Rainbow Six Siege: Grim Sky sudah keluar sekarang | PCGamesn, Rainbow Six Siege: Grim Sky Release Date – Semua butiran terkini mengenai operasi baru | Pcgamesn

Rainbow Six Siege: Grim Sky Release Tarikh – Semua butiran terkini mengenai operasi baru

Inilah keterangan rasmi maverick. “Seorang penyerang Amerika, pakar dengan fikiran yang sangat tajam ketika datang ke operasi taktikal. Dia telah melihat yang terburuk di Kabul. Walaupun semuanya, dia jatuh cinta dengan bandar. Legenda untuk ketepatan pembedahannya, dia tetap menjadi teka -teki dalam Rainbow Six.”

Rainbow Six Siege: Grim Sky sudah keluar sekarang

Kemas kini, 4 September: Kemas kini terbaru Rainbow Six Siege, Grim Sky, sudah keluar sekarang.

Operasi seterusnya untuk Rainbow Six Siege, Grim Sky, secara rasmi dilancarkan hari ini, 4 September, bersama dengan dua pengendali baru – Clash dan Maverick – kerja semula peta Hereford, dan pelbagai ciri lain. Kami telah mengenali tarikh pelepasan untuk seketika, tetapi sekarang Ubisoft akhirnya mendedahkan apa yang Times Operasi Grim Sky akan dilancarkan di seluruh dunia.

Rainbow Six Siege: Operasi Grim Sky Is Live Now Pukul 6:00 PDT / 9:00 EDT / 14:00 BST. Akan ada downtime penyelenggaraan yang dijadualkan terlebih dahulu, tetapi Ubisoft mengatakan ini hanya akan berlangsung sekitar 30 minit. Selepas ini, Kemas Kini Sky Grim akan terus hidup dan mula memuat turun. Di sini di pejabat PCGN, kami sudah dapat memuat turun dan memainkan pengembangan, dan anda sepatutnya dapat mengikutinya.

Menarik sejam kemudian dari itu pada pukul 8:00 pdt / 11:00 EDT / 16:00 BST. Ubisoft belum memberikan alasan untuk kelewatan itu, tetapi kami pasti gembira kami bermain di PC. Namun, beberapa jam bukanlah masalah besar.

Operasi Grim Sky akan memperkenalkan beberapa ciri baru yang menarik untuk dikepung, walaupun dua pengendali baru yang sudah pasti merupakan perjanjian terbesar. Maverick adalah penyerang dari Angkatan Delta Amerika, dan Clash adalah pemain pertahanan dari pasukan polis Scotland Yard UK. Bersama -sama mereka … Wyld Stallyns! Tidak, tidak semestinya, mereka adalah pasukan tindak balas taktikal bandar, yang dinamakan suram langit.

Kemas kini juga akan membawa kerja besar peta asas Hereford ke permainan, yang semakin lama di gigi – dan pastinya salah satu peta paling lemah dalam pengepungan. Peta akan menambah kabus dan hujan atmosfera, facelift yang besar, lebih banyak garis penglihatan, tingkap kurang, dan banyak perubahan ke dalam.

Anda boleh mengetahui semua yang anda perlu ketahui mengenai Operasi Grim Sky dalam ciri berguna kami sebagai persediaan untuk pelancaran. Cubalah untuk tidak membunuh kami dengan segera jika anda melihat mana -mana dari kami dalam talian, ia memusnahkan ego kami agak.

Chris J Capel bekas penulis berita PCGamesn, Chris menulis mengenai permainan FPS, RPG, Star Wars, dan Buku Komik.

Rainbow Six Siege: Grim Sky Release Tarikh – Semua butiran terkini mengenai operasi baru

Rainbow Six Siege Grim Sky Tarikh pelepasan

Operasi seterusnya untuk FPS Kompetitif Tom Clancy telah dilancarkan secara rasmi – bersedia untuk Rainbow Six Siege: Grim Sky. Ubisoft telah mendedahkan sepenuhnya musim pelangi enam pengepungan baru di enam Paris utama, memberi kita melihat kedua -dua pengendali baru – Clash dan Maverick – Rework Hereford yang baru, dan timbunan ciri -ciri lain seperti Hatch Reworks, Buff Peta Konsulat, dan banyak lagi.

