Petisyen Β· Kembalikan Wotlk Dungeon Finder atau hantar tinjauan kepada semua pemain untuk input mereka, Pencari Dungeon Random harus berada dalam kemarahan klasik Lich King

Pencari Dungeon Random harus berada dalam kemarahan klasik raja lich

Baru -baru ini, kami mendapati bahawa sesetengah institusi atau individu di pasaran disyaki melanggar hak dan kepentingan IgGM yang berkaitan, termasuk penggunaan nama dan logo yang tidak dibenarkan di laman web ini, dan aktiviti komersial untuk keuntungan atas nama laman web ini. Pemalsuan semacam ini telah menyebabkan kerosakan kepada imej korporat syarikat, reputasi perniagaan dan peluang perniagaan yang berpotensi untuk tahap tertentu. Untuk melindungi hak dan kepentingannya sendiri dan menghalang pelanggan baru dan lama daripada disesatkan, IgGM dengan ini dengan sesungguhnya menyatakan dan menjelaskan: 1. URL laman web kami hanya www.iggm.com . Susun atur laman web IgGM adalah: mana -mana laman web lain, atau yang sama atau serupa dengan laman web kami, adalah palsu. 2. IgGM tidak pernah membenarkan orang lain atau organisasi menggunakan nama dan logo domain. Laman web ini tidak menganggap tanggungjawab undang -undang untuk tingkah laku komersial atau pertikaian yang timbul daripada individu atau pasukan yang tidak dibenarkan. 3. Perniagaan utama IgGM adalah untuk menyediakan perkhidmatan pihak ketiga untuk permainan maya. Kami tidak menyediakan perkhidmatan lain, sila membezakan dengan teliti untuk mengelakkan kehilangan hak dan kepentingan. 4. Sebarang berita yang melanggar yang menyalahgunakan maklumat di laman web ini mesti dihentikan dengan segera. Pasukan IgGM telah mengumpulkan bukti yang relevan dan akan mengambil langkah undang -undang untuk menyiasat tanggungjawab undang -undang pelanggar jika perlu.

 • Hasil Penyiasatan Anti-Pemalsuan Terkini (Ogos 2023)

Kembalikan Wotlk Dungeon Finder atau hantar tinjauan kepada semua pemain untuk input mereka

Blizzard telah mendengar suara -suara peratusan kecil komuniti wow sebenar tentang keinginan mereka untuk mengalami kemarahan pengembangan lich raja tanpa pencari penjara bawah tanah. Tidak semua kita percaya alat ini menjejaskan pengalaman masyarakat dalam permainan. Walaupun benar bahawa ia membuat penggunaan mencari saluran kumpulan usang untuk penjara bawah tanah heroik, ia tidak boleh dan tidak akan memusnahkan kepentingan komuniti di dalam pelayan anda. Alat pencari penjara bawah tanah tidak mempunyai pilihan pencari raid di wotlk dan, oleh itu, anda masih perlu sama ada mengenali pemain lain dalam pelayan anda untuk mencari kumpulan RAID yang sebenar atau mempunyai reputasi yang baik untuk mendapatkan jemputan di Pug. Matlamat petisyen ini adalah untuk membiarkan suara -suara mereka yang biasanya tinggal di forum dan ruang sosial di sudut Blizzard di Internet. Kami, komuniti yang menandatangani petisyen ini, akan menyukai pencari penjara bawah tanah yang akan dilaksanakan dalam murka raja lich.

Kemas kini: Kompromi yang hebat adalah untuk mempunyai Blizzard menghantar tinjauan besar -besaran untuk mendapatkan maklum balas daripada semua orang. Dari apa yang saya baca dalam talian baru -baru ini, idea LFG baru mereka sangat dekat dengan apa yang ada sekarang dalam runcit dan salah satu sebab orang mengadu di tempat pertama ketika turun ke RDF.

Sila kongsi dengan rakan wow anda πŸ™‚

Pencari Dungeon Random harus berada dalam kemarahan klasik raja lich

Pencari Dungeon Random harus berada dalam kemarahan klasik raja lich

Dengan pengesahan kemarahan klasik Lich King, satu perkara pemain yang ingin tahu adalah kemasukan pencari penjara bawah tanah rawak. Walaupun bukan penjahat Warcraft ikonik kebanyakan orang sudah biasa, ia masih merupakan titik perbalahan untuk komuniti klasik.

Bagi mereka yang tidak menyedari, tiang siaran klasik adalah kekurangan sistem “moden” atau “mudah” yang wujud dalam wow runcit semasa. Satu contoh ialah mencari alat kumpulan yang mengautomasikan mencari pesta untuk penjara bawah tanah dan, setelah selesai, menelefon pemain ke penjara bawah tanah.

Hujah terhadap pencari penjara bawah tanah secara rawak dalam klasik selalu sama: ia membunuh aspek sosial dan bangunan komuniti World of Warcraft. Pelayan dipenuhi dengan orang dan reputasi: dengan siapa berkumpul dan dengan siapa. Brian Birmingham, Wow Classic Lead, merasakan bahawa masyarakat secara keseluruhannya bersetuju.

Pencari penjara bawah tanah rawak wujud dalam murka asal. Ia juga harus dalam murka klasik

Sebahagian daripada perselisihan ini termasuk cara untuk membentuk kumpulan untuk heroik atau serbuan, menjadualkan acara pra-dirancang untuk kumpulan pick-up. Mengapa orang melakukannya? Kerana duduk di ibu kota dan sembang perdagangan spamming bukan pengalaman mesra pengguna. Terdapat sebab mengapa tambahan Buletin LFG wujud.

Untuk kredit Blizzard, mereka terbuka untuk tweaking dalam permainan semasa mencari alat kumpulan. Menambah dalam ciri yang lebih baik untuk mencari kumpulan dengan mudah adalah langkah ke arah yang betul. Namun, menggunakan alat LFG semasa bukan pengalaman yang optimum. Saya bahkan tidak meminta kemampuan untuk ditelefon ke penjara bawah tanah dengan orang di luar alam saya sendiri. Sekiranya kemarahan klasik, pasca pelancaran, alat pencari penjara bawah tanah yang boleh membentuk kumpulan semasa saya bermain permainan, saya akan teruja.

Walaupun sesetengah daripada anda mungkin menangis itu menentang “pengalaman klasik,” saya akan berhujah dua perkara. Pertama, mustahil untuk meniru pengalaman klasik. Terutama kerana kami bermain di pelayan mega dengan ketidakseimbangan puak yang diselaraskan. Saya berasa tidak enak untuk orang yang melekat pada alam penduduk yang lebih rendah. Mencari sembang perdagangan untuk kumpulan akan menjadi mimpi ngeri. Orang -orang itu sangat memerlukan pencari penjara bawah tanah rawak.

