Pratetap Watak Terbaik di Menara Fantasi – Dot Esports, Menara Kod Fantasi September 2023: Ganjaran Percuma | Senapang patah kertas batu

Menara Kod Fantasi September 2023: Tebus kod ini untuk ganjaran percuma

Salah satu watak utama di Demon Slayer Adakah Nezuko Kamado, seorang gadis syaitan muda yang dulu manusia. Menara fantasi Pemain telah membuat versi watak ikonik yang lebih tua dan lebih moden dalam pratetap berikut, tetapi ciri tandatangannya masih sangat menonjol.

Pratetap watak terbaik di Menara Fantasi

Terokai dunia Aida sebagai watak kegemaran anda dengan pratetap ini.

Screencrabs melalui Hotta Studio | Remix oleh Kacee Fay

Pemain sistem penciptaan watak yang sangat terperinci dapat digunakan untuk mereka bentuk protagonis di Menara fantasi membolehkan mereka lebih baik membenamkan diri dalam permainan kerana mereka dapat memilih bagaimana watak jalan cerita di sekitar kelihatan. Walaupun permainan lain gaya yang sama sering memberikan pemain protagonis, telah dipuji sebahagian besarnya kerana mekanik penciptaan wataknya yang kaya.

Ramai pemain telah memilih untuk menggunakan sistem yang komprehensif untuk mencipta watak -watak dari permainan, filem, rancangan televisyen, dan lain -lain bentuk media. Sama ada anda sedang mencari pratetap watak kegemaran anda untuk dimainkan Menara fantasi Menara fantasi.

Hu Tao dari Impak Genshin

Watak polearm pyro yang kuat dari permainan Mihoyo Impak Genshin Nampaknya menjadi kegemaran peminat di mana sahaja dia pergi; The Menara fantasi Rekreasi dia memegang tempat teratas di kalangan pratetap penciptaan watak. Pandangannya diterjemahkan dengan baik Menara fantasi, Oleh itu, tidak terlalu mengejutkan pemain memilih untuk menjadikannya protagonis mereka.

Raiden Mei dari Honkai Impact 3rd

, Honkai Impact 3rd, akan menikmati pratetap berikut Raiden dari permainan. Raiden Mei adalah salah satu protagonis dalam permainan dan boleh membawa sebagai protagonis pemain di Menara fantasi juga jika mereka memilih untuk menggunakan pratetap ini.

2b dari Nier: Automata

Terokai dunia Aida sebagai salah satu protagonis dari Nier: Automata dengan pratetap berikut. The Menara fantasi Rekreasi 2b melakukan pekerjaan yang mengagumkan yang mengekalkan keseluruhan manusia bercampur dengan Android yang ditandatangani dengan watak ikonik. Butiran dan rekreasi pepejal secara keseluruhan juga mendarat di antara pratetap yang paling popular di Menara fantasi.

Naruto Uzumaki dari Naruto

Protagonis titul dari Naruto dirinya adalah pilihan utama antara Menara fantasi pemain. Pencipta pratetap watak Naruto melakukan pekerjaan yang hebat untuk menangkap ciri -ciri penting penting seperti rambutnya yang berantakan, kunci berambut perang, garis di pipinya, skema warna umum, dan gaya pakaiannya.

Raven dari DC Comics

Superheroine popular dari DC Comics Raven, yang juga dikenali sebagai Rachel Roth, adalah watak yang paling terkenal sebagai ahli pasukan superhero The Teen Titans. Rambut ungu tandatangannya dan rupa merenung ditangkap dengan sempurna dalam perkara berikut Menara fantasi Rekreasi.

Nezuko Kamado dari Demon Slayer

Salah satu watak utama di Demon Slayer . Menara fantasi Pemain telah membuat versi watak ikonik yang lebih tua dan lebih moden dalam pratetap berikut, tetapi ciri tandatangannya masih sangat menonjol.

