Permainan Zombie Terbaik untuk Android – Android Authority, Zombie Games – Main Zombie Games Online |

Permainan Zombie

Harga: Bebas bermain

10 permainan zombie terbaik untuk Android

Terdapat cara yang lebih buruk untuk menghabiskan sehari daripada membunuh labah -milik undead. Berikut adalah permainan zombie terbaik untuk Android!

Ini adalah imej yang diketengahkan untuk permainan zombie terbaik untuk Android

Siapa yang mahu membunuh beberapa zombi? Genre zombie, sekali hanya genre khusus, telah berkembang menjadi fenomena budaya pop sebenar yang telah membuktikan kekuatannya berulang kali. Permainan zombie boleh menjadi sangat menyeronokkan dan berjaya merangkumi hampir setiap genre yang boleh anda fikirkan. Walau bagaimanapun, kedua -dua yang paling popular kelihatan sebagai penembak dan kelangsungan hidup atas alasan yang jelas. Kategori ini dalam sedikit kesedihan selepas pertengahan 2010 yang kuat, tetapi sukar untuk ditindaklanjuti selepas dorongan besar -besaran. Berikut adalah permainan zombie terbaik untuk Android!

Permainan zombie terbaik untuk Android

  • Kesan mati 2
  • Pencetus mati 2
  • Ke dalam mati 2
  • Membunuh Virus Shot
  • Hari Terakhir di Bumi
  • Tumbuhan vs Zombi 2
  • Mereka datang
  • Tidak dikenali
  • Zombie Gunship Survival
  • Zombie Roadkill

Kesan mati 2

Harga: Bebas bermain

Siri Kesan Mati adalah siri penembak zombie yang baik. Ia mempunyai grafik yang indah dan anda akan menembak turun zombi, raksasa, dan semua jenis makhluk sci-fi lain. Ia juga mengandungi elemen RPG yang membolehkan anda menaik taraf, meningkatkan, dan mengembangkan watak anda ke dalam mesin pertempuran. Anda akan mempunyai lebih daripada 100 implan untuk digunakan untuk menaik taraf watak anda, lebih daripada 40 senjata untuk digunakan terhadap orang jahat, dan pemaju mempunyai kira -kira 30 jam dari jumlah permainan. Terdapat banyak kandungan di sini dan ia adalah salah satu permainan zombie yang baik. Ini hampir dengan permainan ruang mati kerana anda boleh mendapatkan telefon bimbit.

Pencetus mati 2

Harga: Bebas bermain

Dead Trigger 2 adalah salah satu permainan zombie yang lebih tua. Walau bagaimanapun, kemas kini menyimpan permainan yang relevan walaupun hari ini. Ia mempunyai satu misi misi, grafik yang baik, dan mekanik orang pertama yang cukup baik. Terdapat juga sekumpulan misi mingguan, sokongan pengawal perkakasan, dan banyak senjata untuk dikumpulkan. Seperti yang kita katakan, ia adalah permainan yang lebih lama. Mereka yang mencari permainan terbaru dalam langkah mundur dengan yang satu ini. Walau bagaimanapun, ia masih bermain lebih baik daripada permainan zombie yang lebih baru dan permainan FPS secara umum.

Ke dalam mati 2

Harga: Bebas bermain

Ke The Dead 2 adalah salah satu permainan zombie yang lebih baru. Ia adalah pelari tak terhingga dengan mekanik survival. Larian anda selagi mungkin dan cuba untuk tidak mati. Permainan ini memberikan anda alat pemusnahan. Terdapat juga banyak misi, cabaran, dan juga sahabat anjing. Grafiknya cukup baik juga. Ini lebih banyak permainan kasual daripada apa -apa. Ia juga percuma untuk dimuat turun dengan pembelian dalam aplikasi Freemium.

