Permainan video untuk peminat Game of Thrones | GamesRadar, 15 permainan teratas seperti Game of Thrones yang anda perlukan untuk bermain | Pemain membuat keputusan

Pemain membuat keputusan

The Elder Scrolls V: Skyrim adalah satu lagi RPG Pemain Single Dunia Terbuka yang ditetapkan dalam dunia fantasi yang maju. Asalnya dikeluarkan untuk PC, PlayStation 3, dan Xbox 360, ia telah memenangi banyak anugerah dan mempunyai skor metacritic melebihi 90%. Ia dijual dengan baik sehingga ia telah dipindahkan ke platform yang lebih baru (walaupun Amazon’s Alexa), tetapi adakah anda tahu bahawa pasukan yang membuat Skyrim hampir membuat permainan Game of Thrones sebaliknya?

Tipu muslihat? Naga? Keganasan? 12 permainan ini mempunyai segalanya yang dapat dikehendaki oleh peminat Game of Thrones

Ini masa yang tepat untuk menjadi penonton permainan thrones. Musim ketujuh sedang dijalankan, dan Episod 1 dan 2 telah sangat baik setakat ini. Tetapi bagaimana peminat sebenar Lannisters, Starks, dan Targaryens untuk meluangkan masa di antara malam Ahad mereka? Jika satu jam seminggu tidak cukup drama, menusuk, sihir, dan naga sesuai dengan keperluan anda, maka mungkin anda dapat menggulung dengan salah satu permainan ini.

1. The Elder Scrolls 5: Edisi Khas Skyrim

 • Format: PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch (TBC 2017)
 • Tarikh Siaran: 2016
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: mahu rendaman penuh dengan perjalanan kuasa mereka

Ia mendapat tipu muslihat politik, naga, dan mari kita hadapi, pejalan kaki putih pada dasarnya hanya benar -benar besar draugr. Pandangan Elder Scrolls selalu unik dalam bidang fantasi, tetapi bab francais permainan video ini terasa seperti itu dapat menjadi persembahan untuk adegan tentang keluarga Stark. Walaupun visual adalah perlawanan yang hebat, nada Skyrim lebih menyokong. Game of Thrones tanpa belas kasihan merebut ambil kuasa sesiapa pun, tetapi Skyrim akan menggalakkan usaha anda untuk mengambil alih hampir setiap puak di rantau ini.

2. The Witcher 3

 • Format: PC, PlayStation 4, Xbox One
 • Tarikh Siaran: 2015
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: Suka RPG dan teruja untuk apa -apa yang digambarkan sebagai ‘Gritty’

Salah satu dunia permainan fantasi yang menonjol sejak beberapa tahun kebelakangan ini, The Witcher sangat jujur ​​tentang apa yang hidup di dunia yang dilanda perang dengan kepimpinan yang kurang daripada yang sama akan kelihatan seperti. Sama seperti Game of Thrones, permainan ini jelas mengenai keganasan, ketakutan, dan stigma yang menyusup semua aspek kehidupan di benua. Sekiranya realisme gelap dan penulisan kuat adalah cabutan utama anda, maka tenggelam masa lapang anda ke dalam permainan peranan yang cemerlang ini.

3. Game of Thrones – Siri Permainan Telltale

 • Format: Android, iOS, PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360
 • Tarikh Siaran: 2014
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: Hanya mahukan lebih banyak rancangan

Inilah cara yang paling jelas untuk menggaru takhta takhta anda. Beberapa studio telah mencuba tangan mereka untuk menerjemahkan buku -buku dan menunjukkan ke dalam permainan yang sama kuat, tetapi Telltale adalah yang terbaik dari mereka setakat ini. Ini adalah formula biasa bercerita bercerita pilihan, dan pasukan telah membangunkan naratif untuk House Forrester yang berjalan bersama sagas rancangan TV. Hanya ada enam episod pada musim ini, yang menjadikannya cukup pendek sehingga anda dapat mencuba beberapa jalan yang berbeza untuk keluarga pada playthrough berulang. Seperti bahan sumber, jangan terlalu melekat pada sesiapa pun.

4. Raja -raja Tentara Salib 2

 • Format: PC
 • Tarikh Siaran: 2012
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: berfikir banyak tentang rumah mana yang mereka milik

Semua Plot Perkahwinan Machiavellian di Game of Thrones tidak mempunyai apa -apa pada orang yang anda akan dapati di Raja Tentara Salib 2. Keseluruhan matlamat anda adalah untuk melanjutkan nama dan kejayaan keluarga anda dalam drama dinasti pertengahan Zaman ini. Berkahwin dengan anak -anak anda, bunuh beberapa pesaing, dan pastikan kemuliaan keturunan anda selama berabad -abad dalam permainan strategi ini dari Paradox Interactive. Anda juga boleh membuat persamaan antara permainan dan menunjukkan eksplisit dengan mod Game of Thrones.