Kedua? Rdf wujud dalam murka raja lich. Ini adalah sebahagian daripada pengalaman asal dan ia masih merupakan salah satu pengembangan terbesar yang telah dilihat oleh permainan. Ia harus menjadi sebahagian daripada pengalaman klasik.

Pengarang

Saya adalah ketua editor bosslevelgamer. Saya juga pencinta permainan video, makanan, dan bir. Lihat semua jawatan

Facebook Twitter berkedut Google wap Reddit

Wotlk Classic: Random Dungeon Finder harus diperbaiki dalam Fasa 3

Dihantar: 28 Apr, 2023

Dihantar: 28 Apr, 2023

tag

 • Wotlk Classic
 • Wotlk Classic Random Dungeon Finder
 • Wotlk Classic Fasa 3

Akan ada fungsi yang bertambah baik dalam fasa 3. Selepas anda menyelesaikan cabaran yang paling sukar dalam permainan, seperti serbuan 10-man dan 25 orang heroik, dan Ulduar, anda mungkin mendapati bahawa anda mempunyai banyak masa lapang sepanjang minggu. Walau bagaimanapun, meratakan alts boleh sangat memakan masa, walaupun dengan bantuan XP berehat .

Ramai orang tidak berminat untuk menghabiskan banyak masa di atasnya, kecuali mereka sedang memburu gunung, pencapaian, atau tajuk. Sekiranya anda salah seorang daripada mereka, anda mungkin ingin menyemak pautan dalam keterangan.

Sebilangan orang berasa seperti sistem log masuk serbuan menyakiti permainan, kerana ia menyebabkan beberapa pelayan merasa “mati” dan menjadikannya lebih sukar untuk menikmati serbuan, yang sepatutnya menjadi salah satu aktiviti yang paling menyeronokkan dalam permainan.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa penyelesaian yang mungkin. Satu pilihan adalah untuk menambah ciri baru yang dipanggil Random Dungeon Finder, yang akan memudahkan untuk mencari kumpulan untuk melakukan kandungan dengan. Ini adalah ciri kontroversi ketika pertama kali diperkenalkan, tetapi kini digunakan secara meluas dan boleh menjadi tambahan yang baik untuk permainan pada masa akan datang. Dengan ciri ini, pemain boleh dipadankan secara automatik dengan orang lain yang ingin melakukan penjara bawah tanah atau serbuan yang sama, menjadikannya lebih mudah untuk mencari kumpulan dan mendapat ganjaran dan Wotlk Gold Classic . Ini amat berguna untuk pemain yang baru dalam permainan atau yang tidak mempunyai banyak kawan untuk bermain.

Wotlk Classic: Random Dungeon Finder harus diperbaiki dalam Fasa 3

Sesetengah pemain tidak berpuas hati dengan hakikat bahawa ciri-ciri tertentu, seperti pencari penjara bawah tanah dan sistem questhelper terbina dalam, tidak pada asalnya termasuk dalam permainan. Walaupun begitu, terdapat beberapa pemain yang menyuarakan penentangan yang kuat terhadap idea melaksanakan ciri -ciri ini, bahkan sejauh mengatakan bahawa mereka mungkin berhenti bermain permainan jika mereka ditambah.

Walau bagaimanapun, tidak jelas berapa ramai pemain ini sebenarnya akan mengikuti ancaman itu, memandangkan ramai orang terus bermain permainan walaupun tanpa ciri -ciri ini. Akhirnya, keputusan ini melibatkan mengimbangi keinginan kumpulan pemain yang berlainan, dan tidak ada jawapan yang mudah.

Saya secara peribadi mengenali tiga orang yang mengatakan bahawa mereka akan berhenti permainan jika ciri -ciri tertentu ditambah, tetapi mereka masih bermain dengan saya hari ini. Walau bagaimanapun, ramai pemain merasa seperti ciri-ciri yang hilang ini, seperti pencari penjara bawah tanah dan sistem questhelper terbina dalam, akan menjadikan permainan lebih menyeronokkan.

Menambah pencari penjara bawah tanah rawak untuk pemain di peringkat 15 hingga 70 akan menjadi cara terbaik untuk meningkatkan tahap dengan cepat dan bersenang -senang melakukannya. Ini akan menambah lebih banyak keseronokan kepada permainan, terutamanya ketika kami mendekati fasa tiga pengembangan, yang kini kurang kandungan.

Dengan menggabungkan ciri -ciri pusaka, bermain dengan rakan -rakan, dan menggunakan pencari penjara bawah tanah rawak, meratakan watak baru dari tahap 15 hingga 70 di World of Warcraft boleh menjadi pengalaman yang sangat menyeronokkan. Ciri Finder Dungeon Random membolehkan pemain dengan mudah dan cepat mencari kumpulan untuk menyelesaikan penjara bawah tanah, yang merupakan cara terbaik untuk meningkatkan dan mendapatkan rampasan.

Ciri ini amat berguna untuk menghubungkan dengan pemain lain di pelayan, dan dapat memudahkan orang lain dan membentuk persatuan yang kuat. Walaupun beberapa pemain pada asalnya menentang ciri pencari penjara bawah tanah rawak, ramai yang melihatnya sebagai bahagian penting dalam permainan.

Menggunakan ciri pencari penjara bawah tanah secara rawak di World of Warcraft membolehkan anda dengan cepat dan mudah mencari kumpulan untuk menyelesaikan penjara bawah tanah dengan, tanpa menghabiskan masa berjalan dan memanggil orang. Walau bagaimanapun, ia juga sukar untuk mencari sekumpulan pemain yang bertingkat, dan alat LFG tidak selalu boleh dipercayai.

Ia boleh mengecewakan apabila pemain meninggalkan selepas melengkapkan hanya satu penjara, dan pencarian berterusan ahli kumpulan baru boleh meletihkan. Secara keseluruhannya, isu -isu ini dapat menjadikan pengalaman meratakan kurang menyeronokkan, walaupun pengalaman yang menyeronokkan untuk berbual dengan rakan -rakan dan menikmati beberapa bir sambil menunggu penjara bawah tanah seterusnya.

Di World of Warcraft, anda dapat meningkatkan gear watak anda dengan melayari rumah lelongan dan mempesonakannya untuk lebih banyak kuasa. Ini cara terbaik untuk memastikan anda melakukan yang terbaik di penjara bawah tanah yang mudah dan menyeronokkan. Malangnya, ramai pemain kehilangan pengalaman ini kerana mereka perlu menghabiskan banyak masa menunggu ahli kumpulan menyertai. Walau bagaimanapun, menambah ciri pencari penjara bawah tanah untuk tahap 15 hingga 70 akan menjadikan perkara lebih mudah dan lebih menyeronokkan.

