Pratonton Marauders: Melarikan diri dari Tarkov di Angkasa, tetapi lebih mudah diakses, Marauders в Steam

И в в н…

Dengan jaminan bahawa saya tidak akan kehilangan jika saya mati di angkasa, saya memutuskan untuk pergi besar untuk serbuan terakhir saya. Saya mengambil flamethrower – jangan tanya saya bagaimana ia berfungsi di ruang angkasa – dan beberapa perisai yang gemuk dan menaiki kapal yang baru diperoleh. Ini adalah yang, saya fikir. Di sinilah kita pergi dari sifar ke wira.

Marauders melarikan diri dari Tarkov di angkasa, tetapi lebih mudah diakses – pratonton

Pratonton Sebastian Marauders, pada dasarnya Melarikan diri dari Tarkov Di angkasa tetapi sedikit lebih mudah diakses, dari permainan kesan kecil dan pasukan17.

Mengenai Pengarang

Sebastian Ruiz

Sebastian Ruiz menyertai pelarian pada bulan Jun 2021, tetapi telah gagal dalam industri permainan video selama bertahun -tahun. Dia pergi dari menjadi pelakon suara, yang kredit yang paling terkenal adalah Felicia Day yang salah dia untuk Matt Mercer dalam permainan Vaporum, kepada editor video dengan ketagihan Smite sepuluh tahun, kepada pencipta kandungan untuk Hi-Rez Moba yang disebutkan di atas, sebelum ini, sebelum ini, sebelum ini memfokuskan perhatiannya pada perkembangan permainan dan masuk ke QA bebas. Dengan kekurangan arah, Sebastian mencari pelarian sebagai tempat untuk bekerja dengan individu yang berfikiran sama dan memacu cita-citanya. Walaupun dia suka bermain -main dalam pelbagai jenis permainan untuk mengembangkan cakrawala, bahkan roguelikes yang paling teruk dapat menarik perhatiannya.

И в в н…

Приоб acara и н начне hadapan –

При mengasingkan: данана pulang. Она может измениться в будущем, а может остаться в текущем состоянии, так что, если вам не по вкусу то, что игра может предложить сейчас, рекомендуем дождаться её дальнейшего развития. З matahari бOшш

Соощение о рзочов

Поче р нний доа?

“Ы ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч чо чо ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч чо. После того, как поддержавшие нас пользователи получили альфа-версию игры, их отзывы стали играть весомую роль в развитии Marauders. Ронний доadual позволиа. E илро б н нв нн н н нн semula dada,.”

Сольо прерно э foto ир б в в в н…?

“Пока ы п н н н п к ч к ч к ч ч ч ° ы ы ч чооааааа 18 ооеа пр 12 12 до 18 мhhing Julai.

Предадать соки выхода феноной вии очень непро acara m. Ы стoti досну sebarang. В конечном итоге мы стремимся максимально приблизить Marauders к нашему представлению об идеале, сколько бы времени на это ни понадобилось.
Аока добобо аловать н н н с с с зш

“?

Зз в в з з з з з з ° в в н н ° ы ы н до ы д д д д д semula д д д д ° ы доаааа. Вас ждут обновления трех типов: новый контент, правки баланса и исправления критических ошибок.

ORE OD. Ообава hadapan и в г н н н н н н н °anjang б н н н °anjang, ко р в го. Правки ба tempat, иправавени hadapan и и з н н н н н ю юura н н н н ю ю ю ш ш semula ю ш ш шanjang ini, с Jul. Исправления критических ошибок направлены на точечные правки баланса и оперативное восстановление работоспособности игры.

Даже после выхода игры из раннего доступа мы продолжим работать над изменениями и дополнениями. С с с с и и и и ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю ю юж.”

Каково т т с с с н… в н нн в н н н ° в т то?

