Petua dan Trik Fortnite: Panduan Battle Royale untuk Membantu Anda Menang | PCGamesn, Cara Memenangi Fortnite: 8 Petua Untuk Menjadi Lebih Baik Dan Menjifatkan Kemenangan Royale – Dexerto

Cara Memenangi Fortnite: 8 Petua Untuk Menjadi Lebih Baik Dan Menjifatkan Kemenangan Royale

Contents

Sebaik sahaja anda mendarat di pulau itu, perkara pertama yang harus anda lakukan adalah mencari senjata. Anda memerlukan sekurang -kurangnya satu untuk mempertahankan diri, tetapi mengapa berhenti di sana? Anda harus terus mencari dada untuk mencari senjata yang paling kuat ketika anda maju melalui pertandingan untuk membantu anda memenangi Fortnite.

Petua dan Trik Fortnite: Panduan Battle Royale untuk membantu anda menang

Petua Fortnite

Dalam permainan yang sentiasa berubah, sama Petua Fortnite dan cara yang bekerja pada musim sebelumnya mungkin tidak berfungsi juga sekarang. Sama ada anda bermain di PC, konsol, atau masih mempunyai Fortnite pada peranti mudah alih anda, perhatikan tip kami yang disemak semula untuk permainan Battle Royale.

Inilah yang anda perlukan untuk berpeluang mendapatkan kemenangan Royale itu, kerana mereka akan membuat semua perbezaan dalam usaha anda untuk bertahan hidup. Pastikan untuk mengikuti perkembangan terkini dengan senarai senjata Fortnite terkini dan peta Fortnite terkini untuk barang -barang yang anda harus mencari juga.

Fortnite Tips: Banyak Guru Besar berjalan ke arah peti yang jatuh ke dalam bidang melalui belon

Petua Fortnite Teratas kami untuk Mod Pertempuran Royale

Hadkan bunyi yang anda buat

Salah satu petua Fortnite yang paling penting adalah untuk mengekalkan tahap decibel dengan minimum mutlak. Musuh akan mempunyai kelebihan yang ketara jika mereka mengesan anda dengan beberapa fon kepala separuh.

Ini bermaksud anda harus pecut sebanyak mungkin. Berlari jauh lebih kuat daripada berjalan atau berjongkok dan memancarkan asap yang ketara. Pastikan persekitaran anda juga selamat semasa membina atau menghancurkan sumber dengan pickaxe anda atau menukar senjata untuk menubuhkan serangan hendap.

Gunakan fon kepala

Untuk menghidupkan jadual pada musuh anda, anda boleh melabur dalam sepasang tin yang baik. Oleh kerana mengetahui di mana pemain lain adalah kunci untuk menang, memakai fon kepala boleh membuat semua perbezaan, walaupun anda kurang rampasan. Pastikan bunyi anda sendiri minimum, dan anda harus tetap tersembunyi dengan baik.

Anda juga boleh menghidupkan bar cepat di bahagian antara muka permainan dalam menu tetapan dan berhati -hati untuk tembakan. Mereka kelihatan seperti berkedip merah di kompas di bahagian atas skrin.

Menjadi paranoid

Anda harus berjaga-jaga pada setiap masa kerana walaupun sifat kartun, ini bukan permainan untuk samar-samar jika anda ingin menang. Anda harus selalu menganggap ada pemain lain di sekitar sudut, menunggu untuk menjemput anda ke tarikh makan malam yang canggih dengan senapang mereka. Sekiranya anda mendengar bunyi bising, tunggu. Kemudian tunggu lagi. Sebaik sahaja anda berpuas hati, anda akan ditembak mati dan kembali ke skrin lobi, semua penderitaan dan kekecewaan.

Permainan Battle Royale adalah seperti keadaan fikiran kerana mereka ujian kemahiran menembak – dan Fortnite tidak berbeza. Sekiranya anda menemui penutup yang baik untuk mengabaikan perimeter bulatan, anggap orang lain mempunyai pemikiran ini juga. Sekiranya anda hanya bernafas masuk ke dalam zon selamat, ketahui bahawa banyak pemain lain sangat menggembirakan jalan mereka di sana.

Pulau ini agak besar, jadi mungkin memerlukan sedikit masa untuk pemain lain mencari anda jika anda mula menembak dengan seseorang. Walau bagaimanapun, pemain oportunistik akhirnya akan mencari dan cuba menggigit anda, jadi lebih baik untuk membina dinding atau mencari perlindungan untuk melindungi sayap anda.

Cuba tinggal di dalam bulatan

Salah satu petua Fortnite yang paling penting selalu menyedari bulatan, selamanya mengecut dalam saiz, bersedia untuk menelan anda. Setiap keputusan strategik harus dibuat dengan jarak dekat dengan mata ribut. Sudah berada di dalam bulatan setelah pemasa mula berdetik? Hebat – perhatikan bagaimana ia mengecut. Adakah anda akan berada di luarnya sebentar lagi?

