Permainan Terbang Dalam Talian, Pesawat Percuma, Permainan Simulasi Penerbangan Helikopter Untuk Bermain Untuk Kanak -kanak PC, Tidak Muat Turun, Permainan Flying Leap

Permainan Fliing

Penerbangan Kertas adalah permainan kawalan penerbangan kapal terbang yang lurus, mudah dimainkan, menyeronokkan dengan banyak peningkatan dan pencapaian untuk dinikmati. Tujuan permainan ini adalah untuk membuang pesawat kertas sejauh yang anda boleh, akhirnya dapat mengatakan bahawa anda telah mengembara 1000 meter (atau meter) sambil mengumpul sebanyak mungkin pencapaian, dan menaik taraf pesawat kertas anda pada masa yang sama. Anda akan membuang pesawat anda melintasi pelbagai landskap – terbang ke bandar, negara dan benua yang berbeza. Bersedia untuk mengembara dunia dengan kapal terbang kertas? Bagus, pastikan anda tidak ‘lipat’ di bawah tekanan!.

Permainan Flying Online & Permainan Simulasi Penerbangan Percuma

Untuk kanak -kanak, remaja & anak -anak besar – bermain permainan terbang yang menyeronokkan dalam talian – permainan kapal terbang, permainan helikopter, permainan simulasi penerbangan di komputer anda secara percuma di Learn4Good.com. Dari mudah bermain hingga permainan yang lebih mencabar.

Uji kemahiran terbang tempur dan saraf anda dalam perintis pejuang yang sangat mencabar RPG: Air Warfare 3D adalah permainan terbang dan menembak dalam talian yang sukar dan sengit untuk kanak-kanak / remaja yang lebih tua di mana anda mesti membimbing jet ketenteraan yang menembusi peluru berpandu ke udara bebas yang kacau pertempuran untuk pertarungan anjing, dan cuba bertahan selama mungkin. Skor seberapa banyak penghapusan pesawat musuh seperti yang anda boleh sebelum perisai anda habis, atau anda jatuh ke tanah.

Permainan perang terbang semua tindakan ini memerlukan kemahiran pemerhatian yang baik, koordinasi mata yang sangat tangan, reaksi tajam pada papan kekunci anda, dan penembakan yang tepat. Serangan dan Pertahanan adalah penting dalam ukuran yang sama di langit. Anda mesti mengelak dan menenun untuk mengelakkan api musuh sambil meletakkan diri anda ke kedudukan menyerang yang baik. Grafik 3D yang hebat dan permainan yang sahih membuat pengalaman tepi-of-your-tempat duduk! Berapa lama anda boleh bertahan dalam pertempuran udara yang menggembirakan ini?

Nota: Permainan ini direka untuk dimainkan di komputer riba dan PC desktop, ia hanya boleh dimainkan pada peranti mudah alih jika anda menyambungkan papan kekunci kerana terdapat terlalu banyak butang kawalan yang diperlukan untuk dimuatkan ke skrin untuk permainan optimum.

Penerbangan Kertas adalah permainan kawalan penerbangan kapal terbang yang lurus, mudah dimainkan, menyeronokkan dengan banyak peningkatan dan pencapaian untuk dinikmati. Tujuan permainan ini adalah untuk membuang pesawat kertas sejauh yang anda boleh, akhirnya dapat mengatakan bahawa anda telah mengembara 1000 meter (atau meter) sambil mengumpul sebanyak mungkin pencapaian, dan menaik taraf pesawat kertas anda pada masa yang sama. Anda akan membuang pesawat anda melintasi pelbagai landskap – terbang ke bandar, negara dan benua yang berbeza. Bersedia untuk mengembara dunia dengan kapal terbang kertas? Bagus, pastikan anda tidak ‘lipat’ di bawah tekanan!.

Permainan ini akan mengembangkan kelajuan dan kawalan anda dengan tetikus. Pada dasarnya semakin banyak kelajuan anda melemparkan satah kertas, dan dengan lebih banyak kawalan, ini pasti akan memberi kesan positif pada jarak keseluruhan anda! Luangkan masa bermain untuk mendapatkan wang tunai dan kemudian menaik taraf pesawat kertas anda! Bersenang -senang dan semoga berjaya!

