Pinnacle Glaivier Raid Build Guide – Lost Ark, Best Lost Ark Glaivier Build for PVE dan PvP | Senapang patah kertas batu

Itu semua yang anda perlukan untuk memulakan dengan Glaivier di Endgame Lost Ark yang luas! Terdapat banyak kandungan di luar sana, dan Glaivier hebat dalam hal itu. Sekiranya anda masih cuba memilih kelas, senarai peringkat kelas Ark yang hilang dapat memberi anda inspirasi. Setiap kelas pepejal, jadi jangan terlalu berpeluh. Sekiranya anda bersedia untuk lebih banyak watak, gunakan panduan kami untuk pemindahan pengetahuan di Arka yang hilang untuk membuat mereka dinaikkan!

Panduan Panduan Glaivier Raid Build

Pinnacle Glaivier menggunakan kemahiran dalam kedua -dua pendirian kebingungan (aka glaive atau sikap biru) dan sikap fokus (aka tombak atau pendirian merah). Permainan Build ini berkisar untuk menjana tolok identiti maksimum sebelum menukar sikap untuk mendapatkan penggemar yang luar biasa.

 • Peningkatan kerosakan 15%, kelajuan serangan 15% dan peluang 25% krit
 • Peningkatan kerosakan 20%, kelajuan pergerakan 15% dan kerosakan kritikan 50% untuk pendirian fokus

Glaivier mempunyai banyak pilihan kemahiran pengisi yang boleh ditukar agar sesuai dengan keutamaan anda, yang semuanya disenaraikan di bahagian alternatif. Menguji mereka untuk mencari apa yang dipanggil kepada anda!

Glaivier adalah satu -satunya kelas selain Gunlancer dengan kemahiran Parry, Pertahanan Dragonscale, yang memberikannya langkah pertahanan panik untuk perisai super melalui serangan jika mobilitasnya berada di Cooldown. Ia juga boleh ditingkatkan sepenuhnya untuk menangani kerosakan yang baik, tetapi biasanya tidak disukai kerana masa yang janggal.

Terdapat tangkapan dengan Glaivier Pinnacle. Dia menderita pilihan ukiran kerana dia hanya memerlukan peningkatan kerosakan umum, kerana dia tidak bergantung pada serangan kedudukan dan sudah mempunyai kadar krit. Malangnya, pilihan ukiran yang tersisa datang dengan penalti, seperti dendam, anak patung terkutuk dan senjata tumpul yang berminat .

Kesukaran pertengahan
Purata survivabiliti
Serangan belakang bermanfaat

Panduan Binaan ini menganggap anda mempunyai watak pada tahap 50 sebelum beralih kepadanya. Semak panduan meratakan Glaivier dan 1-50 untuk mencapai tahap 50.

Lihat Glaivier Kawalan untuk Glaivier Playstyle alternatif. Lihat Panduan Dunguon Guardian dan Abyssal Dungeons untuk pengenalan kandungan mereka.

Membina kemahiran RAID

Pendirian flurry (pendirian biru)

 • Raging Dragon Slash adalah salah satu kerosakan utama dan kemahiran yang terhenti dalam pendiriannya . .
 • Slash Half Moon adalah kemahiran serba boleh yang menangani kerosakan yang luar biasa sambil mengalami kemerosotan dan kemusnahan yang baik . Pilihan peringkat pokok kemahiran ke -3 boleh ditukar untuk mengejar slash untuk lebih banyak kerosakan, tetapi ia mempunyai animasi yang lebih panjang dan sukar untuk mengawal sasaran yang lebih kecil kerana kemahiran sentiasa mengenakan ke hadapan.
 • Roda bilah memberikan kebencian dan kerosakan yang baik. .
 • Shackling Blue Dragon menyediakan debuff rintangan kritikan untuk sinergi dan kemusnahan pasukan .
 • Slash rantai digunakan sebagai jurang lebih dekat. Serangannya boleh dibatalkan dengan bar ruang jika diperlukan. Sekiranya anda memutuskan untuk memaksimumkan kemahiran ini untuk swap kerosakan dengan mogok maut .
 • Tendangan Flash juga digunakan untuk mobiliti atau penutupan jurang.
 • Thorn Jab dan Spiring Spear adalah kemahiran kaunter Glaivier. Berhati -hati dengan beberapa langkah kaunter bos yang dapat menjangkau lebih jauh daripada kotak kecelakaan mereka, menyebabkan anda berdagang hits.
 • Wind Cutting digunakan untuk serangan animasi segera yang cepat sambil menghasilkan tolok identiti tinggi dengan kawalan senjata. Banyak kemahiran utiliti lain dengan kerosakan yang sama di Tahap 10 boleh menggantinya. Semak mereka di bahagian alternatif di bawah.