Sekiranya anda berada di atas nasib anda dan zon selamat adalah perjalanan jauh, sampai ke sana adalah keutamaan anda. Sekiranya anda melihat pemain lain dan tidak dapat mengalahkan mereka dengan cepat, menyelinap melepasi mereka. Demi surga, jangan masuk ke dalam sekerap yang panjang: Anda mungkin memenangi kebanggaan, tetapi itu tidak bernilai ketika anda mati.

Sekiranya anda mendapati diri anda berada di luar bulatan, itu bukan semua azab dan kesuraman. Kesihatan anda perlahan -lahan akan mengalir, tetapi jika anda mengambil item penyembuhan – semburan penyembuhan adalah yang paling berkesan – anda boleh menggunakannya untuk pulih dari kesan ribut. Jangan tinggal di dalamnya terlalu lama, walaupun, kerana anda akan mendapat debuff jika anda sengaja bersembunyi di kawasan yang sangat berbahaya ini.

Petua Fortnite: Looper dengan lampu afro dan LED. Dia

Sekiranya anda mendapat sedikit kebaikan biru, pastikan anda menghidupkannya dengan segera kerana ia akan membuat perbezaan besar pada kadar kelangsungan hidup anda. Shields Terakhir untuk tempoh perlawanan, tetapi mereka tidak akan melindungi anda dari jenis kerosakan tertentu, seperti jatuh atau berada di luar bulatan.

Anda boleh memperoleh perisai dengan beberapa barang yang berbeza. Ramuan Perisai Biasa Memberi 50 mata Perisai Tambahan, Sehingga Maksimum 100. Ramuan perisai kecil memberi 25, sehingga maksimum 50. Busting tong slurp terbuka akan menambah kesihatan sebanyak 10, iaitu kecuali pada 100, di mana ia menambah 10 perisai sebaliknya. Pelbagai ikan boleh menyembuhkan perisai dan kesihatan juga, jadi gunakan batang memancing untuk menangkap mereka dalam secubit.

Tetapi bilakah masa terbaik untuk menambah kesihatan atau perisai anda? Sekiranya anda mendarat di kawasan dengan pemain lain, biasanya lebih baik untuk melemahkan ramuan perisai tersebut dengan segera. Walau bagaimanapun, jika anda bersendirian, cuba quaffing ramuan perisai kecil sebelum turunkan ramuan perisai biasa anda. Dengan cara itu, anda boleh memaksimumkan statistik anda. Sekiranya anda memainkan mod sifar binaan, anda juga mendapat 50 mata perisai yang boleh dicas semula di atas, memberikan sedikit keselamatan tambahan apabila memulihkan kesihatan dan perisai anda.

Hanya terlibat apabila anda pasti berjaya

Tidak seperti majoriti penembak berbilang pemain, matlamat Fortnite adalah untuk bertahan, bukan untuk membunuh. Ini boleh dikatakan salah satu petua Fortnite yang paling penting: Dalam teori, anda boleh mendapatkan 98 maut dan masih kalah.

Sebaliknya, anda perlu bertahan hingga akhir, yang bermaksud anda mesti menilai dengan teliti sama ada pertunangan diperlukan sepanjang masa. Misalnya penembak jitu yang tidak baik, sebagai contoh, akan memberi amaran.

Yang mengatakan, strategi berisiko tinggi dapat berbuah kemudian dalam pertandingan. Berjaya menurunkan sasaran anda akan menjatuhkan anda peluang untuk mencuri rampasan mereka, yang mungkin meningkatkan senjata anda untuk membuat perbezaan di peringkat akhir.

Jangan merampas badan langsung

Pastikan tiada siapa yang berada di sekitar ketika menjatuhkan stash lawan yang jatuh. Pertandingan api menarik banyak perhatian; Anda tidak dapat menjamin bahawa Mano-a-mano yang membunuh anda tidak memberi perhatian kepada pemain berdekatan. Anda paling terdedah semasa merompak, menyampaikan lawan anda dengan sasaran yang mudah, kebanyakannya statik untuk melepaskan pusingan penembak curi ke tengkorak anda. Sebaliknya, mengapa tidak menahan keinginan untuk segera merampas dan menubuhkan serangan hendap, bersedia untuk orang lain mengambil umpan berair?

Sekiranya anda bermain mod Battle Royale biasa, anda boleh membina diri anda semasa anda menukar gear. Ini lebih penting semasa menyembuhkan atau menggunakan ramuan perisai: anda tidak pernah tahu siapa yang memerhatikan perjuangan anda melalui ruang lingkup dan hanya menunggu untuk mendaratkan kepala yang mudah. Ingat bahawa lebih mudah untuk melihat benteng daripada seseorang, jadi anda mungkin menarik perhatian yang tidak diingini apabila anda memutuskan untuk meneruskan.

Petua Fortnite: Contoh menara yang dibina oleh looper semasa matahari terbenam

Sampul Destructible, jadi selalu ada laluan melarikan diri

Hampir semua penutup di Fortnite dapat dimusnahkan. Jangan mempercayainya. Setiap kali anda mula berasa selesa dan hubris mula masuk, pastikan anda mempunyai pelan kontingensi atau laluan melarikan diri yang mudah diakses dengan mudah untuk apabila perkara-perkara tidak dapat dielakkan. Pengetahuan tentang peta adalah kunci untuk mencari jalan keluar, jadi jika anda berada di titik yang menarik, kemungkinan ada kereta yang anda boleh mencuri dengan gas yang cukup untuk membuat percutian cepat. Tanda -tanda lain cenderung menjadi labirin cukup untuk kehilangan musuh anda jika anda bergerak pantas. Gagal itu, anda sentiasa boleh membina menara dan menggunakannya untuk melarikan diri.

Membina semasa pertarungan terakhir, dan tahu bagaimana melakukannya

Sekiranya anda memainkan mod Battle Royale biasa, menara kuasa menara adalah taktik biasa setiap kali anda ditembak. Ia boleh menjadi berguna, terutamanya ke arah akhir perniagaan perlawanan, memberi anda penutup sementara dan membantu anda mengakses rampasan. Yang mengatakan, ia adalah mudah, jadi cuba untuk tidak meninggalkan titik lemah yang pemain dapat dengan mudah memusnahkan untuk menghantar anda jatuh dengan tajam ke tanah.

Pemain dengan tanah tinggi akan sentiasa mempunyai kelebihan berbanding mereka yang menyelinap di belakang pokok atau bersembunyi di semak. Sekiranya anda mempunyai sumber untuk berbuat demikian di endgame, bina tinggi supaya anda mempunyai pandangan zon selamat yang berkurangan. Ini, digabungkan dengan senjata jarak yang kuat, adalah gabungan yang mematikan.

Apabila bulatan bergerak dan pangkalan kecil anda tidak lagi berada di zon selamat, tinggalkan zon seterusnya awal untuk menubuhkan tanah baru. Biasa menggunakan butang ‘Q’ atau tetikus 3 untuk beralih ke mod bangunan dengan cepat.

Sekiranya anda bermain sifar membina, cuba cari gunung tertinggi atau tempat yang diliputi pokok untuk mendapatkan perlindungan yang paling banyak. Gagal itu, berlari dan meluncur di antara penutup untuk merapatkan jurang antara anda dan lawan anda dapat membantu anda memenangi walaupun yang paling sukar pertemuan.

Sumber stok ke arah akhir perlawanan

Dalam mod pertempuran Royale, anda ingin memastikan anda mempunyai setengah mata untuk membina stok sumber anda. Di Fortnite, anda mempunyai tiga bahan binaan: kayu, batu, dan logam dalam urutan ketahanan menaik. Anda boleh menanam mereka semua di sekitar peta, tetapi pastikan anda bertujuan untuk lingkaran berkelip ketika menuai dengan pickaxe anda untuk mempercepat proses.

Pemain baru cenderung berfikir logam adalah bahan terbaik untuk digunakan, tetapi ini sering tidak berlaku. Logam mengambil masa lebih lama untuk menyelesaikan bangunan dan hanya menanam dengan 70hp, yang bermaksud pemain dapat dengan mudah menembaknya, dan anda dengannya. Kayu, sebaliknya, menanam dengan 100 hp dan membina lebih cepat (hingga maksimum 200 hp) daripada bata atau logam. Dengan kata lain: menyekat peluru, atau ketika membina secara agresif, anda harus menggunakan kayu. Semasa membina tempat persembunyian kecil yang selamat, gunakan logam atau bata.

Ruang ketat pada akhir perlawanan, jadi cuba memegang tanah anda daripada berlari ke mana sahaja zon selamat. Sekiranya anda telah tersandung pada beberapa perangkap, sekarang adalah masa untuk menguatkan binaan anda dan mengeluarkan pemain lain yang cuba menyelinap ke atas anda.

Petua Fortnite: Looper dengan senapang serangan menembak di looper lain dengan senapang patah di dalam gudang

Senjata dan barang jarang

Senjata Fortnite datang dalam pelbagai bentuk dan saiz. Walau bagaimanapun, kerana permainan epik sentiasa menambah senjata baru dan meletakkan orang lain di dalam peti besi, mudah dikelirukan dengan mana yang terbaik. Yang mengatakan, beberapa senjata di Fortnite datang dalam keadaan yang berbeza dengan umum melakukan jumlah kerosakan dan legenda/mitos yang paling banyak melakukan yang paling banyak. Senjata eksotik adalah pengecualian kepada peraturan ini kerana mereka hanya senjata yang mempunyai sifat unik.

Berikut adalah semua warna jarang:

Jadi, bagaimana anda menjumpai senjata Fortnite? Mereka cenderung berada di dalam dada atau berbaring di mana -mana di peta, yang paling biasa di dalam titik yang dinamakan. Anda juga boleh mencari senjata dengan membeli senjata dari Fortnite NPCS.

Mempunyai campuran senjata Fortnite cenderung menjadi strategi terbaik. Penembak tepat dan senapang serangan melakukan lebih banyak kerosakan setiap tembakan dari jauh tetapi tidak akan terkena dekat. Senapang jarak pendek atau SMG membuat anda dilindungi dalam kebanyakan situasi di mana musuh lebih dekat, jadi tukar senjata jika anda menganggap seseorang itu dekat.

Peta Fortnite - Pulau pada minggu ini bermula pada 3 Oktober

Titik minat dan mercu tanda

Belajar ke mana hendak pergi ke pulau adalah sedikit tugas bodoh jika anda tidak bermain secara teratur. Ini kerana peta sentiasa berubah, kerana permainan epik menghilangkan beberapa kawasan dan kadang -kadang meletakkan kembali orang lain yang kembali setelah ketiadaan lama. Oleh itu, bukannya memberitahu anda di mana tempat terbaik untuk mendarat, lebih baik melihat pertimbangan yang lebih umum.

Memilih lokasi Fortnite yang anda tanah adalah pilihan berisiko tinggi yang perlu anda buat sebaik sahaja anda melancarkan diri anda dari bas pertempuran. Kami mengesyorkan pemula mengelakkan kawasan yang lebih dibina, dinamakan kerana ini adalah tempat kebanyakan pemain manusia akan jatuh. Ini adalah langkah pertama yang besar jika anda boleh mendarat dan menubuhkan diri anda dalam permainan dengan mengumpul rompakan tanpa ditiup ke bit langsung.

Juga, jika lokasi Fortnite anda adalah di tengah -tengah mungkin, ia meminimumkan kemungkinan anda harus tergesa -gesa melintasi jarak jauh ke zon selamat ketika akhir perlawanan mendekati.

Yang mengatakan, ramai pemain bermula di kawasan yang lebih mantap kerana rampasan lebih tertumpu di sana. Sekiranya anda dapat melarikan diri dari pertengkaran pembukaan di tempat yang popular, anda akan bersenjata dengan gigi.

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 179.99 Lihat Rangkaian N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Di sana anda memilikinya, semua petua Fortnite untuk memulakan anda dalam permainan Battle Royale. Untuk membantu anda menembak dalam gaya, periksa untuk melihat sama ada terdapat Fortnite V-Bucks percuma yang anda dapat supaya anda mampu membeli kulit Fortnite yang paling sejuk yang terdapat dalam Pas Battle terkini.

Jangan lupa untuk menyemak keperluan sistem Fortnite juga, kerana prestasi yang baik adalah bahan utama untuk menjamin kejayaan anda di medan perang dengan lebih baik.

PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.

Cara Memenangi Fortnite: 8 Petua Untuk Menjadi Lebih Baik Dan Menjifatkan Kemenangan Royale

Petua Petua Fortnite Cara Menang

Permainan epik

Memenangi kemenangan Royale di Fortnite bukanlah tugas yang mudah, tetapi dengan petua dan helah yang betul, anda akan menjadi tuan royale pertempuran popular sebelum anda mengetahuinya.

Fortnite mungkin mudah dijemput dan bermain, tetapi jangan biarkan visual yang menyeronokkan dan penyebaran budaya pop menipu anda-ada banyak mekanik yang mendalam untuk menguasai, terutama jika anda pergi untuk kemenangan yang sukar difahami itu.

Ia bukan hanya mempunyai senjata terbaik, sama ada. Anda perlu belajar bagaimana untuk membina untuk mengekalkan pertahanan anda, memikirkan tempat pendaratan terbaik dan lokasi untuk mendapatkan permulaan, dan mencari tetapan terbaik untuk gaya permainan anda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Di bawah, anda akan menemui lapan petua penting mengenai cara memenangi Fortnite dan menjaringkan kemenangan yang sukar difahami dalam bab 4 musim 4.

1. Cari tempat pendaratan terbaik

Gambar bas pertempuran

Meninggalkan bas pertempuran pada masa yang tepat dapat membantu anda memenangi Fortnite.

Sekiranya anda masih mencari kaki anda di Fortnite, kami akan mengesyorkan Meninggalkan bas pertempuran lebih awal daripada orang lain dan mendarat di tempat yang tenang. Ini akan memberi anda masa tambahan untuk mengumpulkan senjata, stok di atas peluru, dan bahan ladang, dan bukannya terbang ke dalam pertempuran yang mungkin anda tidak akan menang.

Setiap kali anda memutuskan untuk meninggalkan bas pertempuran, anda akan mahu sekurang -kurangnya mendarat berhampiran POI atau mercu tanda kerana mereka mempunyai lebih banyak senjata dan peluru daripada kawasan yang sepi. Pilih satu jauh dari laluan penerbangan bas pertempuran dan akan ada lebih sedikit orang di sana. Elakkan lokasi popular seperti Estet Expipsed dan Mega City.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Kami juga mendapat senarai tempat pendaratan dengan dada dan senjata yang paling banyak jika itulah yang anda lakukan.

2. Ketahui cara membina dengan betul

Bangunan pemain untuk memenangi Fortnite

Bangunan mengambil amalan tetapi ia adalah bahagian penting dari Fortnite.

Salah satu aspek paling unik dari Fortnite yang membezakannya daripada permainan Battle Royale yang lain yang sedang dibina. Ia mungkin kelihatan menakutkan atau membuang masa pada mulanya, tetapi menguasai seni bangunan boleh menjadi perbezaan antara kehilangan dan mendapatkan kemenangan yang sangat penting.

Anda perlu Bahan ladang awal dalam perlawanan Oleh itu, anda mempunyai stok berguna yang dibina untuk pertempuran kemudian. Anda boleh melakukan ini dengan menyerang hampir semua struktur atau item dalam permainan dengan pickaxe anda. Terdapat tiga jenis bahan: kayu, batu, dan logam. Kayu lemah tetapi membina lebih cepat, sementara logam kuat tetapi membina lebih perlahan. Batu adalah tanah tengah yang baik.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Tanjakan bangunan boleh membawa anda ke tempat yang tinggi – yang berguna jika anda ditangkap di antara ribut dan gunung – sementara dinding dapat mempertahankan anda dan rakan sepasukan anda dari api musuh. Petua asas adalah membina kiub di sekeliling diri anda, yang sangat berguna ketika menyembuhkan atau menghidupkan semula rakan sepasukan di van reboot.

Masa yang baik untuk mengamalkan bangunan adalah semasa anda menunggu perlawanan bermula, atau awal dalam perlawanan apabila tidak ada musuh di sekitar. Sebagai alternatif, anda hanya boleh memainkan mod sifar binaan yang menghilangkan aspek bangunan sama sekali jika anda tidak dapat mengatasi mekanisme ini.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

3. Simpan pelbagai senjata yang baik dalam beban anda

Beberapa senjata terbaik di Fortnite Bab 4 Musim 1

Mempunyai beban senjata yang baik akan membawa anda ke kemenangan Royale.

Sebaik sahaja anda mendarat di pulau itu, perkara pertama yang harus anda lakukan adalah mencari senjata. Anda memerlukan sekurang -kurangnya satu untuk mempertahankan diri, tetapi mengapa berhenti di sana? Anda harus terus mencari dada untuk mencari senjata yang paling kuat ketika anda maju melalui pertandingan untuk membantu anda memenangi Fortnite.

Beban seimbang akan memastikan anda dapat menangani sebarang keadaan. Kami akan mengesyorkan An Rifle Assault Untuk mengendalikan lawan jarak jauh, sebuah SMG untuk merosakkan musuh di jarak dekat, a Senapang sniper atau dmr untuk mengeluarkan sasaran jauh, dan item penyembuhan seperti Med-Mist atau Shield.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Beberapa senjata kegemaran kami yang terdapat dalam Bab 4 Musim 4 adalah DMR Thermal, Malap Malap Menindas Senapang Serangan, dan SMG Combat. Kami juga mendapat senarai peringkat senjata Fortnite terbaik dengan maklumat lanjut mengenai setiap senjata yang boleh anda ambil sekarang.

4. Tingkatkan senjata anda

Fortnite Gold Bar

Anda perlu menghabiskan bar emas untuk menaik taraf senjata, tetapi ia berbaloi.

Sebaik sahaja anda bermain beberapa perlawanan dan mengetahui senjata (atau senjata) yang anda rasa paling selesa menggunakan, adalah idea yang baik untuk masuk ke dalam kebiasaan menaik tarafnya apabila anda mendapat peluang. Ini akan menjadikan mereka lebih kuat dan akan membantu anda menurunkan lawan.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Anda boleh melakukan ini dengan melawat salah satu daripada banyak Menaik taraf bangku bertaburan di sekitar pulau. Anda memerlukan bar emas untuk membayar peningkatan – anda boleh mendapatkannya dengan menyelesaikan hadiah, mencari peti besi dan kilang, memusnahkan mesin basuh, dan menghapuskan lawan.

Artikel berterusan selepas iklan

5. Dengarkan Jejak Musuh

Kulit Prowler di Fortnite

Jejak langkah lawan dapat dengan cepat memberikan lokasi mereka.

Apabila anda berada dalam keadaan panas, mudah untuk melupakan beberapa perkara mudah yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan kelebihan berbanding lawan anda. Reka bentuk bunyi di Fortnite adalah hebat; Jejak langkah lawan boleh memberitahu anda ketika mereka berdekatan, dan bahkan mendedahkan jika mereka berada di atas atau di bawah anda di bangunan.

Artikel berterusan selepas iklan

Jika anda benar -benar ingin memanfaatkan bunyi di Fortnite, kami akan mengesyorkan anda bermain dengan sepasang fon kepala yang baik. Dengan cara ini, anda akan dapat menutup gangguan dan mendengar permainan dalam kejelasan yang lebih besar, yang dapat memberi anda kelebihan yang anda perlukan untuk menang di Fortnite.

Artikel berterusan selepas iklan

6. Tukar tetapan kepekaan pada pengawal anda

Karya seni yang memaparkan pengawal permainan

Menukar tetapan pengawal dapat memudahkan sesuatu.

Walaupun tetapan standard di Fortnite biasanya merupakan titik permulaan yang baik untuk kebanyakan pemain, anda mungkin mendapati bahawa mengubahnya dapat membantu anda menjadi lebih baik dalam permainan. Lagipun, playstyle setiap orang berbeza.

Artikel berterusan selepas iklan

Salah satu perubahan terbesar yang boleh anda buat ialah Kepekaan pengawal anda. Ini akan membantu pergerakan anda ketika mensasarkan dan mendapatkan kepala kepala yang sangat penting, yang menangani lebih banyak kerosakan daripada tembakan badan biasa. Anda juga boleh menukar keutamaan bangunan anda.

Akses tetapan di Fortnite dengan mengklik ikon gear di sudut kanan atas permainan semasa anda bermain atau menunggu di lobi. Anda boleh mengubah tahap kepekaan di sini, tetapi ia juga bernilai melihat tetapan lain juga. Mungkin ada perubahan ringkas yang boleh menjadi pertolongan besar.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

7. Bersembunyi sehingga detik -detik terakhir perlawanan

Seorang pemain bersembunyi untuk menang

Bersembunyi sehingga momen terakhir perlawanan adalah cara terbaik untuk memenangi Fortnite.

Sama ada anda bersetuju dengan kaedah ini atau tidak, tidak dinafikan bahawa bermain dengan selamat dan licik adalah cara terbaik untuk meningkatkan peluang anda untuk memenangi Fortnite. Cara terbaik untuk melakukan ini ialah Elakkan racun yang sibuk Dan tetap dekat dengan badai yang mungkin, hanya bergerak ke bulatan seterusnya pada saat -saat akhir.

Gunakan masa anda di bayang -bayang (atau rumput tinggi) untuk memberi tumpuan kepada membina beban yang sempurna, memaksimumkan kesihatan dan perisai anda, dan mengumpul bahan untuk dibina dengan. Setelah hanya ada beberapa pemain yang tersisa, sudah tiba masanya untuk menyinggung perasaan – walaupun anda masih harus berhati -hati dengan pendekatan anda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Petua yang baik adalah untuk sampai ke titik sudut tertinggi di dalam bulatan Oleh itu, anda boleh mengintai kawasan tersebut. Sekiranya anda tidak dapat melakukan ini, cari rumah atau bangunan untuk pertahanan tambahan. Kemudian, tunggu pemain lain untuk terlibat dalam pertengahan pertengahan dahulu Oleh itu, anda dapat menemui lokasi mereka dan menyerang mereka.

8. Belajar dari kesilapan anda

Tangkapan skrin seorang pemain melihat ke bawah

Menonton replay adalah cara terbaik untuk memikirkan apa yang anda lakukan salah di Fortnite.

Salah satu perkara paling penting yang boleh anda lakukan di Fortnite adalah untuk belajar. Beberapa permainan pertama anda pasti akan penuh dengan kesilapan, kerana anda akan mendarat di kawasan yang penuh dengan musuh dan dihapuskan secara langsung, atau secara tidak sengaja membina struktur apabila anda cuba menembak lawan (ya, kami bercakap dari pengalaman di sini).

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Cara terbaik untuk belajar adalah Tonton kembali replay anda, yang boleh ditemui dengan menatal ke bahagian ‘kerjaya’ ketika anda berada di lobi. Di sini, anda akan menemui rakaman perlawanan terbaru anda, yang boleh anda pelajari untuk mengetahui mengapa anda hilang, dan apa yang anda boleh lakukan lebih baik pada masa akan datang.

Akhirnya, mendapat kebaikan di Fortnite turun untuk mengamalkan, mengamalkan, dan lebih amalan. Tetapi dengan mengikuti petua ini, anda akan berada dalam perjalanan untuk memenangi dan mengamankan kemenangan Royales.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekarang anda tahu bagaimana untuk menang di Fortnite, lihat beberapa panduan berguna kami yang lain di bawah:

10 petua Fortnite untuk pemula

Walaupun Fortnite Battle Royale telah menjadi kuat selama bertahun -tahun, tidak semua orang mempunyai peluang untuk mencelupkan kaki mereka di dalam air. Sekiranya anda berfikir untuk menuju ke tempat pertama anda Fortnite permainan, atau cuba mencari cara terbaik untuk menjaringkan kemenangan Royale, maka ini Fortnite Petua akan memberi anda kelebihan anda selepas itu. Setiap perlawanan Fortnite akan kelihatan sedikit berbeza, dan setiap pemain akan kelihatan sedikit juga, dengan kulit sejuk dari permainan seperti Assassin’s Creed. Sekiranya anda mengikuti beberapa strategi mudah, maka peluang anda menang akan meningkat secara drastik. Dari perkara -perkara kecil yang harus anda lakukan, kepada strategi baru yang mungkin tidak anda pertimbangkan, kami mendapat petua untuk setiap Fortnite pemula.

Dapatkan sumber awal

Fortnite menambang dinding logam

Bangunan adalah bahagian tengah dari Fortnite pengalaman. Walaupun anda boleh mencuba mod binaan sifar, ia hilang apa Fortnite sebenarnya semua tentang. Pada masa yang terbaik, pemain veteran dapat membina menara yang besar dalam beberapa saat. Tidak mungkin anda perlu melakukan apa -apa yang agak kompleks ketika memulakan, tetapi bangunan adalah sesuatu yang perlu anda ingini. Sebelum bersenam kapan dan apa yang harus dibina, anda akan memerlukan sumber. Kayu, batu, dan logam adalah bahan binaan yang anda dapat berkumpul, dan mereka boleh digali dari mana -mana bangunan atau objek di dunia. Anda akan mengumpulkan beberapa di sepanjang jalan anda secara semula jadi, tetapi kami mengesyorkan mengambil jumlah yang baik apabila anda mula -mula mendarat untuk melihat anda melalui permainan.

Gunakan kesan bunyi visual

Kesan bunyi visual lobi fortnite

Suara adalah salah satu alat terbaik untuk menjejaki musuh. Hampir semua yang boleh dilakukan pemain membuat bunyi. Jejak langkah, kenderaan, tembakan dan banyak lagi boleh didengar dan digunakan untuk mengesan musuh berdekatan. Beberapa fon kepala yang baik akan menjadi aset yang hebat di jabatan ini, tetapi anda boleh mengambil langkah lebih jauh. Dengan menuju ke tetapan, dan kemudian mengklik pada tetapan audio, anda akan melihat pilihan untuk kesan bunyi visual. Menghidupkan ini akan memberikan penunjuk visual di sekitar pusat skrin yang menunjukkan jenis bunyi yang dibuat dan arahnya dari mana. Ini membolehkan mereka yang mengalami gangguan pendengaran untuk bermain permainan ini, tetapi anda boleh menggunakannya untuk mendapatkan kelebihan di medan perang.

Gunakan julat panjang & pendek

Fortnite membunuh orang dengan senapang patah

Semua orang berasa paling selesa dengan senjata yang berbeza. Walau bagaimanapun, penting untuk sentiasa mempunyai senjata panjang dan pendek di tangan. Tidak kira betapa baiknya anda dengan senapang sniper, ini tidak Sniper Elite 5, Dan bolehkah seseorang menyelinap di belakang anda. Oleh itu, anda akan memerlukan senjata jarak jauh untuk mengeluarkannya. Syukurlah, Fortnite Armory agak luas, dan anda akan dapat mengikat diri anda dengan keinginan anda. Sekiranya anda lebih suka mengambil tembakan yang tenang dan tepat maka a Sniper Rifle dan a Burst Rifle semestinya kombo yang baik untuk anda. Sekiranya anda lebih suka pendekatan yang lebih letupan, a Pelancar Roket dan a Senapang patah akan berada di jalan anda.

Perhatikan kompas

Petunjuk berlian red fortnite compass

Alat penting yang mudah dilepaskan duduk di bahagian atas skrin anda sepanjang masa anda bermain. Ia tidak bagus untuk navigasi, dengan cara apa pun, terutamanya apabila peta mini duduk di skrin pada setiap masa juga. Walau bagaimanapun, jika anda belum melihatnya, maka anda kehilangan Intel yang sangat berguna. Setiap sekarang dan kemudian, anda mungkin melihat berlian merah berdenyut pada kompas. Kadang -kadang mereka pengsan, tetapi masa lain mereka lebih penuh. Ini berlaku apabila seseorang yang berdekatan membuat bunyi yang berlebihan, biasanya melalui menembak pistol mereka. Bagaimana legap berlian adalah penunjuk sejauh mana mereka. Ia membolehkan anda tahu di mana pergaduhan berlaku, dan di mana musuh anda menanti anda, menuju ke atas dan mengepung penyerang perjuangan akan membawa anda beberapa membunuh mudah, dan XP untuk meningkatkan tahap cepat.

Tinggal (kebanyakannya) bergerak

Fortnite meluncur ke bukit

Perlawanan dalam Fortnite Bergerak dengan cepat, dan permainan ini direka untuk terus mendorong anda ke arah musuh anda. Walaupun anda selalu perlu bergerak ke arah bulatan, walaupun anda cukup bernasib baik untuk duduk di dalam bulatan apabila ia muncul, jangan tetap meletakkan. Sekiranya anda tidak bergerak banyak, bukan sahaja anda akan terlepas sebahagian besar tindakan, tetapi anda akan mempunyai banyak perkara yang anda perlukan. Senjata, pembalut, peluru, semua ini tersebar di sekitar peta, dan anda perlu terus bergerak untuk mendapatkan cukup untuk bertahan, Fortnite Mempunyai satu set pilihan pergerakan yang hebat, dengan gelongsor baru bab 3 menjadi pilihan yang menyeronokkan. Pengecualian ini adalah ke arah akhir perlawanan. Kemungkinannya, anda akan mempunyai barang yang cukup jika anda telah membuatnya sejauh ini, dan tidak perlu berlari akan meninggalkan anda terdedah, dan mungkin mati.

Jangan tergesa -gesa ke bulatan

Fortnite Bab 3 Peta dengan Storm and Circle

Ia boleh menjadi perasaan menakutkan apabila bulatan menanam jauh dari anda, tetapi ia tidak seburuk. Anda akan terkejut betapa banyak masa yang anda miliki sebelum anda berada dalam bahaya ribut yang memukul anda, belum lagi seberapa cepat anda dapat menutupi tanah dengan berjalan kaki. Dengan bergegas ke dalam bulatan, anda akan kehilangan sekumpulan rampasan hebat. Selain itu, terdapat banyak pemain yang bersembunyi di pinggir bulatan yang cuba menangkap sesiapa sahaja yang membuat larian untuk keselamatan. Apabila bulatan menanam jauh dari anda, jangan panik, perlahan -lahan menuju ke arah umum dan anda akan baik -baik saja. Walaupun anda mendapat situasi yang rumit maka jumpig di dalam kereta, trak atau bahkan tangki io ​​akan membawa anda selamat dengan tergesa -gesa.

Mengawal tembakan anda

Fortnite menonton seseorang melalui skop penembak curi

Masuk ke pertarungan boleh menjadi tergesa -gesa, dan mereka sering berakhir dengan kilat. Spike dalam adrenalin yang dipasangkan dengan panik yang akan diserang dapat menyebabkan pemain membakar musuh dengan harapan mereka mati. Melakukan ini adalah idea yang tidak baik, dan akan berakhir dengan kekalahan yang mengecewakan. Sekiranya anda mempunyai senjata api cepat, seperti Rifle Assault, Kebakaran dalam pecah terkawal, berhati -hati untuk menyesuaikan semula matlamat anda setiap beberapa saat. Sekiranya anda mempunyai senapang patah, tunggu sehingga anda mendapat pukulan dengan berhati -hati dengan api. Sekiranya anda membazirkan tembakan, bukan sahaja anda lebih cenderung terlepas, tetapi anda perlu menghabiskan masa untuk memuatkan semula, dan dalam penentuan, itu bukan masa yang anda mampu.

Bersedia untuk Membina

Bangunan Fortnite oleh Menara Condong

Apabila tindakan menjadi sengit, mudah untuk membiarkan mekanik bangunan tergelincir fikiran anda, terutamanya apabila anda tidak digunakan untuk menggunakannya. Anda perlu berfikir secara aktif tentang bagaimana anda boleh menggunakannya, walaupun, kerana ia dapat menyelamatkan nyawa anda beberapa kali dalam satu pertempuran. Bangunan boleh digunakan secara meluas untuk mewujudkan sudut pandang atau menghentikan pelarian lawan. Sebaliknya, ia boleh digunakan secara defensif, menyekat tembakan maut, memecah pandangan, dan memberi anda peluang untuk melarikan diri. Sebaik sahaja tembakan mula terbang, anda perlu merumuskan rancangan dan bersedia untuk bertindak balas terhadap apa yang ditentukan oleh musuh. Walau bagaimanapun, jika bangunan itu bukan untuk anda maka anda beruntung, kerana terdapat mod binaan sifar dalam permainan sekarang, dan kami telah mendapat anda dilindungi dengan beberapa tip binaan sifar.

Gunakan item sokongan

Fortnite Bandages, Shield Potion & Medkit

Dalam senario pertempuran royale, mudah untuk menghapuskan barang-barang yang tidak menyembuli yang paling tidak perlu. Memang benar ada beberapa yang tidak akan membantu dalam pertarungan, seperti Joran, Ada yang dapat memenangi hari dengan mudah. Ramuan perisai adalah yang terbesar, kerana mereka pada dasarnya memberi anda bar kesihatan yang lebih lama, yang dapat diisi semula dengan mudah. Di luar itu, terdapat beberapa jenis yang berbeza Bom tangan yang akan membuang sepana dalam rancangan musuh, bersama -sama dengan perkara -perkara untuk melarikan diri dengan cepat seperti Rift-to-go. Satu perkara yang tidak boleh dibuang adalah Khemah, yang bertindak sebagai pengembangan inventori mudah alih. Apa yang menjadikannya lebih istimewa ialah jika anda menjumpai yang lain dalam permainan yang berbeza, ia masih akan memegang semua yang anda masukkan.

Zig-zag!

Fortnite melompat

Tidak dapat dielakkan akan ada situasi di mana kita merasa benar -benar mengatasi atau ditangkap. Dalam situasi tersebut, melarikan diri adalah pilihan yang benar -benar berdaya maju. Sekiranya anda boleh mendapatkan bilik pernafasan, membina perisai, memulihkan kesihatan anda, dan kembali ke serangan, ia menjadikan kemunculan semula kejayaan. Sekiranya anda akan melarikan diri, lakukan dengan betul. Tenaga anda terhad, jadi hanya pecut di mana anda paling lemah, dan pastikan anda berpegang pada sebanyak mungkin. Walau bagaimanapun, perkara yang paling penting ialah anda tidak boleh berjalan dalam garis lurus. Sekiranya musuh anda sudah mempunyai anda dalam pandangan mereka, berlari langsung membuat sasaran mudah. Strafe, slaid, dan melompat sentiasa untuk menjadikan hidup lebih sukar bagi lawan anda. Ditulis oleh Ryan Woodrow bagi pihak GLHF.

Senarai

Fortnite: Semua lokasi Dinosaur Klombo dan Cara Menggunakannya

Lihat 3 item