Permainan trak terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023 | Levvvel, permainan trak terbaik di PC 2023 | Pcgamesn

Permainan trak terbaik di PC 2023

Sebaik sahaja anda selesai membaca ini, anda sama ada akan ketagih ke gaya hidup trak, atau anda akan mencari lebih banyak tajuk untuk mengisi perpustakaan anda. Sekiranya yang terakhir adalah kes, maka lihat artikel kami yang lain seperti permainan PC percuma terbaik dan permainan gacha terbaik!

!

Walaupun trak kehidupan sebenar dapat digambarkan sebagai pekerjaan yang keras dan kesepian, permainan simulasi trak memberi anda melihat ke dalam dunia pemandu tanpa semua aspek negatif, hanya pekerjaan dalam bentuk yang paling asasnya. Sudah tentu, permainan trak tidak selalu terhad kepada peraturan dan peraturan yang ketat tetapi boleh menjadi sibuk dan sengit.

Kami akan melihat Permainan trak terbaik tersedia pada masa ini, untuk memberi anda idea tentang kualiti mereka, bagaimana mereka bermain, dan mengapa mereka menyeronokkan. Kebanyakan mereka mengikuti sistem penghantaran dan pekerjaan yang sama, tetapi yang lain menyatakan beberapa varieti.

Sebaik sahaja anda selesai membaca ini, anda sama ada akan ketagih ke gaya hidup trak, atau anda akan mencari lebih banyak tajuk untuk mengisi perpustakaan anda. Sekiranya yang terakhir adalah kes, maka lihat artikel kami yang lain seperti permainan PC percuma terbaik dan permainan gacha terbaik!

Permainan trak terbaik

Simulator trak euro 2

Euro Truck Simulator 2 memberikan pengalaman lengkap di mana anda dapat melihat trak yang kelihatan seperti dekat dan peribadi, matlamat utama semua permainan trak terbaik. . Pemain boleh memilih mana -mana bandar di peta sebagai lokasi permulaan mereka, di mana ibu pejabat mereka akan terletak. Pada mulanya, anda hanya boleh melakukan pekerjaan cepat semasa bekerja di sebuah syarikat trak. Pekerjaan ini adalah pekerjaan penghantaran mudah yang boleh anda lakukan tanpa kos tambahan kerana syarikat itu menjaga kos bahan api, penyelenggaraan, dan denda yang mungkin anda dapatkan. Sebaik sahaja anda mendapat wang yang baik, anda boleh mencabut dan memulakan perniagaan trak anda sendiri di mana anda menjaga trak anda sendiri dan sebarang kos tambahan yang mungkin timbul. Sebaik sahaja anda mula bermain, anda akan melihat betapa menariknya perniagaan trak boleh diperoleh, dan anda boleh mendapatkan gambaran keseluruhan tentang pemandu trak sebenar yang melalui setiap hari.

Simulator Lori Amerika

. Dalam simulator trak Amerika, anda dapat mengalami Amerika Syarikat dan segala yang mereka tawarkan sepenuhnya kerana misi anda akan membawa anda ke setiap sudut Amerika. . Secara keseluruhan, ia adalah salah satu permainan trak terbaik yang memerlukan banyak inspirasi dari simulator trak euro 2 dengan semua cara terbaik!

Clustertruck

Kini sudah tiba masanya untuk peralihan drastik ke arah dengan permainan yang sangat huru -hara yang mempunyai premis yang sangat baik sambil tinggal dalam perihalan permainan trak terbaik. Clustertruck sebenarnya adalah platformer di mana anda perlu melompat di atas trak ketika mereka melangkah ke lebuh raya. Anda harus melompat dari satu trak ke yang lain untuk membuatnya sampai akhir ketika mereka mencuba damndest mereka untuk menghalang anda melakukan itu dengan memandu cara mereka biasanya. . Walaupun tidak ada matlamat yang ditetapkan dalam permainan, anda sentiasa dapat mencari masa yang tepat, tidak kira ketika anda bermain.