Bennett dari Impak Genshin

Pengembara Pyro Young Bennett Bennett gaya dan gaya perjalanan diterjemahkan dengan baik Menara fantasi. Pencipta pratetap berikut mendapati rambut yang sempurna dan juga mengekalkan goggle tandatangan Bennett, membuat rekreasi kukuh secara keseluruhan.

Hisoka Morow dari Pemburu x pemburu

Terokai Aida sebagai salah satu antagonis utama dan ahli rombongan hantu dari Pemburu x pemburu dengan pratetap berikut.

Hatsune Miku

Sensasi vocaloid popular Hatsune Miku adalah watak lain yang pemain dapat memodelkan watak utama mereka selepas Menara fantasi.

Tanjiro Kamado dari Demon Slayer

Protagonis Demon Slayer adalah watak lain yang penampilan keseluruhannya diterjemahkan ke gaya Menara fantasi agak baik. Gaya papan haori beliau hilang, tetapi skema warna dan perincian keseluruhannya dikekalkan, yang menjadikan terjemahan keseluruhan watak itu.

Starfire dari DC Comics

Puteri Tamaran, yang juga dikenali sebagai Koriand’r, adalah seorang superheroin dan ahli pasukan Teen Titans. Rupa yang berikut Menara fantasi pratetap nampaknya telah diilhamkan oleh Remaja Titans rancangan televisyen, kerana ia menyerupai versi dia sangat rapat dan dia kelihatan sedikit berbeza dari bagaimana dia muncul dalam komik.

Hinata Hyuga dari Naruto

Menara fantasi Pemain boleh memodelkan watak utama mereka selepas Hinata Hyuga, salah seorang protagonis dan minat cinta Naruto Naruto.

Nazuna Nanakusa dari Panggilan malam

Vampire dan watak utama Nazuna Nanakusa dari Siri adalah pemain pratetap watak yang popular yang memilih untuk bermain seperti dalam Menara fantasi.

Akademik wira saya

Antagonis berbahaya dan berbakat yang merupakan ahli liga penjahat di Akademik wira saya Menara fantasi. Penampilannya diterjemahkan dengan baik dari Akademik wira saya ke Menara fantasi, Oleh itu, tidak hairanlah dia adalah salah satu pratetap teratas yang pemain memilih secara keseluruhan.

Shaggy Rogers dari Scooby doo

. Pastikan anda mempunyai beberapa makanan ringan scooby yang siap untuk pergi atau berkerut mungkin terlalu lapar untuk berfungsi.

Keqing dari Impak Genshin

Menara fantasi telah membuat perbandingan berat untuk Impak Genshin, Oleh itu, tidak mengejutkan pemain kedua -dua permainan menggunakan sistem penciptaan watak untuk membawa begitu banyak kegemaran mereka Genshin watak ke . Satu lagi pratetap yang paling popular ialah Keqing, watak pedang elektro lima bintang ikonik dengan penampilan yang sangat ungu.

Raphtalia dari Rising of the Shield Hero

Heroin utama dari Rising of the Shield Hero adalah salah satu pratetap teratas di kedua -dua kategori lelaki dan wanita. Penampilan keseluruhannya dan butiran utama wataknya dikekalkan di Menara fantasi rekreasi, jadi tidak mengejutkan dia adalah antara pratetap yang paling popular.

Sasuke Uchiha dari Naruto

Peminat Naruto Boleh bermain sebagai Sasuke Uchiha, salah seorang ahli terakhir Ninja Uchiha Clan. Penampilannya berubah dari masa ke masa, dan penampilan ini dengan sempurna menangkap salah satu tandatangan watak.

Perselisihan awan dari Final Fantasy VII

Pahlawan dan protagonis yang berani Final Fantasy VII adalah watak lain yang diterjemahkan ke Menara fantasi menghairankan dengan baik. Rambut dan pakaiannya menjadikannya dikenali.

Ken Kaneki dari Tokyo Ghoul

Protagonis ikonik dari Tokyo Ghoul adalah salah satu pratetap yang paling disukai dalam kategori lelaki. Tandatangannya tidak sesuai dengan mata dan gaya tegang diterjemahkan ke Menara fantasi sempurna.

