Petunjuk kebocoran multiversus baru di potensi orang asing yang crossover – dexerto, sebelas dari benda -benda asing akan datang ke multiversus, menurut Leak | Levelup

Sebelas dari perkara yang tidak dikenali akan datang ke Multiversus, menurut Leak

Ingat bahawa ini hanya khabar angin; belum ada yang disahkan oleh pasukan yang bertanggungjawab Multiversus, Oleh itu, kami akan menunggu berita untuk memberitahu anda dengan segera.

Petunjuk kebocoran multiversus baru pada crossover yang tidak dikenali

Multiversus Stranger Things Leak

Permainan pertama pemain

Multerversus mempunyai jadual yang mungkin hanya menghancurkan muktamad.

Kebocoran baru untuk permainan pertempuran melanda Multiversus mencadangkan watak utama Stranger Things akan menyertai senarai itu sebagai pelbagai pejuang permainan yang berkembang.

Kebocoran mengenai watak masa depan untuk Multiversus telah beredar di seluruh Internet akhir -akhir ini. Menurut MVSleaks, orang -orang seperti Teen Titans Robin, Beetlejuice, Scooby Doo, dan juga Gremlins semuanya dilaporkan menyertai jadual di masa depan.

Walau bagaimanapun, pejuang yang paling menarik untuk dimasukkan ke dalam rentetan kebocoran terkini adalah sebelas dari perkara yang tidak dikenali.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebagai tambahan kepada nama watak yang disenaraikan dalam kebocoran, terdapat juga garis suara datamed dari potensi lain yang ditambah karakter Raven yang secara langsung menyebutnya dengan sebelas. Millie Bobby Brown’s Eleven adalah salah satu watak utama dalam pertunjukan hit Netflix. Jika benar, ini akan menjadi harta bros bukan perang pertama yang akan muncul dalam permainan dan dapat membuka jalan untuk silang masa depan berlaku.

Artikel berterusan selepas iklan

Pada asasnya, kebocoran ini adalah kesan domino dan akibat dari laporan awal watak -watak DC Robin dan kemasukan Raven dalam permainan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Sebelas akan menjadi pejuang yang menarik untuk ditambahkan pada permainan. Kuasa psikiknya akan menjadi unik berbanding dengan watak lain dalam permainan. Itu belum lagi betapa hebatnya jika Millie Bobby Brown sendiri melakukan suara yang bertindak untuk mana-mana baris dalam permainan.

Eleven akan menjadi pejuang yang segar dan unik untuk Multiversus terima kasih kepada kuasa psikik dan bergeraknya

Sudah tentu, Stranger Things adalah salah satu rancangan paling popular di televisyen pada masa ini. Musim baru -baru ini diterima dengan baik oleh peminat dan pengkritik. Ramai yang menjangkakan ahli cast Sadie Sink untuk menerima Emmy untuk persembahannya dalam Musim 4. Walau bagaimanapun, tenggelam dan rakan -rakannya yang lain telah dicalonkan dari 2022 pencalonan.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Netflix sebagai syarikat sangat proaktif mengenai keinginan mereka untuk terlibat dalam projek permainan video dan bekerjasama dengan permainan devs.

Oleh sebab itu, kebocoran benda -benda asing ini menjadi crossover baru untuk multiversus boleh menjadi perkara yang sangat nyata. Dan jika sudah, ia juga boleh membuka pintu untuk lebih banyak watak dan siri Netflix untuk crossover dalam permainan bergerak ke hadapan.

Perkara yang tidak dikenali akan datang ke Multiversus, Menurut kebocoran

Adakah permainan akan menerima tetamu pertamanya di luar Warner?

Multiversus adalah salah satu yang paling banyak dibincangkan mengenai permainan; Akhir-akhir ini, permainan pertempuran platform percuma yang luar biasa ini dari WB Games telah berjaya. Kami telah merangkumi segala -galanya mengenai permainan ini, dari bagaimana mereka mempunyai watak nerfed untuk mengekalkan keseimbangan untuk pertempuran adil, watak baru, kebocoran, dan banyak lagi.

Multiversus

Dan bercakap tentang kebocoran, ada khabar angin yang dapat kita lihat sebelas dari Perkara yang tidak dikenali dalam permainan. . Kami menjelaskan bahawa mvsleaks, a Multiversus Data Miner, menemui maklumat mengenai kemungkinan watak masa depan untuk permainan. Fail tersebut termasuk watak seperti Raven dan Robin dari Remaja Titans, Scooby-doo, gizmo, jalur dari Gremlins, Kumbang, dan daenery dari Game of Thrones.

Walaupun mereka adalah watak yang kita suka melihat dalam permainan, yang paling menarik adalah sebelas, protagonis .

Fail yang dijumpai adalah garis suara yang sepadan dengan Reven, watak yang dimainkan oleh Tara Strong, merujuk kepada fakta bahawa dia berjuang dengan sebelas. Petunjuk ini mengesahkan bahawa ketibaan Eleven dalam permainan ada dalam rancangan.

Perlu dinyatakan bahawa permainan ini hanya menerima watak yang dimiliki oleh Warner Bros., Manakala Netflix memiliki Perkara yang tidak dikenali dan sebelas. Tetapi ingatlah bahawa sebelum ini Multiversus Pasukan sanggup membuat kerjasama yang berbeza supaya banyak watak lain dapat muncul dalam permainan yang berjaya.

Ingat bahawa ini hanya khabar angin; belum ada yang disahkan oleh pasukan yang bertanggungjawab Multiversus, Oleh itu, kami akan menunggu berita untuk memberitahu anda dengan segera.

Apa pendapat anda mengenai berita ini? Adakah anda ingin melihat sebelas Multiversus? Beritahu kami dalam komen.

Multiversus kini boleh didapati di Beta Terbuka untuk PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, dan PC.