Permainan terbaik seperti Monster Hunter di PC | PCGamesn, permainan terbaik seperti Monster Hunter | Taktik Pocket

Permainan terbaik seperti Monster Hunter

Ia tidak mengatakan bahawa jika anda mahukan pengalaman pemburu raksasa yang sempurna, anda harus bermain permainan yang dimiliki oleh francais. Nasib baik, ada yang luar biasa di Nintendo Switch – Monster Hunter Rise. Permainan ini menampilkan segala yang menjadikan francais Capcom begitu hebat, dan kami sangat mencadangkan anda mencubanya, jika anda belum melakukannya, itu adalah.

Permainan terbaik seperti Monster Hunter di PC

Permainan terbaik seperti Monster Hunter: Monster seperti rusa di Monster Hunter World: Iceborne

Apakah permainan terbaik seperti Monster Hunter di PC? Secara asasnya, permainan Monster Hunter memberi tumpuan besar kepada mengalahkan musuh bos besar dalam peta besar, semuanya sambil menghancurkan bangkai mereka dan seluruh flora dan fauna untuk bahan -bahan baru untuk menaik taraf gear anda.

Sekarang bahawa permainan RPG boleh didapati di PC, kita boleh menyertai keseronokan dan menikmati fantasi kuasa melancarkan kadal yang terlalu banyak ke udara dengan mengayunkan tukul saiz hindquarters gajah ke dalam usus bersisiknya. Berikut adalah semua permainan terbaik seperti Monster Hunter di PC.

Permainan terbaik seperti Monster Hunter di PC

Berikut adalah semua permainan terbaik seperti Monster Hunter di PC:

Permainan terbaik seperti Monster Hunter - pemburu yang memasang sisi Anjanath

Monster Hunter World: Iceborne

Sebagai permainan Monster Hunter pertama di PC, Monster Hunter World memulakan era baru dalam siri jangka panjang. Gone adalah zon bersegmen dengan banyak skrin pemuatan, di tempat mereka adalah segelintir bioma yang diwakili sebagai peta besar. Permainan sebelumnya diperlukan pemburu untuk membuang paintballs untuk mengesan di mana raksasa hilang. Di dunia dan pengembangannya, Iceborne, kunang -kunang menganalisis trek dan bangkai untuk menyempitkan lokasi awal monster.

Hasilnya adalah salah satu permainan koperasi yang paling menyeronokkan yang boleh anda mainkan sekarang. Terdapat banyak raksasa untuk memburu, dari binatang yang diilhamkan oleh dinosaur baru hingga kegemaran peminat di seluruh siri. Kemas kini yang berterusan dan pengembangan Iceborne menjadikan ini salah satu permainan pemburu raksasa terbesar sehingga kini.

Permainan terbaik seperti Monster Hunter: seorang pemburu dengan busur yang melarikan diri dari Izuchi yang hebat ketika seorang penembak dalam kebakaran Turret Ballista di Aknosom di Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise adalah titik permulaan yang lebih baik untuk siri ini jika anda suka tutorial yang sedikit lebih mudah, pilihan pergerakan yang lebih unik, dan anda suka budaya Jepun. Menurut Kajian Monster Hunter Rise kami, ia “mengambil pertempuran taktikal dan mencabar yang menjadikan Monster Hunter World begitu menggembirakan dan memangkas lemak untuk menjadikan beberapa jam pertama lebih mudah diakses.”Rise memperkenalkan Palamutes, jenis pemburu yang baru, dan wirebugs yang membolehkan gerakan udara baru dan serangan senjata khas.

Monster Hunter Rise terasa segar dan menarik, dan bukan hanya kerana wirebugs menjadikan senjata lebih mudah digunakan. Terdapat pelbagai raksasa baru dan kembali untuk bertarung, ada yang mengambil inspirasi dari cerita rakyat Jepun. Di samping itu, setiap raksasa mempunyai gaya pertempuran yang unik, seperti slap gusti sumo Tetranadon atau gelembung Mizutsune yang kembali.