Melina dari Elden Ring

Crossovers permainan video banyak dengan yang popular Menara fantasi pratetap watak dan juga permainan seperti Elden Ring yang mempunyai gaya seni yang sama sekali berbeza di silang. Pemain boleh menjadi Melina, watak yang membimbing mereka sepanjang Elden Ring, dengan pratetap ini.

Naruto

Naruto Watak adalah trend yang sangat popular di kalangan Menara fantasi Pratetap watak dan peminatnya akan melihat banyak watak dari francais popular yang tersebar di seluruh halaman pratetap yang paling popular dalam permainan. Pemain dapat mencari Nagato, juga dikenali sebagai Pain, antara pratetap watak teratas.

Neon dari Valorant

Satu lagi crossover dunia permainan datang dengan pratetap neon ini dari Valorant. Gaya elektrik dan penampilannya di samping skema warna yang berani menjadikannya mudah dikenali dalam hal ini Menara fantasi Rekreasi.

Killua Zoldyck dari Pemburu x pemburu

Killua dianggap sebagai watak utama sekunder di Pemburu x pemburu tetapi boleh menjadi watak utama anda Menara fantasi Cerita dengan pratetap berikut.

Anya Forger dari Spy X Family

Bermain sebagai salah satu watak utama di Spy X Family . Dalam Spy X Family, Anya Forger adalah telepath yang dahulunya dikenali sebagai Subjek Ujian 007. The Menara fantasi versi dia mempunyai gaya rambut yang kelihatan sama dengan rupa asalnya dan penampilan keseluruhan yang sangat sesuai dengan sumbernya.

Penulis Kakitangan di Dot Esports terutamanya meliputi Minecraft, Genshin Impact, MC Championship (MCC), Disney Dreamlight Valley, Games Gaming, dan Streaming. Dia telah menulis dan bermain sepanjang hayatnya dan kini menghabiskan waktunya menggabungkan kedua -duanya. Kacee lulus dari San Diego State University pada tahun 2021 dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris dan Sijil Pengeditan dan Penerbitan Kreatif. Dia kemudian menyertai dot eSports sebagai penulis lepas pada tahun 2022 sebelum beralih kepada penulis kakitangan pada tahun 2023. Di masa lapangnya, dia suka membeli lebih banyak buku daripada dia boleh membaca, bermain bersendirian atau dengan rakan -rakan, minum terlalu banyak teh, berjuang untuk bersaing dengan semua streamer yang dia suka menonton, menghadiri konsert, fangirling melalui filem dan televisyen, mendengar untuk muzik, dan menghabiskan masa bersama keluarganya, kawan, dan haiwan peliharaan, yang merupakan bahagian paling penting di dunia.

Menara Kod Fantasi [September 2023]: Tebus kod ini untuk ganjaran percuma

Mencari senarai Kod Fantasi yang terkini? Walaupun pelancaran Eropah yang berbatu di PC, Anime-esque Gacha Arpg Tower of Fantasy membuktikan terlalu menarik untuk menentang peminat Genshin Impact dan permainan lain dalam genre. Dan, seperti kebanyakan permainan F2P hari ini, Menara Fantasi adalah liberal dalam pendekatannya untuk memberikan kod yang anda boleh menebus untuk percuma dalam permainan.

Di halaman ini, anda akan menemui senarai terkini semua menara aktif kod fantasi, serta arahan langkah demi langkah mengenai cara menebusnya. Kami juga akan menyimpan senarai rujukan kod yang tamat tempoh untuk anda untuk memeriksa apa-apa yang anda dapati.