Dalam Penerbangan Kertas 2, lihat sejauh mana anda boleh melancarkan kapal terbang kertas anda. Dalam penerbangan, kumpulkan bintang dan bonus (seperti kelajuan tambahan dan bahan api) untuk menjaga pesawat anda di udara selagi mungkin. Mengumpul bintang dan dolar bermakna anda boleh menyimpan untuk menaik taraf ke pesawat dan persekitaran anda, menjaga pesawat anda di udara lebih lama lagi! Membuatnya cukup jauh membuka arena baru untuk pesawat anda, di mana anda dapat melihat sejauh mana anda boleh terbang dari satu lemparan!

Pernah benar -benar mahu bermain permainan terbang yang hanya mengenai terbang tetapi tidak dapat mencari yang baik? Nah, jangan risau kerana Simulator Penerbangan Fly Flight 3D yang sebenar adalah permainan yang anda tunggu. Terbang di 20 tahap sebagai melakukan satu siri helah dan aksi udara, menyelesaikan kursus dan objektif di sepanjang jalan. Ini benar -benar permainan untuk peminat penerbangan!

Sekiranya anda ingin mengalami pertempuran udara di WW2 maka anjing udara WW2 adalah permainan untuk anda. Permainan ini adalah perjuangan udara untuk ketuanan di mana anda perlu menghapuskan lawan anda untuk mendapatkan mata. Satu pasukan dengan mata paling banyak selepas pemasa melebihi kemenangan.

Adakah anda mempunyai kemahiran mengendalikan untuk mengawal salah satu pesawat paling kuat sepanjang masa? Simulator Penerbangan Pesawat adalah permainan simulasi terbang yang sangat mencabar di mana anda menjadi juruterbang pesawat penumpang 747 – pesawat besar yang menjadi terkenal pada abad ke -20 dan masih dalam perkhidmatan hari ini. Pesawat gergasi ini sangat sukar untuk dikawal, dan anda perlu melakukan pelbagai tugas yang sukar semasa terbang. Cabaran -cabaran ini termasuk mendarat dengan selamat dan melalui pusat pemeriksaan.

Tujuan permainan ini adalah untuk mengalami kehidupan sebagai juruterbang! Simulator penerbangan yang rumit ini memerlukan kesabaran, keazaman, kemahiran – sama seperti dalam kehidupan sebenar (dan sedikit nasib juga). Tangan yang mantap dan jari-jari bagus sangat penting, kerana anda perlu dengan teliti membimbing pesawat anda melalui udara, menyesuaikan kedudukan ketinggian, kelajuan, dan sayap secara strategik di pertengahan penerbangan. Reaksi cepat juga penting untuk kejayaan misi anda, kerana anda sering perlu membuat manuver tajam untuk melalui pusat pemeriksaan. Lebih mudah dikatakan daripada dilakukan apabila anda mempunyai kapal terbang yang besar untuk dikawal! Ini benar -benar adalah ujian utama juruterbang – adakah anda memenuhi tugas? Juruterbang semoga berjaya!

Pesawat Perang adalah Simulator Penerbangan Ketenteraan, di mana anda boleh terbang lebih dari enam jenis pesawat dalam misi penjanaan rambut yang akan mendorong kemahiran memandu anda! Melengkapkan misi memperoleh duit syiling, yang boleh dibelanjakan untuk kedua -dua jenis pesawat baru dan kulit penyamaran yang berbeza untuk pesawat anda. Pilih pesawat kegemaran anda dan lihat jika anda dapat terbang melalui semua misi dengan jayanya!

Penerbangan Air akan membawa anda tinggi di langit, berjuang di awan seperti anda dalam Perang Dunia II. Permainan ini adalah salah satu yang anda boleh tenggelam berjam -jam kerana ia selalu berbeza. Tidak ada dua pergaduhan anjing yang sama sehingga ini terasa seperti permainan baru setiap kali anda memainkannya.

