Rainbow Six Operasi Vektor Glare Butiran: pelepasan SENS, peta suku tutup, jarak menembak – dexerto, operasi vektor silau Y7S2 penyelenggaraan – masa, saiz, butiran – Siegegg

Operasi Vektor Glare Y7S2 Penyelenggaraan – Masa, Saiz, Butiran

Hubungan biasa pengendali baru, pas pertempuran, dan kosmetik dijangka. Walau bagaimanapun, akan ada peta baru kedua dalam musim berturut-turut untuk memastikan medan perang segar, serta kualiti perubahan kehidupan yang dijanjikan dalam pelan jalan.

Rainbow Six Operasi Vektor Glare Butiran: pelepasan SENS, Peta Suku Tutup, Range Shooting

Rainbow Six Operasi Vektor Glare Keyart dengan penggoda Gadget Sens

Ubisoft

Rainbow Enam Tahun 7 mengamuk dengan Musim 2, bernama Vektor Operasi Glare, di kaki langit. Inilah yang kita tahu mengenai pengendali Belgium yang baru, peta yang akan datang, dan banyak lagi.

Operasi Demon Veil memulakan Rainbow Enam Tahun 7 dalam gaya dengan Azami, Peta Emerald Plains, dan banyak perubahan sejuk. Walau bagaimanapun, pertunjukan akan dilancarkan dalam Musim 2 dengan kumpulan baru kandungan ⁠ -bernama vektor silau.

Hubungan biasa pengendali baru, pas pertempuran, dan kosmetik dijangka. Walau bagaimanapun, akan ada peta baru kedua dalam musim berturut-turut untuk memastikan medan perang segar, serta kualiti perubahan kehidupan yang dijanjikan dalam pelan jalan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Inilah yang kita tahu telah diturunkan mengenai silau vektor operasi Rainbow Six, termasuk ketika kemas kini Tahun 7 Musim 2 akan jatuh.

Senapang sense di pelangi enam pengepungan

Lihat apa yang akan datang dalam Operasi Vektor Glare.

Kandungan

 • Pengendali baru, Sens
 • Peta eksklusif baru Deathmatch
 • Mod Range Shooting
 • Tarikh pelepasan silau vektor operasi

Operator Baru: Sens

Musim Baru, Pengendali Baru untuk Rainbow Six Siege. Dalam Operasi Vektor sila.

Dengan r mereka.O.U. Sistem projektor memotong garis penglihatan, mereka adalah tambahan yang berguna bagi mereka yang mencari kemasukan yang lebih selamat ke laman web. Plus mereka juga mempunyai senapang serangan baru di POF-9, yang mempunyai majalah besar untuk menyembur dinding mereka dengan.

Artikel berterusan selepas iklan

Sens dalam pelangi enam sinematik anime

Sens Is Operator Bukan Binari Pertama Rainbow Six.

Peta baru yang datang dalam silau vektor operasi: Tutup suku

Berikutan dari penambahan Emerald Plains dalam Operasi Demon Veil, peta baru kedua dalam banyak musim akan datang dalam operasi vektor operasi yang dipanggil Quarter Close.

.

Ubisoft telah mengatakan bahawa peta akan menjadi “pengalaman yang sama sekali berbeza” dari apa yang digunakan oleh pemain.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Rainbow Six Devs Mempertimbangkan semula Peta Malam Selepas Rayuan Masyarakat

“Ia adalah peta baru yang direka untuk TDM dan bukan untuk bom tumbuhan, jadi anda akan mendapat rasa yang berbeza, sudut yang lebih longgar,” kata pereka peringkat kanan Jeremy Dowsett.

Artikel berterusan selepas iklan

. Ia direka jadi anda tidak akan selamat … orang akan memburu anda.”

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Bilik Piano Tutup Tutup di Rainbow Six Siege

.

Mod Range Shooting Akhirnya Ditambah ke Pengepungan

Dengan Team Deathmatch sekarang di pelayan langsung, Ubisoft mengekalkan mod baru yang mengalir dengan satu lagi penambahan yang lama ditunggu-tunggu: julat penembakan.

Artikel berterusan selepas iklan

Buat masa ini ia adalah galeri mudah di mana pemain boleh menukar pengendali, cuba senjata baru, dan dapatkan rasa yang lebih baik untuk mundur dan kerosakan sebelum mereka melompat ke dalam permainan.

“Julat menembak adalah alat yang hebat untuk mempelajari spesifik dan ciri -ciri setiap senjata, lampiran yang berbeza, dan situasi yang berbeza yang mereka lakukan terbaik,” kata penolong pengarah permainan Christopher Budgen.

Artikel berterusan selepas iklan

“Matlamat julat menembak akhirnya memberi pemain alat di mana mereka dapat belajar tentang senjata yang terdapat dalam pengepungan.”

.

Sasaran Range Shooting di Rainbow Six Siege

.

Lmg nerfs ditangguhkan sebagai pengendali mendapatkan senjata menengah ketiga

. Sembilan pengendali akan mendapat pilihan senjata menengah ketiga untuk menambah sedikit kepelbagaian dalam PlayStyle, dan Glaz mendapat Buff Speed.

