Peta cod klasik dilaporkan datang ke MW2 tidak lama lagi – dan ia perlu menjadi terminal., Pemain Modern Warfare 2 pemain menggali peta multiplayer ikonik dalam permainan – Dexerto

Pemain Modern Warfare 2 Pemain Mengepung Peta Multiplayer Ikonik Dalam Permainan

Menembak Mesin Pop akan menghasilkan “Big Takut Cola” untuk meludah di kaki anda, salah satu daripada dua mesin pop dalam permainan ini yang akan memberi anda minuman percuma.

Peta cod klasik dilaporkan datang ke MW2 “tidak lama lagi” – dan ia perlu menjadi terminal

Peta cod klasik dilaporkan datang ke MW2

Infinity Ward telah mendedahkan bahawa peta cod klasik akan datang ke MW2 “tidak lama lagi,” dan ia perlu menjadi terminal jika mereka mahu lebih banyak pemain untuk kembali dan bermain permainan mereka. Terminal, yang pada mulanya disertakan dengan permainan Modern Warfare 2 yang asal pada tahun 2009, boleh dikatakan menjadi salah satu lokasi yang paling ikonik dalam siri ini kerana susun atur dan reka bentuknya yang membuat apa -apa jenis gaya bermain yang berdaya maju semasa perlawanan.

Fleksibiliti Terminal di bahagian dalaman dan luarannya akan menjadi tempat untuk berkemah dan penyerang yang agresif. Ia juga pasti akan menjadikan muatan main main terbaik dan beban terbaik Warzone 2 ranking kelihatan seperti kepingan peralatan yang dikuasai kerana betapa idealnya mereka untuk struktur pelbagai peta.

Walaupun kipas kegemaran, lokasi bertema lapangan terbang belum dimasukkan sejak ia dikeluarkan dengan Warfare Infinite pada tahun 2016, kedua-dua peminat tegar dan kasual terus meminta kembali ke permainan. Jadi sekarang bahawa Infinity Ward telah menjanjikan kembalinya tempat klasik ke MW2, ini sememangnya akan menjadi masa mereka membawa kembali salah satu peta yang paling disayangi sepanjang masa.

Menurut jawatan dari Charlieintel, Infinity Ward telah menyatakan bahawa “ada kuasa di nostalgia” untuk membawa peta lama kembali sehingga penambahan yang akan datang pasti akan menjadi salah satu yang lebih mengesankan dari ansuran masa lalu. Malangnya, Infinity Ward belum lagi mendedahkan apa yang akan menjadi peta klasik sehingga mereka mungkin akan pergi ke arah yang sama sekali berbeza. Tetapi dengan tarikh pelepasan MW2 dan Warzone 2 Musim 4 di sekitar sudut, kita mungkin tidak perlu menunggu terlalu lama sebelum akhirnya diturunkan.

Semasa anda menunggu peta baru untuk datang ke permainan, lihat Loadout Cronen Squalles terbaik kami dan Tempus Torrent Loadout terbaik supaya anda boleh mendapatkan beberapa frags semasa anda menunggu.

Pemain Modern Warfare 2 Pemain Mengepung Peta Multiplayer Ikonik Dalam Permainan

Modern Warfare 2 Dilancarkan dengan Peta Multiplayer 6V6 Sebelum Infinity Ward secara misteri mengeluarkan Muzium Valderas pada hari pelancaran permainan.

Infinity Ward belum jelas kerana MW2 berpotensi menghapuskan peta hotel Breenbergh kerana masalah undang -undang. Peminat dapat menghela nafas lega sebagai garis hayat nampaknya berada dalam perancangan.

Artikel berterusan selepas iklan

Peta Kedutaan Di dalam MW2, Pemain Menemui Dua Lokasi Cod Ikonik Semasa Masuk Ke Mod Penonton.

Highrise dan terminal yang terdapat dalam peperangan moden 2

Terminal dari MW2

Orang -orang seperti Terminal, Scrapyard, dan Highrise Look ditambah untuk Multiplayer yang sedia ada Modern Warfare.

Kebocoran MW2 mendakwa bahawa untuk meraikan 20 tahun Call of Duty, “pek peta hits terbesar” sedang dalam pembangunan. Cod Leaker Ghostofhope percaya peta popular dari Modern Warfare 2 (2009) dan penyertaan siri lain akan datang ke MW2 pada tahun 2023 sebagai DLC.

Artikel berterusan selepas iklan

Kami sudah tahu bahawa peta Warzone 2 Al Mazrah termasuk Modern Warfare 2’s (2009) Highrise dan Terminal sebagai POI, tetapi dua pengguna Reddit mendapati kedua -dua lokasi dalam Multiplayer 6v6.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Pemain pertama masuk ke perlawanan persendirian, bergabung sebagai penonton percuma, dan terbang sehingga mencari Highrise di sebelah peta kedutaan MW2.

Menggunakan kaedah penonton yang sama, pemain kedua menemui terminal di dalam peta kedutaan. Ia tidak sepatutnya mengejutkan kerana Kedutaan disahkan berlaku di Al Mazrah, tetapi melihat kedua -dua peta dalam multiplayer 6v6 membuka pintu peluang baru.

Al Mazrah juga termasuk peta cod klasik lain sebagai POI; Kubah, pertunjukan, dan kuari. Activision mengesahkan peta “kegemaran peminat” akan datang ke Modern Warfare 2 pada 16 November, dan peta “legenda” akan datang pada 14 Disember.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Peminat menuntut lebih banyak kandungan multiplayer, terutamanya jika kita terus kehilangan peta.

Terminal

kosong

kosong

Banyak kapal terbang dapat dilihat di luar terminal bersama dengan kren, kereta polis, dan banyak lagi.

kosong

Di salah satu kedai di luar peta, anda dapat melihat dua kes permainan peperangan moden yang terapung di atas lantai, anda dapat melihatnya dengan penembak tepat atau masuk ke mod penonton. Depan kes itu mempunyai harga kapten di atasnya dengan belakang yang sepadan dengan kes call of duty 4.

kosong

Lobi di antara kedai -kedai di luar peta mempunyai garis darah yang kelihatan seperti seseorang diseret, bersebelahan dengan darah yang anda dapati beruang teddy.

kosong

Pesawat yang ada di lot yang dilampirkan ke bangunan adalah menaiki Paris, Nombor Penerbangan UA 705.

kosong

Burger Town boleh didapati di sini dengan burger khas mereka, burger ayam, burger berganda, dan jari ayam semuanya di bawah $ 5.69 Setiap “Dapatkan karbohidrat yang betul!”, Salah satu restoran yang paling banyak dibincangkan dalam francais Call of Duty dan digunakan di acara Call of Duty.

kosong

Menembak Mesin Pop akan menghasilkan “Big Takut Cola” untuk meludah di kaki anda, salah satu daripada dua mesin pop dalam permainan ini yang akan memberi anda minuman percuma.

kosong

Di kedai di sebelah dok asrama, anda boleh menemui beruang teddy dipamerkan di rak yang sama dengan bagasi.

Call of Duty: Peperangan Moden 2

kosong

Call of Duty telah menjadi kuat sejak tahun 2003, terima kasih kepada peminat kerana mengekalkannya.