“Marauders выйдет в ранний доступ с готовым режимом набегов, в котором игроки смогут управлять космическими кораблями, участвовать в напряженных перестрелках на земле с видом от первого лица и добывать в глубинах космоса различные ценности и необходимые для выживания ресурсы. Ироки мога arah дейвать в о н н ч и и ч ч д д д д д й д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д д ° в д д д д д д д д ° д д д д д д д д д ° д д д д д д д д д д д!. При игре в команде все участники появляются на борту капитанского корабля, где можно заниматься исследованиями и сражаться с остальными игроками-космическими пиратами и управляемыми ИИ противниками в открытом космосе или в точке набега, расположенной в центре карты. Также в раннем доступе вы сможете создавать предметы, торговаться, а также получать задания от разных фракций. Помните только, что во время раннего доступа мы вынуждены будем иногда полностью обнулять прогресс, но обязательно будем заранее уведомлять об этом сообщество. Наша доаосочнаяя ццц – добить chip тог awak,.0 sebelum.”

З з н л н н н ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц?

“Исходя из наших планов и идей, связанных с выходом из раннего доступа, мы с большой вероятностью повысим цену. Однако это лишь означает, что, купив Marauders в раннем доступе, вы не только поможете нам закончить работу над проектом, но и получите игру по наиболее привлекательной цене.”

Как вы планируете вовлекать сообщество в разработку игры?

“Ы б б б б э э э э з з з з э э э э э э э э э э э э ээ. Подеывайтеа на на Sekarang Twitter, Facebook, YouTube dan Marauders.permainan. Лучшим же способом напрямую обращаться к команде разработчиков и получать самые свежие новости остается Discord-сервер.”

Marauders lebih daripada melarikan diri dari Tarkov di Angkasa

Pratonton permainan Marauders

Apabila Kecil Kecil Pertama memberitahu saya ia mencipta permainan ruang yang diilhamkan oleh penembak rooter tegar seperti Escape dari Tarkov, saya mempunyai keraguan saya. Pemaju telah lama cuba meniru kejayaan penembak pengekstrakan permainan battlestate tanpa sia -sia. Dice mencubanya dengan mod Zon Bahaya Battlefield 2042, seperti yang tidak mungkin dengan Scavengers, tetapi tidak benar -benar memenuhi ringkas. Setelah bermain perantara, saya yakin pemaju baru Team 17 adalah pemenang.

Marauders lebih daripada sekadar melarikan diri dari Tarkov di Angkasa. Anda bukan hanya jatuh ke dalam pengembaraan Sky Dieselpunk Sky No Man dengan pistol dan diberitahu untuk retak. Sebaliknya, anda berada di belakang kawalan kapal angkasa – dalam kes saya, baldi karat lama – dalam suasana sejarah alternatif dan diberikan kunci kepada galaksi.

Ini dibuat lebih menarik oleh fakta bahawa pada dasarnya terdapat tiga lapisan untuk permainan: penerokaan ruang, pertempuran kapal, dan serbuan. Semua orang bermula di ruang angkasa, di mana anda dan skuad anda juruterbang jalan anda melalui dunia yang dihasilkan secara prosedur, mencari kapal lain atau tempat menarik dalam proses. Dari sana anda mendapati diri anda sasaran, dan anda menentukan bagaimana anda mahu serangan anda pergi; Anda boleh pergi ke lanun ruang penuh dan menyerang kapal lain atau anda boleh berlabuh di stesen terdekat dan menuju ke Kaki.

Semasa perjalanan pertama saya ke ruang angkasa, skuad tiga orang saya memutuskan untuk mencuba nasib kami di lombong-satu titik besar yang terapung ke pandangan kami sejurus selepas memasuki ruang angkasa. Bersenjata dengan Thompson (permainan yang ditetapkan dalam garis masa di mana Perang Besar tidak pernah berakhir) dan beberapa perisai separa yang layak, saya merasa yakin sebagai udara di kawasan yang mengagumkan ini datang ke pandangan. Sebelum kita membuka pintu, saya membuat nota nombor tiga angka di pameran. Tanpa itu, kami akan kehilangan akses ke teluk memegang di mana kapal kami diletakkan – membuat kami melarikan diri sedikit lebih rumit.

Tetapi ketika pintu dibuka dan kami mendorong lebih jauh dan lebih jauh ke dalam yang tidak diketahui, saya diingatkan betapa menghukum penembak pengekstrakan ini. Saya mengawasi rakan sepasukan saya selama beberapa saat dan pada masa itu mereka mula melibatkan pemain AI. Saya tidak tahu siapa siapa dan tidak juga mereka. Semasa saya membentangkan sudut untuk membantu, saya mendapat peluru dengan segera ke wajah dari rakan sepasukan saya sendiri.

