Poki – Permainan Dalam Talian Percuma – Main Permainan Dalam Talian!, Permainan video percuma yang boleh anda muat turun sekarang | Ulasan oleh Wirecutter

Permainan video percuma yang boleh anda muat turun sekarang

Poki berpusat di Amsterdam dan mempunyai pasukan 30 orang yang bekerja di platform permainan kami. Matlamat kami adalah untuk mewujudkan taman permainan dalam talian yang muktamad. . Baca lebih lanjut mengenai platform yang kami bina di halaman syarikat kami. Jika anda adalah pemaju permainan yang ingin mencapai kejayaan untuk permainan anda di web, temui apa yang kami tawarkan dan berhubung melalui poki untuk pemaju.

Permainan dalam talian percuma

Poki mempunyai pilihan permainan dalam talian percuma yang terbaik dan menawarkan pengalaman yang paling menyeronokkan untuk bermain sendiri atau bersama rakan. Kami menawarkan permainan segera ke semua permainan kami tanpa muat turun, log masuk, popup atau gangguan lain. Permainan kami boleh dimainkan di desktop, tablet dan mudah alih supaya anda dapat menikmati mereka di rumah atau di jalan raya. Setiap bulan lebih daripada 50 juta pemain dari seluruh dunia bermain permainan kegemaran mereka di Poki.

Pemilihan permainan kami

Pemaju Permainan Melepaskan permainan baru yang menyeronokkan di platform kami setiap hari. Permainan kami yang paling popular termasuk hits seperti Subway Surfers, Temple Run 2, Stickman Hook dan Rodeo Stampede. Permainan ini hanya dimainkan di poki. Kami juga mempunyai klasik dalam talian seperti Moto X3m, Venge.io, permainan dino, smash karts, 2048, penembak penalti 2 dan ais krim yang buruk untuk bermain secara percuma. Secara keseluruhan kami menawarkan lebih daripada 1000 tajuk permainan.

Mula bermain

Tidak pasti permainan apa yang hendak dimainkan? Mulakan penemuan permainan anda di laman utama kami atau pilih permainan dari mana -mana kategori popular ini:

Apa itu Poki?

Poki berpusat di Amsterdam dan mempunyai pasukan 30 orang yang bekerja di platform permainan kami. Matlamat kami adalah untuk mewujudkan taman permainan dalam talian yang muktamad. Percuma dan terbuka untuk semua. Baca lebih lanjut mengenai platform yang kami bina di halaman syarikat kami. Jika anda adalah pemaju permainan yang ingin mencapai kejayaan untuk permainan anda di web, temui apa yang kami tawarkan dan berhubung melalui poki untuk pemaju.

¿Buscas Juegos de Poki en Español?

Vous cherchez des jeux poki en français?

Permainan video percuma yang boleh anda muat turun sekarang

Satu ilustrasi kereta merah yang memandu di jalan yang menyerupai permainan video arked, dengan watak-watak seperti permainan video lain di sekitar

Kami telah mengemas kini panduan ini dengan semua permainan percuma yang boleh anda muat turun pada bulan September.

Bermula bulan ini, Xbox tidak lagi menawarkan permainan bulanan percuma kepada ahli Xbox Live Gold, kerana ia melancarkan program Core Pass Game baru. Kami telah menambah lebih banyak nota mengenai perkhidmatan baru di bawah.

Ketika datang ke permainan video percuma, anda mungkin memikirkan sejenis perkara yang dipenuhi dengan iklan, microtransaction di telefon atau PC anda. Tetapi kemungkinan anda telah kehilangan permainan video percuma, hebat dan penuh selama bertahun-tahun. Sekiranya anda pernah bermain Fortnite Di PC anda, pemaju dan penerbit Epic Games telah cuba memberi anda permainan lain secara percuma sejak akhir tahun 2018.

Sama ada anda memiliki PlayStation, Telefon Pintar, atau PC Permainan, Akaun atau Keahlian yang mungkin anda sudah kerap memberikan permainan penuh panjang setiap bulan atau mingguan. Permainan ini menawarkan peluang hebat untuk keluar dari zon selesa anda dan mencuba genre baru. Kami telah menyusun senarai semua tajuk yang anda boleh mendapatkan tangan anda sekarang (atau tidak lama lagi) jika anda mempunyai langganan PlayStation Plus, Netflix, atau Amazon Perdana yang aktif, atau jika anda telah mendaftar untuk akaun percuma dengan Permainan epik.

Ini adalah permainan 2023 yang kita tidak sabar untuk bermain

Siaran permainan video baru yang kita tidak sabar untuk bermain pada tahun 2023: Starfield, Baldur's Gate 3, dan banyak lagi

Siaran permainan video baru yang kita tidak sabar untuk bermain pada tahun 2023: Starfield, Baldur’s Gate 3, dan banyak lagi

Setelah mendapat pandangan menyelinap dari siaran permainan video yang akan datang, kami telah mengumpulkan senarai yang kami paling teruja untuk bermain.

Mari buat permainan

Gamemaker Membuat Reka Bentuk Permainan Mudah, Tidak Mengira Latar Belakang atau Tahap Kemahiran Anda. Yang anda perlukan adalah idea!

Jadikan permainan anda, jalan anda

“Saya kagum dengan seberapa baik skala gamemaker ketika anda bermula – dari mengetahui apa -apa untuk mengenali. [. ] Saya masih suka gamemaker hari ini, sebagai pemaju sepenuh masa, hanya kerana ia mempunyai semua alat yang saya perlukan untuk membuat permainan.”

Greg Lobanov (Chicory: Kisah Berwarna)

“Mudah untuk dijemput dan mula belajar. Dengan Gamemaker, membuat permainan bukan sahaja mudah, tetapi juga menyeronokkan.”

Gabriel Gonçalves (Gagonfe)

“Sistem Gamemaker cukup mudah untuk mendekati sebagai pemula dan kini menjadi kedua-dua yang kedua bagi saya bahawa saya selesa menangani masalah berskala besar yang saya tidak akan bermimpi empat tahun yang lalu.”

Carl Pilon (Games Orange Pylon)

“Menggunakan alat yang dibina oleh Gamemaker membolehkan saya memahami peranan yang mereka mainkan dalam pembangunan permainan dan memberi saya asas yang saya perlukan untuk mencipta semula mana-mana untuk diri saya sendiri dalam konteks yang lebih besar. Ia adalah batu loncatan yang sempurna bagi saya untuk tidak mengetahui apa -apa untuk merasa seperti saya seorang programmer permainan yang berpengalaman.”

“Gamemaker pada dasarnya mengajar saya bagaimana membuat permainan.”

Carlos Azuaga (Czazuaga)

“Semua yang saya tahu mengenai pengaturcaraan yang saya belajar terima kasih kepada Gamemaker. Itu adalah pengalaman pengekodan pertama saya dan saya gembira saya terjebak dengannya. Komuniti Gamemaker juga luas dan terdapat banyak kandungan dalam forum dan tutorial, yang menjadikan proses pembelajaran jauh lebih menakutkan.”

Matias Schmied (mait69)

“Secara jujur, tanpa gamemaker, saya mungkin tidak akan mendapat tahap hobi perkembangan permainan. Ia memberi saya cara yang mudah didekati untuk masuk ke dalam permainan dev dan merealisasikan idea saya, yang saya tidak dapat.”

Benjamin Kiefer (Benstar)

.”