Sekiranya anda mahukan lebih banyak pengalaman memburu berkualiti tinggi yang ditemui di Monster Hunter World, bermain Monster Hunter Rise adalah tidak ada yang lebih baik. Walau bagaimanapun, ia menjadi lebih baik dengan pengembangan matahari terbenam kerana ia memperkenalkan beberapa binatang yang diilhamkan oleh rakyat Eropah, seperti Lunagaron. Bahkan ada mekanik endgame baru yang membuat perburuan tetap jauh lebih kompleks dan memberikan naga yang lebih tua. Dengan lebih banyak kemas kini yang akan datang pada tahun 2023, berharap dapat melihat lebih banyak kejutan segera ke salah satu permainan PC terbaik di luar sana sekarang.

Permainan terbaik seperti Monster Hunter: A Razewing Rathalos menetas keluar dari telur dalam Monster Hunter Stories 2

Kisah Hunter Monster 2: Wings of Ruin

Baiklah, okay, jadi ini kurang persamaan dengan permainan pemburu raksasa klasik dan berkongsi lebih banyak mekanik dengan permainan Pokémon, tetapi Kisah Monster Hunter kami 2: Wings of Ruin Review menyoroti betapa kerasnya cerita pemburu raksasa 2 – sayap kehancuran cuba menangkap hati peminat permainan utama. Pasti ada kalanya rasanya seperti anda menonton kartun pagi Sabtu, tetapi ada beberapa percubaan yang tulen untuk memastikan bahawa ini terasa seperti permainan pemburu raksasa di hati.

Anda dan Batalion Anda Monsties (versi Monsters yang dijinakkan) naik ke padang gurun terbuka, memenuhi pencarian untuk penduduk setempat di setiap bandar, membunuh raksasa, dan membuat peralatan baru untuk watak anda. Monsties juga boleh mempunyai gen mereka disambungkan untuk mendapatkan penggemar baru, yang bagus jika anda ingin memberikan Monstie utama anda sifat baru, seperti dapat bernafas api. Cerita 2 bernilai memberi peluang, walaupun anda berada di pagar mengenai penampilan kartunnya.

Permainan terbaik seperti Monster Hunter: Dua pemburu mengelilingi Embermane di Dauntless

Dauntless

Dauntless adalah permainan PC percuma yang mengambil pengalaman pemburu raksasa dan menyelaraskannya dengan mengeluarkan kerja keras antara pergaduhan. Ini bermakna anda boleh melawat arena sosial yang ramai, Ramsgate, dalam satu ketika dan kemudian memburu raksasa yang tidak menentu pada saat berikutnya.

Semua insentif berasaskan rampasan biasa masih utuh, dan terdapat banyak senjata eksotik dan perisai yang tidak menentu. Jika anda tidak pasti tentang mengambil permainan besar-besaran seperti Monster Hunter, ini adalah alternatif yang berguna kerana ia percuma untuk bermain. Oleh itu, anda tidak perlu risau tentang keluar untuk sesuatu yang anda tidak mungkin gel dengan.

Permainan Terbaik Seperti Monster Hunter: Seorang Pemburu Menggunakan Rasuk Kristal Hijau Untuk Memukul Oni

Toukiden 2

Idea di Toukiden 2 adalah untuk membunuh syaitan -syaitan besar yang dikenali sebagai Oni untuk melindungi manusia dari kemusnahan. Singkat.

Terdapat banyak persamaan antara Monster Hunter dan Toukiden yang, dalam membezakannya, anda juga boleh cuba untuk melihat perbezaan antara Rathalos dan Rathian. Kedua -duanya melibatkan memburu binatang raksasa, membawa kawan -kawan bersama untuk penyembelihan, menaik taraf senjata dan gear anda menggunakan sumber dari musuh yang jatuh, dan berasal dari konsol pegang tangan.

Anda boleh membeli Toukiden: Kiwami, yang merupakan versi yang dipertingkatkan dari permainan pertama yang dikeluarkan di PC. Tetapi untuk pengalaman yang lebih baik, anda akan ingin mencuba Toukiden 2, seperti yang dibuat dengan PC dalam fikiran dari awal. Ia juga merupakan satu-satunya permainan dunia terbuka dalam siri Toukiden setakat ini, yang menjadikannya bersamaan dengan Monster Hunter: Dunia untuk siri masing-masing.