Terakhir diperiksa:18 September, 2023

Menara Kod Fantasi

Berikut adalah semua kod aktif yang anda boleh menebus sekarang di Menara Fantasi:

 • TOFBRVIP: x50 kristal gelap, nukleus emas,
 • Mytofyear: x50 kristal gelap, nukleus emas, x5 senjata pembesaran kotak II
 • Tofhappybday: X50 Dark Crystal, X5 Random Weapon Augment Kit, Nukleus Emas
 • TOFHBD: X50 Dark Crystal, X5 Random Weapon Augment Kit, Nukleus Emas
 • Tofseaanniversary
 • TOF1STANNIV: Baucar khas
 • TOF1STSPGIFT: Baucar khas
 • 0811gentou1st: Baucar khas
 • Shirli0811nemesis: x50 kristal gelap
 • Zeke0808myoukei: x50 kristal gelap
 • Letsgodomain9: x50 kristal gelap, nukleus emas, x5 senjata pembesaran kotak II
 • Link2domain9: Domain 9 Tajuk Voyager, X3 Nukleus Merah, Baucar Khas, Kotak Peralatan Pertempuran Benteng, Signet III, X80 Bahan Pembangunan Senjata I, X60,000 Emas
 • Tofgalaxy: Bingkai avatar, gelaran pemain galaxy, nukleus emas x3, kotak shard relik x20 sr
 • Younnobaka: Nukleus merah, nukleus emas x2, bukti pembelian x2

Kod yang telah tamat:

 • 0330Konpekishinkai
 • 24grandsea
 • Songkran2023
 • Thegrandsea
 • UA455ELX
 • Tidak terperinci
 • Itsumoarigatou
 • KA5QN8CM
 • KA67KAYQ
 • LAK73P61
 • Lagckk7x
 • LAH34NQM
 • Laj9tk0r
 • Miaganbarudeshi
 • Pipipipeanuts
 • Tenran1222esuta
 • Soccerfan
 • TOF2023
 • TOFINESGS2022
 • 9Al4VC2X
 • 9AN5x46Q
 • 9ak7k8td
 • Giftvera
 • Ilovetof
 • TOF666
 • TOF888
 • 9A98W5P0
 • 9AA5GFYG
 • Huanta520
 • Huanta666
 • Huanta888
 • HT520
 • HT666
 • HT888
 • YL666
 • YL777
 • YL999

Cara Menebus Menara Kod Fantasi

Menara Kod Fantasi ditebus dari dalam permainan itu sendiri, dan anda harus menyelesaikan tutorial sebelum anda dapat mengakses halaman yang relevan. Sebaik sahaja anda selesai tutorial, lengkapkan langkah -langkah berikut untuk menebus Menara Kod Fantasi:

 • Pelancaran Menara Fantasi.
 • Tahan “alt” untuk memajukan kursor tetikus anda.
 • Klik ikon kotak hadiah di sudut kanan atas skrin.
 • Klik butang “Ganjaran” di bahagian bawah skrin.
 • Klik “Exchange” di sebelah kiri skrin.
 • Taipkan menara anda kod fantasi ke dalam kotak teks “Redeem Via Code”.
 • Klik “Sahkan”.

Untuk mendapatkan ganjaran anda setelah memasukkan kod (s), keluar dari skrin ganjaran, tekan ESC, dan buka skrin “Friends”. Buka tab peti mel di bahagian atas kanan, dan kemudian klik “Tuntut Semua” di bahagian bawah kiri. Dan anda sudah selesai!

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

. Semasa anda menunggu lebih banyak kod tiba, mengapa tidak menyemak panduan senarai tier fantasi kami untuk memastikan anda memahami meta semasa? .

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Anime Ikut
 • IOS Ikut
 • Tahap Infinite Ikut
 • MMORPG Ikuti
 • Multiplayer kompetitif mengikuti
 • Koperasi multiplayer mengikuti
 • PC Ikut
 • Fiksyen sains mengikuti
 • Orang ketiga mengikuti
 • Menara Fantasi Ikut

Ikuti semua topik Lihat 11 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Rebecca kini menghilangkan permainan pelbagai platform pada VG247, tetapi khabar angin mengatakan bahawa jika anda menyanyikan “podcast indiescovery” tiga kali di hadapan monitor PC anda, dia akan muncul semula di bahagian komen RPS.