Presiden Blizzard mengatakan Diablo 4 pelepasan pada Xbox Game Pass ‘tidak berlaku’ | VGC, Diablo 4 datang ke Xbox Game Pass? Charlie Intel

Adakah Diablo 4 datang ke Xbox Game Pass

Diablo 4 boleh dimainkan di seluruh PlayStation, Xbox, dan PC, tetapi ramai yang tertanya -tanya sama ada permainan akan menampilkan pada lulus permainan Xbox di tengah -tengah pengambilalihan Activision Microsoft Microsoft.

Presiden Blizzard mengatakan Diablo 4 pelepasan di Xbox Game Pass ‘Tidak Berlaku’

Presiden Blizzard telah menembak spekulasi bahawa Diablo 4 akan datang ke Xbox Game Pass.

Mike Ybarra mengulas mengenai perkara itu selepas dilaporkan bahawa aplikasi pembayaran Brazil Picpay mengiklankan permainan sebagai tersedia pada perkhidmatan langganan Microsoft.

“Ini tidak berlaku,” katanya sebagai tindak balas kepada laporan itu.

Notis: Untuk memaparkan ini, sila biarkan penggunaan kuki berfungsi dalam pilihan kuki.

Walaupun mungkin benar bahawa pada masa ini tidak ada rancangan untuk membawa Diablo 4 ke Game Pass, Ketua Permainan Microsoft mengatakan syarikat itu berhasrat untuk meletakkan seberapa banyak tajuk Activision Blizzard kerana ia dapat pada perkhidmatan langganan jika pengambilalihan yang dicadangkan oleh syarikat itu menjadi dibersihkan oleh pengawal selia.

“Kami berhasrat untuk membuat perpustakaan permainan yang sangat disayangi oleh Activision Blizzard-termasuk Overwatch, Diablo dan Call of Duty-tersedia dalam Pas Game dan mengembangkan komuniti permainan,” kata bos Xbox Phil Spencer pada September lalu.

Microsoft sedang menunggu hasil pertempuran mahkamah dengan Suruhanjaya Perdagangan Persekutuan AS, yang berusaha untuk menyekat perjanjian Blizzard Activision $ 69 bilion atas kebimbangan antitrust.

Adakah Diablo 4 datang ke Xbox Game Pass?

Potong adegan di Diablo 4

Blizzard

Diablo 4 telah menjadi salah satu permainan terbesar pada tahun 2023, kerana berjuta -juta pemain kini menghabiskan berjam -jam di gelaran. Dengan pengambilalihan Microsoft dari Activision Blizzard yang ditetapkan untuk ditutup tidak lama lagi, inilah segala yang kita tahu mengenai sama ada Diablo 4 akan datang ke Xbox Game Pass.

Francais Crawler Dungeon Crawler mencapai ketinggian baru dengan Diablo 4, kerana tajuk itu menjadi gelaran paling cepat pemaju sepanjang masa. Dari adegan potong yang lebih baik ke sistem koperasi sofa yang lebih digilap, pemain telah menikmati satu ton ciri baru, dan banyak lagi yang tiba di kemas kini musim 1.

Artikel berterusan selepas iklan

Diablo 4 boleh dimainkan di seluruh PlayStation, Xbox, dan PC, tetapi ramai yang tertanya -tanya sama ada permainan akan menampilkan pada lulus permainan Xbox di tengah -tengah pengambilalihan Activision Microsoft Microsoft.

Artikel berterusan selepas iklan

Pada nota itu, inilah yang perlu diketahui mengenai Diablo 4 yang datang ke Xbox Game Pass.

Lillith di Diablo 4

Diablo 4 boleh didapati di Xbox, PlayStation, dan PC, tetapi adakah ia di Pass Game?

Adakah Diablo 4 akan dilepaskan di Xbox Game Pass?

Pada masa ini, Diablo 4 tidak tersedia di Xbox Game Pass, Dan pemaju menyatakan bahawa mereka tidak mempunyai rancangan untuk menambahkan permainan Diablo terbaru mereka ke Pas Game.

Selepas aplikasi pembayaran Brazil yang diiklankan Diablo 4 sebagai “tersedia sekarang” pada pas permainan Xbox sebelum dikeluarkan, banyak yang dianggapnya sedang dalam perjalanan. Walau bagaimanapun, bos Diablo, Mike Ybarra memberi respons kepada Game Pass Tracker yang berkongsi khabar angin dengan hanya menyatakan: “Ini tidak berlaku.”

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Ini tidak berlaku.

– Mike Ybarra (@Qwik) 11 Julai 2023

Setelah mengatakan bahawa, Phil Spencer, Ketua Pegawai Eksekutif Microsoft Gaming, berhasrat untuk membuat Overwatch, Diablo, dan Call of Duty, antara francais lain oleh Activision dan Blizzard, yang boleh didapati di Pass Game berikutan penggabungan Microsoft-Activision.

Artikel berterusan selepas iklan

Pada 11 Jun kerajaan AS meluluskan tawaran Microsoft untuk memperoleh Activision Blizzard dan dengan penggabungan hampir selesai, kita mungkin melihat perubahan dalam pendirian Blizzard pada masa akan datang.

Sekiranya ada perubahan mengenai ketersediaan Diablo 4 pada pas permainan, kami pasti akan mengemas kini bahagian ini supaya terus ditantikan.

Artikel berterusan selepas iklan

Tidak dapat bermain Diablo 4 di Pass Game boleh menjadi lebih baik untuk banyak orang, tetapi permainan ini telah menjadi kejayaan besar setakat ini dengan berjuta -juta pemain yang mengalami kempen dan mengalahkan bos.

Untuk lebih lanjut mengenai Diablo 4, pastikan anda menyemak banyak panduan kami di bawah: