Pulau Dead 2: Senarai Watak & Tahap Terbaik – Asas – Bermula | Pulau Mati 2 | Gamer Guides®, yang merupakan watak terbaik Pulau Dead 2 untuk dipilih? | Beban

Siapa watak Pulau Dead 2 terbaik untuk dipilih

Ringkasnya, kebolehan Dani sangat mengagumkan. Bloodlust segera membuat kekurangan kesihatan semula jadi, dan Thunderstruck adalah kemahiran yang dahsyat sepanjang permainan. .

Pulau Dead 2: Senarai Watak & Tingkat Terbaik

Oleh

Dead Island 2 menawarkan pemain pilihan enam watak untuk dimainkan. Watak -watak ini akan menentukan PlayStyle anda sebagai kemajuan melalui permainan. Niches ini untuk setiap watak menawarkan detik -detik di mana personaliti benar -benar bersinar, membuat anda mengenali mengapa anda memilihnya. Namun, pemaju merancang beberapa watak dan gaya permainan ini untuk tugas dan peranan yang berbeza jauh lebih baik daripada yang lain. .

Kelas tangki, atau watak pembunuh yang lebih tangkas. Apa yang menjadikan watak Pulau Mati Terbaik 2?

Pulau Dead 2 Watak Terbaik Ranking Dalam Senarai Tingkat

Trivia

Trivia cepat, pembunuh hanyalah istilah yang digunakan untuk watak -watak yang boleh dimainkan dalam permainan.

Perkara yang paling penting untuk diperhatikan ialah ini tidak seperti Borderlands atau permainan lain seperti itu, kerana kuasa setiap watak terhad kepada dua pasif yang berbeza. Oleh itu, ini adalah perkara yang paling penting untuk anda. Mengatakan bahawa, ada yang kelihatan lebih mudah digunakan dalam pelbagai situasi daripada yang lain, jadi, mari kita lihat bagaimana watak -watak itu berada di peringkat Tahap Terbaik Dead Island 2 ini.

Tahap Pembunuh
S peringkat Jacob – (Kemahiran semula jadi aktif sepanjang masa dan semua senario, walaupun tidak sebaik puncak watak lain)
Peringkat Carla (Salah satu watak tangki yang lebih serba boleh dalam permainan), Amy (Potensi membunuh bos terkuat, tetapi sangat rapuh), Dani (kerosakan dan penyembuhan pek terkuat),
B Tier Bruno (Niche Backstab Playstyle, tetapi bonus kritikan yang sangat tinggi), Ryan (Pemulihan dan ketangguhan kesihatan yang kukuh, tetapi semua tentang mengetuk musuh ke bawah, menjadikannya lebih baik untuk Coop)

Sekiranya anda mahukan rupa dan analisis yang lebih terperinci mengenai bagaimana gaya permainan ini, kemahiran semula jadi dan statistik permulaan penting, baca di bawah untuk setiap watak untuk memahami, pecahan, dan petua yang lebih baik mengenai bagaimana mereka bekerja dalam permainan.

Pulau mati terbaik 2 watak dijelaskan ¶

Jacob mendahului senarai Dead Island 2 kami hanya kerana kepraktisannya sebagai zombi dalam semua senario

Jacob mendahului senarai Tahap Pulau Dead Island kami hanya kerana kepraktisannya menjadi zombi dalam semua senario.

Jacob boleh dikatakan sebagai pembunuh terbaik di Pulau Dead 2, dan pastinya berpangkat sebagai yang terbaik di senarai Dead Island 2 kami. Sebab mengapa kerana kesederhanaannya, dan pada umumnya semua faedah kerosakan besar yang berfungsi dalam semua senario.

Anda akan melihat manfaat yang sangat kecil ketika melawan satu atau dua zombi di jalanan. Tetapi, apabila anda melawan musuh peringkat tinggi, atau jenis zombi yang lebih sukar, atau bos, kerosakan itu melampau, terutamanya apabila anda mendapat lebih banyak krit. Anda akan mendapati tidak ada satu kelemahan untuk statistik pertempuran ini secara umumnya bermain permainan tetapi anda mahu.