Mudrunner

Titik keseluruhan Mudrunner adalah untuk mencabar pemain dengan memaksa mereka memandu kenderaan Soviet lama yang reyot melalui jalan yang besar di jalan lumpur. Jalan -jalan agak licin, sukar dipandu, dan dengan mudah boleh menyebabkan anda merosakkan trak anda. Kargo anda terutamanya terdiri daripada balak, dan cara anda menavigasi ke destinasi anda diturunkan ke peta mudah dan kompas. Bergantung pada misi, matlamat anda adalah untuk menyampaikan kargo tanpa merosakkan kenderaan anda, yang agak sukar dilakukan di medan ini, tetapi anda harus mencuba yang terbaik. Seperti yang anda lihat, premis permainan ini agak memaksimumkan tetapi berbaloi ketika anda masuk ke dalam permainan, dan anda dapat melihat dengan tepat mengapa ia dianggap sebagai salah satu permainan trak terbaik.

Snowrunner

Snowrunner adalah sekuel Mudrunner dan membawa jumlah penambahbaikan yang luar biasa ke meja. Premis ini sama seperti di Mudrunner – memacu kenderaan berkuasa melalui padang belantara yang beku dan tidak dapat disangkal untuk menyampaikan kargo anda dengan cara yang paling berkesan, mengelakkan kehilangan kargo anda dan merosakkan kenderaan. Apa yang menjadikan permainan ini menarik adalah pelbagai jenis kenderaan yang dapat anda kendalikan, serta reka bentuk tahap yang menarik yang akan memberi anda cabaran baru setiap kali anda melewati tahap. Sekiranya Co-op adalah perkara anda, maka anda juga boleh menjemput sehingga 3 rakan untuk menangani cabaran bersama. Klasik di dunia permainan trak terbaik!

Hard Truck 2: King of the Road

Hard Truck 2 adalah mengenai kesibukan, sangat mirip dengan kehidupan pemandu lori yang semua permainan trak terbaik cuba menyampaikan. . Anda mempunyai pesaing yang berbeza yang perlu anda kalahkan, tetapi ada bahaya lain seperti mafia, atas sebab tertentu, polis, serta masalah biasa yang mungkin anda hadapi di jalan seperti lubang dan lain -lain. .

Kejohanan Perlumbaan Lori Eropah FIA

Salah satu permainan paling Amerika, serta permainan trak terbaik yang boleh anda mainkan, ETRC meletakkan anda di tempat duduk pemandu pemandu trak AS yang paling kompeten di sekitar. Ini berdasarkan acara perlumbaan trak sebenar yang diadakan setiap tahun yang mempunyai pengikut yang besar. . Terdapat sedikit realisme yang diperkenalkan dalam permainan ini, seperti memantau haus pada tayar anda, memeriksa suhu brek, dan banyak lagi. Sesuatu yang mungkin anda nikmati adalah pelbagai trak yang dapat anda kendalikan, serta kepelbagaian trek untuk cabaran tambahan pada tahap baru. Lihat permainan ini jika anda mahukan dimensi baru dalam permainan perlumbaan anda!

Pemandu jalan

The Road King adalah permainan yang cukup santai yang secara realistik menyerupai kehidupan sehari-hari pemandu trak. Anda menggunakan kenderaan anda sendiri dan bekerja untuk syarikat pengangkutan yang memberi anda tugas anda. Tugas -tugas ini boleh memasukkan apa -apa dari memuat barang anda untuk menyampaikannya ke pelbagai destinasi di peta. Kemungkinan tidak berkesudahan kerana terdapat pelbagai jenis kargo yang anda boleh memuatkan ke trak anda, dan kualiti permainan umum sangat bagus jika anda mencari pengalaman yang realistik. Sesuatu yang mungkin anda harapkan dalam permainan mudah alih adalah bahawa ia mempunyai cuaca yang dinamik yang menambah lebih banyak suasana dan kesenangan ketika anda membuat pemacu panjang di seluruh negara. Ia tidak begitu terkenal sebagai penyertaan lain di sini, tetapi ia layak mendapat tempat di antara permainan trak terbaik.