 • Ubisoft mahu “memecahkan” sistem 3 kelajuan Rainbow Six

. Walaupun komuniti memerlukan perubahan kepada kedua -duanya, Ubisoft melambatkan pembetulan untuk satu lagi musim untuk mendapatkan perkara yang betul.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Finka menatap pelangi enam

Finka nerfs perlu menunggu selepas silau vektor operasi.

Rainbow Six Operasi Vektor Garam Tarikh Pelepasan

.

Kemas kini dimaksudkan untuk tiba pada 7 Jun, 2022, tetapi ditangguhkan setelah Ubisoft menemui “isu pengalaman pemain” dalam ujian akhir.

Operasi Vektor Glare Y7S2 Penyelenggaraan – Masa, Saiz, Butiran

Foto untuk David melalui

David melalui 13 Jun, 2022

. Pengumuman itu juga merangkumi maklumat mengenai saiz patch dan bila ia akan digunakan pada setiap platform.

Bilakah Rainbow Six Siege Pelancaran Operasi Vektor Glare?

Rainbow Six Siege’s Operasi Vektor Glare akan dikeluarkan esok, 14 Jun.

Tinjauan Vektor Operasi akan termasuk pengendali baru, SENS. Sens adalah penyerang tiga kelajuan, satu kelajuan yang membawa alat baru, yang dipanggil r.O.U. Sistem projektor. Keupayaannya tidak dapat dibandingkan dengan apa -apa lagi dalam permainan, jadi kami sangat menggalakkan anda untuk mencubanya!

Operasi Vektor Glare juga termasuk peta Team Deathmatch baru, yang terletak di Greece. Kami telah mencuba peta di pelayan ujian, dan setakat ini begitu baik. Ia adalah peta yang sangat sejuk yang direka untuk mempunyai senjata api yang berterusan.

Pemain juga akan mempunyai akses ke rangkaian penembakan baru permainan, yang pengguna telah mencuba di pelayan ujian juga.

Operasi Vektor Glare kelihatan menjanjikan, tetapi untuk memainkannya, anda mesti memasangnya.

Saiz tampalan silau vektor operasi

Saiz tampalan vektor operasi Operasi berbeza bergantung pada platform anda. Masa penyelenggaraan juga akan berbeza.

Pengumuman Rainbow Six Siege tidak mengejutkan sesiapa pun, dengan PC menjadi yang pertama, PlayStation yang kedua, dan Xbox yang ketiga.

 • PlayStation: 10:00 ET, 14:00 UTC
 • Xbox: 11:00 ET, 15:00 UTC

Mengenai saiz patch, kali ini ini akan sangat serupa tanpa mengira konsol.

 • Steam: 4,9GB
 • Ubisoft Connect: 4,8GB
 • Xbox Series X: 4,63GB
 • PS4: 4,93GB
 • PS5: 4,58GB

Dengan silau vektor operasi yang dikeluarkan esok, pertandingan eSports akhirnya kembali. Liga Amerika Utara akan memulakan keadaan, dengan juara utama Charlotte Darkzero Esports menghadapi Beastcoast pada perlawanan pertama petang.

Siegegg disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. .

Bilakah silau vektor operasi dibebaskan?

Foto untuk David melalui

David melalui 23 Mei 2022

Operasi yang akan datang Rainbow Six Siege hanya sekitar sudut. Terus membaca untuk mengetahui bila ia akan dibebaskan dan maklumat lanjut!

Bilakah silau vektor operasi dibebaskan?

Tarikh rasmi diumumkan pada hari terakhir Charlotte Major, acara Rainbow Six Siage yang pertama tahun ini.

Ia kini rasmi: Operasi Vektor Glaire akan dikeluarkan pada 7 Jun, sementara pelayan ujian akan dibuka pada 24 Mei.

Ingat, pelayan ujian adalah cara sempurna untuk mencuba perubahan baru dan mod permainan. Dengan melakukan itu, anda bukan sahaja menikmati ciri -ciri yang akan datang sebelum ini sampai ke versi langsung permainan tetapi anda juga membantu pemaju permainan mencari bug atau isu lain yang mungkin mempengaruhi pengalaman pemain.

Apa yang datang dalam silau vektor operasi?

Operasi Vektor Glare akan memperkenalkan pengendali baru dalam permainan yang dipanggil Sens, yang akan menjadi sebahagian daripada Kolam Penyerang. Alat mereka menggunakan skrin hijau yang memberikan penutup khas pengendali. Penyerang boleh menggunakannya untuk merancang atau menolak tapak melaluinya. Perlu diingat bahawa ia bukan permukaan peluru! Kedua -dua penyerang dan pembela dapat menembaknya, jadi berhati -hati.

Sens bukan satu -satunya ciri baru yang dikeluarkan dengan silau vektor operasi. Ramai pengendali akan menerima perubahan pada kit senjata mereka, dengan Glaz menjadi pengendali yang paling tweak-dia akan mendapat Bearing 9 dan dia akan menjadi pengendali tiga kelajuan, satu kesihatan.

Operasi Vektor Glare juga akan memperkenalkan Peta Deathmatch Team baru, yang akan ditempatkan di Greece.

Dengan begitu banyak kandungan baru yang datang dengan musim yang akan datang, sangat penting bagi pemaju yang anda muat turun dan memainkan pelayan ujian. Sekiranya anda seorang pemain PC, kami sangat menggalakkan anda mencubanya!

Siegegg disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana pembaca menyokong Siegegg.