Membunuh Virus Shot

Harga: Bebas bermain

Kill Shot Virus adalah salah satu permainan zombie yang lebih baru. Ia adalah penembak orang pertama dengan satu tan zombi untuk menembak dan membunuh. Ia mempunyai grafik yang baik, kawalan penembak mudah, kandungan berbilang pemain, dan papan pendahulu. Anda juga mendapat lebih dari 100 misi, banyak gear untuk dikumpulkan, dan banyak lagi. Ini permainan freemium dan mempunyai banyak masalah yang sama seperti permainan freemium lain. Walau bagaimanapun, ia adalah alternatif yang baik untuk kegemaran lama dan penembak zombie yang lebih tua seperti pencetus Unbilled and Dead 2. Sebilangan besar aduan pengguna adalah mengenai elemen freemium. Permainannya bagus.

Hari Terakhir di Bumi

Harga: Bebas bermain

Hari Terakhir di Bumi adalah permainan survival dengan penembak zombie, pengembaraan, dan elemen terbuka dunia. Anda membina asas operasi, scrounge untuk barangan dan bahan, mencuri benda, dan membunuh zombi sebelum mereka membunuh anda. Ia juga mempunyai landskap bermusim, elemen kerajinan, dan banyak perkara tambahan yang perlu dilakukan. Ini adalah permainan kelangsungan hidup yang sangat baik dengan beberapa elemen permainan zombie. Kami tidak akan menyalahkan anda jika anda fikir pengaruh zombie adalah minimum, tetapi kami menikmati sisa permainan yang cukup dan ia bagus melihat zombi dalam permainan yang bukan premis utama keseluruhan permainan. Walau apa pun, ia adalah permainan freemium.

Tumbuhan vs Zombi 2

Harga: Bebas bermain

Tumbuhan vs Zombies 2 adalah permainan survival zombie yang lain. Yang ini jauh berbeza dari hari terakhir di bumi di atas. Ia mempunyai grafik retro, permainan yang sibuk tetapi menyeronokkan, dan banyak barangan untuk dilakukan seperti kerajinan dan bangunan asas. Watak anda juga memerlukan bekalan makanan, rehat, dan air yang konsisten. Sudah tentu, terdapat satu tan zombi sama ada berjalan dari atau membunuh juga. Ini 2D dengan kawalan mudah. Ini adalah permainan yang menghairankan untuk bagaimana mudah dan retro grafik dan kawalan. Permainan ini mempunyai permulaan yang kasar, tetapi ulasan baru -baru ini nampaknya menunjukkan bahawa ia lebih baik daripada 4.1 penilaian (pada masa penulisan ini) mencadangkan.

Mereka datang

Harga: Bebas bermain

Mereka akan datang tangkapan skrin 2023

Mereka datang adalah permainan arked di mana anda mengeluarkan sekumpulan zombi. Pada asasnya, anda pergi ke tahap, memotong atau menembak jalan anda ke akhir, dan maju melalui permainan. Terdapat pelbagai alat dan senjata untuk dikumpulkan, yang kemudian anda gunakan untuk maju melalui permainan. Kematian kekal, jadi anda mesti memulakan jika anda gagal. Pembunuhan zombie yang konsisten dan ancaman kematian kekal menambah ketegangan yang bagus untuk permainan, dan sebenarnya agak menyeronokkan untuk dimainkan. Ia percuma untuk bermain, tetapi anda boleh mengeluarkan iklan dan meningkatkan ganjaran anda selama-lamanya dengan pembelian dalam aplikasi tunggal.

Tidak dikenali

Harga: Bebas bermain

Tidak dikenali adalah pengganti rohani kepada pencetus mati 2. Ia mempunyai grafik yang lebih baik, sekumpulan misi, pergaduhan bos, dan PVP dalam talian. Ia juga menyokong pengawal perkakasan. Anda melakukan misi, mengumpul senjata, dan banyak lagi. Terdapat juga dua jenis PVP dalam talian. Yang pertama adalah penembak fps dan yang lain adalah pertengkaran ops. Ia memberikan pengalaman fps asas yang baik bersama -sama dengan sekumpulan tambahan untuk pelbagai. Ia adalah permainan freemium, walaupun, dan mempunyai banyak perangkap yang sama. Walau bagaimanapun, ia adalah penembak zombie yang paling digilap dalam senarai ini.

