Platform apa yang melarikan diri dari Tarkov tersedia di?, Apakah pelarian yang tersedia dari platform Tarkov?

Escape dari Tarkov Arena adalah permainan spinoff baru yang dimaksudkan untuk mengambil permainan Tarkov dan memberikan rasa fps multiplayer yang lebih tradisional. Tajuk ini juga hanya boleh didapati untuk PC Windows pada pelancaran, jadi tidak ada konsol yang diharapkan di sana. Jika anda ingin bermain penembak hit permainan Battlestate atau spinoffnya, anda perlu berada di PC.

Platform apa yang melarikan diri dari Tarkov tersedia di?

Escape dari Tarkov semakin popular sejak pembebasannya.

Inilah yang anda perlu ketahui mengenai platform yang melarikan diri dari Tarkov.

Escape dari Tarkov adalah penembak tegar yang telah mendapat populariti sejak dibebaskan pada bulan Ogos 2016. Permainan ini ditetapkan di rantau fiksyen, perang, Norvinsk. Permainan ini melibatkan banyak mekanik rumit termasuk pengurusan sumber, mod pistol yang realistik dan misi lengkap, mendapatkan rampasan dan membunuh di sepanjang jalan. Permainan ini masih dalam beta dan sentiasa dikemas kini untuk menambah lokasi baru, pencarian baru dan banyak lagi. Mari kita lihat platform yang melarikan diri dari Tarkov tersedia.

Melarikan diri dari platform Tarkov

Escape dari Tarkov kini hanya tersedia untuk dimainkan di PC. Ia memerlukan sistem operasi Windows untuk dijalankan. Walaupun peminat yang bersemangat telah mengubah permainan untuk menjalankan sistem lain seperti macOS, tidak ada sokongan rasmi untuk permainan pada sistem operasi tersebut. Permainan ini hanya boleh dibeli dan diakses melalui laman web dan pelanggan permainan pemaju Battlestate Games. Terdapat pelbagai versi permainan yang tersedia untuk pembelian dengan ganjaran eksklusif dengan setiap versi.

Melarikan diri dari Tarkov yang terdapat di Steam?

Permainan ini tidak tersedia di Steam atau platform PC lain seperti kedai Epic Games. Permainan ini mesti dimuat turun melalui pelancarnya sendiri. Klik untuk pergi ke laman web mereka dan mendaftar/ log masuk dengan akaun. Sebaik sahaja anda membuat akaun dan beli permainan, pergi ke halaman profil anda dan klik butang “Pasang” yang terletak di bahagian bawah halaman.

Pemaju permainan Battlestate Games telah berkata pada masa lalu bahawa mereka mempunyai rancangan untuk membawanya ke Steam akhirnya. Dalam temu bual dengan pada tahun 2016, bekas pengaturcara di Battlestate Games Pavel Dyatlov berkata bahawa mereka mempunyai rancangan untuk melancarkan permainan di Steam, “Kami akan terlebih dahulu melepaskan permainan di platform kami dan kemudian kami akan melancarkan di Steam, itulah rancangannya.”Dalam wawancara yang sama, Dyatlov juga menyebut bahawa mereka mempunyai rancangan untuk membawa permainan ke konsol.

Ini disahkan lagi, oleh permainan battlestate COO Nikita Buyanov dalam temu bual dengan . Buyanov berkata permainan itu akan menyokong modding selepas pembebasannya di Steam. Battlestate akan “menyediakan aset dan garis panduan untuk penciptaan karya derivatif; Sekiranya semua keperluan diperhatikan, kami akan membersihkan ciptaan ini untuk tambahan kepada permainan, tetapi itu sahaja. Oleh kerana ia adalah permainan dalam talian, kita tidak boleh membenarkan modding yang tidak terkawal sepenuhnya.”

Akan melarikan diri dari Tarkov datang ke konsol?

Pemaju permainan mengatakan mereka berminat untuk melepaskan diri dari Tarkov ke konsol. Walau bagaimanapun, tidak ada garis masa yang pasti untuk perkara yang sama.

Melarikan diri dari platform Tarkov Arena

adalah permainan spinoff baru yang ditetapkan di alam semesta Tarkov yang mengambil permainan yang ada dan mengubahnya kepada pengalaman fps multiplayer tradisional. Seperti permainan asas, Arena juga akan tersedia pada PC Windows pada pelancaran. Masih belum jelas jika Battlestate mempunyai rancangan untuk membawa spin-off ke konsol.

Apakah pelarian yang tersedia dari platform Tarkov?

Escape dari Tarkov adalah penembak pengekstrakan yang sangat popular, tetapi apa yang melarikan diri dari platform Tarkov yang anda boleh mainkan?

Escape dari Tarkov adalah penembak orang pertama yang ditetapkan di kota bersebelahan dengan Rusia yang dipanggil Tarkov. Anda bermain sebagai kontraktor tentera swasta yang cuba melarikan diri dari bandar, memasuki serbuan untuk bersaing untuk misi, rampasan, dan membunuh. Ini adalah permainan yang sangat mendalam dengan pengubahsuaian senjata yang realistik, penjejakan sumber, dan banyak lagi. Jika anda berminat untuk mencubanya, apakah cara untuk bermain melarikan diri dari Tarkov pada platform yang berbeza?

Melarikan diri dari platform Tarkov

Mari kita simpan dengan mudah, melarikan diri dari Tarkov pada masa ini hanya tersedia untuk bermain melalui PC yang menjalankan Windows. Ya, ada kemungkinan untuk menetapkannya pada sistem lain seperti Mac atau Ubuntu secara teoritis, tetapi ia tidak disokong secara rasmi. . Sebaliknya, permainan ini dibeli melalui pelarian rasmi Battlestate Games Op rasmi dari laman web Tarkov. Terdapat tiga versi permainan yang berbeza untuk pembelian, dengan peningkatan ganjaran dalam permainan dengan setiap peringkat harga baru.

Melarikan diri dari platform Tarkov Arena

Escape dari Tarkov Arena adalah permainan spinoff baru yang dimaksudkan untuk mengambil permainan Tarkov dan memberikan rasa fps multiplayer yang lebih tradisional. Tajuk ini juga hanya boleh didapati untuk PC Windows pada pelancaran, jadi tidak ada konsol yang diharapkan di sana. Jika anda ingin bermain penembak hit permainan Battlestate atau spinoffnya, anda perlu berada di PC.

Akan melarikan diri dari Trakov datang ke konsol?

Escape dari pemaju Tarkov telah mengatakan ia berminat untuk cuba menerbitkan Tarkov ke konsol. Sebelum ini dikatakan ia sedang mengerjakan versi konsol permainan, dan baru -baru ini menyegarkan komitmen itu, mengatakan ia masih menjadi keutamaan. Sekiranya anda mahukan semua butiran mengenai Escape dari Tarkov di Konsol, lihat artikel kami mengenai subjek.