. . Sekiranya anda ingin mengalahkan zombi tanpa berfikir, maka Jacob adalah watak terbaik untuk playstyle yang lebih umum dan bebas penjagaan.

Bruno¶

Bruno adalah arketipe penyangak dalam permainan, dengan fokusnya berada pada serangan kritikal yang besar, dan bahkan menyelinap ke atas musuh apabila mungkin. Dia datang dengan kerosakan dan ketangkasan mogok kritikal yang sangat tinggi, dengan beberapa statistik pertahanan yang baik. Walau bagaimanapun, dia mempunyai kesihatan terendah dalam permainan.

Bruno baik -baik saja sebagai watak, bersinar paling apabila anda menggunakan umpan daging dan dengan mudah boleh mendapatkan banyak backstabs. . Anda juga perlu belajar untuk mengelak di belakang musuh untuk menggunakan backstab itu, yang sedikit keras dan berpotensi berbahaya pada masa -masa.

Secara keseluruhan, terdapat beberapa kali Kemahiran semula jadi Bruno akan berguna, tetapi, apabila mereka melakukannya, mereka bersinar cukup keras. Dia juga membuat tempat letak kereta yang baik untuk watak seperti Carla dan Ryan di Coop, di mana rakan anda boleh tangki semasa anda mendapatkan backstabs yang berair lebih kerap.

Carla¶

Jika anda mahukan watak gaya tangki yang hebat, maka Carla mungkin watak terbaik di Dead Island 2 untuk peranan itu

Sekiranya anda mahukan watak gaya tangki yang hebat, maka Carla mungkin watak terbaik di Pulau Dead 2 untuk peranan itu.

Carla adalah watak yang baik ketika anda melawan banyak zombi. Anda akan mendapati ini aktif cukup banyak kerana mudah untuk mencari satu pek dua zombi, dengan beberapa momen yang lebih set. Oleh itu, anda mendapat kemahiran pemadam zombie yang baik untuk membawa anda melalui bahagian-bahagian intensif pertempuran permainan. Statistik asas yang berfokus pada pertahanan juga tidak terlalu buruk, membantu melindunginya semasa anda mula pergi ke bandar di hella.

Kelemahan utama ke . Dia semua menjadi seorang pemanah yang gemuk, disokong oleh daya tahannya yang tertinggi, dan salah satu ketahanan tertinggi dan statistik kesihatan puncak dalam senarai pembunuh. , Jacob atau Dani, tetapi tidak semua buruk.

Jika anda sedang mencari watak pemegang klasik, maka Carla adalah pilihan yang sangat baik. Satu -satunya kelemahan adalah apabila anda perlu melawan musuh yang sangat sukar dengan sendirinya, di mana Profil kerosakan Carla jatuh, berbanding dengan orang -orang seperti Jacob, dengan hanya kemahiran bawaan tenaga pertahanan yang berguna di sini. Secara keseluruhan, dia adalah watak yang baik, dan pertaruhan yang selamat pada itu.

Dani

Dani adalah watak yang baik, dengan beberapa alat yang kuat untuk meletupkan pek zombi. Ini datang dengan kos penggunaan stamina, dengan mengecas serangan berat. Walau bagaimanapun, serangan ini menyebabkan letupan, jadi, anda akan melancarkan musuh di sekitar tempat dan menangani lebih banyak kerosakan di atas kelas lain untuk kegunaan serangan berat anda. Untuk Bloodlust, ini membolehkan anda mengambil pelbagai ancaman, dan mendapatkan kembali kesihatan. Ini menjadikannya Dani watak cleave pepejal ketika melawan gerombolan musuh.

Untuk menyokong PlayStyle ini, Dani mempunyai stamina yang tinggi, bersama -sama dengan kritikan, ketangkasan, ketangguhan dan kesihatan puncak purata di atas. Satu -satunya kelemahan adalah anda mempunyai pemulihan kesihatan yang agak rendah, yang bermaksud anda akan bergantung pada banyak bar protein dan minuman tenaga, bersama -sama dengan mengepam pek med anda lebih kerap.