Kami juga bermain dengan kedua -dua pengendali baru di Hereford yang dikerjakan semula supaya kami dapat memberi anda gadet, senjata, dan cara terbaik untuk menggunakan setiap satu. Itu bukan semua kerana kami juga mempunyai video yang memperincikan apa yang dilakukan oleh Ops baru dan juga permainan supaya anda dapat melihat kebolehan baru mereka yang dahsyat dalam tindakan

Oleh itu, untuk menyiapkan anda untuk meta baru, kami telah menyediakan panduan ini kepada Rainbow Six Siege: Operasi Grim Sky, termasuk segala -galanya dari tarikh pelepasan kepada apa yang anda harapkan dari susun atur Hereford baru. Inilah segala yang kita tahu mengenai langit suram.

Rainbow Six Siege Grim Sky Tarikh pelepasan

Berita baik untuk pemain PC, Operasi Grim Sky sudah keluar sekarang di pelayan Ujian Teknikal Ubisoft, jadi jika anda memiliki Rainbow Six Siege, anda boleh memasangnya dan mula bermain sekarang.

Bagi tarikh pelepasan Sky Grim penuh, musim baru dilancarkan secara rasmi pada 4 September 2018. Ini disahkan oleh akaun Rainbow Six Siege Twitter – kami masih menunggu masa pelepasan langit yang tepat.

Thumbnail YouTube

Rainbow Six Siege Grim Sky Operator

Grim Sky menambah dua pengendali baru kepada Rainbow Six Siege, penyerang dari Delta Force Amerika, dan pemain pertahanan dari Britain’s Scotland Yard – bersama -sama mereka membentuk pasukan tindak balas taktikal bandar, yang dinamakan Grim Sky (atau GSUTR).

Thumbnail YouTube

Penyerang Sky Grim – Maverick

Ubisoft telah mendedahkan penyerang langit suram yang baru menjadi maverick, pengendali daya delta yang menggunakan obor pukulan untuk mengukir garis penglihatan di dinding bertetulang. Peranti ini berfungsi secara senyap -senyap, memungkinkan untuk menangkap pembela dari pengawal mudah untuk membunuh.

Maverick adalah penyerang tiga kelajuan, jadi dia boleh berputar di antara dinding bertetulang dengan cepat untuk membuka tapak objektif dan mengasingkan pertahanan berlabuh. Bebannya termasuk AR-15.50, DMR yang kuat, dan M4, yang sangat serupa dengan R4-C Ash. Maverick juga boleh membawa bom asap, yang boleh digunakan untuk menutupi anda semasa anda pergi bekerja dengan dengan penembakan.

Secara semulajadi, Glaz adalah rakan kongsi yang sempurna untuk Maverick, kerana skop terma dan bom asapnya sangat bagus untuk memilih pembela melalui lubang pembunuhan yang dapat dicipta oleh Maverick.

Inilah keterangan rasmi maverick. “Seorang penyerang Amerika, pakar dengan fikiran yang sangat tajam ketika datang ke operasi taktikal. Dia telah melihat yang terburuk di Kabul. Walaupun semuanya, dia jatuh cinta dengan bandar. Legenda untuk ketepatan pembedahannya, dia tetap menjadi teka -teki dalam Rainbow Six.”

Thumbnail YouTube

Pertahanan Sky Grim – Clash

Ubisoft menerangkan pertahanan Sky Grim yang baru sebagai “pegawai polis yang sukar yang pakar dalam tingkah laku kumpulan dan taktik snatch-squad. Dia tahu dia berada di barisan hadapan dan dia tidak akan bertolak ansur.”