Spintires

Inilah permainan yang didasarkan pada Mudrunner dan Snowrunner. Spintires terutamanya permainan luar jalan di mana anda mengawal pelbagai kenderaan Soviet dan penghantaran lengkap di kawasan yang kejam dan tidak berdaya. ! Terdapat banyak perkara yang perlu anda ambil kira apabila anda memandu kenderaan ini, termasuk angin, keadaan jalan, hujan, dan banyak lagi. . Seperti permainan lain dalam senarai ini, anda juga mempunyai pilihan untuk menikmati beberapa pemain berbilang dengan rakan!

Simulator Pertanian 22

. Walaupun ia tidak semata -mata mengenai trak, sukar untuk mengecualikannya dari senarai permainan trak terbaik. . Anda mempunyai kebebasan lengkap untuk menggunakan pelbagai kenderaan, beberapa di antaranya adalah trak yang diberikan kepada perincian yang sempurna. !

Nampaknya penghantaran kandungan kami permainan trak terbaik telah dibuat. Kami sangat berharap bahawa anda telah menemui permainan yang anda cari semasa anda mengklik senarai ini. Kami menganggap bahawa permainan trak bukan satu -satunya yang anda mainkan, jadi anda harus mempertimbangkan untuk melihat artikel kami yang lain seperti permainan tangki terbaik dan permainan RPG mudah alih terbaik!

Permainan trak terbaik di PC 2023

Tenfour Good Bud, Sama ada anda ingin berlumba dengan pemain lain atau menyampaikan kargo berharga ke kawasan di seluruh dunia, berikut adalah permainan trak terbaik di PC.

Permainan trak terbaik di PC

Diterbitkan: 19 Mei 2023

? Lori, dan penipu, telah menjadi mitologi dalam budaya pop seperti koboi moden, mengangkut kargo penting di seluruh landskap yang kasar, kesepian dan menghabiskan hari di syarikat mereka sendiri. Menterjemahkan pengalaman itu ke dalam permainan video telah mengambil banyak bentuk sejak beberapa dekad terakhir, dari pemukul lebuh raya seperti Mad Max ke permainan simulasi sepenuhnya di mana perjalanan mengambil selagi mereka akan dalam kehidupan sebenar.

Anda akan diampuni kerana berfikir bahawa tidak banyak permainan trak di luar sana, tetapi seperti yang anda lihat tidak lama lagi, penggerak-penggerak hebat ini merangkumi banyak genre, termasuk trak popular Sims, tetapi juga bercabang ke fizik Teka -teki, Permainan Platform, dan Permainan Perlumbaan. Jadi, sama ada anda ingin kehilangan diri anda dalam perjalanan panjang di sepanjang Pasifik Barat Laut, ingin menghabiskan berjam-jam mengangkut kargo anda melalui satu parit berlumpur, atau ingin membawa trak anda ke laci yang berlari-lari, kami mendapat yang terbaik Permainan PC untuk mereka yang suka jalan terbuka.

Berikut adalah permainan trak terbaik di PC:

Permainan Trak Terbaik: Trak Memandu Di atas Jambatan Golden Gate pada waktu matahari terbenam

Simulator Lori Amerika

ATS berkesan sekuel kepada Euro Truck Simulator 2, yang anda akan dapati di bawah. Oleh itu, banyak mekanik, fizik, dan kadar umum permainan sim trak ini adalah sama. Perbezaan utama adalah tetapan, dan itu adalah masalah besar dalam permainan di mana anda menghabiskan berjam -jam melihat keluar dari tingkap. Negeri-negeri Amerika California, Nevada, dan Arizona telah disedari dengan susah payah, dari butiran kecil seperti tanda-tanda yang menerangi pusat jalur lari ke mercu tanda utama seperti Las Vegas Strip. Selepas beberapa jam melintasi lebuh raya padang pasir, lampu terang dan jalan -jalan sempit di bandar seperti San Francisco berasa seperti tembakan adrenalin.

Anda akan bermula sebagai freelancer trak, dapat mengambil pekerjaan dari firma pengangkutan dan mula memasang beberapa simpanan bersama -sama supaya anda boleh membeli rig anda sendiri. Sebaik sahaja anda mendapat dana, tiba -tiba lebih banyak lagi untuk dipertimbangkan, dan unsur -unsur ‘sim’ yang benar mula menendang kerana anda dikenakan untuk menguruskan segala -galanya dari kos bahan bakar, di mana untuk tidur, dan bahkan mendapat insurans yang betul.

