Pukul berapa Genshin memberi kesan kepada versi 3.2 pelepasan | Impak Genshin Impak Permulaan dan Akhir Masa – Dot Esports, Genshin Impact 3.2 Tarikh dan masa pelepasan, butiran penyelenggaraan, dan ganjaran

Inilah tepatnya apabila anda boleh memainkan Genshin Impact Version 3.2

Pramuat pada PS4 dan PS5

Pukul berapa Genshin memberi kesan kepada versi 3.2 pelepasan?

Walaupun ia tidak kelihatan seperti itu sejak lama versi 3.1 “Raja Deshret dan Tiga Magi” Impak Genshin telah dibebaskan, kemas kini kandungan besar seterusnya sudah dalam perjalanan.

Versi 3.2 Kemas kini bertajuk “Akasha Pulses, Kalpa Flame Rises.”Ini akan menjadi kemas kini yang lebih kecil berbanding dengan beberapa kemas kini yang lalu tetapi masih menjanjikan sebilangan besar kandungan baru.

Penambahan utama, seperti ketibaan Dendro Archon yang sangat dinanti -nantikan sebagai watak yang boleh dimainkan dan pertarungan bos baru yang besar dengan Scaramouche, dijadualkan tiba di versi 3.2 kemas kini. Oleh itu, pemain akan mahu memasang pra-pemasangan Impak Genshin mengemas kini dan mengetahui masa mereka dapat melompat kembali ke dunia Teyvat untuk memastikan mereka bersedia untuk pergi sebaik sahaja kemas kini tersedia.

Bilakah Impak Genshin 3.2 pelepasan?

Versi 3.2 kemas kini Impak Genshin dijadualkan akan dikeluarkan pada Nov. 2, 2022. Tetapi bergantung pada zon waktu mana yang anda ada, sebaliknya mungkin dibebaskan pada Nov. 1, 2022. Pemain yang ingin tahu bila mereka dapat melompat kembali ke Teyvat untuk meneroka kandungan baru dapat mencari pelepasan zon waktu tepat mereka di bawah:

 • Pacific Time (PT) – Nov. 1 jam 8 malam
 • Waktu Tengah (CT) – Nov. 1 jam 10 malam
 • Waktu Timur (ET) – Nov. 1 jam 11 malam
 • Waktu Musim Panas British (BST) – Nov. 2 jam 4 pagi
 • Waktu Musim Panas Eropah Tengah (CEST) – Nov. 2 jam 5 pagi
 • Waktu Standard Timur Australia (AEST) – Nov. 2 jam 1 petang

Penyelenggaraan akan bermula lima jam sebelum masa yang disenaraikan dan kemas kini harus dikeluarkan pada masa ini selagi penyelenggaraan berjalan seperti yang dirancang. Tetapi selalu ada kemungkinan penyelenggaraan mungkin mengambil masa yang lebih lama, di mana Mihoyo akan berkongsi kemas kini dengan pemain seperti yang berlaku.

Sekiranya kemas kini mengambil lima jam yang dijadualkan, pemain akan menerima 60 primogem untuk setiap jam bahawa pelayan turun untuk sejumlah 300 primogem. Sebarang isu yang menyebabkan penyelenggaraan mengambil masa yang lebih lama akan mengakibatkan pemain menerima primgem lebih lanjut sebagai pampasan untuk kelewatan.

Semuanya termasuk dalam versi 3.2 kemas kini Impak Genshin

Genshin Impact Kemas kini “Akasha Pulses, Kalpa Flame Rises” Kemas kini ditetapkan untuk menampilkan jumlah kandungan yang menarik. Semua yang telah diumumkan untuk kemas kini adalah seperti berikut:

 • Pemain akan melihat kedatangan Nahida, watak pemangkin Dendro lima bintang pertama dan Dendro Archon juga dikenali sebagai Less Less Lord Kusanali, pada spanduk “The Moongrass” Pencerahan “.
 • Layla, watak pedang cryo empat bintang, akan debut pada separuh kedua versi 3.2 dengan kadar penurunan yang meningkat.
 • Watak pyro bow lima bintang yoimiya akan mendapat rerun untuk separuh pertama versi 3.2 Sendiri sepanduk “Tapestry of Golden” yang berasingan yang berlangsung bersama Nahida’s.