Dia adalah pertahanan pertama untuk mendapatkan perisai, yang membuka banyak taktik baru kepada pasukan pertahanan. Alatnya adalah perisai CCE dan mempunyai dua taser yang melekat padanya, yang merosakkan dan perlahan musuh. Perisai Clash juga dilanjutkan sepenuhnya seperti Montagne, menjadikannya prospek yang hebat untuk penyerang. Walau bagaimanapun, Clash tidak dapat menembak, melee, atau peti besi semasa dia memegang perisai, jadi anda perlu beralih ke sama ada pistol mesin atau pistol anda ingin menangani sebarang kerosakan sebenar. Untuk memastikan dia tidak boleh duduk di sudut semua perlawanan, Clash juga boleh terhuyung -huyung semasa dia memegang perisainya.

Walaupun Clash adalah pengendali tiga tangan dengan perisai, dia peranan terbaik adalah sebagai perayauan, atau lebih khusus, sebagai sokongan roam. Gunakannya untuk memikat musuh ke kawasan bahaya dan perangkap, atau mengumpulkan maklumat tentang di mana pasukan musuh menyerang dari.

Thumbnail YouTube

Hereford Peta Rework

Operasi Grim Sky juga akan dilancarkan dengan versi Hereford yang dikerjakan sepenuhnya, peta tanah latihan SAS yang menjadi salah satu yang paling lemah dalam permainan sejak dilancarkan. Musim lalu, Ubisoft mengeluarkan Art Concept untuk bagaimana Hereford baru akan kelihatan, tetapi sekarang kami telah memainkannya, kami dapat memberitahu anda sedikit lebih lanjut mengenai kerja semula peta yang akan datang.

Perkara pertama yang perlu diperhatikan ialah kabus dan hujan – ia tidak mempunyai kesan pada permainan kerana kebanyakan tindakan dalam pengepungan berlaku di dalam rumah, tetapi ia adalah muram dan atmosfera. Beberapa perubahan ke luar membolehkan penyerang beberapa garis pemandangan berharga ke dalam bangunan dari luar, dengan pelbagai menembak bertelur kini kelihatan menawarkan pandangan penuh dari wajah utara bangunan. Jalan pemerhatian juga jauh lebih dekat, jadi ia bukan hanya pengendali seperti Glaz yang boleh memberikan Overwatch. Bahagian barat bangunan tetap tidak disentuh dari luar, dengan garaj tepat di mana ia sebelum ini, permukaan yang boleh dilanggar dan semua. Tempat letak kereta East Side Spawn juga telah diberikan facelift yang menakjubkan, dengan pesawat WWII dipamerkan dan bahagian barak yang lebih hebat.

Hereford AerialPangkalan HerefordPeta HerefordRainbow Six Herefordpelangi enam hereford bertelurHereford Peta ReworkHereford Peta ReworkHereford Rework Rainbow SixHereford Rework GarageHereford SAS Peta ReworkHereford Spawn SiegeHereford Spawn 8

Secara keseluruhannya, terdapat tingkap yang jauh, jauh lebih sedikit, yang bermaksud pembela dapat bernafas dengan mudah mengetahui bahawa mereka tidak mungkin akan kubah ketika berputar kembali ke tapak. Untuk membuatnya, terdapat beberapa balkoni dan tangga tambahan di luar bangunan untuk penyerang melanggar.

Di dalamnya anda mungkin akan berasa sangat hilang. Kini terdapat dua tangga dan bukannya satu, yang bermaksud pembela dapat berkeliaran dengan betul di antara lantai dan penyerang kurang cenderung untuk terhenti di Chokepoints ini. Lantai atas dan ruang bawah tanah adalah pelepasan terbesar dari peta asal, dengan tingkat atas kini memegang traktor di satu bilik terbuka yang besar, sementara ruang bawah tanah telah dipenuhi dengan bilik kecil, sudut yang ketat, dan pintu masuk. Lantai atas benar-benar huru-hara untuk ditahan sebagai pemain pertahanan, kerana kekurangan penutup dan bilangan tingkap yang melihat, tetapi penyerang dengan mudah boleh dihukum lari dari lantai di bawah. Ruang bawah tanah akan memerlukan pegangan yang sangat kuat dari lantai di atas – kelaziman lantai yang boleh destructible adalah kunci untuk memenangi laman web ini.