Anda akan menavigasi pesawat anda di sekitar langit, berputar di arah yang berbeza semasa anda menyerang pistol anda dan cuba menurunkan musuh anda. Pastikan anda menjejaki seberapa cepat pesawat anda bergerak walaupun, kerana jika anda perlahan dua, anda pasti akan memukul halangan atau ditembak jatuh.

Ultimate Flying Car 3D adalah permainan yang hebat di mana anda memandu teksi terbang!

Tidakkah anda kadang -kadang berharap bahawa anda hanya boleh berlepas dan terbang ke mana sahaja anda perlu pergi? Memenuhi fantasi dalam permainan ini! Walaupun kenderaan anda mungkin kelihatan normal pada mulanya, anda boleh mengaktifkan mod terbang hampir langsung berlepas dan terbang melalui udara seperti pesawat jet! Ambil tambang di lokasi tertentu dan dapatkannya di mana mereka perlu pergi, pantas! Anda berada di jam, jadi jangan menjadi perlahan! Dapatkan orang itu ke destinasi mereka sebelum pemasa habis untuk mengumpul tambang anda. Setiap tambang yang berjaya memberikan wang yang boleh anda gunakan untuk membuka kunci beberapa kenderaan yang sejuk! Anda juga boleh meneroka! Jangan bekerja jika anda tidak merasakannya. Terbang, Lakukan Trik dan cuba mendarat di kawasan yang berbeza dari peta besar untuk bersenang -senang terbang!

Adakah anda mempunyai kemahiran untuk menjadi juruterbang komersial elit? Sekiranya ya – Perhatian! Kami mempunyai keperluan mendesak untuk pengendali pesawat yang mahir untuk terbang beberapa misi maya yang mencabar di Boeing Flight Simulator 3D . Anda adalah juruterbang pelatih terbaru kami – dan kami memerlukan semangat dan bantuan anda! Ini adalah permainan sim perintis dalam talian yang sangat mencabar di mana anda mesti terbang dan mendarat jet komersial yang besar semasa satu siri tugas terbang yang sukar dalam persekitaran simulasi 3D dunia sebenar! Sebagai juruterbang dan kapten, anda mesti berhati -hati menggerakkan kapal terbang anda melalui keadaan berangin berbahaya, mendarat dengan selamat di lapangan terbang jauh pada siang hari, pada waktu malam, dalam persekitaran yang sangat mencabar.

Aktiviti terbang 3D yang sangat rumit ini memerlukan banyak kesabaran, kepala yang sangat sejuk dan banyak kemahiran papan kekunci. Anda mesti mengimbangi sudut pendekatan dan berlepas, semuanya mengawasi tahap bahan bakar! Sebilangan penerbangan anda mungkin bertahan lebih daripada beberapa minit, tetapi setiap saat adalah penting kerana anda cuba menyelesaikan misi anda yang ditetapkan. Tali diri anda di Kapten – kerjaya memandu baru anda akan berlepas!

Memanggil semua juruterbang maya teratas. Kemahiran terbang yang luar biasa dan perangai sejuk diperlukan dengan segera! Latihan Simulator Penerbangan C130 adalah salah satu permainan simulasi penerbangan dalam talian yang paling mencabar di web! Dalam permainan ini, anda diberi Warplane Tentera Legenda C130 dan anda mesti melengkapkan semua 20 Tahap Latihan untuk menunjukkan bahawa anda mempunyai apa yang diperlukan! Dengan semua kawalan secara langsung di hujung jari anda, anda hanya perlu mempamerkan bakat terbang dan kesediaan untuk belajar menyempurnakan kemahiran anda untuk berjaya!

Sudah tentu, ini lebih mudah dikatakan daripada dilakukan – kepekatan tertinggi dan kemahiran mengetuk papan kekunci diperlukan jika anda ingin menguasai kawalan penerbangan yang halus dari pesawat pejuang ini. Secara mental, anda juga perlu ‘di zon’ untuk berjaya. Kesilapan satu minit, dan pesawat anda boleh jatuh ke lereng bukit! Sudah tentu sedikit masa untuk menghirup soda atau menjentikkan senarai main sementara pada masa yang sama memainkan aktiviti simulator penerbangan yang sejuk ini – anda benar -benar perlu benar -benar direndam dalam tugas di tangan. Mari uji kemahiran penerbangan anda!

