Protokol Deadlock | Warframe Wiki | Fandom, protokol kebuntuan nampaknya terlalu sukar (diselesaikan): Perbincangan Umum Warframe

Protokol Deadlock

Terima kasih- Saya berehat sebentar buat masa ini semasa saya bekerja pada perkara yang berkaitan dengan acara, tetapi jika saya berjaya mengalahkannya, saya akan ingat untuk menghantar kembali ke sini.

Protokol Deadlock

Perjuangan kuasa dalam elit korpus telah meletus. Mencari kawalan, Nef Anyo kelihatan pada masa lalu. .

Protokol Deadlock adalah usaha solo sahaja pilihan yang dikeluarkan dalam kemas kini 28.0 (2020-06-11), di mana Nef Anyo berusaha untuk menguasai korpus dengan mendakwa telah menemui pewaris pengasas mereka, Parvos Granum. Melengkapkan Anugerah Pencarian Ini Rangka Tindakan untuk Protea .

Kandungan

 • 1 Sinopsis
 • 2 Walkthrough
  • 2.1 Decrypt Nef Anyo’s Deadlock Memorandum (Pemintasan, Venus)
  • 2.2 Lawati Eudico di Fortuna
  • 2.
  • 2.4 Kembali ke Fortuna
  • 2.5 Pukul Nef ke Granum Void (Tributes, Phobos)
  • .6 memperoleh bahagian untuk membina Xoris (Xoris, Europa)
  • 2.7 Gunakan Xoris anda untuk membebaskan tawanan Solaris di Granum Void (Parvos Granum, Neptune)

  Sinopsis []

  Lembaga Pengarah Corpus tidak ragu -ragu. . Mencari jejak protea pengawal peribadi Parvos, pencariannya membawa kepada kekosongan granum di mana dia telah mengorbankan pekerja Solaris untuk melihat di dalam dunia interdimensi ini.

  . Ternyata Parvos memikat Tenno ke dalam kekosongan agar Protea mengimbas Warframes mereka dan menjadi berfungsi lagi, sebagai Hantu.

  . .

  .

  Walkthrough []

  “Anda tidak sepatutnya berada di sini! Anda akan merosakkan kejutan!”
  . Sila selesaikan pencarian sebelum meneruskan.

  Pencarian ini dapat diakses terus dari codex, setelah menyelesaikan Vox Solaris dan menjadi penguasaan pangkat 4.

  Sebuah sinematik pendek akan dimainkan, di mana Nef Anyo telah mula menyusun semula armada corpus dengan menggunakan “Protokol Deadlock”: inisiatif kontingensi sekiranya lembaga pengarah korpus harus ditangkap dalam kebuntuan pengundian tetap; Setelah tidak berjaya mengundi tujuh kali setakat ini dengan tujuh pengarah dan tujuh menentang, sekali lagi setiap kali. Tenno kemudian menerima siaran dari Vox yang mengumumkan bahawa struktur kuasa dalam korpus gagal dan bahawa ia adalah masa Solaris United untuk bangkit.

  Decrypt Nef Anyo’s Deadlock Memorandum (pemintasan, Venus) []

  Eudico menghubungi Tenno memaklumkan kepada mereka bahawa protokol kebuntuan adalah menelan belanja Solaris; Nef Anyo telah mendakwa telah menemui pewaris pengasas Corpus, Parvos Granum, yang berpotensi menyatukan Lembaga Pengarah Corpus dan membawa bencana kepada Solaris United.

  Misi ini adalah pemintasan tiga pusingan dengan hanya dua menara. Eudico menggunakan menara ini untuk menyahsulit memorandum Nef Anyo, di mana dia menerangkan sejarah kelahirannya dalam korpus sebelum berani mendakwa bahawa dia sendiri adalah pewaris genetik kepada pengasas, dan dia hanya perlu membuktikannya.

  Eudico memanggil Tenno untuk bertemu di bilik belakang Fortuna. Perniagaan memperkenalkan Protea, Warframe secara peribadi yang diberikan kepada Granum oleh Orokin sendiri. Granum dibunuh, mungkin oleh ahli lembaga, ketika pemacu kekosongan pengangkutan peribadinya telah disabitkan, dan Nef Anyo sedang mencari sisa Protea yang kononnya dengan Granum semasa kematiannya.

  Ketahui nasib Solaris yang hilang (“sukarelawan”, Venus) []

  Pada pendaratan, perniagaan mengarahkan Tenno untuk mencari sensor protean, yang merupakan tangan gergasi emas, penghormatan kepada granum lewat yang hilang tangan kirinya. Mereka terganggu oleh peralihan yang tidak sah dan pengumuman Nef Anyo membawa “sukarelawan”. Untuk memahami keadaan, perniagaan mengarahkan Tenno untuk mengawal sistem korpus yang berdekatan dan kemudian mempertahankannya.