Malu, dan baik, sedikit kesal, saya melihat bahu Joe, pcgamesn compadre saya (anda boleh membaca pratontonnya di sini), ketika ia menyapu lokasi dan membuat tawaran untuk melarikan diri melalui ruang terbuka. Semasa mereka meninggalkan lombong dan cuba mencari ekstrak, saya memulakan binaan saya untuk serbuan seterusnya.

Saya sedikit beruntung untuk jujur ​​dengan anda. Saya mengambil sebahagian besar gear saya ke dalam serbuan terakhir yang hanya untuk dibunuh pasukan, jadi saya memutuskan untuk menceburkan diri ke yang tidak diketahui kali ini dengan pistol dan mimpi. Kami pergi ke angkasa di baldi karat sekali lagi – Joe mengambil peranan sebagai juruterbang dan saya mengendalikan turet. Tidak lama sebelum kami menemui kapal lain dan kami memutuskan untuk terlibat.

The Rust Bucket – Kapal Pangkalan yang anda akan sentiasa mendapat akses, tanpa mengira sama ada anda telah kehilangan seluruh armada anda dalam serbuan – tidak betul -betul dibina untuk pertempuran, walaupun. Walaupun kami berjaya mendarat beberapa tembakan di kapal lain, tidak lama sebelum kami terpaksa berebut untuk melarikan diri – kapal kecil dibuat untuk satu orang yang tidak benar -benar dibina untuk pertempuran. Tetapi bukannya melarikan diri, kami memutuskan untuk menghantar sepenuhnya dan cuba menaiki kapal menggunakan pod kecil ini.

Bagaimana kita tidak ditembak ke dalam kelalaian adalah di luar saya, tetapi kami membuatnya. Ketika kami bertiga – semua dalam pod yang berasingan – mendekati kapal musuh, segera datang membolehkan kami menaiki kapal terbang. Dalam masa beberapa saat, anda dilemparkan di atas kapal, pistol di tangan, dan diberitahu untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan.

Ia tidak semudah itu, walaupun. Ketika ketiga -tiga kami naik dari pod yang berbeza, kami semua memasuki kapal pada titik yang berbeza. Dengan kepalaku masih berdebar -debar dari peluru mesra terakhir, saya mula bercakap rakan sepasukan saya melalui lokasi saya dan apabila kami bertemu, kami mula menolak jambatan bersama.

Pratonton permainan Marauders

Dalam pembentukan menyerang, kami membersihkan sudut selepas sudut. Ia tidak kelihatan seperti sesiapa di sini, tetapi tiba -tiba, tembakan terdengar. Juruterbang itu muncul sebagai MP40 dan kami tahu kami terpaksa cepat jika kami mahu membuatnya hidup. Tembakan tembakan mula berdering ke kiri, kanan, dan tengah, kerana dua lagi pemain (atau AI, yang tahu) muncul tepat di isyarat. Salah satu rakan sepasukan saya turun, tetapi kami dapat menyelesaikannya – dan sekarang saya adalah pemilik bangga MP40 dan kapal baru yang baik dan berkilat.

Sejak salah seorang rakan sepasukan kami meninggal, kami memutuskan untuk melantun – menuju ke ekstrak terdekat. Tidak seperti Escape dari Tarkov, yang terkenal dengan sukar untuk menavigasi sebagai pemain baru, terutamanya kerana ekstrak dapat disembunyikan dalam hal -hal seperti retak di dinding, Marauders lebih mudah. Setiap peta akan sentiasa mempunyai dua ekstrak di ruang yang mudah ditemui – jadi anda tidak akan dipaksa untuk terbang di tepi ruang, sangat mencari jalan keluar.

Dalam perjalanan, kami menemui beberapa lagi kapal tetapi kami saling memutuskan untuk meninggalkan satu sama lain. Dalam pelayan penuh, yang boleh menampung sehingga 16 pemain – serta banyak penyerang AI – saya fikir kita mungkin akan dipintas, tetapi di sini kita dapat menghela nafas lega.

