Permainan Witcher Seterusnya Mendapat Kemas Kini Besar Dari CD Projekt Red – Perisikan Redanian, The Witcher 4 boleh datang lebih awal daripada yang kita fikirkan, menurut laporan pendapatan – dot eSports

The Witcher 4 boleh datang lebih awal daripada yang kita fikirkan, menurut laporan pendapatan

Semasa mesyuarat hasil kewangan, CD Projekt Red mendedahkan bahawa bilangan orang yang bekerja The Witcher 4, diberi nama Polaris cenderung, sementara bilangan orang yang bekerja Cyberpunk 2077: Phantom Liberty dirancang untuk berkurangan.

Permainan Witcher Seterusnya Mendapat Kemas Kini Besar Dari CD Projekt Merah

witcher4

Pembangunan Permainan adalah perniagaan yang banyak kerahsiaan dan tidak banyak pandangan di belakang layar, di mana pemain tidak boleh mengharapkan untuk mendapatkan kemas kini dengan kerap. Permainan seterusnya CD Projekt Red di The Witcher francais tidak berbeza, tetapi sekarang kita mempunyai salah satu kemas kini yang jarang berlaku, bersyukur.

Nota: Permainan ini tidak dipanggil secara teknikal The Witcher 4, Tetapi kita buat sementara waktu untuk mengadopsi tajuk itu untuk tujuan kemudahan dan kejelasan.

Hampir 260 pemaju yang bekerja The Witcher 4, dengan lebih banyak lagi untuk menyertai

The Witcher 3 Wild Hunt Geralt Ciri RGB

Semasa mesyuarat hasil kewangan, CD Projekt Red mendedahkan bahawa bilangan orang yang bekerja The Witcher 4, diberi nama Polaris cenderung, sementara bilangan orang yang bekerja Cyberpunk 2077: Phantom Liberty dirancang untuk berkurangan.

Ketua Pegawai Eksekutif CD Projekt Adam Kiciński menyatakan: “Pada akhir bulan Julai, pasukan Phantom Liberty yang bekerja pada fasa pra-pelepasan terdiri daripada 300 orang. Itu kurang daripada akhir tahun 2022, tetapi masih menjadi pasukan terbesar kami.

Dia meneruskan The Witcher 4: “Sebaliknya, pasukan Polaris telah berkembang menjadi hampir 260 pemaju pada akhir bulan Julai. Selepas melepaskan Phantom Liberty, kami akan memindahkan sebahagian besar pasukan ke Polaris.

Akhirnya, beliau juga bercakap tentang projek -projek lain dalam perancangan, seperti sekuel cyberpunk dan IP yang benar -benar baru yang syarikat sedang membangun: “Beberapa ahli akan dipindahkan ke Cyberpunk Orion [Cyberpunk 2] atau hadar [IP baru], Tetapi kami juga akan menyokong Phantom Liberty selepas dilancarkan.

Berapa lama sehingga permainan witcher seterusnya?

Permainan Geralt

Pembangunan permainan hari ini sangat panjang dan banyak AAA mengambil masa lebih dari 5 tahun atau lebih untuk dibebaskan. Yang mengatakan, kita boleh meletakkan perspektif secara kasar di mana The Witcher 4 adalah mengenai berapa banyak pasukan yang mengusahakannya.

Cyberpunk 2077 diumumkan semula pada tahun 2013, ketika The Witcher 3 dalam perkembangan penuh. Pada masa itu, The Witcher 3 adalah keutamaan #1 dan yang tetap berlaku sehingga pembebasan Darah & Wain pada tahun 2016. Hanya selepas CDPR itu dapat menetapkan semula lebih banyak pemaju ke Cyberpunk 2077, sekarang itu The Witcher 3 telah selesai.

Pada masa ini kami kelihatan berada di peringkat yang sama. Kitaran kerja untuk Cyperpunk 2077 hampir berakhir dengan pembebasan yang akan datang Phantom Liberty DLC dan selepas itu banyak pemaju akan menyertai kerja The Witcher 4 Dengan permainan itu menjadi keutamaan CDPR #1 yang mempunyai pasukan terbesar.