  Tenno kemudian diarahkan kepada sensor protean yang lain. Setibanya, mereka melihat seorang pekerja Solaris yang dikuap oleh tangan, banyak kejutan Eudico. .

  .

  Pukul Nef ke Granum Void (Tributes, Phobos) []

  Semasa mencari mahkota granum, Nef Anyo mengisytiharkan dia bersedia untuk menghantar bendahari untuk membuat penghormatan sendiri. Tenno mesti memintas bendahari dan menjarah mahkota granum yang mereka turunkan, kemudian pergi ke penghormatan granum.

  Setelah menawarkan penghormatan, Tenno diangkut ke Granum Void, menemui Granum Parvos yang sangat hidup yang telah dipelihara berkat kebolehan mengendalikan masa Protea, tetapi telah menjadi herus dirinya sendiri. Ketika Tenno melawan penonton yang salah, Granum tidak menafikan bahawa Nef Anyo adalah anaknya, tetapi menyangkalnya dan menolak kaedahnya yang berpintal dan mementingkan diri sendiri di dalam korpus; Granum mendedahkan bahawa dia hanya menggunakan Nef Anyo untuk memanggil Tenno. Protea telah diperkuatkan semula dengan keluarganya, sebelum segera mengeluarkan mereka dari kekosongan dengan jangkar temporal . Peleburan masa membawa Tenno kembali ke kapal seolah -olah mereka tidak pernah memasuki kekosongan; Perniagaan yang keliru memberitahu Tenno untuk mengekstrak sebagai penonton yang tidak jelas mula muncul.

  Memperoleh bahagian untuk membina Xoris (Xoris, Europa) []

  Di Orbiter, Tenno menerima mesej peti masuk dari Nef Anyo yang marah dan dikhianati, yang sanggup memanggil Truce dengan Solaris United kerana ancaman protea Specter: jika Tenno dapat mengalahkannya, mereka akan menjadi balasannya akan menjadi balasannya, mereka akan menjadi balasannya, dapat menyelamatkan solaris yang terperangkap dalam kekosongan. .

  Misi ini adalah mata -mata. Ketiga -tiga peti besi perlu digodam untuk mendapatkan pemegang XORIS, teras, dan pisau. The Vaults mendedahkan bahawa Parvos Granum sedang membangunkan teori zarah hantu, dan menggunakannya untuk menghapuskan pasukan mogok warframe semasa era orokin lama. Perniagaan itu menyatakan bahawa kecerdasan tinggi Granum dapat dilihat sebagai ancaman kepada Solaris United.

  . .

  . . .

  Untuk menyelamatkan ketiga -tiga pekerja Solaris yang terperangkap dalam kekosongan granum, pemain mesti “mengenakan” Xoris dengan membunuh zarah -zarah hantu dengan serangan huru -hara. Setelah mengumpulkan tiga tuduhan, mereka mesti meletupkan Xoris Mid-Flight melalui butang api alternatif berhampiran pekerja Solaris.

  Setelah membebaskan pekerja Solaris, protea Specter meninggalkan kekaki untuk berperang, bersenjata dengan tandatangan Velox Sidearm dan senjata api dan senjata api . . .

  . Ekstrak Tenno dari Nef Anyo dan Kapal Kekurangannya yang Keliru.

  Setelah kembali ke Orbiter, siaran Vox untuk Solaris untuk meraikan hadapan bersatu mereka dengan Tenno. Pemain diberi ganjaran pelan tindakan untuk Warframe Protea. Sementara itu, Parvos Granum menyampaikan mesej peti masuk kepada Tenno yang memaklumkan kepada mereka tentang niatnya untuk menyusun semula korpus untuk mengatasi ancaman yang akan berlaku dari Tau, jika tidak, dia akan meninggalkan anak -anaknya untuk membuat doktrin baru, menjemput mereka dan Solaris menyatukan tempat duduk Jadual Baru, juga memberi mereka adegan Granum Void Captura.

  Nota []

  • Pemain yang sudah mempunyai protea yang dibina sepenuhnya sebelum selesai pencarian ini juga akan menerima mod Riven.
  • .

  Protokol Deadlock

  Thre закрыта

  11 Julai. 2021 v 16:09

  Protokol kebuntuan nampaknya terlalu sukar (diselesaikan)

  !.

  .

