Rainbow Six Siege Tier List 2022: Operator Terbaik di Platinum dan Diamond | Esports Tales, yang merupakan pengendali terbaik di Rainbow Six Siege? – Siegegg

Siapa pengendali terbaik di pelangi enam pengepungan

Sekarang ini, meta agak gila. Walau bagaimanapun, menjaga ia mudah adalah cara untuk pergi. Membunuh adalah penting, jadi pengendali dengan senjata yang baik selalu menjadi pilihan yang baik. Kami bercakap tentang Finka, Zofia, Iana, Nomad, atau Lion In Attack, dan Thorn, Jäger, Azami, Smoke, atau Bandit pada Pertahanan.

Rainbow Six Siege Tier List 2022: Operator Terbaik di Platinum dan Diamond

Rainbow Six Siege Tier List 2022: Operator Terbaik di Platinum dan Diamond

Senarai Tier Siege Rainbow Six Siege memisahkan pengendali dalam lima peringkat berdasarkan kejayaan mereka di Platinum, Diamond, dan ke atas. Tiers bergantung pada populariti, larangan, dan kadar kemenangan setiap watak.

Senarai peringkat ini berdasarkan data pilihan dan larangan rasmi setiap pengendali yang dikongsi secara berkala oleh Ubisoft. Grafik terkini yang diterbitkan menyediakan statistik pada Tahun 7 Musim 1.

  • Tiada data pro. Prestasi watak apabila digunakan oleh pemain pro dan pasukan tidak mempengaruhi peringkat kerana saya ingin mencipta sesuatu yang berguna untuk pemain peringkat AS.
  • Senarai ini tidak berat sebelah dengan pendapat peribadi. Secara jujur, saya agak terkejut dengan kadar kemenangan beberapa pengendali di peringkat yang sangat tinggi, tetapi saya masih menganjurkan peringkat dengan ketat berdasarkan data yang dikumpulkan.
  • Kedua -dua memilih, larangan, dan kadar kemenangan mempunyai pengaruh tertentu pada peringkat. Sebagai contoh, pengendali yang dimainkan oleh peratusan besar asas pemain, dan juga mencapai kadar kemenangan yang tinggi, menjaringkan lebih banyak mata ke dalam senarai ini daripada yang kurang popular dengan kadar kemenangan yang sama.

Saya percaya bahawa tidak ada senarai peringkat yang ideal untuk Rainbow Six Siege kerana kejayaan pengendali bergantung kepada persekitaran (mod permainan), pangkat anda, lawan yang dihadapi, peta yang dipertimbangkan, keutamaan dan taktik peribadi anda.

Walau bagaimanapun, saya berharap pendekatan berasaskan statistik saya adalah percubaan yang baik untuk memberikan senarai yang boleh dipercayai untuk semua pemain kasual dan kedudukan.

Saya cuba membuat susun atur sebagai mesra yang mungkin untuk pendatang baru dengan menyediakan avatar, nama, dan sampingan pengendali (serangan/pertahanan). Watak -watak di peringkat yang sama disusun mengikut urutan abjad.

Siapa pengendali terbaik di pelangi enam pengepungan?

Sekarang, Finka adalah pengendali terbaik Rainbow Six Siege.

Pengepungan r6 pengepungan terbaik

Foto untuk David melalui

David melalui 18 September 2023

Majoriti pusingan pada Rainbow Six Siege diputuskan pada fasa memilih pengendali, yang bermaksud siapa yang anda pilih dapat membuat atau memecahkan pertandingan. Jadi siapa pengendali terbaik di pelangi enam pengepungan? Apa pengendali yang mesti berada dalam barisan anda tidak kira apa pun?

Nah, inilah jawapan kami.

Siapa pengendali terbaik di pelangi enam pengepungan?

Buat masa ini, Iana adalah pengendali terbaik di Rainbow Six Siege. Dia adalah salah satu pengendali yang paling dipilih dalam serangan, terutama kerana bebannya dan dua bom pecahannya. Dia bukan sahaja pantas, tetapi dia kuat dalam mengambil senjata api. Bom tangannya menjadikannya mudah untuk membersihkan alat pertahanan peluru peluru.

Gadget khasnya adalah hologram yang boleh digunakannya untuk mengamuk bangunan. Dia boleh mendapatkan maklumat yang berharga, yang akan dihantar kepada rakan sepasukannya. Dia adalah fragger kemasukan yang sempurna, sementara juga dapat membantu membersihkan utiliti pertahanan dan mengumpulkan maklumat. Dia boleh melakukan segalanya!

. Ini dikatakan pemerintahan keganasan Iana di pelangi enam pengepungan dapat berakhir tidak lama lagi.

Walaupun dia baru saja dibebaskan ke Rainbow Six Siege, kami fikir Ram akan menjadi salah satu pengendali terbaik permainan.

Ram adalah pengendali tiga kelajuan tiga kelajuan Korea Selatan yang akan diperkenalkan kepada Rainbow Six Siege dengan kedatangan Operasi Heavy Mettle. Pelanggar Auto Bu-gi mempunyai keupayaan untuk memusnahkan lantai lembut dan alat peluru.

Selain itu, beban Ram adalah salah satu yang terbaik dalam permainan. Ia termasuk R4C Ash dan LMG-E Zofia. Dia juga mempunyai akses kepada senapang sekunder Jackal.

Ram begitu kuat sehingga Ubisoft terpaksa menundukkannya sebelum dia dibebaskan ke Rainbow Six Siege, kerana mereka mengurangkan ammount pelanggar auto BU-gi (dari 4 hingga 3) dan menukar tuduhan pelanggaran kerasnya untuk bom asap.

Apa yang menjadikan pengendali yang baik di Rainbow Six Siege?

Walaupun setiap pengendali membawa kualiti yang berbeza ke medan perang, kita mesti jujur ​​dengan anda: ada yang hebat, dan ada yang tidak berguna. Semuanya bergantung pada apa yang diminta meta.

Sekarang ini, meta agak gila. Walau bagaimanapun, menjaga ia mudah adalah cara untuk pergi. Membunuh adalah penting, jadi pengendali dengan senjata yang baik selalu menjadi pilihan yang baik. Kami bercakap tentang Finka, Zofia, Iana, Nomad, atau Lion In Attack, dan Thorn, Jäger, Azami, Smoke, atau Bandit pada Pertahanan.

Membawa alat yang baik ke medan perang juga penting untuk membezakan pengendali dari yang lain. Pada serangan, pengendali dengan bom pecahan sangat dihargai. Sementara itu, pengendali tanpa alat yang boleh dibuang tidak begitu biasa. Contoh terbaik ialah IQ. Sementara itu, pada pertahanan, alat seperti kamera C4 atau peluru yang sangat penting.

Akhirnya, keupayaan setiap pengendali juga penting. Kebolehan beberapa pengendali tidak terlalu meta, jadi mereka jarang digunakan dalam permainan. Contohnya, pengendali yang kebolehannya tidak begitu menarik, seperti pertembungan, atau kebolehannya sukar untuk menguasai tidak akan dilihat seberapa kerap.

7,560 kredit pelangi di PC

Dapatkan lebih sedikit apabila anda membeli kredit pelangi diskaun ini, dan menjadi yang pertama dalam barisan untuk merebut kulit elit pengendali baru, gear eSports, dan pek acara terhad masa.

Siegegg disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana pembaca menyokong Siegegg.