 • Semasa separuh kedua versi 3.2, watak Hydro Bow lima bintang Tartaglia (Childe) dan watak pemangkin elektro lima bintang Yae Miko akan menerima reruns pada “Farewell of Snezhnaya” dan “Everbloom Violet” masing-masing.
 • Pemangkin baru, yang dipanggil “Seribu Impian Terapung,” akan disediakan sebagai senjata lima bintang yang dipaparkan dengan kadar penurunan yang meningkat.
 • Pencarian Archon Final untuk Sumeru, iaitu Act V, akan dikeluarkan dalam versi 3.2 kemas kini. Pemain masih akan mempunyai lebih banyak pengembaraan dan pencarian Sumeru dalam kemas kini masa depan, tetapi sekeping sumeru utama akan selesai.
 • Perjuangan bos scaramouche akan mencabar pemain seperti tidak pernah sebelum fatui harbinger mengawal semacam binatang mekanikal gergasi yang akan menara menacingly ke atas pemain.

 • Bos hipostasis terakhir, yang merupakan Dendro One, akan tersedia untuk pemain untuk bertarung.
 • Pot Serenitea akan menerima ciri baru yang disebut “Replikasi.”Ciri ini akan membolehkan pemain meniru ciri -ciri pemain lain yang dicipta apabila pemain memilih untuk berkongsi ciptaan mereka.
 • Sejumlah empat peristiwa akan berlaku sepanjang tempoh versi 3.2. Kebanyakannya berulang atau remix acara sebelumnya sementara satu adalah jenama baru dan mempunyai gaya permainan yang serupa dengan Pokémon pergi. Acara yang dimasukkan ke dalam versi 3.2 Kemas kini adalah “kegilaan kulat yang hebat,” “Ujian Pengembara,” “Simfoni Hypostatic: Verse Dissonant,” dan “Di Luar Kanvas, Di Dalam Lensa: Bab Greenery.”

Penulis Kakitangan di Dot Esports terutamanya meliputi Minecraft, Genshin Impact, MC Championship (MCC), Disney Dreamlight Valley, Games Gaming, dan Streaming. Dia telah menulis dan bermain sepanjang hayatnya dan kini menghabiskan waktunya menggabungkan kedua -duanya. Kacee lulus dari San Diego State University pada tahun 2021 dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris dan Sijil Pengeditan dan Penerbitan Kreatif. Dia kemudian menyertai dot eSports sebagai penulis lepas pada tahun 2022 sebelum beralih kepada penulis kakitangan pada tahun 2023. Di masa lapangnya, dia suka membeli lebih banyak buku daripada dia boleh membaca, bermain bersendirian atau dengan rakan -rakan, minum terlalu banyak teh, berjuang untuk bersaing dengan semua streamer yang dia suka menonton, menghadiri konsert, fangirling melalui filem dan televisyen, mendengar untuk muzik, dan menghabiskan masa bersama keluarganya, kawan, dan haiwan peliharaan, yang merupakan bahagian paling penting di dunia.

Inilah tepatnya ketika anda boleh bermain Impak Genshin Versi 3.2

Nahida mengenyit dengan lengan belakang

Sudah hampir masanya untuk bab seterusnya Impak Genshin. Hoyoverse secara beransur -ansur mengeluarkan bab Sumeru pada kelajuan yang pemain dapat menikmati hubungan mereka dengan watak -watak baru dan menghargai kualiti unik negara baru. Sekarang, pengalaman itu memuncak dengan perjuangan bos yang lama ditunggu-tunggu. Impak Genshin 3.2 Khususnya mengambil bentuk kemas kini yang penuh dengan ribut dan drama yang memberi tumpuan kepada kebebasan Dendro Archon Kusanali dan skim yang melibatkan peminat kegemaran Fatui Harbinger Scaramouche. Nah, untuk menjadi lebih tepat, ia boleh didasarkan pada apa yang ada dalam fikiran Fatui tertentu. Inilah tepat ketika anda boleh mengharapkan untuk melompat masuk Impak Genshin 3.2.