5. Banner Saga

 • Format: Android, iOS, PC, PlayStation 4, Xbox One
 • Tarikh Siaran: 2014
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: fikir mereka akan menjadi pemimpin yang lebih baik daripada Jon Snow

Yang satu ini untuk orang -orang yang bermimpi memimpin jam tangan malam, melindungi sempadan utara dari segala macam musuh. Tetapi bukannya Westeros, permainan anda ditetapkan dalam dunia yang diilhamkan oleh Viking Lore, dan bukannya pejalan kaki putih, kejahatan kuno yang cuba menghapuskan semua orang adalah pengorekan. Banner Saga mempunyai pertempuran taktikal berasaskan giliran sebagai permainan terasnya, tetapi kisahnya juga sangat baik. Anda akan berhadapan dengan keputusan yang sukar sebagai pemimpin, dan bahkan pilihan yang seolah -olah jinak dapat mengatasi akibat yang dahsyat. Itulah satu perkara yang Jon Snow tahu dengan baik.

6. Kezaliman

 • Format: PC
 • Tarikh Siaran: 2016
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: mahu menjadi seperti Cersei Lannister ketika mereka membesar

Ini adalah RPG di mana anda bermain sebagai orang jahat. Bukan kartun, trofi kumis, seorang penjahat, tetapi orang jahat yang sangat dahsyat. Anda seorang Leftenan untuk Tuan Even yang bernama Kyros, dan tugas anda adalah untuk membantu memulihkan Perintah Dunia atas namanya. Bagi sesiapa yang menganggap spektrum moral paragon-to-rogue biasa terlalu rumit, ini adalah jem anda. Tidak ada pilihan untuk berbuat baik dalam kezaliman, hanya untuk melakukan kejahatan yang jelas atau versi yang sedikit kurang tragis. Mekanik permainan adalah sebaik yang anda harapkan dari Obsidian Entertainment, otak di belakang tiang keabadian dan kejatuhan: New Vegas.

7. Inkuisisi Umur Dragon

 • Format: PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360
 • Tarikh Siaran: 2014
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: adalah mengenai pakatan

Siri Bioware’s Whole Dragon Age adalah perlawanan yang jelas untuk getaran Game of Thrones, tetapi tumpuan berat Inquisition pada intrigu mahkamah memberikan kelebihan ke atas permainan terdahulu. Orlais membuka seluruh dunia politik yang mengasyikkan dan mengasyikkan dengan elegan yang tidak akan keluar dari tempat di King’s Landing. Dan dengan watak tanda dagangan BioWare dan pembangunan dialog, anda dapat mendapati diri anda membina persekutuan yang luar biasa dalam usaha anda untuk terbaik Corypheus. Bayangkan bangga yang keluar dari pelanggaran sebagai pejalan kaki putih tanpa bersantai.

8. Suikoden 2

 • Format: PlayStation 3, PlayStation Vita, PSP
 • Tarikh Siaran: 1998
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: suka menjejaki semua watak

Ambil senarai watak yang luas dari Game of Thrones, ditambah dengan semua pakatan dan ketergantungan yang rumit, kemudian jatuhkannya ke Konami RPG dan anda akan mempunyai Suikoden 2. Plot-bijak, permainan ini adalah tambang fantasi yang biasa, dengan perjalanan panjang sumber bangunan dan hubungan untuk menurunkan pewaris gila ke takhta. Perkembangan watak adalah pendirian sebenar di Suikoden, dan Luca Blight adalah sama seperti antagonis untuk membenci sebagai Joffrey.

9. Memerintah

 • Format: iOS
 • Tarikh Siaran: 2016
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: Hidup untuk Humor Gelap Intrik Politik

Membuat keputusan tadbir urus dengan konsep sapu kiri, leret kanan yang sama seperti Tinder berbunyi hebat dalam teori, tetapi Reigns membuat anda menyedari mengapa terdapat banyak nuansa dalam politik sebenar. Monarki dalam permainan anda perlu menyerang beberapa keseimbangan di seluruh puak yang berlainan, pastikan tentera tidak dapat diabaikan atau anda tidak bankrap kerajaan anda. Supaya anda tidak ceroboh, raja anda akan menemui kematian yang tidak lama lagi, kerana begitu banyak raja permainan thrones. Dan biasanya sama seperti pelik dan tidak dijangka fesyen, seperti makan berlebihan di pesta untuk menghormati anda.