Mulakan Kursus Penerbangan dan Penerbangan anda sendiri dalam Plane Evo! Membeli pesawat dan hantar mereka ke perlumbaan sepanjang kursus penerbangan, menghasilkan wang anda dalam proses setiap kali mereka lulus garisan penamat. Gunakan kekayaan baru ini untuk membeli pesawat peringkat tinggi yang lebih cepat dan dapat menjana lebih banyak wang. Atau membeli mana -mana dua pesawat jenis yang sama dan menggabungkannya untuk mendapatkan dan membuka kunci pesawat seterusnya. Contohnya pesawat Evo menyerang keseimbangan antara permainan terbiar dan evolusi, memberikan anda pengalaman yang santai dan ketagihan.

Ambil peranan juruterbang galaksi yang berani di x parit berjalan ketika anda terbang melalui parit stesen angkasa musuh, melumpuhkan menara pertahanan dan medan laser. Terpulang kepada anda untuk melemahkan pertahanan musuh, tetapi berhati -hati, sebaik sahaja anda telah menyebabkan kerosakan yang cukup, pesawat pejuang musuh akan dihantar untuk berurusan dengan anda. Angkasa Dogfights, Blaster Bolts dan banyak lagi dalam permainan Spacefaring ketagihan ini!

Sediakan pengembaraan yang mendebarkan dan terbang dengan jetpack gila . Permainan yang menggembirakan ini akan membawa anda melonjak melalui langit, mengelak halangan, dan mengumpul bonus, semuanya diikat ke prototaip jetpack. Dengan saman perniagaan anda mengepak angin, anda akan menavigasi landasan yang berbahaya, mengelakkan peluru berpandu yang mematikan, laser berputar, dan batu raksasa gergasi. Persoalannya, sejauh mana anda boleh terbang?

Bermain Jetpack Crazy bukan hanya tentang keseronokan perjalanan, ini juga cara yang hebat untuk meningkatkan kemahiran kognitif dan motor anda. Sifat pantas permainan dan halangan yang tidak dapat diramalkan akan menjadikan refleks anda tajam dan kebolehan membuat keputusan anda pada titik. Semasa anda maju, anda akan mendapati koordinasi mata anda bertambah baik, bersama dengan kemahiran pemikiran strategik anda. Sama ada anda seorang peminat kasual atau peminat tegar, jetpack gila menawarkan cara yang menyeronokkan dan menarik untuk meningkatkan ketangkasan mental anda.

Simulator Fly Free Airplane adalah permainan berasaskan kemahiran yang sangat mencabar namun menyeronokkan untuk kanak-kanak dan remaja di mana anda perlu membimbing pesawat melalui pelbagai misi dan objektif. Kuncinya adalah untuk tetap tenang di bawah tekanan dan memahami bahawa anda perlu berlatih untuk menguasai kawalan!

Pengembaraan terbang yang pantas dan bersebelahan ini memerlukan reaksi yang sangat cepat kerana anda mesti mengelak dan menenun jalan anda di sekitar gunung dan halangan yang banyak yang boleh menyebabkan anda menghadapi masalah! Percubaan dan kesilapan adalah kunci di sini – anda hampir pasti tidak akan menyelesaikan usaha ini dalam satu percubaan! Adakah anda mempunyai kemahiran mengendalikan tanpa henti dan sempurna yang diperlukan untuk membawa pesawat ini ke langit? Tali diri anda dengan ketat – ia akan menjadi perjalanan yang bergelora! Nasib baik di sana!

Space Fighter adalah permainan tindakan terbang ruang yang mendalam dan kuat yang telah melayari ruang angkasa, menyerang musuh dan menavigasi bahaya ruang yang mendalam.

