Pizza DiGiorno, Kerak Keju Keju, Lima Keju 22.2 oz | Keju | Pennington Quality Market IGA, anda boleh mendapatkan Loot Creed Assassin percuma dengan makan pizza | Pcgamesn

Anda boleh mendapatkan rampasan Creed Assassin percuma dengan makan pizza

Sudah tentu, promo ini hanya tersedia untuk mereka di Amerika Syarikat (mengapa Amerika Syarikat mendapat segala -galanya …) sehingga orang -orang di luar rantau itu tidak akan dapat menjaringkan rampasan percuma. Semoga anda berjaya memanfaatkan Assassin’s Creed Valhalla sebagai permainan stim percuma – tetapi sedar bahawa lelaran Valve permainan stealth ikonik tidak termasuk pencapaian.

.2 oz

Ia bukan penghantaran. Itu DiGiorno. Tidak bersedia untuk makan. 2-1/2 kaki. keju yang disumbat di kerak. Assassins Creed. Buka kunci kandungan dalam permainan adat. Cara Menebus Kandungan Dalam Permainan: Asal Assassin’s Assassin’s Assultins Asal; Assassin’s Creed Odyssey; Assassin’s Creed Valhalla. . Snap Muat naik foto resit anda dengan pembelian kelayakan di DiGiorno.com/Assassinscreed dalam masa 30 hari dari pembelian, atau 1/30/23, yang mana lebih cepat. . Terma memohon. . Melompat ke dalam sejarah. Assassin’s Creed dinilai matang 17+. Bermula 10/1/22 dan berakhir 12/31/22. Dibuka kepada penduduk undang -undang AS & DC, 17+. Untuk produk & terma lengkap yang mengambil bahagian, yang mentadbir, pergi ke Digiomo.com/Assassinscreed. Kandungan tersuai memerlukan Assassin’s Creed Valhalla, Assassin’s Creed Odyssey, atau Assassin’s Creed Origins Game (s); Perkhidmatan langganan gaji tambahan mungkin diperlukan, akses internet, dan akaun Ubisoft Req’d untuk menebus. Tidak terdapat di semua versi permainan. Tawaran boleh didapati secara berasingan mengikut budi bicara Ubisoft pada bila -bila masa. Hadkan 3 kod setiap orang setiap Digiorno menawarkan gabungan, tanpa mengira di mana dibeli. Kod Pertama Ditebus Buka Kunci Pek Angkatan Laut Mistik di Assassin’s Creed Valhalla, Kod Kedua Membuka Pek Naval Shark di Assassin’s Creed Odyssey, dan Kod Ketiga membuka Firaun Armor di Assassin’s Creed Origins Creed Assassin. Muat naik resit dalam masa 30 hari dari pembelian. Memuat naik akhir 1/30/23; Tebus kandungan dengan 3/31/23. . Penaja: Nestle USA, Inc. Ubisoft bukan penaja tawaran ini.

Anda boleh mendapatkan rampasan Creed Assassin percuma dengan makan pizza

Seorang wanita pahlawan Viking berdiri menjerit ketika anak panah memerintah di atasnya memegang dua paksi besar dengan pizza sebagai bilah

Adakah anda ingin menjaringkan rampasan Creed Assassin percuma sementara secara serentak memasak diri anda penuh dengan kebaikan yang manis, cheesy? Kemudian, jika anda berpusat di AS, anda beruntung! Jenama Pizza Frozen Nestle Di Giorno telah bekerjasama dengan permainan RPG Ubisoft untuk memberi anda beberapa barang segar.

Jadi ya, tajuk itu betul, anda boleh mendapatkan gear Creed Assassin percuma untuk hanya makan pizza – atau, dengan baik, membelinya jika anda tidak pizza cenderung (saya perlu bertanya: adakah anda ok?).