Permainan Lori Terbaik: Lori Memandu Melalui Desa Hijau

Simulator trak euro 2

Hampir semua yang menjadikan simulator trak Amerika hebat pertama kali dibina dalam simulator trak euro 2, dari mekanik dan sistem pengurusan RPG yang mengejutkan untuk pengendalian yang realistik dan berat.

Eropah mempunyai banyak cabaran yang berbeza untuk pemandu lori yang tidak hadir di Amerika Syarikat – jalan sempit, peraturan jalan antarabangsa yang berbeza, dan bulatan. Euro Truck Simulator 2 juga lebih tua daripada ATS, yang biasanya merupakan perkara yang baik dalam komuniti SIM kerana ia bermakna terdapat lebih banyak kandungan, seperti pengembangan peta dan jenama trak. Peta Eropah asas juga jauh lebih besar dan lebih padat dibungkus daripada rakan sejawat AS, jadi jika anda berada di hadapan yang lebih besar, maka simulator trak euro 2 mungkin menjadi pilihan terbaik.

Permainan Trak Terbaik: Lori Memandu Melalui Salji

Snowrunner

Seperti kebenciannya, Mudrunner, Snowrunner adalah kejam, secara konsisten tidak dapat diterima, dan akan menelan sebahagian besar hidup anda kerana kemajuan yang mengejutkan. Tidak, jangan pergi! Ia bukan untuk semua orang, pasti, tetapi jika meneroka dunia terbuka yang luas sambil memuntahkan karbon dari enjin yang sangat kuat dan melawan unsur -unsur simulasi yang teliti terdengar seperti jem anda, anda berada dalam masa yang baik. Kami menyukainya, seperti kajian Snowrunner kami membuktikan.

Fizik Lumpur, Salji, dan Air yang mengagumkan untuk mewujudkan beberapa landskap yang paling menghukum dalam permainan, sementara trak besar dan pengakap yang lebih kecil adalah kegembiraan untuk mengangkut. Ya, anda akan kerap menghabiskan lebih dari 20 minit dengan teliti menggoyangkan jalan keluar dari dalam, berpaut lumpur, tetapi apabila anda muncul – setelah mengimbangi pendikit anda dengan teliti dan stereng dalam gear yang rendah dengan kunci pembezaan – anda akan merasai superhuman. Ia memuaskan kerana mengalahkan bos Jiwa Gelap, yang memang pujian yang tinggi.

Permainan Lori Terbaik: Lihat dari kabin trak memandu di jalan

Hard Truck 2: King of the Road

Sebagai permainan trak, trak keras 2 cuba menandakan semua kotak. Terdapat banyak pengurusan dan elemen SIM ketika menguruskan pekerjaan anda, menjalankan kargo, dan menyewa tenaga kerja yang semakin meningkat, tetapi ada juga banyak perlumbaan dan memandu agresif-memikirkannya sebagai simulator trak euro 2 memenuhi GTA 5.

Dengan 12 trak yang berbeza untuk dipilih, mulai dari lori kecil hingga rig besar 18 roda, anda mempunyai banyak pilihan ketika datang untuk melarikan diri dari perangkap kelajuan polis. Walaupun elemen simulator, anda boleh dengan gembira mempercepatkan melalui trek kotoran yang belum dipetakan atau bulldoze persaingan anda keluar dari jalan. Yang penting ialah mendapat kargo untuk masa tujuannya. Sudah pasti lebih, er, lasak daripada beberapa permainan trak lain yang disenaraikan di sini, tetapi ia memberikan banyak keseronokan yang sama.

Permainan Lori Terbaik: Trak Memandu Melalui Laser Merah

Clustertruck

Yang ini, er, a regangan. Walau bagaimanapun, terdapat trak di dalamnya dan ia mempunyai ‘trak’ atas nama itu, jadi kami merasa cenderung untuk mencabar tanggapan anda tentang apa yang dimaksudkan dengan permainan trak.