Anda akan mendapat bonus XP dan beg pada akhirnya, dan perjalanan gembira akan dipulihkan. Secara keseluruhannya, ia akan menjadi pengalaman yang menyeronokkan dan positif bagi pemain yang tidak lagi perlu menunggu ahli kumpulan atau mencari di LFG terlalu banyak.

Sebagai pemain, pengalaman mencari kumpulan untuk penjara bawah tanah boleh menjadi sukar, terutama pada pelayan penduduk. Semasa menunggu ahli menyertai, pemain mungkin merasa tidak digalakkan dan terlepas ganjaran seperti tajuk dan haiwan peliharaan .

Walaupun ciri pencari penjara bawah tanah rawak dijanjikan pada masa lalu, masih belum dilaksanakan. Ini boleh membuat pemain berasa kecewa dan seperti mereka hilang. Secara keseluruhan, pemain mahu lebih banyak kandungan ditambah kepada permainan untuk meningkatkan pengalaman, baik dari segi penemuan dan ganjaran kumpulan.

Bagi pemain World of Warcraft, sukar untuk mencari alasan untuk log masuk atau bermain alts. Untuk meningkatkan pengalaman ini, saya percaya bahawa pencari penjara bawah tanah rawak hanya perlu dilaksanakan. Ini akan memudahkan untuk mencari kumpulan untuk heroik, heroik plus, dan northrend penjara bawah tanah .

Di samping. Secara keseluruhannya, perubahan ini akan menjadikan pengalaman meratakan lebih mudah dan menyeronokkan. Beritahu saya dalam komen jika anda bersetuju, dan saya akan berjumpa dengan anda dalam catatan seterusnya!

 • Wotlk Classic
 • Wotlk Classic Random Dungeon Finder
 • Wotlk Classic Fasa 3

Artikel yang disyorkan

Iggm.com Homepage

Baru -baru ini, kami mendapati bahawa sesetengah institusi atau individu di pasaran disyaki melanggar hak dan kepentingan IgGM yang berkaitan, termasuk penggunaan nama dan logo yang tidak dibenarkan di laman web ini, dan aktiviti komersial untuk keuntungan atas nama laman web ini. Pemalsuan semacam ini telah menyebabkan kerosakan kepada imej korporat syarikat, reputasi perniagaan dan peluang perniagaan yang berpotensi untuk tahap tertentu. Untuk melindungi hak dan kepentingannya sendiri dan menghalang pelanggan baru dan lama daripada disesatkan, IgGM dengan ini dengan sesungguhnya menyatakan dan menjelaskan: 1. URL laman web kami hanya www.iggm.com . Susun atur laman web IgGM adalah: mana -mana laman web lain, atau yang sama atau serupa dengan laman web kami, adalah palsu. 2. IgGM tidak pernah membenarkan orang lain atau organisasi menggunakan nama dan logo domain. Laman web ini tidak menganggap tanggungjawab undang -undang untuk tingkah laku komersial atau pertikaian yang timbul daripada individu atau pasukan yang tidak dibenarkan. 3. Perniagaan utama IgGM adalah untuk menyediakan perkhidmatan pihak ketiga untuk permainan maya. Kami tidak menyediakan perkhidmatan lain, sila membezakan dengan teliti untuk mengelakkan kehilangan hak dan kepentingan. 4. Sebarang berita yang melanggar yang menyalahgunakan maklumat di laman web ini mesti dihentikan dengan segera. Pasukan IgGM telah mengumpulkan bukti yang relevan dan akan mengambil langkah undang -undang untuk menyiasat tanggungjawab undang -undang pelanggar jika perlu.

 • Hasil Penyiasatan Anti-Pemalsuan Terkini (Ogos 2023)

Pada bulan Januari 2023, kami dapati di Instagram.com bahawa peniaga yang tidak bertanggungjawab telah mencuri tanda dagangan “IgGM” tanpa kebenaran syarikat kami. Mereka bukan sahaja menggunakan tanda dagangan kami untuk menjual produk palsu, tetapi juga menghubungkan ulasan Trustpilot kami di Instagram mereka.

IgGM palsu

Pada bulan Ogos 2023, kami sekali lagi menemui satu lagi saudagar haram di Instagram.com cuba menggunakan tanda dagangan “IgGM” untuk menjual produk permainan palsu. Semua orang mesti mengelakkannya dalam masa selepas melihatnya untuk mengelakkan ditipu.

IgGM palsu 2

Pastikan anda membeli produk permainan yang anda perlukan di laman web rasmi IgGM untuk mengelakkan kerugian.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kami dengan:

 • E-mel: [dilindungi e-mel]
 • Tel: +1-918-615-8685 (Amerika Syarikat)
 • WhatsApp +852 95642524

EA FC 24: 7 Perkara Yang Harus Anda Ketahui Sebelum Anda Mainkan Mod Kerjaya!

Saya akan memberitahu anda tentang 7 perkara yang harus anda ketahui sebelum anda bermain sebentar EA Sports FC 24 .

1. Anda tidak perlu lagi bermain latihan setiap minggu!

Perkara pertama yang saya rasa anda benar -benar tahu adalah mengenai pembangunan belia dan bagaimana latihan pemain telah berubah untuk permainan ini . Tahun lepas, perubahan terbesar ialah anda tidak perlu bermain latihan setiap minggu jika anda mahu pemain anda berkembang dan tahun ini. Perubahan terbesar ialah anda kini boleh melabur FC 24 syiling dalam jurulatih. Semakin baik jurulatih, semakin cepat pemain anda akan bertambah baik. Sudah tentu, kebanyakan orang tidak pernah melatih setiap minggu. Tetapi perubahan ini akan menjadikan sesuatu lebih realistik dan jujur ​​memberi anda sedikit FUT 24 syiling tenggelam. Jadi, anda tidak akan mendapat belanjawan besar -besaran ini dalam mod kerjaya lagi. Anda juga boleh bertukar antara ketajaman dan kecergasan untuk setiap pemain tunggal, yang bermaksud bahawa rizab dan pengganti anda tidak akan berguna untuk tiga perlawanan setiap kali anda ingin membawa mereka kembali ke 11 permulaan. Pelan Latihan boleh diberikan sama ada secara individu, jadi setiap pemain atau anda boleh melakukannya kepada kumpulan pemain, yang termasuk pengganti dan rizab permulaan yang bermula, yang menjadikan penyelesaian ini lebih baik untuk pembangunan pemain. Dan ini cara yang sangat baik untuk menjaga pemain tajam walaupun anda tidak menggunakannya. Saya tidak pernah memainkan musim yang cukup dalam beta untuk memberitahu anda jika pembangunan pemain dikuasai tahun ini. Tetapi biasanya, dengan perubahan seperti ini, itu akan dikuasai untuk sekurang -kurangnya 2 perlawanan pertama.

2. Cuba mengelakkan peningkatan terlalu cepat

Jadi, ini juga membantu dengan perkara kedua yang perlu anda ketahui, iaitu untuk mencuba dan mengelakkan peningkatan terlalu cepat pada permulaan mod kerjaya anda menjimatkan . Mod kerjaya boleh sampai 15 musim panjang dan tidak ada gunanya menandatangani bahawa untuk 75 ejen bebas Mexico yang dinilai semasa anda masih berada di Liga 2, hanya untuk tidak terkalahkan dan mempunyai pemain Mexico 55 gol. Anda harus benar -benar meluangkan masa dan cuba menikmati proses meningkatkan liga, perlahan -lahan menguatkan skuad anda, dan mungkin menambah cabaran jika anda fikir permainan terlalu mudah atau turun dalam kesukaran jika ia menjadi terlalu keras. Semasa anda berada, saya juga mengesyorkan bahawa anda mengehadkan jumlah ejen percuma yang anda tandatangani juga. Kedua -dua perkara ini benar -benar dapat membantu anda mengelakkan peningkatan terlalu cepat. Dan itu akan menjadikan permainan ini lebih mencabar, lebih menyeronokkan, dan anda akan dapat menghabiskan lebih banyak musim menikmati pasukan yang telah anda bina.

3. AI tidak dapat membina

Mod Kerjaya EA FC 24

Semasa anda bercakap tentang membina pasukan, AI masih benar -benar buruk dalam melakukan ini . Saya telah memainkan beta agak sedikit dan mempunyai banyak orang di perselisihan kami . Dan kita semua akan bersetuju bahawa AI masih membuat kesilapan yang sama ketika datang untuk menandatangani pemain. Anda akan melihat skuad di mana mereka sama ada tidak mempunyai siapa pun dalam kedudukan tertentu atau mereka akan keluar dan menandatangani 10 belakang kiri. Anda boleh membetulkannya jika anda mempunyai pengawal kedua atau papan kekunci jika anda bermain di PC . Anda boleh menukar papan kekunci untuk berada di sebelah AI. Anda boleh membetulkan pasukan mereka sebelum permulaan perlawanan dan kemudian anda boleh bermain lebih banyak bermain menentang skuad berfungsi. Gaya Taktikal S adalah perkara baru di EA Sports FC dan mereka membantu dengan ini kerana AI sebenarnya dapat menandatangani pemain yang sesuai dengan taktik pilihan mereka. Saya telah melihat beberapa perkara pelik dalam mod kerjaya selama bertahun -tahun. Saya telah melihat pasukan dengan Giroud berjalan di belakang Ben Yedder sebagai lelaki sasaran. Mudah -mudahan, perubahan kepada gaya taktikal dan pengakap sebenarnya akan membantu AI menjadi sedikit lebih ancaman jangka panjang dan memberi anda lebih banyak lawan yang mencabar dan dinamik.

4. Tetapkan objektif

Oleh itu, semasa kita bercakap mengenai rancangan taktikal, anda juga harus tahu bahawa semua orang menikmati mod kerjaya dengan cara mereka sendiri. Oleh itu, sebelum anda sebenarnya membuka EA Sports FC 24 atau walaupun anda sebelum anda membelinya, fikirkan tentang apa yang anda ingin lakukan semasa simpan pertama anda . Tetapkan diri anda beberapa matlamat dan objektif, jadi anda sentiasa mempunyai sasaran dalam fikiran. Jika tidak, simpanan anda boleh menjadi lama dengan cepat. Sebilangan krim kegemaran saya sejak beberapa tahun kebelakangan ini telah didasarkan pada tujuan tertentu. Saya selalu memberikan cabaran khusus untuk mencuba dan mengalahkan. Ini boleh menjadikan permainan menyeronokkan walaupun ke musim 8 atau musim 9 . Jadi, jika anda menggunakannya dan juga menggunakan gaya taktikal baru untuk membuat taktikal, anda boleh menggunakan Moneyball dengan mudah terima kasih kepada penapis pengakap baru juga. Jika anda menggabungkan gaya taktikal dengan memberi diri anda objektif tertentu, sama ada bermain dalam liga tertentu, pasukan tertentu, atau gaya tertentu, maka saya fikir anda telah mendapat permulaan segera mod kerjaya yang sangat baik dan menyeronokkan.

5. Tidak ada banyak rawak dalam mod kerjaya

Anda juga harus tahu bahawa sebenarnya tidak banyak rawak dalam mod kerjaya . Sudah tentu, mereka telah menambah beberapa ciri baru, seperti interaksi pemain. Jadi, kebanyakan masa, anda akan menguruskan kelab yang stabil. Alur cerita adalah cara terbaik untuk menambahkan sedikit ketidakpastian untuk permainan dan ada banyak dari mereka di luar sana. Anda boleh melihat Instagram, Twitter dan Reddit . Jika anda hanya mencari di jalan cerita FIFA, anda akan mendapat satu ton cabaran mini yang boleh anda lakukan. Ada perkara seperti menjatuhkan pemain tertentu atau menandatangani seseorang yang membuat kapten seseorang, atau mungkin tidak bermain seseorang untuk sejumlah permainan untuk alasan tertentu. Senario mini ini benar -benar boleh menambah sedikit rawak dan kebolehprediksi ke dalam simpanan anda, yang saya fikir sebenarnya adalah idea yang sangat keren.

6. Memenangi bukan segalanya!

Anda juga harus tahu bahawa kemenangan bukan semuanya . Mod Kerjaya boleh menjadi lebih menyeronokkan apabila anda berjuang untuk mata daripada menghancurkan setiap enam lawan. Saya selalu mengesyorkan anda pergi ke liga yang kompetitif di mana anda akan mempunyai beberapa pasukan yang berjuang untuk gelaran atau pertandingan kontinental, sedangkan liga, seperti Scotland, hanya mempunyai dua perlumbaan kuda. Anda masih boleh bersenang -senang dalam liga ini jika anda bermain seseorang seperti hati, Hibs atau Dundee, tetapi jika anda boleh menerima tidak memenangi gelaran untuk beberapa tahun pertama. Anda akan mempunyai bos akhir di sana dengan Rangers dan Celtic . Terdapat banyak liga yang sangat menarik di luar sana, yang malangnya bukan yang paling kompetitif. Sudah tentu, anda mempunyai kawan, yang menyeronokkan jika anda bermain sebagai orang lain selain PSG . Anda juga mempunyai Norway, Sweden dan Denmark . Saya pasti sesetengah orang akan mengatakan bahawa England kini berada dalam situasi dengan Manchester City di mana hanya ada satu pasukan yang tidak menyeronokkan untuk bermain, sementara mana -mana pasukan lain sebenarnya lebih menyeronokkan. Ini hanya kerana anda tidak akan memenangi setiap perlawanan. Saya mempunyai banyak keseronokan menjimatkan dengan pasukan di mana saya telah cuba memenuhi syarat untuk Eropah dengan pasukan yang buruk. Malah penamat yang diletakkan ke -7 boleh menjadi menyeronokkan jika anda memilih pasukan yang tepat dan cabaran yang betul. Saya akan mengesyorkan melakukan sesuatu seperti mengubah kesukaran satu tahap, memilih Luton, dan melihat jika anda benar -benar boleh berjaya bertahan. Walaupun beberapa permainan pada permulaan mungkin sedikit letupan, anda mungkin kehilangan enam atau tujuh nil. Sekiranya anda melakukannya sepanjang musim, permainan di mana anda berjaya mengalahkan kemenangan satu-nil. Mereka akan sangat bermakna bagi anda dan ia hanya akan menjadi kerjaya yang sangat memuaskan.

7. Cuba buat kelab

Petua terakhir yang kita miliki ialah membuat lub mungkin salah satu cara yang paling diremehkan untuk memberikan mod kerjaya nafas udara segar . Pasti, lihat beberapa pasukan sebenar dalam beberapa simpanan pertama anda. Tetapi keseronokan sebenar datang dari mencipta pasukan yang ditinggalkan, dilupakan, atau sekarang yang berbeza yang tidak akan pernah berada di FIFA lagi. Selama beberapa tahun kebelakangan ini, saya mencadangkan satu pasukan untuk setiap liga, menggunakan FIFA 22 dan FIFA 23 membuat sistem kelab. Walaupun terdapat beberapa perubahan sekarang, saya fikir beberapa kit kini mempunyai penaja dan mungkin ada beberapa lagi stadium yang dipilih. Sebaik sahaja anda mula bosan dengan mod kerjaya di EA Sports FC 24, saya benar -benar mengesyorkan anda memberikan cipta kelab!

Saya percaya banyak pemain memulakan pengembaraan mendebarkan di dunia gelap dan gelap hanya untuk meneroka alam misteri permata mistik. Permata mistik mengandungi khazanah dan rahsia yang banyak dalam permainan. Dalam panduan ini, kami akan membongkar perjalanan untuk mendapatkan Permata mistik , mendedahkan sambungannya ke bilik tersembunyi di dalam gua goblin roller tinggi, dan memberikan pandangan yang unik untuk meneroka dunia baru ini.

Cara mencari permata mistik?

Gelap dan lebih gelap: Bagaimana untuk mengadakan permata mistik di gua roller goblin yang tinggi?

Kemas kini baru -baru ini ke permata mistik menambah barangan yang jarang dan berharga dalam gelap dan lebih gelap. Untuk mendapatkan permata ini, anda perlu memberi perhatian kepada aspek berikut. Pertama, anda perlu memperhatikan saluran komunikasi rasmi Dark dan Darker. Pemaju sering memberikan maklumat mengenai kemas kini, patch, dan projek baru. Di sini, mereka akan menambah musuh elit roller tinggi. Bunuh mereka untuk peluang menjatuhkan permata mistik . Tetapi kita harus ambil perhatian bahawa ini tidak bermakna bahawa anda pasti akan mendapat permata mistik hanya dengan membunuh mereka. Ia hanya mempunyai peluang tertentu untuk jatuh . Oleh itu, anda perlu terus bertempur dan terus bertani sehingga anda cukup bernasib baik untuk mendapatkan permata mistik. Apabila permata mistik ini berjaya jatuh, mendekati dan mengambilnya. Jangan biarkan pengawal anda dan berhati -hati pada setiap masa untuk mengelakkan pemain lain yang mengambil permata mistik anda.

Cara menggunakan permata mistik?

Gelap dan Darker: The Mystical Gem Treasure Hoard di HR Goblin

Keajaiban sebenar permata mistik terletak pada kegunaannya. Ini akan membantu anda menemui rahsia tersembunyi dan mendapat akses ke kawasan khas. Pertama, sebelum kita dapat menggunakan permata mistik, kita perlu mencari bilik rahsia. Bilik Rahsia ini terletak di sudut kiri bawah Gua Goblin Roller Tinggi . Anda dapat melihat lokasinya di peta mini di skrin anda. Selepas anda mencari bilik rahsia, anda akan melihat bahawa terdapat slot di mana anda boleh meletakkan permata mistik. Kami boleh memasukkan permata selepas anda berinteraksi dengan soket. Setelah memasukkan permata itu, petikan rahsia akan dibuka. Ini memberi anda akses ke kawasan tersembunyi sebelumnya. Pergi melalui pintu yang baru dibuka untuk meneroka lebih jauh. Di dalam kawasan tersembunyi ini, anda mungkin mendapati banyaknya Emas gelap dan gelap dan rampasan. Cari dengan teliti dan kumpulkan ganjaran yang menanti anda. Jangan lupa untuk sentiasa bersedia untuk menghadapi musuh atau cabaran teka -teki semasa meneroka.

Petua & Trik

Gelap dan Darker: Permata Mistik Pertanian di Gua Goblin

Akhirnya, saya juga akan memberitahu anda beberapa petua dan strategi untuk membantu anda memaksimumkan utiliti permata mistik anda. Kerana permata mistik mempunyai peluang yang rendah untuk menjatuhkan, bersiaplah untuk bertani. Anda perlu menyediakan sumber, ramuan, dan peralatan yang mencukupi untuk mengambil bahagian dalam pertempuran dan mengetuk elit gua sebanyak yang diperlukan. Sebaik sahaja anda memasuki bilik tersembunyi, anda mungkin dapati bahawa rampasan itu lebih berkualiti. Membawa ramuan nasib boleh menggandakan keuntungan rampasan anda. Sekiranya anda merancang untuk menghabiskan masa pertanian atau meneroka kawasan tersembunyi di sini, pastikan anda mempunyai banyak barang dan ramuan penyembuhan . Kerana musuh di kawasan ini cenderung sangat mencabar. Anda juga mungkin menghadapi musuh yang kuat seperti Wizard . Oleh itu, saya cadangkan anda menilai kemungkinan anda sebelum terlibat dan sentiasa mempunyai rancangan melarikan diri. Sudah tentu, setiap percubaan akan berbeza. Anda perlu belajar dari setiap pengalaman untuk membantu anda memperbaiki strategi anda dan membuat percubaan masa depan lebih berjaya. Secara keseluruhan, saya harap panduan ini memberi anda idea yang jelas tentang cara mendapatkan dan menggunakan Permata mistik . Permata ini menambah lapisan misteri yang menarik untuk perjalanan penemuan pemain. Ia juga memberi kami ganjaran yang berharga dan peluang untuk menemui rahsia tersembunyi. Sila bersiaplah untuk pelbagai cabaran dan kejutan semasa anda memulakan misi ini. Semoga berjaya!