Rainbow Six Siege Grim Sky berubah

Rainbow Six Siege Grim Sky juga akan dilancarkan dengan kumpulan peningkatan kualiti hidup, penggemar peta untuk konsulat dan kulit elit untuk fros. Ubisoft Skimmed melalui ini semasa panel Grim Sky mendedahkan di enam Paris utama, jadi inilah semua perubahan langit yang lain sekiranya anda terlepas mereka.

Konsulat Peta Buff

Buff Peta Kejutan telah dibuat kepada salah satu peta pengepungan Rainbow Six yang paling popular dan kompetitif, Konsulat. Perubahan itu sendiri sangat sedikit: beberapa dinding luaran telah dipindahkan untuk mengelakkan mengintip spawn, tapak bom keempat telah ditambah dalam juruwang/arkib, dan peta telah ditaburkan dengan beberapa tekstur baru. Tapak Bom Keempat adalah tambahan yang menarik, kerana arkib secara tradisional adalah tapak yang paling mudah untuk memegang kawasan yang selamat, harus memegang kedua -dua arkib dan juruwang yang lebih rumit harus menjadikan ini tapak bom yang sangat kompetitif.

Kulit elit fros

Kulit elit fros

Musim lalu memberi kami kulit elit Thatcher yang agak kacak sehingga kami dijangka melihat pengumuman kulit elit baru untuk Grim Sky, tetapi sedikit yang diharapkan sebagai sejuk seperti kulit elit fros. The Elite membuang Frost sebagai pemburu, dengan dreadlocks, kot tebal, dan kulit kayu untuk semua senjatanya – ia juga mempunyai kulit perangkap baru, yang lebih realistik daripada tikar selamat datangnya, tetapi mempunyai beberapa titik merah terang untuk memastikan ia tidak dapat dianggap membayar untuk menang.

Menetas semula

Walaupun kemusnahan Rainbow Six Siege selalu sangat realistik, menetasnya selalu sangat binari: mereka ada di sana, atau mereka dimusnahkan. Tahun 3 Musim 3 akan melaksanakan kemusnahan sistematik untuk menetas yang bermaksud ia akan mengambil lebih daripada satu pelet X-Kairos tunggal untuk memusnahkan sepenuhnya. Walaupun ini tidak terdengar seperti perubahan besar, ia akan menjejaskan ekonomi alat secara besar -besaran dalam permainan, meletakkan tekanan tambahan pada pengendali seperti Hibana untuk meletakkan alat mereka untuk digunakan dengan baik, dan menyediakan cara baru bagi pembela untuk menafikan pelanggaran menegak.

Pemandangan senjata misalignment

Tidak ada butiran yang tepat telah diberikan, tetapi Ubisoft mengatakan bahawa Grim Sky akhirnya akan menambah penyelesaian untuk salah satu isu terbesar pemain pro dengan permainan. “Berikutan fasa ujian yang panjang, kami membawa pengubahsuaian yang banyak dijangkakan untuk menangani misalignment pemandangan senjata. Tetapi itu bukan semua! Dalam usaha berterusan kami untuk memperbaiki permainan dan pengalaman pemain, pelarasan dengan pemilihan idle operator serta resolusi dinamik penskalaan untuk konsol juga sedang dalam perjalanan.”

Memilih pengendali idle

Berita mengenai sistem pick idle operator akan membuat pengepungan sedikit lebih mudah untuk pemain yang lebih kasual yang melepaskan diri dari papan kekunci mereka antara pusingan dan secara rutin lupa untuk memilih pengendali. Sistem ini sangat mudah kerana tidak memerlukan apa -apa jenis persediaan – jika anda tidak memilih pengendali sebelum pusingan bermula, anda akan diberikan secara rawak salah satu watak yang tinggal.