Sekiranya anda mahukan serangan berayun berat yang keras, Dani adalah baik, walaupun, dia kurang serba boleh daripada Jacob . Anda sebaiknya mempertimbangkan agak serupa dengan Carla, walaupun dengan lebih banyak kerosakan dan kurang tangki. Dia membuat watak Coop yang hebat untuk bermain juga, kerana anda boleh berurusan dengan gerombolan dengan mudah, atau persediaan; Rakan kongsi anda untuk playstyle skil bawaan mereka.

Ryan¶

Seperti Carla , Ryan adalah watak tangki yang hebat, dengan kehilangan ketangkasan dan pengubah kritikan. Walau bagaimanapun, dia lebih bergantung pada musuh-musuh yang mengawal orang ramai untuk mendapatkan kemahiran semula jadi. Ia bermaksud Ryan akan menolak musuh ke tanah lebih kerap daripada rakan -rakannya, yang akan memulihkan kesihatan. mengetuk kepala

Pada pendapat kami, Ryan adalah watak terbaik Pulau Dead 2 untuk kandungan kumpulan. Sekiranya anda bercadang untuk bermain permainan di kandang, mempunyai rakan (atau diri anda) bermain sebagai Ryan, dan biarkan mereka lantai semua orang yang mereka dapat, jadi mereka tetap berkhayal, disokong oleh statistik asas mereka. Anda akan mendapati bahawa watak ini berfungsi dengan baik dengan watak -watak seperti Bruno, kerana mereka membantu menjadikan mereka backstabs atau menyerang serangan berat lebih mudah untuk mendarat. Dia juga berfungsi dengan baik Amy, kerana dia dapat membunuh sasarannya yang terpencil, sementara Ryan menjaga kapal dan lantai mereka semua.

Amy ¶

Amy’s PlayStyle adalah semua tentang berjalan pantas, membunuh sasaran, dan kemudian menembusi stamina pertempurannya untuk terus menggunakan kad keupayaan menentang zombi. Ini menjadikan Amy salah satu pembunuh musuh yang terbaik, yang bagus untuk pertempuran bos, atau melawan bos mini atau jenis zombie yang lebih besar yang anda jumpai.

Kelemahan utama ialah Amy tidak mempunyai manfaat semula jadi untuk mengambil pek zombi yang lebih besar, dan sebagainya, akan bergantung pada perkara seperti . Anda juga perlu menyimpan senjata yang benar.

. Dia juga mempunyai HP puncak yang sangat rendah, yang bermaksud dia adalah salah satu watak yang paling mudah dimainkan. Membuat kesilapan dan anda akan merasakan kesakitan

Pada pendapat kami, pertimbangkan untuk bermain Amy seperti samurai, di mana anda mengira bila membuang senjata anda, bila menghabiskan stamina anda pada kemahiran kad keupayaan, dan apabila anda boleh menyerang, menggunakan ketangkasan yang tinggi dan kerosakan kritikan, sebelum menghindari bahaya cara, menunggu masa ideal seterusnya untuk menyerang.

Amy pasti watak yang hebat, tetapi, seperti Bruno, adalah salah satu yang lebih sukar untuk dimainkan, tetapi dia sekurang -kurangnya lebih fleksibel daripada Bruno .

Ini menyimpulkan senarai Tahap Pulau Dead 2 kami, menduduki tempat pembunuh terbaik di Pulau Dead 2. Sebenarnya, bermain watak mana yang anda mahukan yang sesuai dengan kumpulan atau playstyle individu anda. Kebanyakan masa, watak -watak tidak penting, kerana dek kemahiran yang anda bina semasa anda bermain dengan teliti permainan dan pelan tindakan yang anda gunakan adalah di mana PlayStyle anda berkembang. Tetapi, pasif bawaan watak itu membantu mengelilingi gaya tersebut. Jadi, jujur, lakukan apa sahaja yang kelihatan lebih menyeronokkan untuk anda.

Siapa watak Pulau Dead 2 terbaik untuk dipilih?

Ketahui slayer mana yang harus anda pilih ketika anda mula-mula memulakan perjalanan anda melintasi neraka yang dipenuhi zombie dan mercu tanda sekitarnya.