  Ya saya tahu menggunakan xoris, tetapi protea nampaknya menangani jumlah kerosakan yang tidak masuk akal, mengurangkan perisai saya hingga 0 dalam 1 hit dan kemudian merobek kesihatan saya. Dan ia berada di arena yang besar dan kosong tanpa pickup kesihatan/tenaga/peluru, jadi yang boleh saya lakukan adalah lari dan biarkan dia sembuh. Nampaknya mempunyai kesukaran besar ini melampaui perkara lain yang saya hadapi. Sekurang -kurangnya dengan misi pembunuhan saya dapat mencari orang lain dan mengikuti mereka bersama.
  Sekiranya ada yang mempunyai nasihat khusus, saya gembira mendengarnya.

  EDIT: Strategi Cheesy untuk Kemenangan- Gunakan pengendali anda (dengan mengandaikan anda telah menamatkan perang dalam Quest). Balutan tenaga atau apa sahaja yang dipanggil terbakar melalui bar penuh kesihatan hampir tidak sekejap, kemudian kembali ke bingkai anda untuk membuang xoris.

  OPE DEEPBLEUVER; 18 Julai. 2021 v 5:04
  Сощate 1 – 15 з 21

  11 Julai. 2021 v 16:39

  Saya juga bergelut dengan bahagian akhir, Protea melakukan banyak kerosakan dan hampir mustahil untuk benar -benar membunuhnya dengan pemutar gelisah

  11 Julai. 2021 v 17:36

  .
  Pastikan Xoris disenaraikan dan diubahsuai sebelum melakukan bahagian terakhir, dan hanya menyerang Protea apabila ia dicas sepenuhnya untuk memastikan anda dapat menghentikannya daripada menggunakan Trik Pembalikan Masa

  Oft 2genl; 11 Julai. 2021 v 17:37

  11 Julai.

  .

  .
  .

  11 Julai. 2021 v 18:24

  Pengecualian соощate: The | Sesuai
  Ia memerlukan beberapa tahap mengetahui apa yang harus dilakukan tetapi tidak terlalu sukar.

  Mungkin bukan untuk anda, tetapi masalahnya adalah jauh lebih sukar daripada segala yang lain di sekelilingnya. Sekiranya anda terbiasa dengan permainan di mana halangan hanya 6 inci, lompatan tinggi 5 kaki dari mana-mana tidak akan kelihatan lebih sukar. .
  Dan seperti yang saya katakan, saya telah mencubanya 25+ kali dan masih tidak dapat melewati.

  OPE DEEPBLEUVER; 11 Julai. 2021 v 18:29

  11 Julai. 2021 v 19:13

  Dia boleh menjadi sukar, tetapi ia akan banyak bergantung pada apa yang anda bawa. Sebagai contoh, jika anda mempunyai Vauban, anda boleh membuang bola flechette dan ia akan memenangi perjuangan untuk anda*

  *Juga terpakai pada sisa permainan

  Saya cadangkan anda meninggalkan usaha untuk kemudian. Anda sudah mempunyai satu -satunya ganjaran yang digunakan segera kepada anda, iaitu xoris. .

  . 2021 v 19:47

  Masalahnya ialah permainan tidak betul mengatakan kandungan mana yang sesuai untuk perkembangan kuasa anda. Segala -galanya tersedia terlalu awal ke dalam permainan hari ini, kedua -dua pemain baru yang mengelirukan dan mengecewakan. Saya tidak pasti jika DE memahami bahawa kebolehcapaian tidak selalu menjadi perkara yang baik.

  ORCES; 11 Julai. 2021 v 19:50

  11 Julai. 2021 v 20:22

  Titania saya melakukan tugas jika saya ingat dengan baik.

  11 Julai. 2021 v 21:57

  Pengecualian соощate:
  , Tetapi protea nampaknya menangani jumlah kerosakan yang tidak masuk akal,

  anda boleh menggunakan beberapa kemahiran bingkai untuk “meminimumkan” kerosakan,
  Seperti Vauban, gegelung tether, Spektrorage Gara, Saryn’s Molt dan lain -lain (anda boleh mencetuskannya)
  Gunakan apa sahaja untuk mengelakkan atau mengalihkan perhatiannya.

  Semasa anda merosakkannya, lakukan perkara biasa. Dan apabila dia mencapai kesihatan yang rendah, dia melahirkan kemahiran ke -4 (yang cuba mengundurkan masa),
  Semasa dia berada di fasa itu, hanya buang Xoris dan meletupkannya.

  Sekiranya anda melakukannya dengan betul, fasa seterusnya akan memulakannya dengan 3 bar kesihatan dan bukannya 4.
  Oleh itu, anda perlu melakukannya 4 kali (4 bar kesihatan).

  Anda mesti mengecas Xoris sepenuhnya untuk setiap letupan (membunuh perkara sehingga anda dapat melihat 3 titik oren di salib)

  Harap ini membantu

  ORE OUTORI HEICHALOT; 11 Julai.