Jordan Maju Bekas Timbalan Editor PCGamesn, Jordan sejak ditinggalkan untuk padang rumput baru. Ketika dia tidak bermain Rainbow Six Siege, anda akan mendapati dia menyakitkan atas reka bentuk senapang patah dalam permainan fps atau replaying fallout 4.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Rainbow Six Siege Operasi Grim Sky secara rasmi dilancarkan

Ubisoft secara rasmi melancarkan pengembangan seterusnya yang menuju ke Rainbow Six Siege, Operasi Grim Sky.

Ubisoft telah mengumumkan kemas kini utama seterusnya yang akan datang ke penembak taktikalnya, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Berikutan penggoda awal yang samar -samar pada 6 Ogos, penerbit telah memberikan gambaran ringkas mengenai musim baru, bertajuk “Operasi Grim Sky.”

Seperti yang diumumkan sebelum ini, Operasi Grim Sky akan mendahului dua pengendali yang boleh dimainkan baru – salah satu daripada anda.S. Delta Force dan yang lain dari Scotland Yard. Semasa dari unit kaunter keganasan yang berbeza, ketibaan serentak mereka berada di bawah “pasukan tindak balas taktikal bandar bersama Rainbow,” kod dinamakan “Grim Sky.”

U yang baru.S. Operator memainkan peranan menyerang, sebagai “minda tajam” di kalangan pasukan pelangi enam. Walaupun butiran mengenai pengendali ini terhad, imej penggoda baru nampaknya menampilkan alat toret thower, yang sebelum ini bocor melalui perlombongan data. Pengarah Jenama Rainbow Six, Alexandre Remy, sebelum ini mengusik pelanggar keras baru di kaki langit, yang mungkin pengendali ini.

Di pasukan mempertahankan, pengendali perisai baru kelihatan berada di kaki langit. Dia adalah “pakar mengenai tingkah laku massa,” berikutan latihan dalam kakitangan kawalan rusuhan Scotland Yard. Beberapa pengendali perisai sudah tersedia di Rainbow Six Siege, jadi kami tidak sabar -sabar untuk melihat apa yang dibawa ke meja ini.

Ubisoft juga sekali lagi mengesahkan kerja semula peta multiplayer yang ada, Hereford Base. Walaupun ia mendedahkan awal tahun ini memberikan gambaran ringkas mengenai perubahan, butiran tegas mengenai semakan akhir adalah terhad. Seperti yang dicadangkan oleh nama musim, penambahan hujan juga telah dibayangkan.

Pelbagai perubahan yang lebih kecil juga telah digariskan, termasuk tweak ke pemandangan senjata, perubahan kepada pengendali pick idle, dan peningkatan visual selanjutnya pada Xbox One X dan PlayStation 4 Pro.

Ubisoft berada di landasan yang betul untuk mendedahkan sepenuhnya Operasi Grim Sky pada minggu -minggu akan datang, sebagai sebahagian daripada enam Major di Paris. Mengharapkan berita antara 17 Ogos dan 19 Ogos, melalui saluran Rainbow Six Twitch. Sementara itu, pastikan anda menyemak panduan lengkap kami untuk Operasi Grim Sky setakat ini.

Semak Hab Rainbow Six Siege Windows Central untuk liputan mendalam mengenai kandungan yang akan datang, kemas kini terkini, dan petua untuk meningkatkan permainan anda.

Dapatkan buletin Windows Central

Semua berita terkini, ulasan, dan panduan untuk Windows dan Xbox Diehards.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Matt Brown

Matt Brown dahulunya editor kanan Windows Central, Xbox & PC, pada masa akan datang. Berikutan lebih dari tujuh tahun teknologi pengguna profesional dan liputan permainan, dia memberi tumpuan kepada dunia usaha permainan Microsoft. Anda boleh mengikutinya di Twitter @mattjbrown.