10. Siri Drakengard

 • Format: PlayStation 2
 • Tarikh Siaran: 2003
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: ingin menyalurkan Daenerys Inner mereka Targaryen

Sekiranya semua perkara bersisik dan bernafas api adalah apa yang membuatkan anda menyesuaikan diri dengan HBO setiap malam Ahad, maka Drakengard harus berada di perpustakaan permainan anda. Ia adalah francais yang sangat pelik, tetapi satu dengan plot yang menarik. Sama seperti Daenerys dan Dragonsnya yang pergi untuk semua musim untuk membuat tuntutannya kepada Takhta Besi, yang menggulingkan Sekutu Putera Caim dengan Naga Merah untuk bertarung adalah kembali ke Kuasa. Sequels mendapatkan watak dan cerita yang berbeza, tetapi idea teras untuk membazir musuh anda dengan rakan bernafas api di belakang anda tetap sama. Lihat keseluruhan siri Drakengard untuk lebih banyak versi kontemporari konsep.

11. Pesta keras

 • Format: Android, iOS, PC, PlayStation 4, Xbox One
 • Tarikh Siaran: 2015
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: Ingin menyalurkan Arya Stark mereka

Siapa yang peduli dengan komplot pemimpin politik. Peminat Arya Stark tahu bahawa bahagian terbaik pertunjukan itu menyaksikan pembunuh muda membalas dendam pada banyak, banyak, banyak orang yang telah melakukan kesalahan dan keluarganya. Bagi penonton, kami mempunyai parti yang sukar. Dalam permainan ini, anda cuba membunuh setiap orang di pesta. Fikirkan ia sebagai permainan hitman yang dipintal, di mana semua orang adalah sasaran anda. Dan ya, anda boleh meracuni minuman orang dalam permainan.

12. Jotun: Edisi Valhalla

 • Format: PC, PlayStation 4, Xbox One
 • Tarikh Siaran: 2015
 • Untuk peminat Game of Thrones yang: ingin menyalurkan Brienne dari Tarth mereka

Brienne of Tarth adalah salah satu daripada beberapa benteng kehormatan yang anda akan dapati di Westeros. Jika anda teruja dengan pendekatan itu untuk berjuang, menentang semua kemungkinan dalam dunia yang keras, maka periksa Jotun. Dalam permainan ini, anda seorang pahlawan Viking bernama Thora yang berjuang untuk mendapatkan pintu masuk ke Valhalla dan melarikan diri dari nasib kematian yang mengasyikkan. Hanya dengan menghadap ke bawah unsur -unsur Norse yang dipanggil Jotun Can Thora mencari kedamaiannya.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

15 permainan teratas seperti Game of Thrones yang perlu anda mainkan

Permainan seperti Game of Thrones

Tarikh pelepasan masih belum diumumkan untuk novel seterusnya di Lagu ais dan api siri, Angin musim sejuk, Tetapi kita tahu bahawa selepas menunggu yang terasa lebih lama daripada musim sejuk di Westeros, musim terakhir rancangan TV paling epik sepanjang masa akhirnya tiba.

Selepas membaca semua buku, maraton semua musim sebelumnya (berulang kali), dan menonton “lucu” Game of Thrones Video yang terdapat di YouTube, apa yang boleh kita lakukan untuk minggu -minggu akan datang semasa kami menunggu lebih banyak? Dan bagaimana pula selepas ia berakhir?

Berikut adalah lima belas permainan untuk menghilangkan keinginan kami Game of Thrones:

15. Kerajaan datang pembebasan

Permainan rasmi “Kerajaan Come Deliverance”

Kerajaan datang pembebasan adalah pemain tunggal RPG yang ditetapkan dalam dunia terbuka zaman pertengahan realis yang menempatkan anda ke dalam kehidupan Henry. Anda akan hidup melalui matanya semasa anda tumbuh dan belajar dengannya semasa anda pergi dari penduduk kampung yang rendah hati ke seorang ksatria yang hebat. Atau mungkin seorang sarjana, alkimia, pencuri. Sesiapa yang anda mahukan! Ini adalah pengalaman abad pertengahan yang paling realistik yang pernah saya mainkan setakat ini.

Tidak ada bahaya atau sihir dalam permainan, tetapi jika anda suka istana, perisai, dan pedang yang dicampur dengan watak bercerita yang menarik dan menarik, anda tidak boleh melangkau permainan ini. Dan semua ini menjadi lebih baik apabila anda direndam ke dalam grafiknya yang luar biasa, tetapan yang indah, dan suasana yang menakjubkan.