  12 Julai. 2021 v 2:43

  Pengecualian соощate: DeepBuediver

  Ia memerlukan beberapa tahap mengetahui apa yang harus dilakukan tetapi tidak terlalu sukar.

  Dan seperti yang saya katakan, saya telah mencubanya 25+ kali dan masih tidak dapat melewati.
  ?
  Kebanyakan orang terus melakukan perkara yang sama dengan bingkai yang sama dengan harapan ia akhirnya akan berfungsi.

  Kadang -kadang anda perlu memikirkan strategi baru walaupun kadang -kadang mod baru.
  .

  12 Julai. 2021 v 2:59

  Saya mencuba misi pencarian ini tiga kali, memaku pada perjalanan ketiga. Pertama kali dicuba dengan Ember Prime, kerana dia adalah bingkai saya. Tidak berfungsi. . . Dia tidak cukup melakukan apa yang saya perlukan untuk misi tetapi sangat dekat. .

  Tembakan ketiga dan terakhir adalah dengan Mesa Prime. dan saya memaku di bawah 15 minit. Yang merupakan prestasi untuk permainan saya sendiri, sangat berkarat. .

  Semuanya terpulang kepada beberapa bingkai, dan menganalisis apa yang anda perlukan untuk mendapatkan apa yang anda mahukan. Begitulah saya melihatnya.

  12 Julai.

  . Anda habis sepertiga kesihatannya, dan kemudian, sementara dicas sepenuhnya (zarah oren di sisi) menggunakan lontaran yang dikenakan + api sekunder untuk mengganggu penyembuhannya kembali. .

  12 Julai.

  Pengecualian соощate: Astori Heichalot
  Semasa anda merosakkannya, lakukan perkara biasa

  . Saya bukan pukulan terbaik, saya mengakuinya- bernasib baik warframe membolehkan saya berlari dan mengalahkan barang . selalunya.
  Ketika saya cuba melee Protea, dia menggunakan orang-orang ginsu-pangeran dan membakar seluruh perisai dan kesihatan saya dalam apa yang terasa seperti 3 hits cepat.

  Pengecualian соощate: The | Sesuai
  ?

  Ya- saya tidak ingat apa bingkai yang saya gunakan untuk beberapa percubaan pertama saya, tetapi kemudian saya bertukar ke Nidus kerana saya dapat mundur dan membiarkan semua kesihatan saya menjana semula. . Sekumpulan orang yang disyorkan badak, yang saya suka, tetapi ia perlahan dan kikuk dan saya sebenarnya menghadapi masalah mengejar musuh bendahari di peringkat pra-void perjuangan. Terutamanya di mana dia berjalan di dalam bilik yang penuh dengan minions yang terus menerus yang meratap anda semasa anda cuba membunuhnya, dan jika dia mendapat dekat mana-mana perisai itu, mereka benar-benar memulihkan pertahanannya.
  Sekarang saya telah beralih ke Excalibur dan saya melakukan yang lebih baik, tetapi masih tidak dapat membawanya ke HP kurang dari 50% sebelum saya kehabisan terus.

  Kadang -kadang anda perlu memikirkan strategi baru walaupun kadang -kadang mod baru.
  Contohnya jika anda menghadapi masalah dengan survivability – menukar mod anda sehingga anda mempunyai lebih banyak perisai + perisai + pengalihan akan pergi jauh.

  Ya saya telah mencuba itu- sebahagian daripada sebab saya beralih dari nidus adalah bahawa saya mempunyai semua mod perisai ini yang saya tidak dapat digunakan.

  Dengan cara ini, saya meletakkan kerosakan magnet pada xoris untuk membantu perisai, tetapi ada jenis kerosakan lain atau mod-kombinasi yang akan membantu?

  『Se』 nasib

  Terima kasih- Saya berehat sebentar buat masa ini semasa saya bekerja pada perkara yang berkaitan dengan acara, tetapi jika saya berjaya mengalahkannya, saya akan ingat untuk menghantar kembali ke sini.

  Pengecualian соощate: c.Ella

  Anda tidak sepatutnya menggunakan Xoris pada dirinya. Anda habis sepertiga kesihatannya, dan kemudian, sementara dicas sepenuhnya (zarah oren di sisi) menggunakan lontaran yang dikenakan + api sekunder untuk mengganggu penyembuhannya kembali. Lakukan ini 3 kali, dan anda menang.

  ? Dia berada di arena yang besar dan kosong tanpa pickup, dan beberapa kali saya kehabisan peluru untuk senjata utama saya (biasanya saya mati sebelum saya berjaya melepaskan sekunder saya sepenuhnya). Protea nampaknya tidak mempunyai masalah dengan membuang aliran peluru yang tidak terhingga di wajah saya, walaupun.