Permainan Terbaik Seperti Monster Hunter: Menujukan busur dan anak panah di singa yang menderu di dalam gua di naga

Dogma Dragon: Dark Arisen

PC RPG yang lain-saksi makhluk Capcom adalah Dogma Dragon. Permainan ini bermula dengan naga merobek hati anda dari badan anda. Hanya merampasnya keluar dari dada anda. Apa git. Tidak dapat difahami, anda tidak begitu gembira dengan keadaan dan menetapkan untuk mencari naga sial untuk mendapatkan organ penting anda yang tidak hadir.

Itu tidak semudah itu … sebenarnya, ia tidak mudah sama sekali, adakah ia? Anda akan perlu mendapat banyak amalan di hadapan anda-yang tidak berdarah tidak berdarah, jangan lupa-boleh pergi ke-claw dengan binatang legenda yang bernafas api. Lemah seperti anda, bermula, ternyata anda adalah ‘pilihan yang dipilih’ dan mampu mengambil Hydra, Griffins, dan Chimera dengan sedikit masa dan pengalaman di belakang anda.

Dogma Dragon menandakan banyak kotak jika anda mencari pengalaman yang serupa dengan Monster Hunter yang boleh anda mainkan di PC: dunia terbuka, binatang besar untuk dipasang dan menusuk di muka, banyak perisai dan peningkatan gear, dan pesta orang bodoh bersenjata untuk memimpin. Malangnya, pihak itu tidak terdiri daripada pemain dalam talian lain tetapi ‘bidak’ yang dikawal AI yang belajar bagaimana untuk melawan anda (perkara yang buruk). Sebaik sahaja anda telah melatih mereka, pemain lain boleh meminjam bidak anda untuk permainan mereka sendiri. Ia bukan pengganti untuk koperasi dalam talian, tetapi, hei, walaupun tanpa dogma naga itu cukup dekat.

Permainan terbaik seperti Monster Hunter: makhluk seperti harimau gergasi yang mengaum dan memancarkan elektrik sementara pemburu berdiri berdekatan dengan pedang pelik di God Eater 2: Rage Burst

God Eater 2 Rage Burst

Senjata yang anda gunakan di God Eater 2 adalah salah satu cabutan terbesarnya. Dipanggil Arcs God, mereka dibangunkan dari sel -sel Aragami – raksasa besar yang anda dihantar untuk mengalahkan. Ini bermakna anda boleh mengumpul bahan dari mayat lawan besar anda untuk menaik taraf senjata anda. Malah, pemakan Tuhan hidup sehingga namanya dengan membiarkan anda memakan mayat besar yang anda buat. Nom nom.

Walaupun semua senjata di God Eater 2 nampaknya telah dihasilkan di kilang yang sama seperti permainan anime lain – mereka besar, bercahaya kuning, dan menyebabkan banyak darah untuk mengalir – mereka bervariasi sebagai senarai raksasa Hunter dari bilah, tumpul , dan balistik. Terdapat banyak ruang untuk mengkhususkan diri di sini – anda boleh mengenakan pertarungan dengan sabit yang menyeret di tumit anda, berdiri dan mengambil tembakan pop dengan senapang sniper, atau bergerak dengan berhati -hati dengan bilah pendek untuk menembusi musuh dengan cepat. Bukan sahaja terdapat sekumpulan senjata untuk dipilih dari yang membolehkan gaya mainan yang berbeza, tetapi masing -masing juga mempunyai bentuk yang berbeza yang dapat mengubahnya menjadi – mengetahui kapan untuk menggunakan bentuk yang tepat dapat memberi anda kelebihan dalam peperangan.

Satu lagi aspek permainan Monster Hunter yang God Eater 2 Kuku adalah dalam membekalkan anda dengan beratus -ratus misi supaya anda dapat menanam barang -barang dan bahan untuk menaik taraf peralatan anda. Ada yang akan merasa berulang -ulang, yang lain akan menikmati peluang untuk menyaksikan angka -angka yang ditandakan ke atas kerana mereka semakin baik untuk menghilangkan gobffuls dari ultraviolence.