Bilakah Impak Genshin Versi 3.2 Masa pelepasan?

Anda boleh pra-beban Genshin Impact 3.2 sekarang. Penyelenggaraan bermula hari ini 1 November, 2022, di 5 p.m. Timur dan harus berakhir antara 10 dan 11 p.m. Banyak laman web mengatakan bahawa tarikh pelepasan adalah 2 November, 2022, tetapi sebenarnya sedikit lebih awal untuk beberapa zon waktu seperti EDT dan EST.

Apakah Impak Genshin Versi 3.2 ganjaran penyelenggaraan?

Scaramouche adalah penjahat utama yang terkini Impak Genshin Arc Story.

Sesiapa sahaja yang berada di peringkat pengembaraan 5 atau lebih tinggi menerima 300 primogem Sebagai ganjaran penyelenggaraan. Itu kira -kira 60 primos untuk setiap jam bahawa permainan tidak aktif. Primogem secara automatik tiba di mel dalam permainan anda dan boleh didapati sehingga 30 hari.

Bolehkah anda memuatkan pra-beban Impak Genshin Versi 3.2 kemas kini?

Muat turun Impak Genshin pelancar untuk melihat butang pra-pemasangan.

The Impak Genshin Proses pra-pemasangan telah sama untuk banyak kemas kini, tetapi inilah penyegaran. Anda boleh pra-beban Impak Genshin Versi 3.2 Menggunakan salah satu kaedah Hoyoverse menentukan dalam artikel pra-pemasangan terkini.

Untuk pra-beban di PC, muat turun pelancar baru dari Impak Genshin Laman web rasmi seperti anda memuat turun permainan untuk kali pertama. Klik butang Windows di tengah halaman di mana pilihan muat turun untuk platform yang berbeza disenaraikan, atau dari halaman butang muat turun kuning di sudut kanan atas penyemak imbas mengarahkan anda.

Buka pelancar selepas selesai muat turun. Klik pilihan “Permainan Pra-pemasangan” dengan ikon awan kecil di sebelah butang “Pelancaran” dan tunggu sehingga muat turun selesai. Setelah penyelenggaraan berakhir, buka pelancar sekali lagi untuk memuat turun fail lain.

Pramuat di telefon bimbit

Klik ikon Paimon di sudut kiri atas, kemudian gear. Pergi ke yang lain untuk melihat pilihan pra-memasang.

Memuat turun di telefon bimbit adalah sama seperti yang selalu. Terdapat dua cara untuk melakukannya:

 • Muat turun dari Menu Tetapan dalam Permainan Dari ikon gear di papan pemuka “Paimon” anda. Kemudian, pergi ke tab “Lain” dan cari bahagian “Pra-Memasang Sekarang” di sebelah pilihan Pakej Sumber Pra-Pasang.
 • Muat turun dari Impak Genshin skrin log masuk. Terdapat ikon awan kecil di bahagian bawah skrin apabila anda mula-mula boot permainan yang membolehkan anda memasang pra-memasang pakej sumber.

Klik ikon awan di sudut kiri bawah untuk pra-beban Impak Genshin 3.0.

Ini bukan di mana pra-pemasangan berakhir, walaupun. Anda masih perlu menyelesaikan pekerjaan setelah kemas kini berjalan secara langsung. Selepas penyelenggaraan berakhir, cari “impak genshin” di kedai aplikasi untuk iOS atau Google Play untuk Android. Harus ada butang “kemas kini” yang sedia untuk membungkus proses pemasangan.

Pramuat pada PS4 dan PS5

Malangnya, PlayStation 4 dan PlayStation 5 tidak mempunyai pilihan pra-pemasangan khusus. Anda hanya perlu menyemak kemas kini secara manual selepas penyelenggaraan berakhir.

Pilih Impak Genshin ikon di perpustakaan PlayStation anda menggunakan butang pilihan. Pilihan untuk memuat turun versi 3.2 harus di bawah “Cari Kemas Kini” apabila tersedia.