Pulau Dead 2 Watak Terbaik: Carla dapat dilihat

Diterbitkan: 20 Jun 2023

Dengan 6 pembunuh untuk dipilih, keputusan anda mengenai siapa yang akan dipilih pada permulaan Pulau Dead 2 mungkin anda telah menutup skrin pilihan untuk seketika. Tetapi, terdapat beberapa individu teratas yang jelas berbanding dengan kru yang lain yang mendarat di neraka-a.

Panduan ini membawa anda melalui mengapa dua dari mereka di Dead Island 2 menonjol dan apa yang menjadikannya lebih baik daripada yang lain. Singkat. Mereka juga yang paling berkesan dalam pertempuran ketika mengambil semua pembolehubah.

Siapa watak Pulau Dead 2 terbaik untuk dipilih?

Watak terbaik Dead Island 2 sama ada Carla atau Jacob yang kami dapati dalam permainan ulasan kami permainan. .

Jacob datang dengan kesihatan puncak dan stamina yang kuat, serta ketangguhan yang kukuh dan kerosakan kritikal. . Dia agak lemah daripada beberapa pembunuh lain, dan juga lemah terhadap serangan yang menangani kerosakan unsur. Tetapi kemahirannya membuatnya.

Feral memberinya rangsangan kerosakan kecil daripada menyerang musuh secara berturut -turut yang dapat disusun. Keuntungan kritikal, sebaliknya, meningkatkan kerosakan kritikalnya dan dia dapat mendapatkan semula stamina ketika dia rendah pada stamina itu, yang membolehkannya ke zombi untuk lebih lama lagi.

Pulau Dead 2 Watak Terbaik: Jacob dapat dilihat

Carla, sebaliknya, adalah pasukan yang berjalan-jalan. Dengan daya tahan yang tinggi, ketangguhan, dan pemulihan kesihatan, dia boleh mengalahkan zombi selama beberapa hari sebelum menjadi letih atau menderita terlalu banyak. Dia adalah salah satu watak bulkier dalam permainan walaupun kerana ini.

Walau bagaimanapun, kemahirannya bersandar pada kekuatannya. Mosh Pit memberikannya peningkatan kerosakan kecil apabila hampir dengan pelbagai zombi, sementara Dig mendalam meningkatkan ketangguhannya ketika dia rendah pada kesihatan, membantu dia bertahan.

Senjata Pulau Dead 2: Carla dapat dilihat

Dengan salah satu daripada kedua -dua watak ini sebagai kapal anda untuk membunuh zombie, anda akan menjadi kekuatan yang tidak dapat dihalang ketika anda merobek bos, melengkapkan misi Dead Island 2 dan mencari senjata dan barang baru. .

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .

Pulau Dead 2: Watak Terbaik dan Terburuk dalam Permainan

.

Oleh Matthew Byrd | 21 April 2023 |

  • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Ciri Dead Island 2

Pulau mati 2 adalah yang terbaik apabila permainan hanya membiarkan anda membunuh sebanyak mungkin zombi di bandar neraka yang berpintal. Sudah tentu, permainan ini lebih menyeronokkan apabila anda memilih pembunuh yang boleh dimainkan yang membolehkan anda membunuh sebanyak mungkin zombi yang mungkin dengan berkesan.

Sementara semua Pulau mati 2Watak -watak yang boleh dimainkan dapat membawa anda melalui permainan, ada yang lebih baik daripada yang lain. Itu yang berlaku, inilah kedudukan kuasa setiap watak yang boleh dimainkan dalam permainan dan mengapa anda harus (atau tidak seharusnya) memilih mereka.

Pulau Mati 2 Bruno

6. Bruno

Backstab: Bruno mendapat rangsangan kerosakan sederhana ketika menyerang zombi dari belakang.
Pembalasan cepat: Meningkatkan ketangkasan Bruno dan tuduhan serangan berat ketika dia menghindari serangan dengan blok atau mengelak.

Buno adalah Pulau mati 2Versi asas Rogue Asas, yang bermaksud dia mempunyai kerosakan kritikal yang tinggi dan sedang mencari zombi backstab.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Walaupun kerosakan kritikal sangat berharga di Pulau mati 2, Kemampuan permulaan Bruno agak buruk. . Selain itu, peningkatan ketangkasan dan serangan berat badan Bruno mendapat ketika dia menyekat atau mengelak dengan jujur ​​merasakan ia adalah milik watak yang berbeza.

