah -olah ditinggalkan seperti Titanfall 3 untuk memberi tumpuan kepada galaksi jauh, jauh.

Star Wars Jedi Pengarah Permainan Stig Asmussen sebelum ini menjelaskan bagaimana dia membayangkan ini sebagai trilogi sebelum ini Survivor bahkan dalam kerja -kerja. Kami Bayangkan Respawn membina tentera Clone sendiri Devs untuk pengembaraan seterusnya Cal, dan sama ada itu DLC atau permainan ketiga yang penuh sesat, kami teruja untuk Kestis untuk mengayunkan Lightsabernya lagi.