Apabila tindakan sebenar bermula, anda akan kehilangan perjuangan pedang pertama anda dan mungkin kecewa, tetapi jangan putus asa dan jangan berputus asa: ingat bahawa anda hanya seorang penduduk yang tidak pernah dimainkan. ahem. mengadakan pedang sebenar sebelum ini. Selepas mengasah kemahiran anda, anda akan dapat membunuh penyamun dengan satu pukulan busur anda, dan itu sangat memuaskan, saya berjanji. Nampaknya saya pada masa -masa beberapa ciri -cirinya membuat permainan tidak perlu, tetapi sekurang -kurangnya untuk pemain PC hampir tidak ada yang tidak dapat diselesaikan.

Pergi ke mod Nexus jika anda ingin menambah reticle dot busur yang hilang atau untuk menyimpan seperti yang anda perlukan tanpa memperoleh salah satu daripada schnapps penyelamat yang mahal menyelamatkan ramuan. Dan rasa apa? Mod Seven Kingdom yang akan datang akan mengubah permainan ke Riverlands dan membawa anda ke dunia Game of Thrones.

Permainan ini menampilkan pertempuran di mana anda akan gembira anda mencuri perisai dari bandit yang anda beracun minggu lalu.

Anda akan dapat memilih antara pilihan dialog yang berbeza dan tindakan anda secara dramatik akan menentukan kesan dan hasil cerita.

14. The Witcher 3

Permainan rasmi “The Witcher 3”

The Witcher 3 adalah RPG Pemain Single Dunia Terbuka di mana anda menjadi Geralt dari Rivia, pemburu raksasa. Seperti Kingdom Come Deliverance, The Witcher 3 juga mempunyai kuda, istana, senjata zaman pertengahan dan perisai. Tetapi kali ini ia ditetapkan dalam alam semesta fantasi di mana terdapat makhluk sihir dan hebat, termasuk Wyverns.

Ramai daripada anda akan bersetuju apabila saya mengatakan bahawa ia adalah karya. Saya dapati mekanik pertempuran yang menyeronokkan dan menarik, dan ia mempunyai reka bentuk visual yang indah, soundtrack epik, dan jalan cerita dan dialog yang luar biasa. Dan Gwent! Saya menghabiskan berjam -jam bermain dan menguasai permainan kad itu. Ia sangat berjaya sehingga mendapat versi mandiri yang boleh anda mainkan di PC atau konsol secara percuma*.

Fakta bahawa ia berdasarkan siri novel fantasi menjadikan Witcher 3 lebih dekat dengan Game of Thrones daripada contoh sebelumnya kami. Tetapi ada lebih banyak lagi: Netflix merancang untuk melepaskan pengeluaran baru Witcher 3 menjelang akhir tahun ini yang dibintangi oleh Henry Cavill sebagai Geralt. Penyesuaian permainan video biasanya tidak berfungsi dengan baik tetapi ada harapan kerana siri ini akan berdasarkan novel, yang ditulis oleh Andrzej Sapkowski.

Geralt, badass muktamad, menggunakan ejaan api terhadap raksasa.

Adakah siri baru ini akan menjadi ketagihan baru kami selepas “Game of Thrones” berakhir?

13. Skyrim (dengan mod)

Permainan Rasmi “The Elder Scrolls V: Skyrim”

The Elder Scrolls V: Skyrim adalah satu lagi RPG Pemain Single Dunia Terbuka yang ditetapkan dalam dunia fantasi yang maju. Asalnya dikeluarkan untuk PC, PlayStation 3, dan Xbox 360, ia telah memenangi banyak anugerah dan mempunyai skor metacritic melebihi 90%. Ia dijual dengan baik sehingga ia telah dipindahkan ke platform yang lebih baru (walaupun Amazon’s Alexa), tetapi adakah anda tahu bahawa pasukan yang membuat Skyrim hampir membuat permainan Game of Thrones sebaliknya?

Seperti yang ditunjukkan oleh Todd Howard dalam wawancara pada tahun 2011, mereka didekati untuk membangunkan penyesuaian permainan video novel Game of Thrones sebelum siri TV malah ada, tetapi mereka memutuskan untuk berpegang pada dunia mereka sendiri dan menolak tawaran tersebut. Kita boleh bayangkan bagaimana permainan video permainan Bethesda Game of Thrones akan kelihatan seperti. atau kita boleh mod Skyrim dan mempunyai idea yang lebih baik.