Potensi kerosakan Bruno agak tinggi, tetapi itu adalah aset lewat permainan, dan watak-watak lain lebih banyak ditawarkan.

Pulau Mati 2 Amy

5. Amy

Pitcher Relief: Amy memperoleh semula stamina ketika memukul zombie dengan lemparan senjata.
Pecah dan perintah: Amy mendapat rangsangan kerosakan kecil ketika dia menyerang zombi terpencil.

Amy adalah watak yang pelik. Ketangkasan dan statistik kerosakan kritikalnya sangat tinggi, yang bagus kerana mereka adalah dua statistik yang paling berharga dalam permainan.

Walau bagaimanapun, kebolehan Amy adalah … bagaimana untuk meletakkannya … agak buruk. Menyerang zombi terpencil tidak sering berlaku, dan mendapatkan semula stamina apabila anda membuang senjata hanya berguna.

. Jika tidak, tinggalkan dia.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Pulau Mati 2 Ryan

4. Ryan

Tindakan balas: Ryan mendapat rangsangan daya sederhana apabila menggunakan blok atau mengelak untuk mengelakkan serangan.
Seesaw: Ryan mendapat semula kesihatan setiap kali dia mengetuk zombie.

Ryan mendapati dirinya berhampiran tengah senarai ini, yang cukup sesuai memandangkan dia cukup rata -rata di seluruh lembaga.

Ryan adalah tangki, murni dan sederhana. Dia tidak mempunyai ketangkasan, tetapi ketangguhannya yang luar biasa membolehkannya tinggal di kebanyakan pergaduhan. Walaupun kebolehannya tidak mengagumkan secara individu, mereka bersinergi dengan sangat baik dengan gaya asasnya. Pergi ke pergaduhan, melepaskan beberapa hits berat, dan ulangi sepanjang permainan.

Ryan bukan watak yang sangat menarik, tetapi dia adalah pilihan yang kukuh untuk yang tidak pasti.

Dani Dead Island 2

3. Dani

Thunderstruck: Serangan Berat Dani mencetuskan letupan kuat terhadap kesan.
Bloodlust: Dani mendapat semula kesihatan semasa membunuh pelbagai zombi secara berturut -turut.

Dani adalah watak yang ganjil. Pandangan cepat statistik regenerasi kesihatannya mungkin cukup untuk meyakinkan anda untuk tidak pernah menjemputnya. Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak lagi untuk Dani daripada itu.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Ringkasnya, kebolehan Dani sangat mengagumkan. Bloodlust segera membuat kekurangan kesihatan semula jadi, dan Thunderstruck adalah kemahiran yang dahsyat sepanjang permainan. Sebaik -baiknya, Dani akan menenun masuk dan keluar dari pergaduhan untuk memilih tempatnya dan memanfaatkan kebolehan utamanya.

Risiko/ganjaran Playstyle Dani Leans sedikit lebih ke arah risiko perkara, tetapi dia adalah pilihan yang sangat baik untuk pemain yang berpengalaman.

Pulau Mati 2 Carla

2. Carla

Lubang mosh: Carla mendapat rangsangan kerosakan kecil apabila hampir dengan pelbagai zombi.
Gali dalam: Carla mendapat peningkatan ketangguhan yang sederhana sementara kesihatannya kritikal.

Statistik asas Carla jelas tidak hebat. Sebenarnya, mereka cukup buruk. Walau bagaimanapun, Carla adalah salah satu watak yang menunjukkan betapa berharganya kebolehan semula jadi.

Mosh Pit adalah salah satu kebolehan keseluruhan terbaik dalam permainan. Anda akan berjuang di sekitar pelbagai zombi dalam permainan ini, dan keupayaan itu memberikan Carla sebagai peningkatan kerosakan yang ketara dalam situasi seperti itu. Pada dasarnya, Carla paling baik dilengkapi untuk mengambil gerombolan zombi secara sendirian, yang sangat berharga kerana ia menyeronokkan.

Carla adalah pilihan hebat untuk pemain solo yang hanya mahu membunuh sebanyak mungkin zombi.

Iklan – Kandungan terus di bawah