Zombie Gunship Survival

Harga: Bebas bermain

Zombie Gunship Survival adalah salah satu permainan zombie yang lebih baru. Ini permainan seterusnya dalam siri Zombie Gunship. Yang ini mempunyai mekanik asas dari permainan pertama. Anda duduk di helikopter dan memotong zombi untuk menyelamatkan orang. Ia juga termasuk beberapa mekanik baru, anda boleh membina pangkalan, menggunakan tentera, dan membunuh lebih banyak zombi daripada permainan pertama. Grafiknya bagus untuk apa yang mereka ada dan permainan terasa unik. Ini tajuk freemium, tetapi itu benar -benar satu -satunya perkara yang buruk mengenainya.

Permainan panas

Memburu zombie mati

Dari skrin besar ke skrin komputer

Selama lebih dari tujuh puluh tahun sekarang, kami mempunyai keseronokan (dan keganasan) menonton filem zombie, yang telah memberi inspirasi kepada beberapa permainan zombie terbaik setakat ini. Tidak perlu dikatakan, filem dan permainan ini tidak betul -betul berat pada dialog. Zombi tidak betul-betul bercakap dengan baik. Setelah naik dari kubur atau digigit oleh zombie lain, mayat hidup hanya berminat dengan satu perkara: otak! Pasti, mereka tidak betul -betul pantas dan olahraga, tetapi ada banyak. Dalam kategori ini, anda pasti perlu menyimpan stok peluru jika anda ingin bertahan, itulah sebabnya permainan zombie adalah sebahagian daripada permainan survival dalam talian kami. Tetapi tunggu, siapa yang mengatakan bahawa semua zombi tidak baik?

Kawan atau lawan?

Pasti, kebanyakan mereka mahu snek pada otak anda seperti pembuka gourmet, tetapi sebahagian daripada mereka adalah rakan anda! Betul, masa berubah. Beberapa zombi telah kehilangan rasa mereka untuk otak, dan hanya mahu bersenang -senang. Sama ada mereka bersama anda atau menentang anda, permainan zombie dalam talian sentiasa memberi tumpuan kepada satu atau lebih tema penting. Jika ia tidak mempunyai salah satu objektif yang menarik ini, ia tidak menjadikan koleksi permainan zombie terbaik kami!

Survival

Apa yang lebih bermotivasi daripada kehendak untuk bertahan hidup? Mod Permainan Paling Klasik dalam Genre Permainan Zombie adalah murni, kelangsungan hidup semua. Ada berpuluh -puluh atau beratus -ratus mereka dan salah seorang daripada anda. Anda telah memuatkan pistol anda dan menanam kaki anda – anda tidak akan ke mana -mana. Waves on Waves of Snarling, Slobbering Daging-Eaters membuang diri anda dengan harapan makan. Terpulang kepada anda untuk menafikannya. Sekiranya anda bernasib baik, anda boleh mendapatkan kembali anda ke dinding dan memilihnya dari jauh. Sekiranya anda tidak bernasib baik, anda akan dikelilingi oleh semua pihak. Sama ada cara, anda mesti cepat dan bijak untuk bertahan. Gunakan apa sahaja yang anda boleh untuk membuat halangan dan dapatkan kaki.

Pertahanan

Kehilangan hidup anda sendiri adalah satu perkara, tetapi apabila nasib manusia tergantung dalam keseimbangan, permainan semakin kuat! Dunia sedang ditimpa oleh zombi, dan anda adalah sebahagian daripada koloni terakhir yang terselamat. Mereka bergantung kepada anda untuk melindungi umat manusia terhadap pencerobohan zombie. Anda melebihi jumlahnya sekurang -kurangnya 50 hingga satu, dan anda satu -satunya yang mempunyai apa -apa jenis latihan tempur, jadi tekanan itu dihidupkan. Lukis garis di kotoran di pinggir tanah jajahan yang selamat dan berdiri di belakangnya. Sekiranya mana -mana zombi yang berlendir, berbau busuk mahu menyeberanginya, mereka perlu melalui anda terlebih dahulu. Phew, menggigil!