Gunakan bar tatal untuk melihat peruntukan titik kemahiran minimum
Gunakan bar tatal untuk melihat peruntukan titik kemahiran minimum
Gunakan bar tatal untuk melihat peruntukan titik kemahiran minimum

Pendirian Fokus (Pendirian Merah)

 • Tujahan Destructi. Di samping.
 • Sekiranya anda mempunyai mata kemahiran tambahan yang tidak dapat digunakan untuk peningkatan kemahiran, pertahanan dragonscale dapat digunakan dengan kepercayaan yang mantap untuk memanjangkan tetingkap parry untuk waktu yang lebih mudah. Spear Spear boleh digunakan dengan kawalan senjata api untuk menjana tolok identiti lebih mudah dalam pendirian fokus .

Alternatif

 • Anda mempunyai dua pilihan kemahiran kebangkitan:
  • Teknik Spear gaya Yeon: Spear Meteor adalah pilihan yang lebih selamat kerana julatnya tetapi mempunyai permulaan yang sederhana.
  • Teknik Spear Yeon-gaya: Menyerang Dragon Merah merosakkan dengan serta-merta. Walaupun ia mempunyai masa penyaluran yang panjang, ia boleh dihentikan pada bila -bila masa dengan melepaskan butang kemahiran.
  • Slash cap mempunyai kerosakan yang setanding dengan memotong angin secara purata, tetapi mempunyai kerosakan yang sedikit lebih tinggi jika setiap serangan kritikal yang kritikal.
  • Nod Teer Skill Skill dan 3 Soul Cutter Soul Cutter boleh diubah bergantung pada keutamaan anda. Gunakan kawalan magick jika anda menghadapi masalah menguruskan mana dan tumpuan untuk kelajuan kemahiran yang lebih cepat tetapi kerosakan yang kurang konsisten pada kebanyakan bos.
  • Starfall Pounce adalah kemahiran pendirian fokus tahap ke -3 pilihan yang mempunyai kadar kritikan 100%. Ia adalah kerosakan yang lebih rendah daripada tujahan kemusnahan tetapi dengan animasi yang lebih cepat dan menghasilkan banyak tolok identiti.
  • Pertahanan Dragonscale adalah satu lagi pilihan ke -3 Tahap 10 Fokus Kemahiran Pendirian yang mempunyai kadar kritikan 100%. Kemahiran menangani kerosakan yang kurang konsisten kerana anda perlu dipukul untuk mencetuskan serangan. Ini mengorbankan butang pertahanan panik, yang berisiko kerana tidak ada kemahiran mobiliti dalam pendirian fokus kecuali bar ruang .
  • Starfall Pounce ‘Skill Tree Teer Node boleh diganti dengan letupan tanah untuk lebih banyak kerosakan apabila ia menyerang secara kritikal. Kelemahannya adalah animasi yang lebih panjang dan serangan kritikal yang kurang konsisten kerana ia bergantung kepada pengoptimuman gear kritikan anda.
  • Node Skill Tree Tree Tree Red Dragon’s Horn’s Naga boleh diganti dengan tekad untuk peningkatan kerosakan apabila ia menyerang secara kritikal. Ia mempunyai serangan kritikal yang kurang konsisten dan memerlukan pengoptimuman gear kritikan.
  • Naga berkepala 4 adalah kemahiran pendirian fokus tahap ke-3 pilihan ketika menggunakan gear krit. Node Pohon Kemahiran ke-2 boleh ditukar ke Tujahan Kekerasan untuk lebih banyak kerosakan dengan penalti mengubahnya menjadi kemahiran memegang, tetapi ia boleh mendapat manfaat daripada serangan semua keluar .

