Peta Fortnite Baru Terungkap | Mega City Lokasi & Titik Kepentingan | Radio Times, Fortnite Bab 3 Acara Akhirnya disimpulkan dengan melihat pertama Bab 4 Peta dan Kulit – Pemberi Maklumat

Epic Games telah melepaskan musim baru Fortnite – itu Fortnite Bab 4 Musim 2 untuk sesiapa sahaja yang menghitung di rumah – yang bermaksud peta Fortnite baru kini tersedia untuk pemain untuk meneroka.

Seni utama untuk musim Fortnite baru

Epic Games telah melepaskan musim baru Fortnite – itu Fortnite Bab 4 Musim 2 untuk sesiapa sahaja yang menghitung di rumah – yang bermaksud peta Fortnite baru kini tersedia untuk pemain untuk meneroka.

Tajuk yang menyeluruh musim ini adalah ‘mega’, dan sekarang kita tahu bahawa ini merujuk kepada lokasi baru di peta pulau.

The Will Be Mega City, metropolis yang diilhamkan oleh Jepun di mana pemain boleh mengisar di rel, tambahan baru yang kemas untuk pengalaman pertempuran-royale.

Kami akan mengatakan ini – tidak mudah untuk mengeluarkan musuh semasa anda mengisar di kereta api, tetapi pasti kelihatan dan berasa sejuk! Terus membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peta Fortnite baru.

Peta Fortnite Baru: Bab 4 Musim 2 Perubahan Terungkap

Epic Games belum berkongsi pandangan atas ke bawah pada peta Fortnite Season 4, tetapi kami tahu beberapa perkara yang sejuk mengenai Pulau Baru.

.

! .

Seni utama untuk musim Fortnite baru

Perkara pertama yang mungkin anda mahu lakukan pada musim baru ialah melihat Mega City, pusat bandar pengisar kereta api baru yang pasti menjadi tapak di mana pembunuhan beramai-ramai bermula antara pemain.

Di laman web rasmi permainan, pemain dijemput untuk “melampaui menara neon ke seluruh biome baru” juga.

? Langkah kaki di atas rumput yang segar dan segar di persekitaran Mega City. Bandar ini bukan satu -satunya lokasi baru dalam Bab 4 Musim 2 – ia hanya satu bahagian dari Biome baru!”

Terdapat banyak perkara baru yang menarik dan mercu tanda untuk ditemui di peta Fortnite Bab 4 yang baru, dan kami telah menyenaraikan beberapa yang utama di bawah untuk anda.

  • Mega City – Cityscape yang padat di mana anda boleh mengisar di rel (berfikir menara condong tetapi neon, dengan sedikit overdrive matahari terbenam)
  • Mata air beruap – tempat yang baik untuk “menyebabkan kekacauan”, kata Epic

. Lihat dan pastikan untuk melawat semua lokasi yang dinamakan secepat mungkin!

Baca lebih lanjut mengenai Fortnite:

  • Adakah Fortnite turun?
  • Fortnite Battle Pass – Semua kulit Bab 4
  • Apa yang ada di kedai item Fortnite hari ini?
  • Fortnite merujuk rakan – cara mendapatkan kulit percuma
  • Pek fortnite anime legenda – Semua butiran
  • Cara meluncur di Fortnite – ?
  • Kerusi Permainan Fortnite – harga dan tempat membeli

Lapar untuk lebih banyak permainan? Lawati jadual pelepasan permainan video kami, atau swing oleh hub kami untuk lebih banyak berita permainan dan teknologi.

? .

Cuba majalah Radio Times hari ini dan dapatkan 12 isu untuk hanya £ 1 dengan penghantaran ke rumah anda – langgan sekarang. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar podcast Radio Times.

Fortnite Bab 3 Acara Akhir menyimpulkan dengan melihat pertama pada Peta dan Kulit Bab 4 Baru

Peta Fortnite Baru Bab 4 Musim 1 Kulit Geralt, Hulk, Encik Beast, Doom Slayer

Bab 3 bermula Disember lalu dan sekarang, kami secara rasmi mengetahui Bab 4 bermula esok, 4 Disember. Suka dengan pelancaran bab sebelumnya, Bab 4 membawa peta yang baru untuk dimainkan yang akan dipenuhi dengan lokasi baru dan kegemaran kembali. Terdapat sekilas peta baru ini pada akhir treler Bab 4 “A New Awal”, yang boleh anda tonton di bawah:

Inilah pandangan lain di peta Bab 4:

Di tempat lain di dalam treler, anda dapat melihat sekilas kulit baru yang mungkin akan berada di Pass 1 Battle Pass seperti Geralt of Rivia dari siri Witcher, The Incredible Hulk, The Doom Slayer dari Doom, dan juga YouTuber Mr. Binatang.

Sebelum ini, pemain mendapat peluang untuk mengalami acara akhir bab 3 “patah” hari ini pada 4 p.m. . Di dalamnya, kita melihat Pulau Pertempuran pada dasarnya meletup dengan bit dan kepingannya yang bertaburan di seluruh bintang.

Pemain ditugaskan untuk mengumpul serpihan titik sifar yang tersebar di bahagian kecil peta ini yang terapung di angkasa. Semakin banyak pemain yang dikumpulkan, lebih banyak keping ditambah ke kawasan yang boleh dimainkan. Pemain dapat menyelesaikan pencarian seperti membuang bola salji di musuh atau memantul pemain ke angkasa sebagai bola pantai. Anda juga boleh melengkapkan perlumbaan, memadankan prop pulau, dan banyak lagi. Semua yang anda lakukan memberi ganjaran kepada anda dengan serpihan titik sifar. Selepas kira -kira 30 hingga 40 minit, treler Bab 4 bermula. Di dalamnya, kita melihat apa yang kelihatan sebagai penciptaan peta bab 4, dengan titik sifar menyeret dari ruang angkasa untuk menciptanya.

Fortnite Bab 4 secara rasmi bermula esok, 4 Disember, tetapi masa permulaan belum diturunkan.

? Apa yang anda fikirkan? Beritahu kami dalam komen di bawah!