Pemusnahan

Siapa yang mengatakan bahawa anda selalu harus menjadi mangsa dalam senario ini? Beberapa permainan zombie terbaik di sekitar telah menunjukkan kepada kami bagaimana untuk membalikkan skrip dan terus menyerang. Ya, mereka berjumlah lebih banyak daripada anda, tetapi adakah itu bermakna anda hanya akan menunggu sehingga mereka mengetuk pintu anda? Cari mereka sebelum menjumpai anda. Jejaki mereka, pastikan pistol itu dimuatkan, dan sentiasa ingat untuk tujuan kepala. Sekiranya anda lebih suka “berlari dan pistol” dan bukannya ditanam, mod permainan pemusnahan mungkin menjadi cara untuk pergi. Sekiranya anda memerlukan beberapa amalan sebelum menghadapi zombi, mainkan beberapa permainan menembak percuma kami secara dalam talian.

Dengarkan jika anda mahu hidup

Lihat, Zombi tidak betul -betul rumit. Mereka sejuk, bisu, dan lapar. Bahawa dikatakan, mereka masih boleh menjadi sukar untuk membunuh jika anda tidak tahu bagaimana untuk mengendalikan mereka. Petua berikut telah diturunkan dari generasi pakar permainan zombie percuma. Sekiranya anda ingin bertahan selama lebih dari beberapa saat, anda mungkin ingin mengambil perhatian.

Betul antara mata ..

Sekiranya anda tidak tahu, zombi tidak banyak terjejas oleh tembakan badan. Terutama jika anda rendah pada peluru dan masa, anda pasti ingin mensasarkan kepala. Ini akan mengurangkan penambahbaikan dan dapat menjimatkan detik berharga yang anda perlukan untuk beralih ke sasaran seterusnya. Sekiranya senjata anda cukup kuat, anda mungkin dapat memukul pelbagai sasaran sekaligus! Apa yang dikatakan itu? Dua orang berfikir lebih baik daripada seorang.

Menjadi akal

Dalam kebanyakan permainan zombie dalam talian, anda tidak betul-betul mempunyai banyak senjata berteknologi tinggi dan alat untuk digunakan terhadap musuh anda. Ingatlah, apa sahaja yang boleh menjadi senjata apabila digunakan dengan tangan yang ditentukan. Konsep yang sama berlaku untuk pertahanan. Malah kotak papan lapis yang murah, jika anda berdiri di atasnya, boleh meletakkan beberapa kaki tambahan antara anda dan penyerang undead anda.

Pengurusan orang ramai adalah suatu keharusan

Zombi bukanlah yang paling bebas berfikir dan bebas daripada raksasa. Mereka biasanya melakukan perjalanan dalam pek – terutamanya ketika mereka sedang memburu otak! Bahawa dikatakan, anda perlu dilengkapi untuk mengendalikan bukan satu, bukan sedozen, tetapi beratus -ratus zombi yang datang kepada anda! Sekiranya anda menggunakan sedikit peashooter yang mengambil 10 tembakan ke bawah setiap zombie, anda tidak akan bertahan lama. Caranya adalah untuk memaksimumkan senjata api anda supaya anda dapat mengeluarkan beberapa musuh sekaligus. Senapang itu bagus, bom tangan hebat, dan roket lebih baik!

Koleksi Permainan Zombie percuma kami

Kami telah mendedikasikan kategori Online Zombie Games kami untuk tajuk yang menangkap bahagian terbaik genre. Kami mahu anda merasakan adrenalin tergesa -gesa pendirian terakhir terhadap gelombang musuh yang tidak berkesudahan. Scounge untuk peluru dan membina pertahanan semasa anda melindungi mangsa yang tersisa yang terakhir. Kerajinan dan buka kunci senjata yang lebih kuat untuk meniup musuh anda ke bit. Paling penting, koleksi permainan zombie percuma kami akan mengeluarkan bahagian heroik anda.