  GamePlay & Skill Rotation

  Pinnacle Glaivier Gameplay berkisar mengenai kemahiran berputar dalam pendirian yang sama untuk mendapatkan 3 bar identiti identiti sebelum beralih ke pendirian yang lain untuk mengaktifkan Buffs. Urus mana anda dengan mengelakkan spam lebih banyak kemahiran daripada yang diperlukan untuk mengisi 3 bar identiti identiti. Pengkhususan yang lebih tinggi membantu dengan pengurusan ini dengan meningkatkan jumlah tolok identiti yang dihasilkan.

  NOTA: Awalnya, lebih suka menggunakan lebih banyak kemahiran pendirian fokus untuk output kerosakan yang konsisten, kerana kebanyakan kemahiran dapat ditentukan dengan kadar kritikan 100%. Rujuk kepada Kemahiran Variasi Pertama Membina di atas, luncurkan gelangsar ke 324sp atau di bawah untuk 3 Red Skills membina rujukan.

  Putaran kemahiran standards:

  1. Pendirian yang gemilang
   1. Slash rantai
   2. Raging Dragon Slash
   3. Shackling Blue Dragon
   4. Separuh bulan slash
   5. Roda bilah
   6. Slash rantai
   7. Beralih ke pendirian fokus sebaik sahaja anda memaksimumkan tolok identiti. Selain itu, terus menjana pendirian yang membingungkan .
   1. Tujahan kemusnahan
   2. Tanduk naga merah
   3. Pilihan: Starfall Pounce Jika anda mempunyai kemahiran ini ditingkatkan sepenuhnya dan bukannya tujahan kemusnahan .
   4. Pilihan: Naga berkepala 4 jika anda mempunyai kemahiran ini ditingkatkan sepenuhnya dan bukannya tujahan kemusnahan .
   5. Spear Spear
   6. Beralih ke pendirian yang membingungkan sebaik sahaja anda memaksimumkan tolok identiti dan ulangi putaran. Lain, terus menjana pendirian fokus .
   1. Pendirian yang gemilang
    1. Slash rantai
    2. Slash cap atau pengisi lain yang dipilih.
    3. Raging Dragon Slash
    4. Shackling Blue Dragon
    5. Separuh bulan slash
    6. Roda bilah
    7. Slash cap
    8. Beralih ke pendirian fokus sebaik sahaja anda memaksimumkan tolok identiti. Selain itu, terus menjana pendirian yang membingungkan .
    1. Tanduk naga merah
    2. Pilihan: Starfall Pounce Jika anda mempunyai kemahiran ini ditingkatkan sepenuhnya dan bukannya tujahan kemusnahan .
    3. Pilihan: Naga berkepala 4 jika anda mempunyai kemahiran ini ditingkatkan sepenuhnya dan bukannya tujahan kemusnahan .
    4. Spear Spear
    5. Beralih ke pendirian yang membingungkan sebaik sahaja anda memaksimumkan tolok identiti dan ulangi putaran. Lain, terus menjana pendirian fokus .

    Untuk variasi binaan ini, pengurusan tolok identiti pada pendirian yang membingungkan adalah lebih ketat kerana anda mahu menendang debuff naga biru untuk bertahan sehingga tujahan kemusnahan untuk membina 4B3R atau setiap kemahiran pendirian fokus lain untuk membina 3B4R. Pastikan untuk menguji di ruang latihan untuk pengurusan tolok jika anda perlu menambah kemahiran tambahan untuk melancarkan putaran.

    1. Pendirian yang gemilang
     1. Slash rantai
     2. Raging Dragon Slash
     3. Shackling Blue Dragon (untuk pengkhususan dan kritikan 3B4R membina, tunggu untuk menggunakannya dengan betul sebelum beralih ke pendirian fokus)
     4. Separuh bulan slash
     5. Roda bilah
     1. Tujahan kemusnahan
     2. Tanduk naga merah
     3. Starfall menerkam
     4. Pilihan: Naga berkepala 4 jika anda mempunyai kemahiran ini ditingkatkan sepenuhnya.
     5. Spear Spear
     6. Beralih ke pendirian yang membingungkan sebaik sahaja anda memaksimumkan tolok identiti dan ulangi putaran. Lain, terus menjana pendirian fokus .