Laluan Pengasingan 3.22: Tinjauan Ice Spear Coc Tornado Shot

Binaan Hari Ini adalah pelakon yang merosakkan pada tornado kritikal yang ditembak ais tombak deadeye dengan kelas ranger. Binaan ini menggabungkan semua kuasa pelakon pada membina kritikal dengan keselamatan serangan jarak jauh ini. Ia mempunyai kelajuan yang luar biasa, dan ia mampu merosakkan bos yang besar.

Kelebihan

 • Memenuhi kelajuan yang jelas dengan letupan
 • Kerosakan bos yang hebat
 • Lintah segera
 • Sangat tangki
 • sangat laju
 • Petani peta yang menakjubkan
 • Perisai dan Pengelakan Tinggi
 • Peluang tinggi untuk menahan kerosakan ejaan

Saya akan mulakan dengan kelajuan jelas yang menakjubkan ini yang anda lihat. Lihatlah betapa memuaskannya untuk menangkap begitu banyak tombak ais dari projektil tembakan tornado kami.

Saya memberi jaminan bahawa anda akan suka membersihkan peta dengan kecantikan ini. Watak ini juga hebat untuk bos. Ia menangani banyak kerosakan sasaran tunggal walaupun dari jarak yang jauh. Di atas semua, ia juga sangat selamat untuk dimainkan. Anda membunuh raksasa dan bos peta dari jauh, menjaga mereka beku ke tempatnya. Dan bagi bos yang kebal untuk membeku, anda juga boleh menyimpan jarak yang selamat dan memusnahkannya.

Jika dengan apa -apa cara mereka berjaya menjangkau anda, anda masih mempunyai peluang lebih dari 90% untuk mengelakkan serangan, dan peluang yang tinggi untuk menindas kerosakan ejaan dan perisai yang tinggi.

Keburukan

 • Mahal
 • Banyak barang wajib
 • Sukar dibina

Sekarang, untuk melawat keburukan, saya akan mula mengatakan bahawa binaan ini bukan untuk semua orang. Anda memerlukan banyak Mata Wang Poe untuk menyatukannya.

Isu lain adalah bahawa tidak mudah untuk dibina kerana ia memerlukan banyak yang jarang berlaku Item Poe .

Belanjawan

Bagi belanjawan, binaan ini memerlukan sekurang -kurangnya 15 Bola ilahi untuk disatukan.

Seperti yang saya katakan, ia adalah yang mahal. Jangan lupa di Poebuilds.Bersih, anda boleh mencari senarai dengan semua peralatan yang anda perlukan untuk membeli untuk membina ini dengan pautan langsung untuk contoh yang dijual oleh pemain lain.

Barang unik

Anda memerlukan tiga barangan unik ketenteraan untuk membina ini.

Yang pertama adalah Tanda Asenath Helmet yang mencetuskan kemahiran bertajuk semasa anda menyerang. Ini memberi lebih banyak tombak ais.

Kami juga memerlukan Mekanisme Maloney . Yang satu ini adalah satu -satunya quiver yang mempunyai soket. Kami akan menggunakan soket tambahan kepada bos debuff untuk lebih banyak kerosakan.

Akhirnya, kita juga memerlukan dua Leap Intuitif permata yang unik untuk menyelamatkan banyak mata di pokok pasif kami.

Kelajuan yang jelas

Untuk kelajuan yang jelas, ini pasti 10 daripada 10.

Bermain dengan binaan ini bukan sahaja pantas tetapi juga sangat memuaskan.

Kerosakan bos

Kerosakan bos juga layak 10 daripada 10.

Anda akhirnya melemparkan banyak tombak ais dan semuanya dapat mencapai sasaran, menyebabkan kesan senapang yang luar biasa .

Survivability

Untuk survivability ini, saya akan memberikannya 9 daripada 10.

Binaan ini dapat melakukan segala -galanya dari jarak yang selamat. Ia membeku musuh. Ia mempunyai banyak perisai pengelakan dan penindasan ejaan. Sukar untuk mati jika anda selalu memikirkan kedudukan anda pada penjaga dan bos puncak .

Skrol Elder Online: Pencari Kumpulan Baru dalam Kemas kini 40

Hari ini saya ingin bercakap mengenai pencari kumpulan baru di Kemas kini Online Skrol Elder 40 . Kemas kini 40 adalah kemas kini kandungan terakhir ESO tahun ini. Dengan itu, pemaju membawa siri ini ke dalam persekitaran berbilang pemain yang kaya. Dan kemas kini yang akan datang 40 akan memudahkan beberapa halangan keseimbangan terbesar dan memperkenalkan beberapa perubahan kualiti hidup yang sangat diperlukan . Salah satunya adalah yang baru Pencari kumpulan .

Pencari Kumpulan Baru

ESO: Alat Pencari Kumpulan Baru

Sekiranya anda kerap bekerjasama dengan pengembara lain. Pencari kumpulan baru membolehkan anda membuat pihak untuk hampir semua aktiviti kumpulan di ESO. Ini termasuk penjara bawah tanah, arena, dan percubaan arkib yang tidak akan datang PvP dan banyak lagi . Akhirnya kami dapat mendapatkan alat pencari kumpulan baru dalam percubaan. Saya tahu lebih ramai orang telah menginginkan pencari kumpulan untuk tersedia dalam ujian untuk masa yang lama. Oleh itu, alat pencari kumpulan baru ini nampaknya sangat berguna untuk pembangunan arkib tanpa henti .

Kelebihan Pencari Kumpulan

ESO: Kami mendapat pencari kumpulan baru dalam kemas kini 40 untuk semua kandungan!