Kembali dengan selamat di menu utama, saya memutuskan untuk menyusun gear saya. Sistem Inventori Jigsaw adalah seperti Tarkov – anda boleh menyeret dan menjatuhkan gear ke pemain anda dari stash anda dan sebaliknya. Anda perlu bermain Tetris Inventori jika anda keluar dari pelbagai serbuan, dan anda perlu berpaut pada barang -barang tertentu untuk tugas peniaga dan kerajinan. Anda juga akan mempunyai pilihan untuk membuka kotak kuat di sini – jika anda cukup bernasib baik untuk mencari mereka di alam liar atau peniaga yang menyimpannya – yang mendedahkan item misteri. Ini sedikit seperti kotak rampasan, tetapi mereka tidak boleh dibeli menggunakan wang hidup sebenar.

Pratonton permainan Marauders

Kerajinan bijak, skala perkara apabila anda menjadi pemain yang lebih berpengalaman dan tahap. Menggunakan bit yang anda dapati dalam serbuan, akhirnya anda boleh membuat apa -apa dari peluru untuk perisai ke senjata. Anda akan gembira mengetahui walaupun, tidak seperti Tarkov, hanya ada jenis amunisi yang ditetapkan untuk setiap senjata – anda tidak akan menemui 19 variasi 5.56 di sini. Bagi peniaga, anda boleh menerima pekerjaan dari mereka apabila mereka muncul yang, jika selesai, akan meningkatkan hubungan anda dengan mereka. Saya diberitahu bahawa, walaupun terdapat sistem reputasi yang ada sekarang, bekerja dengan satu peniaga atau yang lain tidak akan memberi kesan negatif terhadap hubungan anda dengan orang lain – tetapi ia adalah sesuatu yang kecil mungkin termasuk kemudian di bawah garis.

Ini adalah kedua -dua pilihan hebat untuk pemain yang berjaya mencari sedikit wang tambahan di sisi atau pemain yang berjuang untuk mendapatkan yang lebih baik dari orang lain dalam senario PvP. Di Tarkov, mudah untuk memukul bahagian bawah batu apabila anda mempunyai beberapa serbuan yang buruk dan sebagai pemain pelopor pengekstrakan yang berminat, ia adalah sesuatu yang kecil yang ingin ditangani dengan beberapa ciri yang baik. Dalam Marauders, tidak ada sistem insurans tetapi anda akan sentiasa mendapat akses ke kapal dan rampasan asas – tanpa mengira tahap anda. Sehingga anda boleh menyerang pada bila -bila masa, anda akan sentiasa mendapat akses ke baldi karat, pistol, dan beberapa perisai asas. Ia tidak akan membantu anda jika anda melingkari sudut dan menghadapi seseorang dengan MG42, tetapi itu sesuatu.

Jika anda bimbang bahawa pemaju hanya memikirkan kasual, jangan. Marauders mempunyai sistem prestij yang akan membolehkan anda membuka kunci ciri baru setiap kali anda mencapai tahap 50. Terdapat puluhan ganjaran untuk dipilih, tetapi yang paling menarik adalah keupayaan untuk mengembangkan stash anda. Satu -satunya tangkapan? Anda perlu menghapuskan watak anda untuk melakukannya. Dengan prestiging, anda akan melepaskan kawalan inventori dan armada anda – membawa anda kembali ke persegi satu lagi. Ia menawarkan cabaran yang sempurna bagi mereka yang ingin mendorong diri mereka dan pemain yang mencari kitaran enam bulan tarkov tapes monotonous.

Dengan jaminan bahawa saya tidak akan kehilangan jika saya mati di angkasa, saya memutuskan untuk pergi besar untuk serbuan terakhir saya. Saya mengambil flamethrower – jangan tanya saya bagaimana ia berfungsi di ruang angkasa – dan beberapa perisai yang gemuk dan menaiki kapal yang baru diperoleh. Ini adalah yang, saya fikir. Di sinilah kita pergi dari sifar ke wira.

Kali ini saya mengambil tampuk sebagai juruterbang. Mengawal kapal angkasa tidak begitu rumit seperti yang saya harapkan, dan, setelah melihat titik minat yang kami ingin bergerak ke arah, saya melekat tujahan untuk mengelakkan turet berdekatan. Selepas kami berlabuh, kami berpindah melalui pesawat udara, mengingati untuk melihat nombor tiga angka dalam proses itu, dan ke pelabuhan. Nampaknya tenang, tetapi kami telah diberi amaran bahawa komando Tentera Laut – pada dasarnya bos AI – memerintah roost di sini.

