Rainbow Six Siege Operation Brutal Swarm’s Reveal akan datang tidak lama lagi | PCGamesn, Rainbow Six Siege “Operasi Brutal Swarm” dan penyerang baru Grim terperinci menjelang pelancaran

Rainbow Six Siege “Operasi Brutal Swarm” dan penyerang baru Grim terperinci menjelang pelancaran

Dataminers mempunyai, seperti yang sering berlaku, sudah sibuk berkongsi imej dan video yang dikatakan menggambarkan kandungan baru dalam kumpulan kejam. Sebahagian daripadanya telah menunjukkan peluru api api yang melepaskan sekumpulan pesawat kecil, yang kemudiannya mengikuti pengendali yang mendekati. Mereka kemudian akan melaporkan kedudukan kasar pengendali itu, dan jarak relatif mereka, kembali kepada pemiliknya setiap beberapa saat.

Rainbow Six Siege Operasi Brutal Swarm’s Reveal akan datang tidak lama lagi

Rainbow Six Siege Operasi Swarm Brutal: Sel-sel berbentuk sarang lebah disalakan dalam grid hex, menunjukkan dua drone elektronik bersaiz bug bersama dengan kata-kata Brutal Swarm

Rainbow Six Siege Operasi Brutal Swarm, juga dikenali sebagai Tahun 7 Musim 3, akan diturunkan pada permulaan Kejohanan Utama Enam Berlin 21 Ogos, Ubisoft telah mengumumkan. Syarikat itu tidak secara rasmi memberikan banyak maklumat mengenai musim depan permainan multiplayer yang mendedahkan lagi, tetapi penggoda terbaru menunjukkan ia akan melibatkan banyak pesawat kecil kecil.

Pengumuman itu akan diadakan di saluran Rainbow Six Twitch rasmi pada pukul 7:30 pagi PST / 10:30 pagi EST / 3:30 PM BST / 4:30 PM CEST, dan ketika itulah kami akan melihat rasmi kami di operator baru Y7S3.

Dataminers mempunyai, seperti yang sering berlaku, sudah sibuk berkongsi imej dan video yang dikatakan menggambarkan kandungan baru dalam kumpulan kejam. Sebahagian daripadanya telah menunjukkan peluru api api yang melepaskan sekumpulan pesawat kecil, yang kemudiannya mengikuti pengendali yang mendekati. Mereka kemudian akan melaporkan kedudukan kasar pengendali itu, dan jarak relatif mereka, kembali kepada pemiliknya setiap beberapa saat.

Semua itu, tentu saja, tertakluk kepada perubahan dan tahap keraguan yang tinggi. Kami pasti akan mendapat gambaran yang lebih jelas tentang apa yang diharapkan apabila pegawai yang mendedahkan berlaku pada 21 Ogos. Biasanya, Ubisoft akan membuka pelayan ujian Rainbow Six Siege sehingga hari selepas kejohanan itu, jadi kemungkinan anda akan dapat melompat masuk untuk memberi spin 22 Ogos.

Ian Boudreau PC Gamer Sejak tahun 1980 -an, Ian menikmati permainan strategi, RPG, dan klasik FPS seperti Unreal and Quake. Dia adalah orcs yang paling bahagia dalam perang total: warhammer atau mengasingkan perjalanannya dalam jiwa gelap. Sebelum menyertai PCGamesn sepenuh masa, beliau menyumbang esei dan ulasan kepada Informer Game, Naib, IGN, PC Gamer, Paste, dan lain -lain.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Rainbow Six Siege “Operasi Brutal Swarm” dan penyerang baru Grim terperinci menjelang pelancaran

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege musim terkini, Operasi Brutal Swarm, Hits Test Servers hari ini menjelang pelancarannya pada awal September. Ciri-ciri utama kemas kini terbaru Ubisoft Montreal termasuk penyerang baru Grim, yang menyerang lawan dengan kawanan lebah robot (ya, benar-benar) dan penambahan peta stadium eksklusif sebelum ini ke putaran penuh. Anda boleh menyemak video gambaran keseluruhan untuk Rainbow Six Siege Tahun 7 Musim 3, di bawah.

Cerita yang berkaitan Rainbow Six Siege Year 8 Roadmap termasuk 4 pengendali, 1 peta; Pengendali baru Brava terperinci

Berikut adalah lebih terperinci mengenai apa yang diharapkan dari penyerang baru Brutal Swarm dan peta kembali ..