Baru Pencari kumpulan membolehkan anda mengatur pesta serbuan, atau mudah ditanam ESO GOLD tanpa dihadkan oleh ahli kesatuan anda. Anda boleh beratur untuk menyertai kumpulan awam untuk menambah pemain lain ke pesta anda yang mencari sasaran tertentu pilihan anda. Atau anda boleh membuat pasukan anda sendiri dan mengikat pasukan anda. Anda boleh membuat senarai untuk mencari pemain untuk mengisi pasukan anda yang ada. Malah bermula sebagai pemain tunggal, anda boleh membuat kumpulan dan menetapkan parameter untuk apa yang anda ingin cari. Atau anda boleh mencari kumpulan yang sudah ada dan mahu melakukan perkara yang sama seperti anda. Alat baru ini juga membolehkan anda menyesuaikan kriteria untuk keahlian kumpulan dan syarat yang mesti mereka temui. Ia menerangkan perkara seperti tahap titik juara pemain, sama ada mereka menggunakan sembang suara dalam permainan, gaya permainan mereka dan komposisi watak pasukan yang dikehendaki. Jadi ini akan memberi anda pilihan untuk benar -benar membina pasukan anda berdasarkan sama ada anda pemain tegar atau tidak. Baca juga: Ciri -ciri Baru & Perubahan dalam Kemas Kini Online Skrol Elder 40! Sama ada anda seseorang yang suka melepak dan mengadakan perbualan yang menggembirakan dengan orang, atau anda ingin melakukan beberapa kandungan yang lebih sukar dan anda mahukan beberapa pemain yang sangat baik dengan CP yang lebih tinggi. Anda boleh menetapkan kriteria parameter untuk alat pencari kumpulan baru ini dalam pelbagai cara. Selain itu, bekerjasama dengan pengembara lain harus lebih mudah daripada menggunakan Finder Kumpulan Baru. Saya rasa ramai orang melihatnya dan sangat teruja mengenainya. Kerana penemu kumpulan dalam permainan telah perlu dikemas kini untuk masa yang lama.

Kelemahan Pencari Kumpulan

Elder Scrolls Online: Pemikiran mengenai pencari kumpulan baru dalam kemas kini 40

Walau bagaimanapun, pencari kumpulan baru ini juga akan membawa beberapa masalah. Sekarang, jika anda berpecah, anda akan mengetahui kelemahan kumpulan -kumpulan yang berbeza ini. Katakan jika anda memulakan ujian arkib tanpa henti PvP antara penjara bawah tanah dan arena dan buat kumpulan tersuai. Anda boleh memecahnya lagi ke dalam kumpulan yang berbeza seperti tahap CP pemain, sembang suara dalam permainan, gaya permainan, komposisi kumpulan . Ini mengecilkan kolam lebih jauh, menyebabkan permainan mengambil masa lebih lama untuk mencari pemain. Memandangkan setiap orang mungkin mempunyai set parameter yang berbeza, anda kini menghabiskan lebih banyak masa beratur untuk menyembuhkan tangki atau DPS. Ini memerlukan masa yang lama, terutamanya sebagai DPS. Tetapi jika anda ingin memenuhi kumpulan tertentu, anda boleh menambah lapisan lain untuk menapis kandungan tertentu, anda tahu parameter untuk. Mudah -mudahan, ini tidak melambatkan prosesnya.

Pemikiran terakhir

Namun, saya rasa mungkin ada kegunaan lain Pencari kumpulan . Kerana jika lebih ramai orang menggunakannya di penjara bawah tanah dan ujian, mereka mungkin akan menggunakannya dalam PvP dan Arkib Tanpa . Tetapi sama ada ia akan mengisi kolam pemain tertentu lebih banyak daripada mekanik lain yang masih boleh dilihat. Tetapi saya fikir secara keseluruhan ini pastinya peningkatan yang signifikan berbanding dengan pencari kumpulan yang telah kami alami sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Hanya berharap ia tidak melambatkan masa giliran kami. Bagaimanapun, mari kita nantikan kedatangannya!

Sudah tiba masanya untuk dibincangkan Cara Membuat Emas Dari Tahap 40 hingga Tahap 50 Dalam Hardcore Wow Klasik .

Pengenalan

Wow Hardcore Classic: Bagaimana Membuat Emas Dari Tahap 40-50?

Dengan mengikuti panduan sebelumnya, saya telah mengeluarkan cara membuat emas sehingga tahap 40. Sebilangan besar daripada anda harus mempunyai tahap 40 anda di tahap 40 dan anda boleh memulakan pertanian emas besar sekarang. Sebagai alternatif, jika anda belum mempunyai gunung, anda boleh menggunakan beberapa kaedah ini untuk mendapatkan anda melewati peregangan terakhir dan mendapatkan gunung itu! Tahap 40 hingga 50 sebenarnya adalah pendakap tahap yang menarik untuk pertanian Wow emas tegar klasik . Kerana sehingga tahap 44, anda secara teknikal tidak perlu mengisar mana -mana perusuh sama sekali, anda boleh mencari sepanjang jalan yang diperlukan. Tetapi, pada tahap 40 hingga 50, pada satu ketika, anda perlu mengisar beberapa perusuh kerana tidak ada pencarian yang cukup untuk dilakukan, walaupun anda melakukan setiap penjara yang mungkin termasuk setiap pencarian penjara bawah tanah. Dengan menggabungkan tempoh pengisaran ini dengan ladang emas yang menguntungkan, anda juga boleh mengamankan diri anda beberapa ratus emas sambil melakukan pengisaran yang sudah anda lakukan untuk pengalaman, jadi ia menang-menang, sebenarnya.

Lokasi pertanian emas

Dengan itu, mari kita lihat beberapa lokasi di mana anda menggabungkan pertanian untuk Emas tegar sementara juga pengalaman mengisar pada masa yang sama.

Falas

Ladang pertama yang bernilai menonjol adalah Hatecrest Nagas di Falas . Di sinilah banyak panduan meratakan juga akan memberitahu anda untuk mengisar, tetapi mereka sebenarnya bernilai mengisar, kerana mereka menjatuhkan kerang yang dapat menjatuhkan mutiara emas. Walau bagaimanapun, kerana kebanyakan panduan meratakan akan memberitahu anda untuk mengisar di sini, akan ada banyak persaingan.

Tanaris

Nombor dua pilihan adalah air sisa di Tanaris . Bukan lanun, tetapi penyamun . Orang -orang ini sebenarnya cukup baik untuk ditanam. Mereka menjatuhkan perak mentah yang stabil . Mereka boleh menjatuhkan beg galas Journeyman . Mereka menjatuhkan kain mageweave dan mereka boleh menjatuhkan ramuan ! Mereka juga menjatuhkan kantung air sisa . Dan anda boleh menyerahkannya dalam 5 ini melalui usaha berulang, yang memberi anda sedikit pengalaman + beg goodie, memberi anda makanan, minuman, dan lebih banyak ramuan. Semua gabungan ini bermakna anda akan mendapat sejumlah besar ramuan penyembuhan & ramuan mana dari orang -orang ini, yang sebenarnya mungkin dijual untuk jumlah yang baik di pelayan tegar di mana orang ingin mempunyai ramuan yang siap sekiranya berlaku sekiranya. Anda juga mempunyai lokasi lain di Tanaris, yang membunuh penyu di timur laut untuk daging penyu, mutiara emas, dan barang vendor keseluruhan . Yang ini lebih baik jika anda mempunyai kulit. Bercakap tentang Turtles & Skinning, anda juga mempunyai satu ini di kawasan pedalaman di pantai. Penyu ini agak tinggi, jadi mereka sesuai untuk bahagian atas kurungan tahap ini. Di atas daging penyu, mereka juga memberikan skala penyu ketika berkulit, yang mana pekerja kulit memerlukan kerja kulit suku kaum .