     Sekiranya anda mempunyai masalah menjana tolok identiti, gunakan beberapa rune kekayaan dan dapatkan kawalan senjata api pada pemotongan angin sehingga anda mempunyai pengkhususan yang cukup tinggi .

     Untuk pengkhususan dan cepat membina, shackling Blue Dragon digunakan pada permulaan pendirian yang membingungkan untuk meningkatkan kadar kritikan kemahiran pendirian yang membingungkan. Debuff tidak diperlukan untuk kemahiran pendirian fokus, kerana mereka sudah mempunyai kadar kritikan 100% dengan nod pokok kemahiran.

     Untuk pengkhususan dan membina krit. Binaan ini memerlukan anda untuk mendapatkan sebanyak mungkin kadar krit .

     Nota: Slash Bulan Separuh dan Roda Bilah mencetuskan Kombo Keyakinan dan Penghakiman. Cari teks keyakinan atau ikon buff sebelum menggunakan roda bilah untuk menghidupkan kesan penghakiman untuk pengurangan cooldown dan penggemar mana. (30 saat cooldown).

     Kemahiran pemeriksaan yang mengejutkan adalah:

     • Raging Dragon Slash
     • Separuh bulan slash
     • Roda bilah

     Keutamaan statistik

     Pinnacle Glaivier memberi tumpuan kepada mendapatkan statistik pengkhususan sebanyak mungkin kerana ia meningkatkan keberkesanan kesan penggemar tolok identiti dari switching sikap. The Buff dapat memberikan banyak peningkatan kerosakan, peluang krit . .

     • Standard : Dapatkan pengkhususan pada semua aksesori, dengan pantas hanya di kalung.
     • Alternatif : Dapatkan pengkhususan pada semua aksesori, dengan kritikan hanya di kalung. Binaan ini memerlukan gearset yang berbeza untuk meningkatkan kadar krit.

     Ukiran kelas memberikan manfaat yang kuat yang dapat mengubah gaya Playstyle dengan ketara. Ukiran pertempuran biasanya digunakan untuk meningkatkan kerosakan. Berikut adalah ukiran yang disyorkan untuk binaan ini.

     Lihat panduan ukiran untuk maklumat lanjut.

     Ukiran starter

     • Pinnacle memberikan versi keberkesanan yang lebih tinggi dari buff gauge identiti asas yang dapat dipertingkatkan lagi dengan menyusun pengkhususan .
     • Master Hendap boleh digunakan dalam kandungan awal apabila bos kurang sibuk, yang membolehkan serangan balik yang lebih konsisten. TURUNKAN IT semasa anda memaksimumkan ukiran anda untuk kandungan kemudian.

     • Senjata yang tumpul * Berfungsi dengan baik dengan Glaivier kerana dia mempunyai kadar krit. Shackling Blue Dragon memberikan peningkatan kadar kritikan 18% tambahan ketika menyerang sasaran yang debuffed. Selain itu, binaan standard mempunyai kemahiran pendirian fokus dengan nod pokok kemahiran 100% krit.
     • Kapten RAID berkesan kerana peningkatan kelajuan pergerakan besar Buff dari beralih ke pendirian fokus dengan tolok identiti maksimum. Ini lebih disukai jika anda menggunakan 3 atau lebih kemahiran merah.
     • Serangan semua keluar boleh digunakan, tetapi bukan ukiran yang paling optimum kerana ia hanya meningkatkan beberapa kemahiran. Horn Red Dragon mendapat manfaat daripada ukiran kerana ia adalah kemahiran menyalurkan. Kemahiran lain yang boleh mendapat manfaat daripada ukiran adalah separuh bulan slash dengan mengejar slash, naga berkepala 4 dengan tujahan ganas dan memotong angin dengan keberanian .