Semua dalam semua, The Witcher 4, yang diumumkan pada bulan Mac 2022, masih bertahun -tahun, tetapi bermula dari akhir 2023 sebagai Phantom Liberty selesai juga, perkembangan untuknya akan terus bersuara dengan pasukan yang lebih besar.

The Witcher Musim 3 boleh didapati di Netflix dengan Tikus prequel dalam pasca pengeluaran dan The Witcher: siren yang mendalam Anime oleh Studio Mir jauh dalam pengeluaran. Nantikan kecerdasan Redanian dan masuk ke pelayan Discord kami untuk menyertai The Witcher perbualan.

Berkongsi ini:

The Witcher 4 boleh datang lebih awal daripada yang kita fikirkan, menurut laporan pendapatan

Geralt Rivia dari Witcher 3

CD Project Red mempunyai tangannya sekarang Phantom Liberty, pengembangan yang lama ditunggu-tunggu Cyberpunk 2077, Tetapi studio tidak pendek di pos-Phantom Liberty Projek -seperti The Witcher.

Beberapa projek yang diumumkan bermaksud peminat CDPR sedikit dibahagikan kepada apa yang mereka mahu lihat seterusnya, tetapi berita terbaru yang datang dari pemaju itu sendiri memberi The Witcher 4 peminat banyak gembira.

Dalam persidangan pendapatan awam CDPR dari Ogos. 30 Untuk separuh pertama tahun 2023, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Red Projekt CD Adam Kicinski berkongsi apa rancangan studio itu selepas September. 26 Pelancaran Phantom Liberty. Apa yang dia katakan adalah muzik ke telinga Witcher Peminat.

“Selepas melepaskan Phantom Liberty, Kami akan memindahkan sebahagian besar pasukan ke Polaris, “kata Kicinski, merujuk nama kod untuk yang baru Witcher tajuk. “Beberapa ahli yang tinggal akan memberi tumpuan Phantom Liberty Selepas dilancarkan untuk beberapa waktu.”

Sekiranya anda mengikuti peta jalan pembangunan CDPR, anda pasti sudah biasa dengan apa maksud semua istilah itu, tetapi inilah peringatan pula. Orion adalah nama kod untuk Cyberpunk 2077Sekuel skala penuh, Hadar adalah apa yang disebut CDPR percubaannya untuk merebut semula kejayaan The Witcher dan Cyberpunk dengan membuat satu lagi IP baru, dan akhirnya, Polaris adalah The Witcher 4, yang mempunyai tugas yang sukar untuk mengikuti permata di backlog studio dan salah satu permainan video paling berjaya yang pernah ada, The Witcher 3: Wild Hunt.

CD Project Red tidak terikat pada tarikh pelepasan untuk mana -mana projek ini, difahami selepas Cyberpunk 2077Lautan Pelancaran. Walaupun begitu, berita yang paling banyak Phantom Liberty Pemaju akan beralih ke Polaris sebaik sahaja Cyberpunk 2077 pengembangan keluar pintu jelas menunjukkan bahawa mendapatkan The Witcher 4 dibebaskan secepat mungkin adalah keutamaan untuk studio Poland.

Anggaran paling realistik masih meletakkan tarikh pelepasan yang berpotensi untuk ansuran keempat dalam The Witcher Siri tidak lebih awal daripada 2025, tetapi dengan semua CDPR Melon telah di bawah ketiaknya, 2025 terdengar hampir seperti minggu depan. Kami hanya berharap Phantom Liberty Mempunyai pelancaran yang lebih lancar daripada permainan induknya kembali pada tahun 2020, jadi Devs sebenarnya boleh berpindah ke Polaris seperti rancangan Adam Kicinski dan tidak lagi melambatkan perkembangan The Witcher 4.

Dot Esports Penulis Permainan Umum. Suka menulis, permainan, dan menulis mengenai permainan. Mula bekerja di industri pada tahun 2018 dengan eSports.com, sebelum berpindah ke awal.com, dan kemudian menyertai kakitangan Esports dot. Walaupun pemain permainan pemain tunggal di hati, dia dapat dilihat di sekitar CS: Pergi lobbies.