Terdapat tiga ganjaran yang berbeza, merangkumi satu siri permainan dan sejarah yang berbeza. Membeli satu pizza menjaringkan anda:

  • Pek Angkatan Laut Shark di Odyssey
  • Armor Pharoah dalam Asal

Anda perlu membeli salah satu produk yang mengambil bahagian Di Giorno (pepperoni kerak yang disumbat, lima keju, tertinggi, dan tiga daging) Sebelum 31 Disember 2022 agar layak menuntut ganjaran. !). Pastikan anda melakukan ini 30 hari dari pembelian dan sebelum 31 Januari 2023.

Apabila anda mendapat kod anda, anda perlu menebus ini dengan 31 Mac, 2023 jika tidak, mereka akan diberikan tidak aktif. Ini tidak syak lagi untuk memastikan bahawa mereka tidak dapat dijual dengan harga yang bodoh pada masa akan datang.

. Semoga anda berjaya memanfaatkan Assassin’s Creed Valhalla sebagai permainan stim percuma – tetapi sedar bahawa lelaran Valve permainan stealth ikonik tidak termasuk pencapaian.

Jika ini tidak fasa anda dan anda merancang untuk mengambil permainan (dan beberapa pizza) bagaimanapun, pastikan anda menyemak ulasan Creed Valhalla Assassin kami untuk pemikiran kami yang tidak terkawal mengenai pengembaraan Norse. Kami juga mempunyai artikel yang menjawab soalan pembakaran ‘Berapa lama Assassin’s Creed Valhalla,’ juga.

Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Pizza DiGiorno, Kerak Keju Keju, Lima Keju 22.2 oz

Ia bukan penghantaran. . Tidak bersedia untuk makan. 2-1/2 kaki. keju yang disumbat di kerak. Assassins Creed. Buka kunci kandungan dalam permainan adat. Cara Menebus Kandungan Dalam Permainan: Asal Assassin’s Assassin’s Assultins Asal; Assassin’s Creed Odyssey; Assassin’s Creed Valhalla. Beli produk DiGiorno yang mengambil bahagian. Snap Muat naik foto resit anda dengan pembelian kelayakan di DiGiorno.com/Assassinscreed dalam masa 30 hari dari pembelian, atau 1/30/23, yang mana lebih cepat. Dapatkan kandungan dalam permainan untuk [1] Assassin’s Creed Valhalla, [2] Assassin’s Creed Odyssey, dan [3] Assassin’s Creed Origins. Terma memohon. Lihat panel sampingan untuk maklumat. Melompat ke dalam sejarah. Assassin’s Creed dinilai matang 17+. Bermula 10/1/22 dan berakhir 12/31/22. Dibuka kepada penduduk undang -undang AS & DC, 17+. Untuk produk & terma lengkap yang mengambil bahagian, yang mentadbir, pergi ke Digiomo.com/Assassinscreed. Kandungan tersuai memerlukan Assassin’s Creed Valhalla, Assassin’s Creed Odyssey, atau Assassin’s Creed Origins Game (s); Perkhidmatan langganan gaji tambahan mungkin diperlukan, akses internet, dan akaun Ubisoft Req’d untuk menebus. Tidak terdapat di semua versi permainan. Tawaran boleh didapati secara berasingan mengikut budi bicara Ubisoft pada bila -bila masa. Hadkan 3 kod setiap orang setiap Digiorno menawarkan gabungan, tanpa mengira di mana dibeli. Kod Pertama Ditebus Buka Kunci Pek Angkatan Laut Mistik di Assassin’s Creed Valhalla, Kod Kedua Membuka Pek Naval Shark di Assassin’s Creed Odyssey, dan Kod Ketiga membuka Firaun Armor di Assassin’s Creed Origins Creed Assassin. Muat naik resit dalam masa 30 hari dari pembelian. Memuat naik akhir 1/30/23; Tebus kandungan dengan 3/31/23. Tidak sah di mana dilarang. Penaja: Nestle USA, Inc. Ubisoft bukan penaja tawaran ini.