     Ukiran lanjutan

     Catatan : Ukiran Lanjutan adalah persediaan slot yang terbaik untuk kandungan Tier 3. Penalti yang dilampirkan dengan ini sukar untuk diatasi untuk pemain baru. Hanya gunakan ukiran berikut jika anda berpengalaman dengan pertarungan bos!

     • Dendam * Meningkatkan kerosakan yang dilakukan sementara juga meningkatkan kerosakan yang diterima. Ukiran adalah peningkatan kerosakan yang sangat berkesan yang tidak memerlukan kedudukan tertentu, menjadikannya berbaloi walaupun dengan penalti.
     • Anak patung terkutuk * memberikan peningkatan kuasa serangan yang ketara dengan kos penalti penyembuhan 25%. .
     • Meningkatkan jisim * adalah pilihan untuk 5 kemahiran merah & 2 yang dibina, kerana tidak banyak ukiran yang memberikan peningkatan kerosakan umum tanpa mempunyai kaveat lain. .

     (*) Ukiran ini hanya boleh digunakan di Tahap Ukiran 3.

     Persediaan optimum

     .

     Kelas Glaivier di Lost Ark

     Memerlukan pembentukan glaivier terbaik di Ark Lost? The Glaivier Lost Ark’s Polearm Wielder, bertukar antara AoE dan sasaran sasaran tunggal untuk menyesuaikan diri dengan keadaan di tangan. Seperti The Gunslinger dan Deadeye, Glaivier boleh menembusi pelbagai bar kemahiran, membuat untuk playstyle tinggi Apm

     Sama ada anda baru saja meningkatkan Glaivier dengan pemindahan pengetahuan anda atau PowerPass, atau anda memulakan kempen utama untuk kali pertama, panduan ini ada di sini untuk membantu. Di bawah.

     Mencari lebih banyak panduan membina kelas Ark yang hilang?

     Ark Glaivier Terbaik Lost Build: Gambaran Keseluruhan Kelas

     Kemahiran identiti glaivier adalah pertukaran, diberi kuasa oleh Dual Meter Tolok identiti. Sekiranya anda telah memainkan Gunslinger atau DeadEye, mekanik penukaran pendirian ini akan menjadi biasa. Ia berfungsi seperti penukaran senjata kelas, berbasikal antara pendirian fokus AoE dan pendirian fokus sasaran tunggal. Anda boleh membuat bar kemahiran berasingan untuk kegelapan dan fokus, dan secara automatik akan menukar antara kedua -dua ketika anda menukar sikap.

     Tiga bar meter dwi anda perlahan -lahan mengisi secara pasif, dan anda akan mendapat lebih banyak ketika anda memukul musuh. Menukar sikap dengan serta -merta menggunakan semua meter dwi anda, dan memberikan penggemar berdasarkan bilangan bar penuh yang dimakan. Beralih kepada pendirian yang membingungkan sementara meningkatkan kelajuan serangan, kerosakan, dan kadar krit.

     Ark Glaivier Terbaik Lost Build: meratakan dan kemahiran

     Dua pendirian Glaivier menjadikan pengalaman meratakan sangat lancar, membolehkan anda membina kerosakan sasaran tunggal yang ketara tanpa mengorbankan kelajuan AOE yang jelas. Anda akan menyediakan bar kemahiran anda untuk memaksimumkan kerosakan AOE, kemudian gunakan kemahiran fokus untuk bos dan musuh yang lebih sukar. Binaan di bawah meletakkan pilihan tripod yang akan membantu anda mengimbangi antara kedua -dua ketika anda hingga 50 dan bermula di endgame yang hilang.

     Anda akan mendapat mata kemahiran setiap kali anda naik dan mendapat lebih banyak daripada ramuan kemahiran yang diisi oleh roster yang diberi ganjaran oleh kandungan endgame. Melabur mata kemahiran tersebut untuk meningkatkan kemahiran dan mendapatkan tripod, pengubah kuat yang diperoleh pada tahap kemahiran 4, 7, dan 10. Melabur dalam kemahiran ini sehingga titik putus tripod yang diberikan semasa anda maju melalui pencarian cerita utama.

