Rainbow Six Siege Ember Rise Patch Nota Mengeluarkan Pengebom dari Hunt Pengganas | PCGamesn, Y4S3: Ember Rise – Tom Clancy S Rainbow Six Siege Guide – IGN

Y4S3: Ember Rise

Operasi Ember Rise tidak termasuk peta baru, sebaliknya menawarkan kerja penuh peta yang sedia ada. The Rework Kanal mempunyai bilik tambahan, lorong dan pilihan manuver, serta memberikan peta pembaikan visual. Tempat spawnpeeking telah berkurang.

Rainbow Six Siege Ember Rise Patch Nota Mengeluarkan pengebom dari Hunt pengganas

Rainbow Six Siege Operasi Ember Rise Patch Nota Langsung, dan terdapat banyak butiran yang ketara di samping pengendali baru yang diharapkan dan perubahan peta. Hunt pengganas menawarkan beberapa perubahan yang paling menarik, kerana Ubisoft telah mengolah semula mod menjadi sesuatu yang akan lebih berguna untuk mengamalkan kemahiran anda.

Pengebom akan dikeluarkan dari mod, jadi anda tidak perlu lagi bimbang tentang topeng putih yang bergegas ke arah anda semasa anda berlatih – sebahagian daripada usaha Ubisoft untuk “membuat pengganas memburu lebih banyak wakil permainan multiplayer.”Begitu juga, anda akan kadang -kadang mencari sel -sel nitro dan kawat berduri di sekitar peta, tetapi tidak akan lagi menjadi bilik penuh barang -barang tersebut.

Situasi juga mendapat beberapa semakan yang lebih kecil. Situasi individu kini berada di kedudukan paling mudah untuk paling sukar, dan tidak lagi ada kunci perkembangan di tempat, jadi anda dapat menyelesaikan misi dalam apa jua urutan yang anda suka. Untuk lebih lanjut mengenai apa yang diharapkan pada tarikh pelepasan Ember Rise, lihat nota patch penuh di laman web rasmi.

Ubisoft mengakui bahawa “pemain telah lama menggunakan mod permainan pemain vs AI sebagai pemanasan,” jadi semua perubahan ini bertujuan untuk lebih baik membolehkan pemain melakukannya dengan tepat.

Kami mendapat pandangan yang luas di Ember Rise Gameplay pada hujung minggu, jadi lihat pautan itu untuk banyak perincian tentang bagaimana pengendali baru akan menggegarkan pengepungan.

Dustin Bailey Dustin’s All About Retro Games dan Games Adventure, serta menjadi Final Fantasy XIV Devotee. Pencapaiannya yang paling membanggakan di PCGamesn mengukir niche untuk liputan simulator trak. Seorang bekas penulis berita senior, kini anda boleh menemuinya di GamesRadar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Y4S3: Ember Rise

Operasi Ember Rise (Y4S3) Adakah Musim Ketiga Rainbow Six: Siege’s 4th Year, Dikeluarkan sebagai Kemas Kini Kandungan Percuma pada 11 September 2019. .

Operasi Ember Rise mempunyai satu kemas kini semasa kursusnya;

  • .0 Patch Nota (Operasi Ember Rise Launch)

R6S Ember1.jpg

Pengendali: FES & APCA

Operasi Ember Rise melihat penambahan 2 pengendali baru, dari 2 CTU yang berbeza; Pertahanan Goyo dan penyerang Amaru, dari FES dan APCA masing -masing.

R6S Ember2.jpg

Goyo

Goyo adalah pengendali pertahanan CTU FES Mexico. Dia dilengkapi dengan perisai yang boleh disebarkan yang unik yang disebut Volcán Shield. Perisai Volcán mempunyai kanister mudah terbakar yang meletupkan api AOE yang besar ketika ditembak atau dimusnahkan.

R6S Ember7.jpg

Amaru

. Alat uniknya ialah Garra Hook, cangkuk bergelut yang mampu melancarkannya dengan cepat melalui tingkap, titik rappel dan juga membuka menetas di dalam peta.

R6S Ember6.jpg

Kerja semula peta: Kanal

Operasi Ember Rise tidak termasuk peta baru, sebaliknya menawarkan kerja penuh peta yang sedia ada. The Rework Kanal mempunyai bilik tambahan, lorong dan pilihan manuver, serta memberikan peta pembaikan visual. Tempat spawnpeeking telah berkurang.

.

Kanal kini hanya mempunyai varian siang hari.

R6S Ember5.jpg

Operasi Ember Rise tidak menambah senjata baru ke Rainbow Six: Pengepungan. Ini kerana kedua -dua pengendali baru dilengkapi dengan senjata yang sudah ada dalam permainan. Walau bagaimanapun, ia menambah beberapa lampiran baru kepada senjata sedia ada, termasuk;

  • Supernova: Penindas
  • Vektor .4 ACP: Laras lanjutan

.0

. Reka bentuk baru mempunyai tingkap kecil yang pengendali di kedua -dua belah pihak dapat melihat, serta keupayaan untuk sesuai dengan sempurna ke pintu kecil untuk membolehkan liputan yang lebih baik.