Prestasi Witcher 3 Remastered ‘adalah tahap pelancaran cyberpunk yang buruk pada PC sekarang, Witcher 3 masa dan butiran kemas kini gen Gen seterusnya – Panduan Witcher 3 – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Daripada segala-galanya, pelakunya utama nampaknya bagaimana permainan mengendalikan pengesan sinar di atas segalanya, kerana menghidupkan yang lengkap dapat menyelesaikan masalah prestasi terbesar, walaupun jelas ada yang tetap ada. Saya masih belum mendengar masalah CDPR apa-apa pernyataan mengenai prestasi PC sekarang, tapi semoga ini adalah pembetulan keutamaan peringkat tertinggi dari mereka.

Prestasi ‘The Witcher 3 Remastered’ adalah tahap pelancaran cyberpunk yang buruk pada PC sekarang

Kemas kini gen seterusnya ke Witcher 3 yang dilancarkan lewat malam tadi di PS5, Xbox Series X dan PC, dan ketika ia menimbulkan skor hebat dengan salinan ulasan PS5, pemain PC memuat turun versi yang dikemas kini dan banyak yang mencarinya menjadi … kekacauan.

Kami bercakap sempadan tidak dapat dimainkan, tahap peluncuran cyberpunk 2077 buruk di sini, walaupun ia adalah jenis songsang, kerana permainan itu tidak baik pada konsol dan lebih baik di PC. Di sini, ada yang salah dengan kemas kini PC dalam beberapa kapasiti dan pemain dengan mesin pepejal melaporkan penurunan prestasi yang besar. Antara isu yang disebut:

 • DLSS tidak berfungsi dengan baik
 • Pemantauan pemantauan tidak berfungsi dengannya
 • Pengesan sinar benar-benar membunuh prestasi
 • Anti-aliasing kelihatan buruk
 • Tidak kira betapa tinggi FPS anda, pacing bingkai tidak stabil dan permainan akan kelihatan stuttery
 • Beberapa permainan orang tidak akan bermula sama sekali
 • Banyak mod yang rosak atau membuat permainan itu sendiri pecah

Daripada segala-galanya, pelakunya utama nampaknya bagaimana permainan mengendalikan pengesan sinar di atas segalanya, kerana menghidupkan yang lengkap dapat menyelesaikan masalah prestasi terbesar, walaupun jelas ada yang tetap ada. Saya masih belum mendengar masalah CDPR apa-apa pernyataan mengenai prestasi PC sekarang, tapi semoga ini adalah pembetulan keutamaan peringkat tertinggi dari mereka.

Ini benar -benar tidak membantu naratif baru -baru ini mengenai projek penghantaran CDPR yang rosak pada pelancaran. Terdapat cyberpunk, jelas, tetapi anda akan ingat walaupun The Witcher 3 mempunyai masalah sendiri pada pelancaran. Dan sekarang remaster ini, yang sepatutnya teori jauh kurang menuntut bahawa Cyberpunk 2077, yang mereka telah menghabiskan dua tahun penetapan, dilancarkan dalam keadaan tidak dapat dimainkan di PC untuk banyak pemain. Saya prihatin tentang bagaimana DLC cyberpunk akan berlaku ketika tiba, pada kadar ini.

Lebih banyak daripada penasihat Forbes

Syarikat Insurans Perjalanan Terbaik

Rancangan Insurans Perjalanan Covid-19 Terbaik

Oleh kerana CDPR tidak syak lagi berfungsi dengan baik, perkara terbaik yang perlu dilakukan sekarang adalah sama ada a) tunggu dan tidak bermain sama sekali sehingga ia tetap atau b) Matikan pengesan sinar yang semestinya dapat menyelesaikan jumlah yang baik dari masalah teknologi semasa, Walaupun anda mungkin harus berurusan dengan yang lain. Ia cukup mengecewakan, memandangkan berapa tahun pemain telah menunggu peningkatan seperti ini, tetapi saya rasa langkah sekarang adalah untuk menunggu lebih lama lagi.

Witcher 3 masa dan maklumat pelepasan Gen Next Gen Next

Kebun putih

A Kemas kini Gen Next-Gen Percuma akan datang ke The Witcher 3: Wild Hunt pada 14 Disember 2022, termasuk beberapa yang baru Kandungan DLC yang diilhamkan oleh Netflix.

The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update akan jadi tersedia secara percuma di PC, PlayStation 5, dan Xbox Series S | x untuk sesiapa sahaja yang kini memiliki permainan. Konsol generasi yang lebih tua, seperti PlayStation 4, Xbox One, dan Nintendo Switch juga akan menerima kemas kini dengan penambahbaikan permainan dan Netlfix Witcher bertemakan DLCS.

Witcher 3 Griffon.jpg

Di halaman IGN’s The Witcher 3: Panduan Wiki Wild Hunt, Kami memecahkan semua yang anda harapkan dapat dijumpai dalam kemas kini gen seterusnya Witcher 3.

 • Tarikh Siaran
 • Masa pelepasan global
 • Cara Dapatkan Kemas Kini Witcher 3 Next-Gen
 • Netflix DLC
 • Apa yang termasuk dalam kemas kini Witcher 3 Next-Gen?

Tarikh Siaran Kemas Kini Witcher 3 Next-Gen

The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update akan melepaskan 14 Disember 2022.

WITCHER 3 Masa Siaran Kemas Kini Next-Gen

The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update untuk PC dan Xbox akan dikeluarkan 13 Disember 2022 pada 7 malam EST Dan untuk PlayStation dihidupkan 14 Disember 2022 pukul 12 pagi EST.