“Dalam Operasi Brutal Swarm, sikat tapak untuk Intel dengan penyerang baru Grim, tuan survival dan peninjauan dari Singapura dengan pengalaman ketenteraan dalam stealth, keselamatan, dan kecerdasan. Gadget Sistem Pelancar Kawan Hive membakar peluru yang menyebarkan kanister di lantai dan melepaskan kawanan bot lebah ke udara. Pembela yang melewati kawasan kawanan mempunyai lokasi mereka yang diturunkan oleh ping. Walaupun selepas meninggalkan kawasan kawanan, pembela akan terus dipancarkan sehingga bot lebah kehabisan bateri. Grim adalah kelajuan tinggi, pengendali kesihatan rendah, dilengkapi dengan komando 552 atau sg-cqb sebagai senjata utama dan p229 sebagai senjata sekunder.

Di samping Grim, Stadium, peta penggemar, tiba pada pelancaran musim sebagai peta tetap. Dipaparkan semasa jalan ke s.I. acara, peta kembali di bawah nama baru, stadium bravo, dan ditambah ke kolam peta di Y7S3. Menggunakan elemen dari peta lain dan kaca peluru yang tidak dapat dihancurkan, peta ini mencabar kedua -dua pasukan untuk membangunkan strategi baru kerana susun atur unik peta.”

Ubisoft juga menjanjikan untuk menambah ciri -ciri baru untuk memerangi ketoksikan musim depan, termasuk penalti sistem reputasi untuk sembang teks yang kasar, dan keupayaan untuk melaporkan penipu dengan mudah menggunakan penonton ulangan perlawanan. Sejumlah perubahan keseimbangan dan jumlah rabun senjata mundur juga akan datang.

Rainbow Six Siege boleh dimainkan di PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Stadia, dan Luna. Operasi Brutal Swarm mendapat berdengung pada 6 September.

Bilakah Operasi Pelayan Ujian Swarm Brutal keluar?

Foto untuk David melalui

David melalui 21 Ogos 2022

Musim yang akan datang Rainbow Six Siege, Operasi Brutal Swarm, hanya sekitar sudut!

Operasi Brutal Swarm Akan Mengubah Cara Kami Memainkan Rainbow Six Siege. Ini musim penyesuaian. Pemain perlu memberi tumpuan kepada menyesuaikan diri dengan meta yang sama sekali berbeza, yang akan melibatkan perubahan senjata dan lampiran senjata.

Di samping itu, pengendali baru yang dipanggil Grim dan peta “baru”, Stadium Bravo, akan diperkenalkan kepada Rainbow Six Siege.

Dalam satu musim dengan begitu banyak perubahan, pemain mesti menyesuaikan diri dengan cepat – dan cara terbaik untuk melakukannya adalah dengan mencuba pelayan ujian.

Bilakah Operasi Pelayan Ujian Swarm Brutal keluar?

Pelayan Ujian Operasi Brutal Swarm akan keluar minggu depan, dari Ogos. 22. Dari masa itu, pemain akan dapat mencuba semua ciri baru yang dirancang untuk dikeluarkan dengan musim yang akan datang.

Pemain akan memakannya untuk mencuba Grim, pengendali satu kelajuan, satu kelajuan baru. Jelas sekali, Stadium Bravo juga akan menjadi tumpuan, kerana itu mungkin akan menjadi peta semua pemain akan berharap untuk meneroka.

Boleh konsol pemain bermain pelayan ujian pengepungan?

Malangnya, tidak. Pemain konsol tidak mempunyai akses ke pelayan ujian, kerana ia merupakan ciri eksklusif untuk pengguna PC.

Oleh itu, sekiranya anda menjadi pemain konsol, anda perlu menunggu sehingga musim baru dikeluarkan. Kemudian, soalan yang jelas muncul: bilakah musim baru akan dibebaskan?

Bilakah Operasi Swarm Brutal akan dibebaskan?

Operasi Brutal Swarm akan dikeluarkan pada Sep. 6. Itulah Selasa pertama bulan ini, yang bermaksud pemain akan mempunyai lebih dari dua minggu untuk mencuba semua ciri baru di pelayan ujian.

Sekiranya anda memainkan pelayan ujian, sangat penting anda menghantar maklum balas anda ke Ubisoft. Semua fikiran dialu -alukan.

Perlu diingat bahawa pemaju menggunakan maklum balas pemain untuk mengubah, memperkenalkan, atau menjadualkan semula kemas kini yang dirancang untuk permainan. Oleh itu, jika anda menemui sejenis bug, atau anda berfikir bahawa Grim dikuasai, jangan ragu untuk menghantar maklum balas anda ke Ubisoft.

Siegegg disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana pembaca menyokong Siegegg.