. Satu-satunya tempat yang selamat untuk mendarat di lebuh raya yang mempercepatkan kematian ini adalah puncak trak, tetapi ketika anda maju melalui permainan halangan menjadi semakin aneh sehingga pada akhirnya anda menghindari letupan perlahan-gerakan, paksi berayun, dan perubahan graviti.

Permainan trak terbaik: Sekumpulan trak berlumba di landasan

Kejohanan Perlumbaan Lori Eropah FIA

Mengangkut kargo adalah menyeronokkan dan semua, tetapi setiap sekarang dan kemudian anda mula tertanya -tanya apa yang akan menjadi seperti membuang scania ke dalam selekoh rambut seperti itu ferrari. Permainan Kejohanan Perlumbaan Lori Eropah FIA Rasmi adalah hebat untuk menangkap berat badan, kelajuan, dan tidak praktikal yang tidak praktikal. Terdapat bingkai asap tayar apabila beberapa lori perlahan di hadapan selekoh, anda perlu sentiasa memantau suhu brek dan paras air anda, dan kemudian ada kesukaran untuk cuba mengatasi walaupun bahagian paling luas trek hampir tidak dapat memerah di dua trak sisi di sisi.

Anda boleh mencuba beberapa perlumbaan trak dalam permainan memandu lain seperti Project Cars 3, tetapi FIA European Truck Racing Championship adalah satu -satunya pilihan yang berdedikasi di sekitar.

Permainan Trak Terbaik: Dua kereta 4x4 memandu di kawasan berbatu

Forza Horizon 5

Hanya ada beberapa trak sepenuhnya di Forza Horizon 5, tetapi melintasi ruang luar jalan yang besar di Mexico adalah lebih menyeronokkan untuk membuat kekurangan pilihan. Terdapat beberapa acara perlumbaan yang didedikasikan untuk trak perlumbaan, dan kerana ini adalah permainan perlumbaan, trak semuanya dinaik taraf dan ditala dengan kelajuan dan pengendalian dalam fikiran. Sama ada anda merobek medan yang aneh di unimog pada 100 mph atau menampar beberapa hati jenama berpura -pura di Volvo anda dan mengikuti peraturan jalan raya, kotak pasir perlumbaan ini mendapati masa untuk peminat trak juga. .

Dan ini adalah pilihan kami untuk permainan trak terbaik di PC. Sekiranya anda lebih suka trak anda dimuatkan dengan peluru berpandu maka kami akan mengarahkan anda ke arah permainan perang terbaik di PC. . Sekarang semua yang perlu dilakukan adalah mengangkut beberapa pilihan ini ke dalam bakul stim anda.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

. . Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Permainan trak terbaik untuk PC

Permainan trak terbaik untuk PC

Ketika datang untuk memandu permainan, kita sering melihat motosikal atau kereta, dan itu kadang -kadang sedikit membosankan. Tetapi, kerana terdapat banyak kenderaan di planet kami yang murah hati, kami juga mempunyai permainan trak, yang sangat menyeronokkan. . Matlamat umum permainan ini adalah untuk memacu barang dari titik A ke titik b dan bahkan perlumbaan melawan pemandu lori lain. Saya tahu bahawa permainan trak tidak begitu popular, oleh itu kita perlu memberi penghormatan dan terjaga genre ini dari tidur musim sejuknya. Ini adalah .

. Simulator trak euro 2

Simulator trak euro 2

Bagaimana dengan pengalaman trak rahang yang segera dari awal? . Euro Truck Simulator 2 adalah permainan trak terbaik sepanjang masa. Selepas pembebasan permainan pertama, pemaju masih dapat membawa pengalaman trak yang jauh lebih baik untuk digunakan, oleh itu permainan ini dilahirkan. Permainan ini adalah semua yang anda bayangkan untuk menjadi; Pengalaman simulator trak yang hebat dengan trak yang sangat sesuai dan mod multiplayer yang hebat. Anda boleh menjual, membeli, menyesuaikan, dan memandu trak kegemaran anda dan memandu pelbagai barangan dari titik A ke titik b. Sudah tentu, ia tidak begitu indah, tetapi jika ia berfungsi dengan sempurna, maka saya masuk. Jika anda tidak menyukai permainan ini, terdapat juga permainan lain seperti Euro Truck Simulator 2.