Ketahui Masa Pukul Witcher 3: Kemas kini Gen Next-Gen Wild Hunt akan dikeluarkan Wilayah anda dan untuk Konsol anda di dalam Masa pelepasan global Jadual di bawah:

Witcher 3 Kemas kini Generasi Global Witcher 3 Next-Gen Konsol Tarikh Masa
New York PC/Xbox 13 Dis 7 malam EST
PlayStation 14 Dis 12 pagi EST
Los Angeles PC/Xbox 13 Dis 4 petang PST
PlayStation 14 Dis 12 pagi PST
Bandar Mexico PC/Xbox 13 Dis 6 petang CST
PlayStation 14 Dis 12 pagi CST
Bogota PC/Xbox 13 Dis 7 malam Cot
PlayStation 14 Dis 12 pagi Cot
Brasília PC/Xbox 13 Dis 9 malam Brt
PlayStation 14 Dis 12 pagi Brt
London PC/Xbox 14 Dis 12 pagi GMT
PlayStation 14 Dis 12 pagi GMT
Berlin PC/Xbox 14 Dis 1 pagi Mez
PlayStation 14 Dis 12 pagi Mez
Paris PC/Xbox 14 Dis 1 pagi CET
PlayStation 14 Dis 12 pagi CET
Warsaw PC/Xbox 14 Dis 1 pagi CET
PlayStation 14 Dis 12 pagi CET
Riyadh PC/Xbox 14 Dis 3 pagi Ast
PlayStation 14 Dis 12 pagi Ast
Johannesburg PC/Xbox 14 Dis 2 pagi SAST
PlayStation 14 Dis 12 pagi SAST
Dubai PC/Xbox 14 Dis 4 pagi GST
PlayStation 14 Dis 12 pagi GST
Beijing PC/Xbox 14 Dis 8 pagi CST
PlayStation 14 Dis 12 pagi CST
New Delhi PC/Xbox 14 Dis 5:30 pagi
PlayStation 14 Dis 12 pagi ist
Seoul PC/Xbox 14 Dis 9 pagi KST
PlayStation 14 Dis 12 pagi KST
Tokyo PC/Xbox 14 Dis 9 pagi JST
PlayStation 14 Dis 12 pagi JST
Singapura PC/Xbox 14 Dis 8 pagi Sgt
PlayStation 14 Dis 12 pagi Sgt
Sydney PC/Xbox 14 Dis 11 pagi AEDT
PlayStation 14 Dis 12 pagi AEDT
Wellington PC/Xbox 14 Dis 1 petang NZDT
PlayStation 14 Dis 12 pagi NZDT

Cara Dapatkan Kemas Kini Witcher 3 Next-Gen

Jika awak sudah memiliki witcher 3 di PC, PlayStation 5, atau Xbox Series S | x, anda akan menerima secara automatik Kemas kini Witcher 3 Next-Gen.

Pada 14 Disember 2022, Lancarkan The Witcher 3: Wild Hunt di konsol anda atau pergi ke halaman kedai konsol anda ke menyemak kemas kini.

Jika anda memiliki The Witcher 3 di PlayStation 4, Xbox One, dan Nintendo Switch, anda juga akan menerima kemas kini gen seterusnya percuma ini, termasuk kandungan Netflix DLC dan tidak termasuk penambahbaikan visual atau permainan konsol ini tidak menyokong.

Witcher 3 Netflix DLC

Peminat Witcher 3 Netflix Show dan Wild Hunt sama ada merawat khas di kedai. Kemas kini gen seterusnya akan merangkumi Kandungan yang diilhamkan oleh Netflix baru:

 • Baru Quest bertema Netflix untuk mendapatkan peralatan baru untuk Geralt
 • Netflix yang diilhamkan mencari Dandelion
 • Netflix yang diilhamkan mencari Askar Nilfaardian

Witcher 3 Board.jpg

Apa yang dilakukan oleh Netflix DLC Quest dalam kemas kini gen seterusnya tidak diketahui, tetapi anda boleh mengharapkan untuk melihat lebih banyak kemas kini dari CD Projekt Red lebih dekat dengan pembebasan kemas kini pada 14 Disember 2022.

Apa yang termasuk dalam kemas kini Witcher 3 Next-Gen?

Selain Visual yang lebih baik dan juga DLC bertemakan Netflix, Penambahbaikan dan perbaikan berikut akan dimasukkan ke dalam kemas kini gen seterusnya Witcher 3:

Netflix DLC Quest yang diilhamkan oleh Netflix, Peralatan Geralt Baru, Pakaian Baru untuk Dandelion, Pakaian Baru untuk Askar Nilfgaardian
Visual yang lebih baik Pengesanan sinar, refleksi ruang skrin yang lebih baik, dedaunan yang lebih baik, tekstur yang lebih baik, FSR 2.1 Sokongan, sokongan DLSS 3
Perpesahan silang Bawa simpan terbaru anda antara konsol yang disokong
Kamera, kawalan, penambahbaikan UI Pilihan kamera baru, pilihan pemutus tanda cepat, penapisan peta, sembunyikan pilihan minimap
Mod foto Mod foto baru
Mod bersepadu Menambah mod buatan komuniti dan pemaju buatan yang popular
Pembetulan pencarian Pembetulan yang dibuat dari pantai jauh dari Ofier, Hunt Scavenger: Wolf School Gear Quests, dan banyak lagi