PlayStation Plus menjatuhkan 28 permainan percuma baru, termasuk Far Cry 6, Far Cry 6 kini merupakan permainan PC percuma, sekurang -kurangnya untuk seketika | Pcgamesn

Far Cry 6 kini menjadi permainan PC percuma, sekurang -kurangnya untuk seketika

Diterbitkan: 16 Feb, 2023

PlayStation Plus menjatuhkan 28 permainan percuma baru, termasuk Far Cry 6

PlayStation Plus menjatuhkan 28 permainan percuma baru, termasuk Far Cry 6

Orang, anda tahu pukul berapa. Betul, gelombang seterusnya permainan PlayStation Plus percuma adalah pada kami, hanya untuk memastikan bahawa anda tidak pernah berjaya mendapatkan banyak permainan yang anda sudah ada.

Seperti yang saya pasti anda sedar, Freebies Essential-Tier Jun sudah tersedia untuk menuntut. Sekiranya anda mempunyai langganan PS Plus yang aktif, kini anda boleh menuntut versi permainan bola keranjang PS4 dan PS5 NBA 2K23, sim pengurusan taman dinosaur Jurassic World Evolution 2, dan tajuk tindakan penggulungan sampingan . Ia sememangnya barisan eklektik, tetapi saya pasti ramai yang berpendapat ia adalah peningkatan pada tawaran peringkat penting Mei, yang dicap sebagai “sampah” oleh banyak.

Lihat treler untuk Trek ke Yomi di bawah.

Walaupun sekarang, kita akhirnya tahu permainan apa yang akan disediakan untuk mereka yang membayar untuk langganan PS tambahan yang sedikit lebih pricier, jadi tanpa lagi, mari masuk ke dalamnya.

Pelanggan tambahan akan segera dapat memuat turun dan bermain: Jauh menangis 6, Teenage Mutant Ninja Turtles: Revenge Shredder, Rogue Legacy 2, , Soulstice, Tacoma, Deus Ex: Umat Manusia Dibahagikan, Membunuh Lantai 2, Lonely Mountains: Downhill, Vampire: The Masquerade – Coteries of New York, Hundred Days: Winemaking Simulator, A Hat in Time, Carto, Forager, Dodgeball Academia, Redout 2, Thief, MX VS ATV Legends, Paw Patrol Mighty Pups: Simpan Teluk Adventure!, Rakan saya Peppa Babi, DC League Super-haiwan: Pengembaraan Krypto dan Ace, Prinsip Talos: Edisi Deluxe, Elex 2, dan Liar di hati.

Killzone: Pembebasan , Cacing (PS1), Pengembaraan Herc (PS1), dan Jiwa berkod (PSP).

! https: // t.

�� jauh menangis 6
�� Teenage Mutant Ninja Turtles: Revenge Shredder
�� warisan penyangak 2
⚔️ Soulstice
�� [1/4] gambar.Twitter.com/qhjdedg5vw

– PlayStation UK (@PlayStationUK) 14 Jun 2023

Menariknya, dalam jawatan pengumuman di blog PlayStation, Sony telah mendedahkan bahawa ia akan segera menggabungkan aliran awan untuk permainan PS5 sebagai ciri baru untuk pelanggan premium, walaupun ini masih di peringkat awal sekarang.

Pelanggan akan dapat memainkan permainan tersebut secara percuma dari minggu depan, jadi jangan ketinggalan. Akan ada percubaan permainan untuk WWE 2K23 Tersedia pada 20 Jun.

Far Cry 6 kini menjadi permainan PC percuma, sekurang -kurangnya untuk seketika

Far Cry 6, mungkin yang paling berpolarisasi dalam siri Sandbox Ubisoft, kini boleh didapati sebagai permainan PC percuma, dengan Assassin’s Creed Valhalla juga dijual.

Far Cry 6 kini menjadi permainan PC percuma, sekurang -kurangnya untuk seketika: diktator Amerika Selatan, dengan janggut kelabu, kelihatan tidak setuju dengan jauh 6

Diterbitkan: 16 Feb, 2023

Yang Paling Terpecah Dalam Siri Shooter Sandbox Ubisoft, Far Cry 6 kini boleh didapati sebagai permainan PC percuma. The Rainbow Six, Watch Dogs, dan Splinter Cell Developer juga menawarkan diskaun besar pada Assassin’s Creed Valhalla dan Ghost Recon, walaupun anda perlu bertindak pantas jika anda ingin memanfaatkan sepenuhnya semua tawaran ini.

Sambutan kepada penembak dunia terbuka Ubisoft terkini disimpulkan oleh kajian Far Cry 6 kami sendiri-sementara beberapa penambahbaikan teknikal membayar, pendekatan yang tidak berubah siri Far Cry kepada cerita dan struktur terus menahannya. Walau bagaimanapun, jika anda seorang peminat Far Cry dan ingin memberi FC6 percubaan, tetapi tidak pernah merasa yakin untuk membelinya secara terang -terangan, kini peluang anda untuk akhirnya mengambilnya untuk putaran.

. Selepas itu, ia adalah diskaun 70% untuk – menurut Ubisoft – “Masa yang terhad.”Sebarang kemajuan yang anda buat semasa hujung minggu percuma akan dibawa jika anda memutuskan untuk membeli permainan penuh.

Thumbnail YouTube

Semasa hujung minggu percuma, anda juga akan mendapat akses kepada The Stranger Things dan Rambo Crossover Missions. Banyak yang akan dilalui, tetapi jika anda tidak mempunyai apa -apa lagi untuk dilakukan hujung minggu ini dan meletakkan kaki anda ke lantai, anda mungkin dapat melalui segala -galanya yang ditawarkan oleh Far Cry 6 tanpa menghabiskan sesen pun.

Serta Far Cry 6 tersedia secara percuma, Assassin’s Creed Valhalla kini 67% off, dan anda boleh mendapatkan Game Game Open-World Ghost Recon Breakpoint untuk 80% Off di Ubisoft Store. Itu banyak yang perlu dilalui ketika kami menunggu di Tengkorak dan Tulang Permainan Pirate Ubisoft, yang baru-baru ini ditangguhkan lagi.

Semak beberapa permainan Steam Percuma yang hebat jika anda mencari beberapa tawaran yang lebih mutlak. Anda juga mungkin ingin mencuba beberapa permainan baru terbaik yang telah tiba pada tahun 2023.

Ed Smith Sebelum ini dari Edge, Naib, dan Polygon, Ed menyertai PCGamesn pada tahun 2022. Dia melakukan semua berita, terutamanya kejatuhan, separuh hayat, dan mogok counter 2.