Simulator Lori Amerika

Simulator Lori Amerika sangat serupa dengan francais simulator trak euro. Tetapi, seperti ini mengenai Amerika, permainan ini akan membolehkan anda meneroka persekitaran Amerika yang luas ketika anda memandu trak badass anda melalui bandar dan persimpangan. . Dari sana, anda akan terlibat dalam pengalaman trak yang damai dan berehat dengan bunyi trak atau muzik anda sendiri semasa memandu. Tidak ada yang lebih baik daripada sesi memandu yang santai pada tengah malam, betul? Jika ya, periksa simulator trak Amerika.

Spintires

Bercakap tentang santai, baik … spintires agak sebaliknya. Tidak kira menjadi permainan trak teratas, ini bukanlah permainan yang santai, kerana persekitaran dan medan dalam permainan yang anda perlukan untuk mengatasi. Spintires akan memaksa anda untuk memandu di mana walaupun tangki itu sendiri tidak dapat membuatnya berakhir, memberikan anda pengalaman trak yang mengasyikkan dan sengit. Walau bagaimanapun, permainan ini memberi anda beberapa trak yang kuat dan beberapa kargo untuk dibawa, jadi satu -satunya matlamat anda adalah untuk mengatasi medan yang penuh lumpur, enapcemar, rumput, dan kotoran, dan tentu saja, membawa kargo ke titik yang dikehendaki.

Beamng.drive

Beamng.Drive lebih seperti permainan simulasi di sekeliling daripada permainan trak tersendiri. Tetapi masih, permainan ini membolehkan anda memandu trak serta banyak kenderaan, termasuk kereta dan van. Titik permainan ini adalah untuk bersenang -senang, dan dengan itu saya maksudkan mensimulasikan pelbagai senario dan mengambil bahagian dalamnya. Anda boleh memainkan beberapa minigames untuk mencapai skor tinggi, contohnya. Yang dengan jambatan di padang pasir memberi saya banyak siksaan, tetapi ia menyeronokkan. Selain daripada itu, anda boleh memandu kenderaan anda tetapi anda mahu, yang bermaksud bahawa anda boleh bertembung dengan semua yang anda lihat di jalan raya. Apabila anda melihat sejauh mana enjin fizik dilakukan di sini, anda akan kagum!

Simulator Pertanian 17

Bagi mereka yang tinggal di kawasan bandar di mana anda tidak dapat menuai sejumlah besar tumbuhan, Simulator Pertanian 17 boleh menjadi permainan yang luar biasa. Malah, Simulator Pertanian 17 adalah untuk setiap penonton, dan ia sangat mesra pengguna dan santai. Seperti namanya, permainan ini adalah mengenai menguruskan ladang anda sendiri, menguruskan sumbernya, menuai banyak tumbuhan, dan membiak haiwan anda. Walaupun ini tidak ketat permainan trak, anda masih akan mendapati diri anda memandu traktor atau trak untuk membawa beberapa biji dari titik a ke titik b. Anak -anak anda juga boleh memainkan simulator pertanian ini 17. Ini permainan yang luar biasa untuk kanak-kanak, tetapi juga untuk kita orang yang tidak begitu lama.

Sekiranya anda tertanya -tanya mengapa GTA V hampir selalu ada dalam senarai kami, baik … anda jelas tidak memainkannya! Beritahu saya satu perkara yang tidak boleh anda lakukan di GTA v. Ayuh, saya menunggu. Tiada jawapan? Nah, itu kerana GTA V adalah permainan dunia terbuka yang hebat dengan banyak perkara yang perlu dilakukan. Selain pengalaman menembak dan bercerita yang hebat, GTA V menawarkan pelbagai kenderaan yang anda ada. Sekiranya mereka tidak ada, anda boleh mencuri dan, anda tahu … semuanya baik -baik saja! Terdapat banyak kereta, van, trak, helikopter, dan banyak kenderaan lain yang boleh anda cuba. ! Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai permainan, anda mungkin melihat ulasan GTA V kami.