Permainan terbaik seperti Monster Hunter: Naga bernafas api dari bahagian atas istana manakala seorang ksatria kelihatan di Dark Souls 3

Jiwa Gelap 3

Lihat, walaupun terdapat penilaian yang dipersoalkan di luar sana, Monster Hunter tidak mempunyai persamaan dengan Jiwa Gelap 3. Tetapi dengar kami.

Dengan Slaying Dragon, serangan menjunam, dan banyak tumpul dan bilah untuk mengkhususkan diri, Dark Souls 3 adalah alternatif yang baik untuk Monster Hunter. Siri ini terkenal dengan pertempuran bosnya yang mencabar, selepas semua. Anda juga boleh memotong ekor dari cicak yang hebat dan menjadikannya senjata, sama seperti di Monster Hunter.

Di mana Dark Souls 3 berbeza, bagaimanapun, adalah minatnya yang lebih besar dalam pembinaan dunia, suasana, dan bercerita. Daripada kemajuan anda yang divisualisasikan sebagai sembunyikan diukir yang dipakai sebagai sekeping perisai yang mengerikan, Dark Souls 3 bertemu dengan api api yang anda lari dari setiap kawasannya. Terdapat tumpuan yang lebih besar dalam mempelajari bagaimana untuk menakluki kawasan, apatah lagi minat yang mendasari mengikat benang plot yang rumit antara watak, lokasi, dan deskripsi item.

Yang mengatakan, anda mendapat rasa pencapaian yang sama apabila anda kembali ke kawasan dengan bilah yang dinaik taraf dan keping melalui musuh dengan kemudahan chomping pada sekeping daging yang dimasak. Anda masih ingin memburu barang -barang, menanamnya sebelum pertempuran besar, dan memperoleh bahan untuk menaik taraf gear anda. One Beast bahkan mempunyai kepala buaya dan ketangkasan anjing – juling, dan anda mungkin menyalahkannya untuk Monster Hunter: Odogaron yang ditakuti di dunia.

Permainan terbaik seperti Monster Hunter - dua penjaga yang dihiasi dengan perisai flamboyan (satu dengan motif burung dan matahari dan satu dalam aura ungu) di Destiny 2

Takdir 2

Sedikit curveball, yang satu ini, tetapi Destiny 2 mempunyai bahagian yang saksama persamaan dengan Monster Hunter. Ya, tentu saja, tetapan sci-fi adalah di dunia, dan format permainan FPS memasukkannya ke dalam kategori lain sepenuhnya. Tetapi Destiny 2 adalah permainan dengan konflik berasaskan contoh terhadap beberapa orang asing bertubuh besar.

Sisi mmorpg permainan juga berjalan selari dengan pengurusan item dan peningkatan statistik Monster Hunter. Anda akan berjalan melalui kawasan yang sama, muncul kepala kepala, dan merampas rompakan kiri, kanan, dan pusat. Malangnya, anda tidak boleh memotong kulit dan bahagian badan yang jatuh ke tempat duduk sebagai perisai di Destiny 2 – rasa malu yang nyata, kerana kami sangat suka memaparkan pakaian vex logam – tetapi ada berkilauan untuk dibelanjakan, dipasang untuk dipasang, dan destiny exotics ke Tenggelam.

Seperti yang anda lihat, Destiny 2 dapat bersaing dengan pemburu raksasa ketika datang ke kata nama ganjil juga. Untuk setiap bijih Anjanath, Malachite, dan Gajalaka yang ditawarkan oleh Monster Hunter, Destiny 2 retorts dengan pemburu arcstriders, telestos, dan xur. Ini, pasti, di mana konflik sebenar terletak.