Permainan ini kelihatan cemerlang dan berkualiti tinggi seperti sesuatu yang anda boleh bermain di konsol. Permainan permainan sengit dan aditif juga, bermakna anda akan mahu bermain berulang kali.

Amalkan kemahiran mengendalikan anda dengan mogok helikopter, permainan terbang helikopter yang mudah dan lurus di mana anda perlu terbang helikopter dan misi lengkap. Gunakan senjata penuh yang ada dan nikmati perasaan bebas di langit!

Tujuan permainan ini adalah untuk berjaya menyelesaikan misi yang diberikan kepada anda di helikopter. Campuran pakar terbang dan kawalan diperlukan di sini. Sekiranya anda ingin melangkah ke tempat duduk panas juruterbang, anda benar -benar memerlukan tangan yang mantap dengan sentuhan yang kuat, kepala yang sejuk dalam situasi yang ketat, dan kemahiran untuk membuat langkah terbang yang menakjubkan yang diperlukan untuk melewati beberapa saat yang sengit dan cabaran udara yang rumit Pertemuan dalam aktiviti simulasi terbang pantas ini. Adakah anda mempunyai keupayaan dan tekad untuk berjaya, atau akan harapan anda akan terhempas? Tali pada kapten topi keledar anda, dan mari kita dapatkan kipas tersebut!

SpaceCraft II adalah permainan penembak ruang berbilang pemain di mana anda mengawal kapal angkasa untuk melawan musuh dalam pertempuran. Menang permainan dengan menghapuskan dan mendapatkan mata untuk pasukan anda untuk mendapatkan kemenangan. Berhati -hati dengan asteroid, mereka boleh merosakkan anda.

Pesawat penerbangan terbang terbang 3D akan membuat anda berasa seperti juruterbang pesawat seperti yang anda selalu bayangkan anda boleh. Anda akan mengawal keseluruhan penerbangan dari liftoff ke sentuhan dan segala -galanya di antara. Adakah anda bersedia untuk penerbangan yang lancar atau adakah anda akan mengalami pergolakan?

Permainan ini mempunyai grafik cemerlang dan kawalan mudah yang dapat anda pelajari dengan cepat. Keluk pembelajaran tidak begitu curam seperti yang anda bayangkan dan anda akan segera terbang seperti pakar mutlak.

Mainkan permainan terbang jet yang pantas dan bertahan selama mungkin tanpa memukul sebarang objek dengan bergerak ke kiri atau kanan. Space Jet Racing adalah permainan kemahiran berasaskan reaksi yang cepat dengan 10 tahap untuk anda selesaikan yang semakin sukar. Cuba kumpulkan mata bonus dalam perjalanan dengan terbang melalui gelung supaya anda boleh membeli jet ruang baru yang sejuk! Dimainkan pada peranti iOS dan Android serta di Notebook, komputer riba dan PC desktop.

Permainan tindakan berasaskan HTML5 yang keras ini memerlukan refleks yang sangat tajam dan kemahiran jangkaan, koordinasi mata tangan yang baik, tekad, dan kesediaan untuk percubaan dan kesilapan apabila anda terbiasa dengan kadar permainan yang sangat tinggi.

Cara Bermain: Pada peranti mudah alih, anda perlu memiringkan peranti anda Horizontaly dan menggunakan jari anda untuk mengetuk di sebelah kiri atau kanan skrin untuk menavigasi, untuk PC Gunakan anak panah pada papan kekunci untuk bergerak.

Datanglah dalam kawalan menara, anda akan mempunyai tangan anda penuh dengan semua penerbangan yang menuju ke arah anda. Di lapangan terbang, anda akan menganggap pekerjaan tertekan pegawai kawalan lalu lintas udara, yang ditugaskan dengan pekerjaan yang sangat penting untuk mengarahkan ketibaan yang masuk dan memberi ke hadapan untuk berlepas. Lapangan Terbang Rush adalah permainan fokus perancangan dan pengurusan di mana anda perlu menguruskan ketibaan, refuel, dan berlepas untuk 2-4 pesawat pada satu masa! Ingat, tugas anda adalah untuk memastikan semua orang selamat, biarkan satu kemalangan berlaku dan permainannya berakhir. Lapangan Terbang Rush menawarkan tiga peta yang menarik untuk anda bermain, masing -masing boleh dikatakan lebih sukar daripada yang terakhir.

