Peta XP Fortnite terbaik dalam Bab 4 Musim 4 | EarlyGame, All Fortnite Bab 4 Musim 4 Perubahan Peta – Dot Esports

Semua Fortnite Bab 4 Musim 4 Peta berubah

Setiap patch bermusim bermaksud kemas kini ke Pulau Battle Royal, dan Fortnite Bab Empat, Musim Empat tidak berbeza. V26.00 Kemas kini memperkenalkan tiga perkara baru yang menarik, kerana Vampire Kado Thorne telah membina tiga bangunan mewah untuk menempatkan kekayaannya.

Peta XP Fortnite terbaik dalam Bab 4 Musim 4

Ingin cepat meningkatkan lulus pertempuran anda? Kemudian di sini kami mempunyai senarai peta XP Fortnite terbaik dalam Bab 4 Musim 4 untuk anda.

Fortnite XP Peta Bab 4

Mod Kreatif Popular Fortnite mula -mula diperkenalkan oleh Epic Games pada tahun 2018. Mod ini memberi pemain kebebasan untuk mencipta peta impian mereka. Dan tentu saja para pemain telah melepaskan stim dalam empat tahun terakhir.

Beberapa mod yang paling popular termasuk Prop Hunt, Bilik -bilik melarikan diri, dan permainan senjata. Tetapi perkara yang paling keren ialah anda juga boleh menanam banyak XP untuk lulus pertempuran anda dalam beberapa peta kreatif!

Jadi hari ini kami mempunyai peta XP Fortnite terbaik untuk anda.

Peta Fortnite XP dijelaskan

Memperoleh XP adalah satu -satunya cara untuk meningkatkan tahap lulus pertempuran dan oleh itu satu -satunya cara untuk membuka kunci ganjaran dalam lulus pertempuran. Malangnya, cabaran mingguan, yang sebenarnya merupakan cara terbaik untuk mendapatkan XP, boleh menjadi sedikit menjengkelkan untuk diselesaikan pada masa -masa.

Oleh itu, terdapat beberapa peta kreatif yang akan memberikan anda beratus -ratus ribu XP dalam beberapa saat. Ini berfungsi sama ada melalui pepijat atau dengan menyelesaikan beberapa cabaran dalam peta. Mari kita lihat sebahagian daripada mereka.

Kod peta xp terbaik di fortnite bab 4 musim 4

Inilah senarai peta permainan XP terbaik kami. Untuk memainkan mana -mana peta ini, masukkan kod di bahagian “Kod Island” Fortnite dan anda baik untuk pergi.

Frost 1v1 FFA

Peta XP oleh Legendkingtobi

  • Kod: 5558-9484-4407

Zombieland

  • Kod: 9369-6922-8408

Semua Fortnite Bab 4 Musim 4 Peta berubah

Watak -watak Fortnite memandu kereta melalui rumput

Yang baru Fortnite Musim ada di sini, dan ini bermakna terdapat banyak perubahan pada peta permainan. Dengan tiga racun baru dan banyak kemas kini ke lokasi yang ada, peta pasti akan kelihatan berbeza pada kali pertama anda melompat masuk.

Setiap patch bermusim bermaksud kemas kini ke Pulau Battle Royal, dan Fortnite Bab Empat, Musim Empat tidak berbeza. V26.00 Kemas kini memperkenalkan tiga perkara baru yang menarik, kerana Vampire Kado Thorne telah membina tiga bangunan mewah untuk menempatkan kekayaannya.

Sekiranya anda ingin melihat apa yang berubah Fortnite Musim empat, anda boleh menyemak semua perubahan peta di bawah.

  • Fortnite Bab Empat, Musim Empat Peta
  • Suite Sanguine
  • Retreat tanpa henti
  • Estet yang dilepaskan
  • Mega City
  • Kilang tamparan
  • Runtuhan runtuhan

Fortnite Bab Empat, Musim Empat Peta

Imej peta Fortnite, menunjukkan semua 15 POI, termasuk lokasi baru Sanguine Suites, Estate Exlipsed, dan Retreat tanpa henti

Suite Sanguine

Suite Sanguine mungkin kelihatan seperti sebuah hotel yang bagus dan moden, dengan dinding putih yang bersih, semak -semak yang sempurna, dan ciri -ciri air yang indah. Jangan biarkan orang bodoh itu, kerana ia sebenarnya adalah pangkalan yang sangat dijaga di mana Thorne menyimpan beberapa khazanah yang telah dicuri dari pulau itu.

Suite Sanguine boleh didapati di sudut timur laut peta, tepat di atas benteng kejam.

Sanguine Suites, sebuah hotel putih besar yang dikelilingi oleh air, dengan pokok palma dan air pancut di tengah

Retreat tanpa henti

Suka berenang? Kemudian berkunjung ke Retreat tanpa henti, satu lagi bangunan baru Thorne. Yang ini berkongsi estetika yang sama dengan suite sanguine, kebanyakannya putih dengan aksen kayu.

Namun, tarikan utama adalah kolam renang luar, lengkap dengan kerusi matahari. Kami tidak bayangkan anda akan melakukan banyak santai di sini walaupun, kerana pengawal Thorne sedang meronda kawasan itu untuk mempertahankan barang -barangnya.

Retreat tanpa henti betul -betul di sudut barat daya pulau itu, hanya di sebelah kiri ladang kegilaan.

Retreat tanpa henti

Estet yang dilepaskan

Sekarang ini kelihatan seperti rumah penjahat yang betul. Ia mungkin moden, tetapi dinding gelap dan pencahayaan redup pasti melepaskan getaran seorang lelaki yang jahat, dan anda harus menjadi penjahat untuk mempunyai gerhana batu gergasi yang diukir dari batu di belakang rumah anda.

Anda boleh menemui harta pusaka di sudut barat laut pulau itu, duduk di sebuah pulau di bawah teluk pemecah air.

Fortnite

Mega City

Ia bukan sekadar racun baru yang dikendalikan oleh Thorne, kerana dia juga telah tinggal di lokasi lain di seluruh pulau.

Salah satu tempat ini terletak di Mega City, di mana pengawalnya kini boleh didapati berkeliaran di sekitar salah satu menara.

Sebuah menara di Mega City, dengan hologram watak kuning di bahagian depan, dan logo serigala biru dan putih

Kilang tamparan

Thorne nampaknya berminat dalam perniagaan juga, mengawal kilang tamparan yang terletak di selatan Slappy Shores.

Slap Factory, bangunan yang kebanyakannya hitam dengan cat oren dan putih, dan dua cerobong oren yang keluar dari atas

Runtuhan runtuhan

Mungkin, Nemesis Vampire kami juga mempunyai minat dalam sejarah, kerana dia juga mendakwa runtuhan Rumble sebagai miliknya sendiri. Terdapat peti besi yang bagus dengan rampasan berair di dalamnya jika anda boleh melewati pengawalnya yang menjengkelkan.

Runtuhan runtuhan, dan kuil lama yang duduk di belakang kawasan paya dengan rumput, tumbuh -tumbuhan, khemah, dan runtuhan

Dengan Fortnite Bab Empat, Musim Empat Sekarang hidup, semakin banyak perubahan sedang ditemui, dan kami pasti akan mengemas kini artikel ini dengan mana -mana yang kami dapati.

Editor Bersekutu. Matt telah menulis mengenai Call of Duty selama hampir 10 tahun, dengan Talian Balik di Gfinity, Dexerto, dan mantra sebagai editor Charlieintel. Matt berpengalaman dalam semua perkara cod, termasuk multiplayer, warzone, dan eSports.