Kami bergerak melalui tanah yang lebih rendah, memilih jalan melalui kotak dan rak dalam proses, sehingga kami akhirnya mendengar pergerakan. Saya membulatkan api menembak api, membakar ai ke dalam proses. Saya mengambil MP40nya supaya saya dapat mencabar penyerang dalam jarak jauh dan kemudian bergerak lebih jauh ke pelabuhan. Kami menurunkan beberapa lagi penyerang, beberapa di antaranya menuduh kami, dan yang lain yang membuang tembakan ke kami dari jarak jauh, sehingga kami akhirnya sampai ke kawasan bar.

Marauders Gameplay Preview: Dua Playuers Menembak Dua Lain

Kami tidak menemui komando di sini tetapi terdapat banyak AI yang dapat dijumpai. Pada ketika ini, Joe dan saya telah menemui alur kami dan kami dapat membersihkan kawasan bar dengan mudah. Penuh dengan rampasan dan bekas, kami memutuskan untuk kembali ke kapal untuk mengekstrak.

Oleh kerana kapal mempunyai kawasan stash, kami boleh memilih untuk membuang gear kami dan kembali ke – sesuatu, saya diberitahu, adalah strategi yang cukup baik – tetapi kami memilih untuk meninggalkan. Sebaik sahaja kita kembali ke kapal dan di angkasa, kita mula terbang ke pintu keluar tetapi sesuatu yang berkilat menangkap mata kita. Kapal tentera yang besar, yang jelas diterbangkan oleh pemain, hilang di belakang asteroid. Kami telah berjaya sehingga titik ini, dan dimakan oleh Demam Gear, kami memutuskan untuk mengejar – tetapi menggunakan pod kami dan bukan kapal besar kami yang perlahan.

Kami mendekati dengan senyap dan musuh kami yang tidak curiga tidak mempunyai petunjuk. Dalam beberapa saat kami berada di atas kapal dan kami tergesa -gesa ke jambatan. Saya tidak dapat melihat atau mendengar apa -apa, tetapi kemudian dari depan, bunyi tembakan. Ketika saya sampai ke kerusi perintis, saya dapati Joe menjulang ke atas pembunuhannya – pemain yang ditujukan kepada langit yang tinggi. Mengepam adrenalin, kami berdua mengambil bahagian kami dan memutuskan sekarang adalah masa untuk pergi. Pada masa kami meninggalkan serbuan, hati saya berdebar -debar dan saya berasa seperti lanun ruang yang benar.

Walaupun saya hanya memainkan beberapa serbuan selama 25 minit semasa pratonton ini, menjadi jelas bahawa tiada usaha ke angkasa yang sama. Walaupun anda mungkin bertindak seperti tikus dan skirt di sekeliling tepi, setiap pertemuan yang anda miliki – sama ada dengan pemain atau AI, atau berjalan kaki atau di angkasa – sama sekali berbeza. Anda boleh memilih untuk membahayakan semuanya dan pergi dengan sepenuhnya diarahkan atau mendekati perkara dengan lebih berhati -hati, berpindah ke tempat yang menarik menggunakan pod. Ini ini, digabungkan dengan penggemar pengekstrakan permainan tinggi telah menjadi terkenal dengan yang menjadikan para perompak seperti permainan yang menarik.

Walaupun ia pasti berkongsi DNA dengan melarikan diri dari Tarkov, Marauders masih terasa seperti permainan yang berbeza dan asli. Pembentukan pratonton yang kami mainkan mungkin agak kasar di sekeliling tepi, tetapi dengan sedikit cinta dan penjagaan yang lembut dalam akses awal, saya percaya kesan kecil dapat menjadikan genre lebih mudah didekati, sambil mengambilnya-dan permainan seperti Tarkov lain- ke ketinggian baru.

Marauders akan berada di WASD pada bulan April – jika anda ingin memberikan penembak pengekstrakan baru ini, anda boleh membeli tiket anda di sini.