Sudah tentu, kami sangat mengesyorkan semua penyertaan ini ketika bermain dengan orang lain. Walau bagaimanapun, jika Grind tidak merayu kepada semua orang, kami mempunyai senarai permainan berbilang pemain terbaik untuk anda pilih.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Permainan terbaik seperti Monster Hunter

Permainan Monster Hunter adalah unik dalam reka bentuk mereka, tetapi itu tidak bermakna tidak ada permainan lain yang menawarkan Monster Slaying Goodness

Pemburu berjalan di raksasa

Diterbitkan: 21 Ogos 2023

Adalah adil untuk mengatakan bahawa francais Beast Slaying Capcom adalah unik. Walau bagaimanapun, jika anda peminat Permainan Monster Hunter (Dan mengapa anda tidak akan), dan selepas tajuk yang sama untuk dimainkan, kami telah dilindungi, ketika kami menceburkan diri ke padang gurun untuk mencari permainan terbaik seperti Monster Hunter di Switch dan Mobile.

Sekiranya anda selepas sesuatu yang sedikit berbeza, senarai permainan kami seperti Hades, permainan seperti Zelda, permainan Resident Evil terbaik, dan permainan Final Fantasy terbaik yang patut dilihat. Atau, anda boleh mengintip dalam senarai permainan suis terbaik kami untuk pelbagai permainan yang memenuhi keperluan kebanyakan orang.

Inilah Permainan terbaik seperti Monster Hunter pada suis dan mudah alih.

Geralt menarik pedangnya di hadapan latar belakang putih

The Witcher 3: Wild Hunt – Switch

Anda melawan raksasa di dunia fantasi. Itu sahaja bermaksud anda harus menikmati perburuan liar jika anda suka permainan pemburu raksasa. Ini tidak di sini kerana ia adalah salah satu permainan kegemaran saya yang pernah dibuat. Tidak, tidak sama sekali. Okay, mungkin itu satu sebab, tetapi Witcher 3 adalah permainan yang fenomenal yang ditetapkan di dunia terbuka yang kaya, dengan mekanik RPG yang memberi anda kebebasan yang besar ketika anda memburu raksasa yang mengerikan yang berkeliaran di Tanah Benua.

Bukan sahaja anda berada dalam masa yang tepat ketika membunuh raksasa, tetapi cerita dalam perburuan liar adalah hebat, dan jika anda seorang peminat alam semesta ini, anda akan merawat sebenar, kerana semua watak utama hadir. Sekarang, kami akan bergerak dengan baik sebelum saya terlalu banyak. Saya cukup melakukannya dalam permainan kami seperti panduan witcher 3.

Seorang askar memegang pedang melihat langit

Skyrim – suis

Ia adalah RPG yang penuh dengan makhluk untuk anda membunuh. Apa lagi yang anda perlukan? Secara jujur, mana-mana permainan yang melibatkan mekanik peranan dan membunuh binatang yang tidak sedap mungkin bernilai masa anda jika anda menikmati pemburu raksasa, tetapi mari kita jelaskan mengapa Skyrim adalah mesti bermain. Dunia Skyrim menjadikannya pesaing untuk salah satu permainan dunia terbuka yang terbaik di luar sana, dan itu adalah mimpi monster Slayer dengan semua makhluk kejam yang anda jumpai.

Thumbnail YouTube

Sudah tentu, ada lebih banyak permainan daripada membunuh musuh (walaupun ini sahaja menjadikannya bernilai), anda juga perlu membongkar cerita di tanah -tanah ini, menjalin jalan anda sendiri, dan mencipta warisan yang tidak lama lagi akan lupa.

Makhluk di dunia nyata

The Witcher: Monster Slayer – Mobile

Mengambil monster-slaying dalam perjalanan dengan anda ke mana sahaja. Ya, suis mudah alih, tetapi kami akan bertaruh anda tidak akan pergi ke mana -mana tanpa telefon anda, jadi akan sentiasa mendapat akses ke The Witcher: Monster. Ya, ini adalah satu lagi entri dari francais yang telah disebutkan, tetapi Witcher layak mendapat semua cinta di dunia, dan itulah fakta.