Kawasan pedalaman

Melekat dengan kawasan pedalaman, anda juga boleh ladang untuk liar di lokasi-lokasi ini, yang digunakan dalam banyak kraf popular, seperti goggle liar dan barang pra-bis lain untuk menyerang, kebanyakannya untuk kastor. Satu lagi ladang di kawasan pedalaman adalah ini untuk Wolfhides tebal, yang terutama Druids Feral memerlukan Helm Wolfshead mereka, jadi ia adalah Goldfarm yang cantik.

Perlombongan

Sekiranya anda mempunyai perlombongan, anda boleh membuat jumlah gila Emas tegar klasik Dalam kurungan tahap ini. Ini adalah terima kasih kepada pertanian Mithril, salah satu bijih perlombongan yang berada dalam permintaan tertinggi dan juga bekalan terendah, mewujudkan senario yang sempurna untuk item yang boleh dijual untuk banyak emas. Anda boleh mengambil salah satu laluan pertanian Mithril dan khususnya menjalankan pusingan dan mencari urat Mithril, atau anda boleh melakukan apa yang saya lakukan secara peribadi: periksa lokasi berkepadatan tinggi untuk Mithril kira-kira setiap setengah jam, sementara juga melakukan pencarian atau melakukan ladang lain. Untuk tujuan strategi itu, saya akan menunjukkan kepada anda dua lokasi bertelur tinggi kegemaran saya untuk Mithril di sini, salah satunya adalah di kawasan pedalaman di Gua Cendawan Hantu yang terkenal, yang lain adalah sarang bawah tanah di Tanaris, yang yang mana patut diperiksa. Wow lokasi tegar klasik untuk mithrilBerikut adalah dua laluan perlombongan lain, khususnya yang bertujuan untuk menanam Mithril Ore & Truesilver . Wow klasik tegar dua laluan perlombongan lain

Sisa emas

Kerana kita bergerak melewati tahap 40 sekarang dan ke tahap 50, ini juga merupakan pendakap tahap di mana anda akan mula mengumpul lebih banyak emas daripada yang anda perlukan sekarang, dan anda akan mempunyai apa yang saya rujuk secara peribadi sebagai “sisa emas”. Di sinilah anda perlu mula membeli barang -barang yang boleh naik harga kemudian, seperti dalam beberapa minggu atau beberapa bulan, hanya untuk membuat beberapa emas yang sangat mudah. Secara peribadi, saya telah melihat item naik harga lebih daripada 10 kali lebih lama semasa masa sebulan di Wow klasik, yang disebabkan oleh bagaimana inflasi berfungsi. Lebih banyak pemain sampai ke tahap 60, orang mendapat akses kepada lebih banyak emas dan barang yang ada dalam permintaan naik harga. Jadi, katakanlah anda, sebagai contoh, mempunyai 500 emas yang tersisa. Dengan tidak melabur, keluar, dan log masuk semula dalam 2 bulan, anda akan mempunyai 500 emas. Tetapi, jika anda melabur ke dalam item yang naik harga 10 kali, anda boleh melabur dalam item tersebut, log masuk semula dalam 2 bulan, dan mempunyai 5000 emas, dengan berkesan memberi anda 4500 emas secara percuma dalam keuntungan murni. Oleh kerana Wow Classic adalah permainan yang cukup diselesaikan, setelah berjalan melalui permainan ini beberapa kali, hanya mengira pelayan Blizzard Rasmi. Kami mempunyai vanila asal, wow klasik, musim penguasaan dan kini tegar . Jadi, ini adalah pelancaran vanila ke -4 kami. Anda juga mempunyai banyak pelayan peribadi. Oleh itu, kita tahu apa yang popular di mana masa dan bahan habis digunakan di mana serbuan, ditambah untuk tegar, apa -apa item yang berkaitan dengan kelangsungan hidup anda akan menjadi permintaan yang lebih tinggi. Untuk tujuan memberi anda pelaburan yang mudah, saya biasanya meletakkan hampir semua emas sisa awal saya ke dalam sacs api kecil & kebakaran elemen . Tetapi jika anda mahukan senarai semua pelaburan saya, yang telah memberi saya puluhan ribu emas dalam Wow klasik, anda boleh menyemak panduan pertanian emas Hardcore WOW yang terdahulu saya sebelumnya. Juga Baca: Cara Memanis Emas Mentah Di Wow Hardcore Klasik? – Panduan utama

Profesion lain yang berpotensi

Ini juga merupakan pendakap tahap di mana profesion mula benar -benar melonjak dari segi keuntungan, jadi mari kita bercakap tentang itu selama beberapa saat.

Herbalisme

Wow Herbalisme Tegar Klasik

Ini juga merupakan pendakap tahap di mana anda boleh mula menarik jumlah emas yang baik melalui herba, khususnya melalui cendawan hantu & firebloom, dan saya akan menunjukkan laluan kegemaran saya di sini: Saya biasanya ladang firebloom di Tanaris & Searing Gorge, hanya berjalan sekitar zon. Cendawan hantu boleh didapati di kawasan pedalaman di gua, x menandakan tempat dan anda memerlukan 245 kemahiran untuk mengambilnya. Perlu melakukan keseluruhan pusingan di sekitar zon dan periksa gua setiap pangkuan. Big Plus jika anda mempunyai perlombongan dan juga boleh menanam sehingga 4 urat mithril di dalam gua ini, ditambah 3 cendawan hantu. Jika anda mempunyai kedua -dua herba & perlombongan pada watak yang sama, saya cadangkan menggunakan addon yang dipanggil “switchertracking”, yang akan menukar bahan mana yang anda menjejaki setiap 2 saat secara automatik. Ini menjadikannya berasa seperti anda menjejaki kedua -dua herba & urat perlombongan pada masa yang sama.

Memancing

Wow memancing tegar klasik

Sekiranya anda telah menyimpan kemahiran memancing anda sehingga kini, anda boleh memancing di pantai Tanaris untuk kedua -dua pelindung Stonescale Eel & Firefin, yang kedua -duanya digunakan dalam kerajinan endgame consumables yang digunakan untuk Tahap 60 menyerang. Ia tidak begitu berguna untuk membuat emas semasa meratakan kerana anda tidak mendapat pengalaman memancing . Tetapi jika anda sangat memerlukan emas dan tidak keberatan untuk mengorbankan pengalaman itu setiap jam, memancing dapat memberi anda beberapa emas yang baik.

 • Hak Cipta Β© 2017-2023, Hong Kong Game Bee Technology Co., Terhad (Unit D, 16/F, One Capital Place, 18 Luard Road, Wan Chai, Hong Kong), Hak Cipta Terpelihara.