Simulator Pembinaan 2015

Dikeluarkan pada tahun 2014, Simulator Pembinaan 2015 mewakili contoh permainan bangunan mewah. Saya tahu kita belum menyebut permainan ini dalam beberapa ketika, jadi sekarang ini adalah masa yang tepat. Simulator Pembinaan 2015 membolehkan anda mengawal 16 mesin pembinaan yang realistik yang dibuat oleh lelaki, masih, dan banyak pengeluar popular lain. Kerana ini, anda boleh membina rumah atau bangunan anda sendiri, dan mengagumi kerja anda sendiri.

Simulator memandu trak Scania

Simulator memandu trak scania adalah permainan yang boleh anda beli untuk perubahan saku. Malah roti lebih mahal daripada yang ini! . Permainan ini kelihatan hebat! Selain itu, ia bukan hanya satu lagi permainan yang malas dan tidak memuaskan, tetapi permainan simulasi trak yang benar, yang akan membuatkan anda tidak bersuara. Ini permainan yang sangat rendah ketika datang ke genre ini. Bersedia untuk baka permainan tunggal baru. Ambil trak Scania anda dan memandu binatang ini sehingga anda mati! Trak, saudara!

Simulator Lori UK

Simulator Lori UK adalah pengalaman simulator trak saham. Ini bermakna permainan ini tidak begitu indah, tetapi tugasnya baik -baik saja. Satu -satunya perbezaan di sini ialah anda akan meneroka UK, tidak seperti Amerika Syarikat atau Eropah, yang telah kami lihat dalam dua perlawanan pertama dalam senarai kami. Jadi, anda adalah pemandu trak tempatan yang mencari pekerjaan di UK untuk … baik, mungkin membeli beberapa bir atau mendapatkan sesuatu untuk dimakan, saya tidak tahu! . !

18 Roda Keluli - Trucker Extreme

Tidak seperti simulator trak UK, 18 roda keluli: truk melampau jauh lebih bervariasi. . Kerana anda seorang truk yang melampau, anda tidak akan memandu hanya segelintir bir, daging, runcit, atau teknologi, tetapi segala -galanya dari berlian dan paip minyak. Di samping itu, permainan ini memaksa anda untuk memandu melalui medan yang berbahaya dan tidak dapat diterima di mana Tuhan sendiri tidak mahu bersiar -siar. Sekiranya anda sudah bersedia untuk pengalaman trak yang sahih, maka masuk, dan mari memandu trak.

Rig n roll

Rig N Roll adalah permainan trak PC yang menakjubkan yang mungkin anda tidak pernah dengar. Izinkan saya memperkenalkan anda kepada permainan ini. Ia bukan permainan memandu yang tidak masuk akal, tetapi permainan dengan cerita yang agak baik. Permainan ini ditetapkan di California dan anda berada di kulit seorang lelaki yang mengejar impiannya untuk menguasai jalan raya dan menjadi truk terbaik di California. .

Rig rod

Satu lagi simulator fizik badan lembut adalah rig rod. Menjadi permainan simulasi, fiziknya agak tepat, memandangkan masa pelepasan permainan. Grafik-bijak, rig rod tidak akan menarik perhatian anda, tetapi permainan yang menyeronokkan akan. . .

Trak & treler

Trak & Treler adalah permainan mesra pengguna yang perlahan-lahan akan memperkenalkan anda kepada dunia trak. Pertama, anda akan menyelesaikan latihan asas untuk mengetahui lebih lanjut mengenai trak dan bagaimana untuk memandu mereka, sebelum anda dapat menyelesaikan pelbagai cabaran yang menanti anda. . Sebaik sahaja anda menguasai kemahiran ini, anda boleh menjadi truk terbaik di dunia!

Kegilaan trak raksasa 2

Monster Truck Madness 2 dibebaskan tepat 20 tahun yang lalu apabila industri permainan bukan semua yang dibangunkan. Kebenaran diberitahu, permainan ini cukup sahih dan asli pada masa itu. Tidak kira menjadi permainan lama, Monster Truck Madness 2 mungkin salah satu permainan perlumbaan trak raksasa yang boleh anda mainkan secara percuma dan bila -bila masa yang anda mahukan. Pasti, grafiknya jauh dari cantik, tetapi itulah yang anda dapat dari permainan lama. ? Hebat. Jika tidak, maka bugger mati!