Okay, jadi TWMS adalah tajuk realiti tambahan, sama seperti Pokemon Go, jadi jika anda telah memainkannya, anda tahu dengan tepat apa yang anda ada, dan jika anda tidak, apa yang telah anda lakukan sejak 2016? Di Monster Slayer, anda dapati pelbagai raksasa di dunia nyata. Anda meneruskan pencarian, dan mesti mengalahkan mereka, sama seperti Geralt. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, lawati The Witcher: Monster Slayer Review di sini.

Demon yang berapi -api besar

Diablo Eternal Collection – Switch

Baiklah, apabila anda mendengar Monster Hunter, anda mungkin tidak mengaitkannya dengan Diablo. Sekali lagi, terdapat sedikit permainan di luar sana yang dapat menandingi siri Capcom. Jadi, mengapa Diablo di sini? Sederhana, anda melawan gerombolan raksasa, dan boleh melakukannya dengan rakan. Adakah ia memburu? Tidak, tidak, tetapi ia mempunyai banyak tindakan, dan merupakan pengalaman yang menyeronokkan. Selain itu, mekanik RPG bermaksud anda boleh memilih dari kelas yang berbeza dan pendekatan pertempuran dengan cara yang berbeza.

Sekiranya anda mahukan lebih banyak permainan di sepanjang baris ini, pastikan anda menyemak pilihan kami untuk permainan terbaik seperti Diablo pada suis dan mudah alih.

Pemburu berjalan di raksasa

Dauntless – suis

Diakui, selain entri terakhir, permainan ini menyerupai Monster Hunter yang paling banyak dari mana -mana permainan dalam senarai ini, dan lebih baik lagi, Dauntless adalah percuma. Ia adalah RPG yang terbuka di dunia di mana peristiwa bencana telah menimbulkan kekacauan di dunia, melepaskan beban makhluk besar yang dikenali sebagai raksasa. Nah, seseorang perlu menyingkirkan mereka untuk melindungi manusia, dan ia hanya berlaku bahawa seseorang adalah anda. Selamat memburu.

Naga yang besar

Monster Hunter Rise – Tukar

Ia tidak mengatakan bahawa jika anda mahukan pengalaman pemburu raksasa yang sempurna, anda harus bermain permainan yang dimiliki oleh francais. Nasib baik, ada yang luar biasa di Nintendo Switch – Monster Hunter Rise. Permainan ini menampilkan segala yang menjadikan francais Capcom begitu hebat, dan kami sangat mencadangkan anda mencubanya, jika anda belum melakukannya, itu adalah.

Seperti yang anda boleh meneka, permainan ini menampilkan pemburuan raksasa di dunia yang mulia yang akan mengambil jam dalam hidup anda. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai RPG yang hebat ini, anda boleh menyemak Kajian Monster Hunter Rise kami.

Di sana anda memilikinya, beberapa cadangan mengenai apa yang hendak dimainkan jika anda menikmati permainan pemburu raksasa. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak kebaikan peranan, senarai kami RPG mudah alih terbaik dan RPG suis terbaik penuh dengan pengembaraan untuk anda memulakan.

Atau, untuk sesuatu dengan rasa yang lebih menyeramkan, permainan FNAF dan panduan permainan seram kami adalah bacaan yang hebat.

Lebih banyak dari taktik poket

Kayleigh Partleton Kayleigh mendapat permulaan kewartawanannya di PocketGamer.biz dan pcgamesinsider.Biz Sebelum Menyertai Gamerant sebagai Penulis Senarai. Pada bulan Mei 2021, beliau menyertai Taktik Pocket sebagai penulis kakitangan, melangkah ke peranan Timbalan Editor pada bulan November 2022. Kekasih semua perkara Nintendo dan Mobile, dia juga suka berjalan -jalan dengan Geralt dari Rivia ketika dia tidak bermain Pokémon, kehidupan yang aneh, jiwa gelap, Disney Mirrorverse, atau Mortal Kombat, itu. Gagal itu, dia mungkin mencari kod roblox baru. Untuk lebih banyak perkataannya, pergi ke loadout dan wargamer. Oh, dan dia tidak fikir Skyrim adalah RPG yang baik, dia mempunyai keberanian untuk berfikir ia membosankan.