     Kemahiran Glaivier terbaik untuk PVE

     Kemahiran Tripod 1 Tripod 2 Tripod 3
     Separuh bulan slash Kepakaran yang melampau Pengesanan titik lemah Bilah tornado
     Raging Dragon Slash Persiapan cepat Slash cepat Bangun
     Memotong angin Kawalan Firepower Keberanian Mogok yang dipertingkatkan
     Starfall menerkam Pengesanan titik lemah Persiapan cepat Penamat yang kuat
     Tanduk naga merah Kawalan Firepower Tombak kemusnahan Pengesanan titik lemah
     Slash rantai Swoop
     Tendangan kilat Mobiliti yang sangat baik
     Shackling Blue Dragon Persiapan cepat
     Roda bilah
     Pemotong jiwa
     Spear Spear
     Naga berkepala 4
     Tujahan kemusnahan
     Pertahanan Dragonscale

     Kemahiran Glaivier terbaik untuk PvP

     Kemahiran Tripod 1 Tripod 2 Tripod 3
     Separuh bulan slash Kepakaran yang melampau Double Upper Slash Bilah tornado
     Raging Dragon Slash Persiapan cepat Slash cepat Bangun
     Roda bilah Slam Ketabahan Spin berturut -turut
     Peti besi Mobiliti yang sangat baik Tendangan atas yang kuat Sudu
     Menyelam tombak Mobiliti yang sangat baik Lebar lebar Tindak balas pantas
     Memotong angin Persiapan cepat Cepat
     Tendangan kilat Mobiliti yang sangat baik Kesan stun
     Pertahanan Dragonscale Kepercayaan mantap Kemusnahan minda
     Tanduk naga merah Kelajuan tindak balas Tombak kemusnahan
     Slash rantai Swoop
     Starfall menerkam Serangan sudut lebar
     Tujahan kemusnahan Jari cepat
     Naga berkepala 4
     Spear Spear

     Jumlah Titik Kemahiran PvP Arena dinormalisasi, jadi anda akan mempunyai banyak mata untuk bekerja dengan sebaik sahaja anda membuka kunci PvP pada tahap 27. Gunakan mata tersebut untuk menubuhkan binaan di atas, yang bersandar ke mobiliti dan AoE yang sangat baik Glaivier untuk membersihkan pergaduhan pasukan.

     Ark Glaivier Terbaik Lost Build: Ukiran

     Ukiran adalah pilihan penyesuaian endgame yang memberikan bonus kuat kepada watak anda. Anda akan mula menemui ini sekitar tahap 30, tetapi anda tidak perlu bimbang tentang mereka sehingga tahap 50. Terdapat banyak ukiran generik yang boleh digunakan oleh mana -mana kelas, ditambah dua ukiran kelas untuk setiap kelas yang menggambarkan gaya permainan yang berbeza. Glaivier adalah:

     • Puncak dengan ketara meningkatkan penggemar yang diberikan dengan menukar sikap dengan meter dwi penuh.
     • Kawalan melumpuhkan pendirian fokus tetapi ketara meningkatkan kerosakan pendirian yang membingungkan.

     Ini teguh menetapkan dua gaya mainan yang unik untuk Glaivier di endgame. Pengguna Pinnacle akan melihat dengan cepat membina meter dwi ke maksimum, kemudian beralih sikap untuk mengekalkan uptime pada penggemar kuat Pinnacle. Sebaliknya, pengguna mengawal melangkaui sikap beralih dan melihat ke kemahiran pendirian spam sekejap secepat mungkin, membuat kekurangan kerosakan tunggal dengan Buffs Control. Anda memerlukan statistik yang betul untuk memanfaatkan ukiran anda, yang akan kami sampaikan di bahagian seterusnya.