Sekiranya anda pernah bermimpi berlayar melalui langit biru yang jelas dan mencapai ketinggian yang lebih tinggi daripada burung boleh, simulator terbang pesawat adalah untuk anda. Ini adalah permainan yang membolehkan anda menjadi juruterbang tembakan panas dan pelayaran di atas awan.

Mencari permainan sayap yang menyeronokkan itu? Anda telah menjumpainya!

Harga Jualan $ 19.99 Jualan

Sayap: Permainan Bercerita Extreme
Harga Jualan $ 30.00 Jualan

Doodle juta dolar
Harga Jualan $ 30.00 Jualan

Cukup beritahu saya apa yang perlu dilakukan: permainan pesta semua nasihat yang anda perlukan
Harga Jualan $ 30.00 Jualan

Harga Jualan $ 20.00 Jualan

Harga Jualan $ 10.00 Jualan

Cara kehilangan lelaki dalam satu DM, Edisi Standard
Harga Jualan $ 30.00 Jualan

Pembesaran Mansplainer Ooze Untuk Cara Kehilangan Lelaki Dalam Satu DM
Harga Jualan $ 14.00 Jualan

Cukup beritahu saya apa yang perlu dilakukan: permainan pesta semua nasihat yang anda perlukan

Cukup beritahu saya apa yang perlu dilakukan: permainan pesta semua nasihat yang anda perlukan

Cukup beritahu saya apa yang perlu dilakukan: permainan pesta semua nasihat yang anda perlukan

Produk yang diketengahkan

Cukup beritahu saya apa yang perlu dilakukan: permainan pesta semua nasihat yang anda perlukan

Harga Jualan $ 30.00 Jualan
Penghantaran dikira semasa checkout.

Sudah tiba masanya untuk memulakan pesta.

Bawa keseronokan dengan Cukup beritahu saya apa yang perlu dilakukan, Permainan yang sesuai untuk: pesta dan malam permainan bersama rakan, rakan sekerja, anak -anak anda. atau yang anda tidak mahu bercakap. Oleh itu, anda mencadangkan permainan sepanjang makan malam percutian.

  • Peraturan Mudah Untuk Belajar: Hanya mengambil satu minit untuk belajar!
  • Cara Bermain: Seorang hakim membaca keputusan yang mereka buat, maka pemain lain menangani nasihat dari pelawak terkenal dan berhujah mengapa nasihat mereka adalah yang terbaik
  • Pilihan Hakim: Pemenang setiap pusingan dipilih oleh hakim berputar yang merupakan pembuat keputusan
  • Lucu: Anda dan rakan -rakan anda akan saling berpecah

Cara bermain dengan lebih terperinci:

Adakah anda pernah berjuang dengan cara membuat keputusan hidup yang besar dan sukar seperti, Sekiranya saya berkahwin dengan mime? Atau, sekiranya saya melompat ke lubang jerung untuk youtube.

Kami mendapatkannya. Hidup ini penuh dengan keputusan yang sukar, jadi kami mengemukakan soalan besar dalam kehidupan seperti ini ke dalam permainan, hanya beritahu saya apa yang harus dilakukan. Setiap pusingan, pembuat keputusan membaca dengan kuat keputusan yang mereka buat. Pemain lain menasihatkan mereka menggunakan kad nasihat dari pelawak terkenal, penulis, dan bijak bijak, tanpa nama.

Setiap pemain mendapat 45 saat (!) untuk berhujah mengapa mereka Nasihat adalah yang terbaik, dan kemudian mereka diberikan kad keputusan. Anda menang jika anda mendapat 4, tetapi jujur, ini adalah permainan parti, yang menyimpan skor?!

  • Kongsi Kongsi di Facebook
  • Tweet Tweet di Twitter
  • Pin pin pada pinterest