Monster Trucks Nitro

Jika anda tidak mengalami gangguan nostalgia, anda boleh bermain permainan perlumbaan trak raksasa yang lebih baru. Trak raksasa nitro adalah 2.Permainan 5d, yang bermaksud bahawa permainan berada dalam 2d dan rendering berada dalam 3d. Tahap dalam permainan adalah dinamik, menawarkan medan yang tidak dapat dilupakan dan minda untuk diatasi, untuk sampai ke akhir perlumbaan. Memandu trak raksasa tidak pernah menyeronokkan ini. Selain itu, tidak ada NPC dan pemain lain, meninggalkan anda hanya menjaga masa di mana anda menyelesaikan perlumbaan. .

18 roda keluli - jarak jauh Amerika

. Saya akan membentangkan anda permainan yang dipanggil 18 roda keluli: American Long Haul, permainan memandu trak yang setiap keseronokan genre suka. Tidak seperti banyak permainan lain di mana anda bekerja untuk bos, ini membolehkan anda menjadi bos anda sendiri dan menarik rentetan! Matlamatnya adalah untuk membina empayar anda dan menguasai jalan raya dan lebuh raya Amerika, dan tentu saja, dapatkan wang tunai untuk diri sendiri! Adakah anda cukup baik untuk menjadi Trucker Amerika yang paling hebat? Cari sekarang!

Memandu Simulator 2013

Memandu Simulator 2013 adalah permainan yang tidak memerlukan pengenalan khas. Namanya mengatakan segala -galanya mengenai permainan dan itu sesuatu yang saya suka mengenai jenis permainan ini. Selain memandu kereta-kereta keledai yang membosankan, anda juga boleh melompat di tempat duduk trak dan mengangkut jalan dan lebuh raya. . Jangan mengharapkan pengalaman arked dari yang satu ini. Ini adalah simulator pacuan tulen.

Towtruck Simulator 2015

Kita semua membenci towtrucks dan sering bersumpah apabila kita melihat salah seorang daripada mereka menghampiri kenderaan kita. Jangan tanya saya bagaimana saya tahu! Towtruck Simulator 2015 akan membolehkan anda memandu trak tunda dan menunjukkan ’em yang merupakan bos. Adakah anda melihat kereta yang diletakkan secara haram? . Pemaju permainan ini pasti mengetahui perniagaannya. Jika tidak, kami tidak dapat bermain permainan hebat ini.

Simulator gudang dan logistik

Simulator Gudang dan Logistik adalah pengalaman permainan yang menyegarkan dan santai yang boleh anda nikmati di setiap PC di luar sana. Ya, ini permainan spec rendah, yang bermaksud bahawa grafik bukan susu dan madu, yang tidak semestinya berlaku untuk permainan. Permainan di sini adalah mengenai menggunakan forklift anda untuk mengangkat barangan dan membawanya ke titik di mana ia perlu. Simulator gudang dan logistik adalah mengenai skor tinggi itu, jadi hanya pemandu terbaik yang akan diberikan. Forklift bukan kenderaan besar itu, tetapi sukar untuk memandu jika anda tidak cukup berpengalaman.

Woodcutter Simulator 2013

Terakhir, tetapi tidak kurang, kami mempunyai permainan mengenai kilang kayu. Woodcutter Simulator 2013 meletakkan anda dalam peranan pemilik kilang kayu yang mengetahui perniagaannya. Para pemain akan belajar mengendalikan kilang kayu keseluruhan, hutan yang jelas, dan memindahkan kayu balak. Di samping itu, permainan ini menawarkan beberapa tugas untuk diselesaikan untuk membersihkan banyak misi dari jalan anda. Woodcutter Simulator 2013 tidak akan meniup anda dengan grafik atau reka bentuk bunyi, itu pasti. Walau bagaimanapun, ia adalah permainan trak yang anda mahukan, dan anda mendapat satu.