     Pilihan ukiran generik fleksibel, terutamanya apabila anda mula -mula bermula. Walau bagaimanapun, beberapa pilihan yang sangat kuat untuk Glaivier adalah:

     • Tuan serangan hendap Meningkatkan kerosakan serangan balik. Banyak kemahiran anda mempunyai harta serangan belakang, jadi ini bersinergi dengan baik.
     • Kapten RAID Meningkatkan kerosakan berdasarkan kelajuan pergerakan. Ini berfungsi dengan baik dengan penggemar dari beralih ke pendirian fokus, dan jumlah kepintaran yang tinggi yang digunakan oleh kawalan membina.
     • Adrenalin memberikan serangan penyusun untuk masa yang singkat setelah anda menggunakan kebolehan, yang akan anda lakukan dengan kerap.
     • Dendam dan memberikan penggemar serangan yang besar sebagai pertukaran untuk peningkatan kerosakan masuk atau penurunan penyembuhan yang masuk. Ini adalah dua penggemar serangan terbesar yang boleh anda dapatkan, tetapi mereka hanya boleh digunakan apabila anda boleh memaksimumkannya di Tahap Ukiran 3.

     Bina Ark Glaivier Terbaik: Statistik Pertempuran dan Aksesori

     Di atas ukiran, item slot aksesori juga menyediakan statistik pertempuran. Ukiran pilihan kelas anda akan menentukan statistik pertempuran yang harus anda targetkan pada gear anda. Walaupun meratakan, bagaimanapun, cari kritikan dan pengkhususan. Crit akan mengejutkan kadar krit.

     Pinnacle Glaiviers harus terus menargetkan pengkhususan. Pinnacle menuntut bangunan meter pantas, dan pengkhususan membantu itu. Cari Swiftness, yang meningkatkan kelajuan serangan dan mengurangkan cooldowns, sebagai stat sekunder. Pengguna Kawalan akan mahu pantas sebagai keutamaan mereka untuk mempercepat putaran kemahiran mereka dan harus menargetkan kritikan sebagai statistik sekunder mereka..

     Ark Glaivier Terbaik Lost Build: Kemahiran Kebangkitan

     Kemahiran Awakening adalah kebolehan utama anda, dibuka selepas tahap 50 melalui Trixion Questline. Kemahiran ini menangani kerosakan besar-besaran sebagai pertukaran untuk cooldowns lima minit dan membuat pilihan pecah besar dalam pergaduhan bos. Setiap kelas mempunyai dua kemahiran kebangkitan tetapi hanya dapat melengkapkan satu demi satu. Glaivier adalah:

     • Teknik Spear gaya Yeon: Meteor Spear Melancarkan tombak anda ke tanah, mewujudkan letupan besar dan tinggi.
     • Teknik Spear Gaya Yeon: Menyerang Red Dragon Melepaskan serangkaian serangan depan antara satu aoe sebelum berlari ke hadapan untuk mogok akhir.

     Range Greater Meteor Spear menjadikannya lebih selamat. Walau bagaimanapun, serangan itu mempunyai angin yang panjang, menjadikannya mudah terlepas terhadap bos yang cepat dan tidak dapat diramalkan. Storming Red Dragon’s Long Animations mempunyai masalah yang sama, tetapi sekurang -kurangnya membungkus beberapa kerosakan di hadapan, menjadikannya lebih sukar untuk membakar sepenuhnya. Kedua -dua kemahiran kebangkitan glaivier adalah pilihan yang kuat. Berasaskan pilihan anda pada pertemuan yang akan datang dan keutamaan PlayStyle peribadi anda.

     Itu semua yang anda perlukan untuk memulakan dengan Glaivier di Endgame Lost Ark yang luas! Terdapat banyak kandungan di luar sana, dan Glaivier hebat dalam hal itu. Sekiranya anda masih cuba memilih kelas, senarai peringkat kelas Ark yang hilang dapat memberi anda inspirasi. Setiap kelas pepejal, jadi jangan terlalu berpeluh. Sekiranya anda bersedia untuk lebih banyak watak, gunakan panduan kami untuk pemindahan pengetahuan di Arka yang hilang untuk membuat mereka dinaikkan!

     SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

     Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

     Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
     Topik dalam artikel ini

     Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

     • Studio Permainan Amazon Ikuti
     • Lost Ark Ikuti
     • MMO Ikut
     • Smilegate Entertainment Ikuti

     Tahniah atas ikut pertama anda!

     Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

     Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

     Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.